Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Karsdorp doet geruchten over transfer naar Inter af als ‘onzin’

Laatste update:

Rick Karsdorp lijkt zijn laatste wedstrijd voor Feyenoord gespeeld te hebben. Volgens La Gazzetta dello Sport strijden AS Roma en Internazionale om de handtekening van de Oranje-international, terwijl ook de naam van Ajax-verdediger Kenny Tete wordt genoemd. Karsdorp is echter eerste keus en Inter zou met een bod van vijftien miljoen euro de beste kans maken.

De Italiaanse sportkrant schrijft zaterdag dat Roma een bod van twaalf miljoen euro neerlegde in Rotterdam voor Karsdorp, welke door Inter met drie miljoen euro is verhoogd. De vraagprijs van Feyenoord bedraagt naar verluidt achttien miljoen euro, waardoor het verschil tussen vraag en aanbod relatief gezien niet zo groot meer is. Een akkoord zou dan ook in de lucht hangen.

Karsdorp moet de eerste aankoop worden van trainer Luciano Spalletti, die eerder deze week een tweejarig contract tekende in het Giuseppe Meazza. De Italiaanse club is enige tijd geleden in Chinese handen gevallen en beschikt daardoor deze transferperiode over een groot transferbudget. Mocht Feyenoord Karsdorp voor vijftien miljoen euro laten gaan, dan wordt hij de op één na duurste verkochte speler van de Rotterdammers. In 2006 vertrok Dirk Kuyt voor achttien miljoen euro naar Liverpool.

Update 12.30 uur - Karsdorp doet geruchten over transfer naar Inter af als ‘onzin’
La Gazzetta dello Sport pakte zaterdagochtend uit met het verhaal dat Internazionale AS Roma af zou troeven in de strijd om Rick Karsdorp, maar de reactie van de verdediger van Feyenoord tegenover het Algemeen Dagblad laat niets aan duidelijkheid te wensen over: “Onzin”, laat hij kort maar krachtig weten. Naast Karsdorp zou ook Kenny Tete een doelwit zijn voor de twee Italiaanse topclubs.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij heeft net bijgetekend en Feyenoord hoeft niet te verkopen dus minimaal 20 miljoen en anders volgend seizoen maar verkopen.

10 juni 2017 om 09:52

20 miljoen wordt er waarschijnlijk ook nog voor betaald door inter die hebben geld. Wel jammer op dit moment het grootste talent van feyenoord.

10 juni 2017 om 10:09

Maar als de vraagprijs 18 miljoen is zullen ze geen 20 miljoen gaan bieden lijkt me.

10 juni 2017 om 09:55

Feyenoord kan het geld goed gebruiken voor versterkingen richting de CL. 18 miljoen is wel echt de hoofdprijs voor een rechtsback uit de eredivisie. Op de positie van Karsdorp lever je ook relatief weinig kwaliteit in met Nieuwkoop achter de hand.

Ik ben wel benieuwd hoe hij er zelf in staat. Ik kan me voorstellen dat hij graag met Feyenoord de CL in wil.

10 juni 2017 om 09:57

Feyenoord "hoeft niet te verkopen"?! Hoe kom je daar in godsnaam bij? Net zoals PSV en Ajax zal voor Feyenoord gelden dat ze grotendeels afhankelijk zijn van transferinkomsten om continue door te kunnen groeien op sportief en financieel vlak. Het feit dat Feyenoord nu financieel gezond is wil nog niet zeggen dat ze "niet hoeven te verkopen"

Enige club die in bij sommige scenario's echt niet hoeft te verkopen is Ajax omdat die een eigen vermogen hebben van rond de 140 miljoen. Als die een bod krijgen van 20/25 miljoen op Sanchez/ziyech/dolberg kunnen ze gewoon het verantwoorde risico nemen om "nee" te zeggen.

Feyenoord kan dat risico echt niet nemen bij een bod v 15/18 miljoen op Karsdorp.

10 juni 2017 om 10:11

Het is simpel, Feyenoord hoeft niet te verkopen. Als ze niet verkopen zullen ze alsnog gewoon zwarte cijfers schrijven. Dat ze dan financieel minder hard groeien is logisch. Maar roepen dat Feyenoord moet verkopen is onzin

10 juni 2017 om 10:13

Misschien zouden ze dat eens wel moeten doen. Gewoon pooot stijf houden, 20 miljoen of niet. Plus doorverkooppercentage. FEyenoor staat internationaal nog bekend zijn spelers voor een prikkie de deur uit te doen (o.a De Vrij; Janmaat) en daar moeten ze van af. En zo groot is risico niet hoor. Wordt ie dit jaar niet verkocht dan heb je nog een jaar een speler die beslissend kan zijn in de kampioenerace (inkomsten 20 miljoen) en kun je hem het jaar daarna alsnog verkopen. Ja er is een kans natuurlijk dat ie zwaar geblesseerd of uit vorm raakt...maar nu Feyenoord weer wat vet op de botten heeft, hoeft het zeker niet meer met het eerste bod akkoord te gaan.

10 juni 2017 om 10:44

@fr12jules Ik zeg ook niet dat ze "moeten" verkopen, enkel dat ze het risico niet kunnen nemen om dit soort bedragen te weigeren aangezien transferinkomsten DE levensader zijn voor Feyenoord om door te groeien naar een niveau dat ze echt structureel kunnen meedoen om de titel. Het nieuwe stadion is er voorlopig nog niet dus op commercieel vlak liggen ze al achter op Ajax bijvoorbeeld.

We hebben het hier over een rechtback die absoluut niet onvervangbaar is,sterker nog de opvolger hebben ze al in huis.

Het is simpel; Feyenoord is nog niet zo financieel sterk en onafhankelijk dat ze zomaar een geweldig bod van 15/18 miljoen kunnen weigeren.

10 juni 2017 om 10:27

Feyenoord moet juist wel verkopen. Dat heeft van Geel ook aangegeven dat Feyenoord deze zomer een klapper moet gaan maken en dat zal Karsdorp zijn.

10 juni 2017 om 11:34

15 miljoen voor een speler als Karsdorp is absoluut gigantisch. Heeft nog niks bewezen.

10 juni 2017 om 13:31

"niks bewezen" , vind ik wel heel negatief gesteld.

Hij heeft inmiddels gedebuteerd in het NL XI, is kampioen geworden en heeft zo'n 100 wedstrijden in Feyenoord 1 gespeeld en heeft een behoorlijke progressie meegmaakt de afgelopen jaren.

10 juni 2017 om 15:09

En je bedoelt Dolberg, Sanchez, etc, zeker wel. Van al die Ajax talentjes heeft Karsdorp het meeste gepresteerd, hij heeft ondertussen al 1,5 jaar erop zitten in de basis. Ik bedoel dit niet als bash naar Ajax maar meer o. op Kiez te reageren.

10 juni 2017 om 15:23

Waarom zou Inter 20 miljoen bieden als de vraagprijs 18 is?

Jammer. Los vh feit dat ik persoonlijk AS Roma een veel mooiere club vindt, denk ik ook dat de kans op sportief succes bij Roma hoger is, spelen CL voetbal, EN de stad Rome wint het natuurlijk van Milaan.

10 juni 2017 om 10:02

Inter heeft dan weer Chinees geld en Roma is een club dat nooit heeft kunnen doorzetten. Met Inter maak je een betere kans op de lange termijn om op nationaal en internationaal niveau te kunnen imponeren.

10 juni 2017 om 10:25

Ligt eraan in welke cyclus je van Inter terecht komt . De ene keer worden ze 6 jaar achter elkaar kampioen, daarna zijn ze 7 jaar niet eens in staat om de top 3 te halen.. Je kunt dus het beste instappen wanneer Inter weer kampioen is geworden, want dan lijken ze toch altijd meerdere keren kampioen te worden. De grootste jojo-club die ik ken..

ik dacht aan een bedrag van rond de 40m toen ik de titel las, blijkt het maar 15 te zijn, niet echt gigantisch.

10 juni 2017 om 10:12

Voor Feyenoord wel ;-)

10 juni 2017 om 10:15

Ja en daar moeten ze nu juist van af. Niet zo soft. Hop, voor onder de 25 miljoen wordt er niet op een bod gereageerd

10 juni 2017 om 10:28

Verdedigers gaan sowieso voor minder

10 juni 2017 om 10:35

Jawel. MAar 20
Moet toch wel minimaal haalbaar zijn. Zeker als er
Nu al 2 Italiaanse clubs geïnteresseerd zijn. Bij Inter zit die Chinese miljardair, die wil niet van roma verliezen. Die legt er zo 5 of 10 miljoen bovenop; das ver hem als voor ons een stuiver. Zo werkt het tegenwoordig in die gekke voetbal wereld en daar moet je van profiteren door eens lekker te bluffen .

10 juni 2017 om 15:27

Nadine, nogmaals, waarom zou Inter 20 miljoen bieden als de vraagprijs 18 is?

10 juni 2017 om 16:17

Feyenoord hanteert geen vraagprijzen.

10 juni 2017 om 11:47

Alsof Karsdorp 40 mil waard is.... 15 mil is gewoon zijn waarde

10 juni 2017 om 13:32

En dat bepaal jij?

Gefeliciteerd Feyenoord!

Lijkt me een meer dan prima bedrag voor hem, let wel goed op dat ze er een bankgarantie bij doen, anders is de kans groot dat je naar je geld kunt fluiten.

10 juni 2017 om 10:05

Wat bedoel je?

10 juni 2017 om 10:12

Dat ze kunnen aantonen Karsdorp te kunnen betalen.

11 juni 2017 om 01:32

Nou, precies wat ik zeg...

Goede vraagprijs van Feyenoord. Lijkt mij ook het maximaal haalbare. Ik zie Rick graag blijven, maar bij zulke bedragen zal hij wel gaan vertrekken. Met Nieuwkoop hebben we een meer dan behoorlijke vervanger al in huis.

Ik verwacht minimaal 20 miljoen met die titel . 18 miljoen is een mooi streven met een eventueel doorverkooppercentage. Karsdorp heeft net bijgetekend dus Feyenoord moet zo hoog mogelijk inzetten.

Als ik Feyenoord en Karsdorp was, zou ik nog een seizoen blijven. Lekker een jaar CL spelen en een plek proberen te veroveren in Oranje. Een vervanger is er wel, maar als Van Geel met de vele miljoenen de markt opgaat dan ben ik niet heel zeker van de kwaliteit die hij zal binnenhalen.

10 juni 2017 om 10:46

Zo dus dat. V geel is leuk zonder geld. Met geld doet tie rare dingen. Plus jeugdspelers krijgen al sinds er weer geld is geen kans meer.

10 juni 2017 om 11:31

Feyenoord moet deze overschatte speler juist nu verkopen. In de cl gaat hij anders verdedigend gezien echt door de mand vallen. Vind de Italianen ook echt niet goed bij hun hoofd dat ze zoveel bieden maar ben er zelfs als ajaxied erg blij mee. Feyenoord moet echt verjongen anders komen ze in de toekomst weer in de problemen. Verjongen kost nou 1maal geld 18 miljoen voor deze speler.... zal wel komen omdat een goede rechtsback met een voorzet zo schaars zijn.

10 juni 2017 om 16:19

Graag een toelichting waarom Karsdorp overschat wordt.

10 juni 2017 om 17:51

Zijn fysiek snelheid en tackle zijn niet top.

Dit zou voor Feyenoord geweldig zijn.

Karsdorp is een prima verdediger, maar ik heb toch vaak het gevoel dat hij wat overschat wordt. Daarnaast denk ik dat er met Nieuwkoop een prima opvolger klaar staat.

En als Tete dan naar AS Roma gaat, Veltman naar Borussia, dan is de eredivisie opeens leeg wat betreft goede rechter vleugelverdedigers.

10 juni 2017 om 10:30

Karsdorp is ook wat overschat maargoed des te meer kan Feyenoord zich in zijn handjes wrijven net zo'n bod. Even ter vergelijking: Milan betaalt 18 miljoen voor Conti die mijlen voorligt op Karsdorp. Karsdorp moet het in de Serie A nog maar laten zien.
Inter is een grote club dus potentie om te groeien is er niet, je dient er te staan.

Wat is er zo gigantisch aan 18 miljoen? Dat wordt in de PL al gegeven voor een back die drie keer de bal kan hooghouden . 20 is het minimum; onderhandel eens wat harder en ga niet van 18 miljoen al kwijlen.

Gewoon akkoord gaan. Is een mooi bedrag en vooral voor de speler zelf een hele mooie sportieve stap.

Dat is een mooi bedrag. Graag ook dan een goed bod op Amrabat. Want dit is belachelijk. Ga dan maar ergens anders shoppen.

Meer is die jongen ook niet waard goed realistisch bod ! Aannemen en door werken !

Heeft net bijgetekend en wil volgens mij helemaal niet weg. CL spelen met Feyenoord en daar zich nog meer in de kijker spelen.

Dat is een zeer mooi bedrag, gelet op het feit dat Karsdorp op internationaal niveau nog niet tegen CL-clubs heeft gespeeld en zich daar ook niet tegen heeft bewezen.

10 juni 2017 om 13:26

Sevilla, AS Roma en United mag je toch wel onder CL clubs plaatsen denk ik.

St juste van Heerenveen zijn vervanger?

Volgende week: Karsdorp tekent vijfjarig contract bij Inter

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren