Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: ‘Ik heb geen idee waar de geruchten rond Krul vandaan komen’

Laatste update:

Tim Krul verhuisde op jonge leeftijd van ADO Den Haag naar Newcastle United en is inmiddels voor het vijfde seizoen op rij de eerste keeper bij die club. Zijn contract loopt na dit seizoen nog twee jaar door, maar de aandacht voor Krul is groeiende. Maandag kwam naar buiten dat landgenoot Ronald Koeman hem naar Southampton zou willen halen, omdat Fraser Forster in 2015 niet meer in actie komt. Er is echter meer belangstelling.

/

The Sun claimt woensdag dat ook Crystal Palace het ziet zitten, Krul binnen te halen. Bij the Eagles staat trainer Alan Pardew voor de groep: hij werkte van december 2010 tot januari van dit jaar op St James’ Park en kent Krul door en door. Pardew zou graag zien dat de 27-jarige keeper hem komt vergezellen, schrijft de Britse tabloid.

Op dit moment is Julian Speroni de eerste keeper van Crystal Palace, dat verdienstelijk elfde staat in de Premier League. De geroutineerde Argentijn is in de zomer echter transfervrij en gaat dan weg. Achter hem strijden Lewis Price, Chris Kettings en Wayne Hennessey om zijn opvolging, maar mogelijk negeert coach Pardew hen alle drie en besluit hij Krul binnen te halen. De Nederlander zou zo’n 13,5 miljoen euro moeten kosten.

Update 23 april 15.50 uur - ‘Ik heb geen idee waar de geruchten rond Krul vandaan komen’
Tim Krul wordt in de Engelse media in verband gebracht met een transfer van Newcastle United naar Crystal Palace. Bij de laatste club is Alan Pardew de manager; Krul kent Pardew nog van hun gezamenlijke periode in Newcastle. “Maar er is geen contact geweest tussen mij, Newcastle United of de speler. Ik heb geen idee waar deze verhalen vandaan komen”, laat Pardew weten aan de BBC.

Van Newcastle United naar Crystal Palace zou een...

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat mij betreft is Crystal Palace een stap terug. Ze presteren de laatste jaren wel aardig, maar zullen toch wel voor degradatie moeten vechten de komende jaren. Newcastle hoort gezien de mogelijkheden jaarlijks rond plaatst 7/8 te spelen. Door warrig beleid lukt dit vaak niet, dus snap wel dat Krul een keer ergens anders wil kijken. Dan lijkt me Southampton een betere optie. Spelen heel goed en zijn vrij van degradatiezorgen.

22 april 2015 om 10:45

Southampton heeft in Foster een topkeeper. De enige reden dat ze verder kijken is omdat hij geblesseerd is. Wanneer die weer fit is gaat de nieuwe keeper banken en ik weet niet of Krul daar zin in zou hebben.

22 april 2015 om 14:03

Deze jonge moet gewoon naar Arsenal gaan.

22 april 2015 om 15:15

Plaats 7-8 is wel optimistisch voor Newcastle met Arsenal,Manu,Mancity,Liverpool,Spurs,Chelsea sowieso boven je en dan nog zoveel concurrentie. Denk dat 7-8 wel mogelijk is maar top10 een beter doel.

Echt zo'n sneaky titel he. Dacht meteen aan een arsenal of chelsea.

22 april 2015 om 11:30

Niks sneaky's aan. Het hadden ook tottenham, West ham of millwall kunnen zijn gewoon londense clubs

22 april 2015 om 11:41

Fulham

22 april 2015 om 14:02

Of Crystal Palace.

22 april 2015 om 15:20

Brentford

23 april 2015 om 07:38

Qpr.

Voor mn gevoel blijft de stap van Newcastle naar Crystal Palace raar... Newcastle is toch een veel grotere naam?

22 april 2015 om 10:52

Hij voelt de bui al hangen en weet dat hij weg moet. Jammer dat hij de stap omhoog niet kan maken

Zowel Southampton als Chrystal Palace zijn geen stap omhoog. Southampton is op dit moment geweldig bezig maar zal de komende jaren langzaam aan weer naar plek 10-15 afzakken, en dat is ook waar Chrystal Palace op dit moment zit.

Gewoon lekker onder de lat bij Newcastle United blijven tot er een top 4 team aanklopt (liverpool en Tottenham uitgezonderd) al zijn die nog een stap omhoog.

22 april 2015 om 10:48

Ok vind krul geen topkeeper. Maar een lange slungel die geen zekerheid uitstraalt. Maar bij ploegen als CP en Soton heeft ie meer kans om uit te blinken. Daarnaast is het redelijk onrustig in Newcastle.

22 april 2015 om 11:33

Je bedoelt dat krul moet wachten op een top 4 team???
Die gaan nooit komen. Krul is maar een matige doelman en hij speelt nu niks te laag.
De middenmoot van engeland is echt zijn top (mooie top natuurlijk daar niet van).

Hij heeft in al die jaren een paar fantastische wedstrijden gekeept, die mensen onthouden.
Meestal valt hij niet op en doet hij niks extra's, geregeld kost hij het team punten.
Afgelopen weekend stond hij weer te schutteren als een kleinkind

22 april 2015 om 11:47

Ik heb alleen de samenvatting gezien. Zo erg schutteren was het niet?

Ik neem aan dat je de goal van Eriksen bedoelt, maar dat zijn gewoon super lastige ballen die er met grote regelmaat invallen.

De goal van Chadli vond ik een twijfelgeval. Zat niet echt heel strak in de hoek maar alsnog wel hard ingeschoten.

22 april 2015 om 13:57

Het lijk inderdaad alsof zijn beste jaren achter hem liggen. Misschien is het daarom ook tijd voor een nieuwe uitdaging.

13,5 miljoen? Het moet niet gekker worden, je haalt transfervrij een gelijkwaardige keeper binnen.

22 april 2015 om 10:49

Daar schrok ik ook al van. Dat is toch belachelijk voor zo n middelmatige keeper.

22 april 2015 om 11:55

Jullie zijn grappig man

22 april 2015 om 12:23

Als Krul dit al waard is, wat zijn dan keepers als Cech, Courtois en De Gea waard. En wat dacht je van Vorm, Vermeer en Cillessen. Misschien zijn Hahn, Padt, Room en Zoet ook wel gelijkwaardig of beter dan Krul. Vind Krul helemaal geen bijzondere keeper, maakt meer fouten dan dat ie punten pakt, dus dan komt het erop neer dat Newcastle punten door hem verliest.

22 april 2015 om 13:03

U slaat de spijker op zijn kop. Krul is gewoon een degelijke keeper en niet meer dan dat.

23 april 2015 om 16:11

Krul heeft al heel wat meer laten zien in een veel sterke competitie dan Cillessen en Vermeer.
Er is een reden waarom Vermeer nog steeds in Nederland keept en er ook voor Cillessen nog geen interesse is, ondanks dat hij volgens sommigen hier een 'fantastisch' WK heeft gekeept.

Krul is geen wereldtop en heeft zo zijn mindere momenten, net als de verdedigers voor hem. Hij pakt echter ook de nodige zeer goed ingeschoten ballen en is over het algemeen gewoon een prima keeper.

Om hem te gaan vergelijken met Hahn, Padt, Room of Zoet is gewoon kansloos. Krul staat in Engeland niet ter discussie en dat is niet zonder reden.

23 april 2015 om 21:47

Er is een reden dat Vermeer nog in Nederland keept? Je doelt op dat hij niet goed genoeg is, maar misschien vergeet je dat hij voor het gemak wel bij de grootste club van Nederland zat? Nee hij (of Cillessen) is geen nieuwe de Gea of Cech/Courtois, waardoor hij niet bij Chelsea Man U ofzo terecht komt.

24 april 2015 om 09:38

Hij zat bij de grootste club van Nederland inderdaad. Dan valt een wekt een goede speler doorgaans sneller interesse van clubs uit grotere competities.
Bij Vermeer is dit niet gebeurt en bij Cillessen vooralsnog ook niet, terwijl hij wel op de goal stond bij de nr 3 van het WK.

Ik zeg nergens dat ze geen goede keepers zijn. Ik geef alleen aan dat ze naar mijn mening lang niet zo goed zijn als mensen hier doen voorkomen.

Aan het feit dat er nimmer fatsoenlijke interesse is geweest in Vermeer en het (naar mijn weten) ook nog altijd stil is rondom Cillessen mag toch best een indicatie genoemd worden.

Het laatste stukje van je reactie is iets wat ik heel vaak zie hier. Men maakt dan meteen zo'n extreme vergelijking. De allergrootste clubs hoeven niet eens te komen. Er zijn nog een heleboel andere clubs uit de grote competities die sportief en financieel meer te bieden hebben. Interesse van dergelijke clubs blijft schijnbaar ook uit.

Ik zou als ik Krul was Newcastle niet verruilen voor 1 van deze clubs. Bij zijn huidige club is hij de nr 1.
Crystal Palace vind ik geen stap vooruit en Southampton weet ik niet zeker of hij straks ook nog een basisplek heeft als Foster terugkeert, daarnaast is het goed voor het Nederlands elftal als hij blijft keepen zodat hij als 3de keeper mee kan naar het EK.

Qua naam zou je Crystal Palace niet inruilen voor Newcastle. Echter is het wel zo dat Pardew ze in een paar maanden tijd van een uitzichtloze situatie tot een leuk voetballende ploeg heeft weten om te toveren die toch wekelijks punten weet te pakken. Of hij dit kan volhouden is nog maar de vraag, Newcastle geef je in ieder geval aan het begin van elk seizoen meer kans om erin te blijven dan Crystal Palace. Hoop nog altijd dat Newcastle zijn glans weet terug te krijgen uit de 'shearer' dagen. De laatste jaren is het niet al te best op St. James Park.

22 april 2015 om 11:39

Met die Mike Ashlee kan je het wel vergeten. Wel slimme voorzitter, lekker geld verdienen ipv uitgeven. Geef hem groot gelijk. Daarom wil je daar ook weg als speler lijkt me. Deze groep is echt niet zo goed en John Carver al helemaal niet. Maar ook met een andere trainer zie ik ze het volgend seizoen gewoon moeilijk krijgen. Is wel duidelijk wat een geweldige trainer Pardew is nu...

13,5 miljoen voor krul??
Ik heb hem dit weekend weer zien klungelen als een klein kind.
Snap niet dat sommige mensen hier hem graag als eerste doelman van oranje zien.

22 april 2015 om 11:58

Omdat Krul zich gewoon prima staande houdt in de Premier League.

Het is alleen jammer dat hij af en toe wat zwakke momenten kent. Daarentegen heeft hij ook met regelmaat briljante reddingen en is het gewoon een prima PL keeper.

Het zou interessant om te zien hoe Cillessen het gaat doen als er ooit een PL voor hem komt. Het is verre van een vanzelfsprekendheid dat hij het dan net zo goed of beter gaan doen dan Krul.

Begrijp eigenlijk niet zo goed waarom krul weg moet. Zit daar toch prima?

Krul mag van mij weg bij een goed bod. Vind hem dit seizoen slecht keepen. Maakt foutjes die hij voorheen niet maakte.

Hij heeft op White Hart Lane een keer 20 100% goals tegengehouden dus dat er belangstelling is begrijp ik wel. ik heb nog nachtmerries van die wedstrijd

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren