Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Tim Krul tekent contract en keert officieel terug in de Premier League

Laatste update:

Tim Krul keert definitief terug in de Premier League, zo heeft Luton Town bekend gemaakt via de officiële kanalen. De 35-jarige Krul onderging dinsdag zijn medische keuring en heeft donderdag een contract tot medio 2025 getekend op Kenilworth Road.

Krul had nog een contract tot volgend jaar zomer bij Norwich City, maar hoefde bij the Canaries niet op veel speeltijd te rekenen. Tijdens de eerste twee wedstrijden van het nieuwe Championship-seizoen zat hij negentig minuten op de bank, daar Angus Gunn de concurrentiestrijd lijkt te hebben gewonnen van de Nederlander. Luton sloeg daarop toe en haalde de vijftienvoudig international van Oranje naar Kenilworth Road.

Luton Town is het seizoen begonnen met Thomas Kaminski als eerste doelman. De Belgisch-Poolse doelman kwam eerder deze maand over van Blackburn Rovers, waar hij afgelopen seizoen in dertig wedstrijden tien keer de nul hield. Afgelopen weekend moest hij meteen vier keer vissen bij de seizoensouverture tegen Brighton & Hove Albion (4-1).

Krul begon afgelopen seizoen nog als eerste keus onder de lat bij Norwich, maar raakte zijn plek kwijt aan Gunn. In totaal kwam hij in het seizoen 2022/23 tot zeventien wedstrijden, waarin hij negentien keer moest vissen en vijf keer de nul hield. In totaal droeg hij tot dusver 169 het shirt van Norwich sinds hij in 2018 overkwam van Newcastle United.

Dit artikel betreft een update van een eerder nieuwsbericht. De reacties onder het bericht kunnen daardoor minder actueel zijn.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heeft bij mij echt de gunfactor sinds het WK in Brazilië, dus hoop dat ie het redt. Vind het echter niet de meest betrouwbare keeper en denk dat Luton het al moeilijk genoeg krijgt dit seizoen. Maar ja, een ervaren reservedoelman is altijd prima lijkt me. Alhoewel Krul bijna garantie is op degradatie, net als Fer dat was.

17 augustus 2023 om 12:34

Hij had bij mij ook de gunfactor, maar daarna niet meer, omdat meneer te groot was voor penalty tests om op het WK in Qatar z'n land weer te helpen. Had tegen de Argentijnen zomaar weer de held kunnen zijn als penaltyspecialist. Dat zou een Argentijnse keeper nooit doen, ook had Krul al meerdere wedstrijden vrij gekregen zodat hij niet bij Oranje op de bank hoefde te zitten in de kwalificatiereeks.

Luton wil meteen weer degraderen?

15 augustus 2023 om 13:08

Want dat gebeurt zonder Krul niet denk je?

15 augustus 2023 om 13:44

Luton geeft wel weinig uit, dus die zullen degradatie enigszins ingecalculeerd hebben. Je hebt bij genoeg ploegen kunnen zien wat veel uitgeven en meteen degraderen kan veroorzaken.

Ze zullen dit PL-seizoen wel zien als cashgrab, blijven ze erin? Mooi meegenomen. Vliegen ze eruit? Dan hebben ze een bak geld waar ze rustig mee door kunnen groeien.

15 augustus 2023 om 13:47

Zo heb ik het nog niet eerder gekeken. Kan een hele goede strategie zijn ten opzichte van de typische Engelse promovendus.

15 augustus 2023 om 14:00

Er zal ook een behoorlijke smak geld naar het stadion moeten.
Het stadion moest namelijk ook behoorlijk aangepast worden om aan alle reglementen te voldoen.

15 augustus 2023 om 14:14

Ik geloof dat ze dat ook wilde doen met (een deel van) het geld.

15 augustus 2023 om 13:23

Als je het artikel had gelezen ipv leuk te willen doen had je gelezen dat die als reserve doelman wordt binnengehaald

15 augustus 2023 om 13:55

Als jij op de hoogte zou zijn geweest van het feit dat de teams waar Krul keept vaak degraderen, en dat Consy dit als een grappige reactie bedoelde, dan had je niet zo zuur hoeven te reageren.

15 augustus 2023 om 23:09

@jajoh, het zou kunnen dat hij als tweede doelman gehaald wordt, maar dat staat niet in het artikel.

17 augustus 2023 om 12:26

Beetje overdreven over krul. Is alleen met Norwich twee keer gedegradeerd en gepromoveerd als 1ste keeper. In jaar dat Newcastle degradeerde deed hij maar 8 wedstrijden mee.

Tja wist niet dat Krul nog zoveel krediet heeft in Engeland dat zelfs PL ploegen hem nog willen. Tja was niet voor niets reservekeeper bij Norwich. Leuk voor hem natuurlijk maar dat clubs nog een 35-jarige keeper willen blijft vreemd haha. Er zouden toch genoeg andere opties zijn zou je zeggen.

15 augustus 2023 om 13:19

Is toch een prima tweede keeper voor Luton town. Vind het wel een logische stap.

15 augustus 2023 om 13:22

Hij wordt ook gehaald als reservekeeper bij Luton. Weinig keepers met meer PL ervaring beschikbaar. Niks vreemds aan.

15 augustus 2023 om 16:36

Ja was de optie als reservekeeper vergeten haha. Dan is die natuurlijk wel handig ja. Maar voor 1e keeper is die allang passé.

Luton haalt matige spelers als Chong en Krul binnen hiermee ga je het niet redden in de Premier League. Ik zou ze adviseren om in Nederland en Belgie buiten de top 3 te kijken. Spelers als Brenet, Smal, Bozdogan, Hyun-seok Hong en Lazare Amani zijn voor leuke bedragen op te pikken

15 augustus 2023 om 13:30

Het beleid van Luton werkt anders prima. In vijf jaar tijd van de 4e divisie naar de Premier League is gewoon bijzonder goed. Waarom zou je dan opeens het ingezette technisch beleid helemaal omgooien.

Er is binnen de club ook 0 verwachtingen, daarvoor zijn ze gewoon niet groot genoeg. Het enige waar ze op inzetten is om wederom te gaan verrassen, en als ze in de Premier League blijven is het alleen maar mooi meegenomen.

17 augustus 2023 om 11:26

Gewoon genieten van het sprookje. Alle punten die je haalt zijn bonus. Dat stadion is gewoon smullen.

15 augustus 2023 om 13:34

Bodzogan had de grootste moeite mee te komen in de Bundesliga en 2.bundesliga, dan denk ik dat ie in de Premier League helemaal niets heeft te zoeken..

15 augustus 2023 om 19:57

Brenet en Smal? Dan zijn ze met kerst al gedegradeerd

17 augustus 2023 om 11:53

@Bundy Kom op zeg. Een kenner zoals jou had ik beter van verwacht!

Een Smal zou naar mijn mening het kunnen redden, maar zou ze ook niet de zekerheid geven laat staan dat een Brenet of Bozdogan er net zo zullen verzuipen dat Chong doet. Hong ken ik dan zelf iets minder, maar Amani zou een poging waard voor ze zijn. Echter het is degradatie of Europees spelen voor hem.

Iconisch stadion om in te spelen, al denk ik niet dat hun selectie hoge ogen gaat gooien dit seizoen, te veel net-niet spelers.

17 augustus 2023 om 12:28

Is al een wonder dat ze met de huidige selectie promotie hebben behaald dus die zal het werkelijk een biet zijn dat ze weer degraderen. Tenminste een club die niet met tientallen miljoenen/miljarden smijt om in beeld te zijn.

Gewoon vergekomen met verstandig beleid en goedkope aankopen zoals het bij alle clubs eigenlijk zou moeten zijn.

De minst populaire plek bij een van de minste goede clubs in de Premier League. Welke doelman dan ook, ik verwacht dat die persoon veel moet gaan vissen dit seizoen. En toch zou ik direct ja zeggen als ik Krul was. Is toch een fantastisch verhaal, dat Luton? In zo'n klein stadion waar alle supporters iedere week zullen genieten, ongeacht de uitslag. Dit is nu al een verhaal voor Andere Tijden Sport in 2050. Met Tim Krul op doel.

Voor Norwich goed nieuws. Kan van de loonlijst af. Was 1,5 seizoen sterk aan het keepen. Daarna herhaaldelijk in de fout en bijna elke bal op goal werd een goal. Terecht naar de bank ten favoure van Angus Gunn die de betere keeper is.
Off: Bij Norwich gelet op Gabriel Sara de eerste 2 potten en dat is echt een pareltje. Vorig seizoen nog wennen ala het europese voetbal ala Siniestera. Zou niet misstaan in de eredivisie. Een echte 8. Meters maken, combineren en een goed schot. Had liever hem bij Feyenoord gezien dan Stengs

Als 2e keeper waarschijnlijk? Krul is beetje passe toch

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren