Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Galatasaray vecht straf aan bij internationaal sporttribunaal

Laatste update:

Het heeft er alle schijn van dat Galatasaray komend seizoen zal ontbreken in de Champions League. Volgens de Turkse televisiezender NTV heeft de UEFA de topclub uit Istanbul gestraft voor het overtreden van de Financial Fair Play-regels en mag Galatasaray niet Europees spelen. Als het zich dit seizoen niet plaatst voor Europees voetbal, geldt de schorsing voor het seizoen 2017/18.

/

Cim Bom wordt voor een jaar uitgesloten van deelname aan de Champions League en de Europa League, al kan de Turkse grootmacht nog wel tegen de straf in beroep. De werkgever van de Nederlanders Wesley Sneijder en Ryan Donk staat momenteel overigens op de vijfde plaats in de Süper Lig, waardoor het toch al zeer de vraag was of Galatasaray wel van de partij zou zijn op het hoogste Europese niveau.

Aartsrivaal Fenerbahçe staat bovenaan met een voorsprong van zestien punten. Op de tweede plaats, die in Turkije recht geeft op deelname aan de kwalificatie voor de Champions League, staat Besiktas; de derde club van Istanbul heeft veertien punten meer dan Galatasaray. Het valt nog te bezien of de straf betekent dat Sneijder verstoken blijft van voetballen in de Champions League; de aanvallende middenvelder kan naar verluidt voor een geringe transfersom weg als zijn club geen Europees voetbal speelt.

Update 25 maart 10.35 uur - Galatasaray vecht straf aan bij internationaal sporttribunaal
Galatasaray werd begin maart door de Europese voetbalbond UEFA voor één seizoen uitgesloten van Europees voetbal, maar gaat tegen deze straf in beroep bij het internationaal sporttribunaal CAS. Dat maakt Cim Bom vrijdagochtend officieel bekend.

Denk je dat Wesley Sneijder bij Galatasaray blijft?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Laat ze dit nou ook eens doen met de grote jongens die FFP overtreden!

2 maart 2016 om 12:55

Precies dat dus. Psg en City kregen een boete terwijl Gala (en besiktas tijdje terug) gelijk een verbod krijgen!!

Je mag in deze wereld niet groot worden

2 maart 2016 om 14:27

als je beter op de hoogte was dan zou je weten dat die clubs al verwittigingen hebben gehad door middel van boetes en toch verder bleven hun ding doen terwijl city en PSG met tegenzin toch zich schikten . galatasaray heeft torenhoge schulden en toch blijven die spelers aantrekken en enorme salarissen betalen terwijl de schuldeisers in de wind blijven staan en de clubs die jij daar op noemt hebben totaal geen schulden .... groot verschil dacht ik toch !

verder zal de FFP altijd ter discussie staan , ook al is de vorm ervan reeds gedeeltelijk afgezwakt vorig jaar .....

je kan uiteindelijk niemand verbieden te investeren in een project , het is in strijd met alle wereld vrijhandel akkoorden dat iemand wordt belet om een project te financieren met de hoeveelheid financiën die hij daarvoor wenst aan te wenden zolang die investeringen legitiem zijn en uit eigen middelen komen , en dat is dus zo bij de prestige projecten zoals PSG en City .

je kan daar tegen zijn, maar dan moet je wel consequent zijn en ook bekijken hoeveel geld de traditionele clubs zoals bayern of real of barca of united in hun projecten steken . je zal dan ten zeerste verrast zijn dat het net die clubs zijn die de laatste 10 jaar het meeste geld hebben gespendeerd voor de aankoop van spelers en samen de top 4 uitmaken in de laatste 10 jaar .....

2 maart 2016 om 13:02

Juist, ik dacht exact hetzelfde.

2 maart 2016 om 14:39

fout; je strooit oude informatie.

PSG en City hadden in eerste instantie dikke boetes gekregen. Nadat ze voldaan hadden aan FFP en de verliezen aangezuiverd werden, zijn deze boetes opgeheven. Wat overbleef waren wat kleinere straffen (zoals verscherpt toezicht).

Sinds een half jaar is er dus een regelwijziging dat rijke eigenaren het Eigen Vermogen mogen aanzuiveren. Dit is de 2e fase van Ffp, waardoor groei van clubs ook niet meer tegen gehouden wordt door de regels.

De regelwijziging is doorgevoerd omdat FFP zeer succesvol was: de clubs betalen onderling de rekeningen en belasting en de operationele verliezen zijn nog maar 30 procent van wat het 6 jaar geleden was. Bovendien is de totale schuld enorm afgenomen. Hier zijn echter al wel wat clubs, zoals Valencia, aan ten onder gegaan. Ook zijn de Spaanse clubs nog niet vrij van de enorme schuldenlast en de Europese Commissie zit hier bovenop omdat uiteindelijk de Europese burger deze schulden betaald heeft.

Nu ligt de prio bij de landenbonden zuiveren van corruptie: alle Concacaf bonden, Oost-Europa, Turkije, Griekenland en Italie zijn vooralsnog de beste voorbeelden waar de Uefa en Fifa mee aan de slag zijn. Dit is echter een veel complexer proces.

Dan nog de strijd tegen TPO winnen. Ook hierin worden zeer goede stappen gezet. Eerst ook nog even de rechtzaken van Doyen en de Spaanse en Portugese voetbalbonden tegen de Uefa afwachten. Maar ook de komende rechtzaak rondom Twente is heel belangrijk.

2 maart 2016 om 17:41

jep. Spaanse banken financierden deze onzin en uiteindelijk hebben de Europeanen gezamenlijk betaald om deze banken overeind te houden.

Tot 2020 moeten de Spaanse clubs bv. meer dan €1 miljard belastingschuld af lossen. Dit proces loopt al een tijdje en deze schulden worden kleiner. Maar het gaat om nog veel meer subsidies die discutabel zijn.

ps. je kan die allemaal gewoon googlen.

Er is een verschil tussen verbanning door omkoping en financiële problemen.. Maar ja veel mensen zullen dit niet begrijpen. Alsof we Europees voetbal zouden halen dit jaar hahahah!

2 maart 2016 om 12:56

Als je het dit jaar niet haalt, dan schuift de straf een jaar op he knul ?

2 maart 2016 om 13:58

Nee is het niet gewoon voor een time period en niet van 1x geen europees. Dus dat ongeacht of we europees halen of niet zal de straf volgende zomer voorbij zijn?

ON: De straf valt dus minder zwaar uit. Het was immers 1 1. Met maar 1 jaar kunnen we dus 3 jaar over doen om alle zaken in orde te stellen waardoor het sportieve aspect minder zwaar eronder hoeft te lijden.

Iedere coach die je nu aantrekt zal geld nodig hebben om een team op te bouwen. Ik denk dat een Feda misschien wel de beste optie is. 100 lira van 1 miljoen fans is 100 miljoen lira. Ik ben iig bereidt dat te betalen als het goed wordt uitgegeven.

2 maart 2016 om 14:56

Citaat
Volgens de Turkse televisiezender NTV heeft de Uefa de topclub uit Istanbul gestraft voor het overtreden van de Financial Fair Play-regels en mag Galatasaray niet Europees spelen. Als het zich dit seizoen niet plaatst voor Europees voetbal, geldt de schorsing voor het seizoen 2017/18.
Einde citaat

2 maart 2016 om 15:14

Dat is ongeveer 36 miljoen euro uit mijn hoofd.
Zolang de concurrenten in het miljoenenbal spelen zal het lastig zijn om daarmee te strijden om de bovenste plekken.

2 maart 2016 om 13:02

Wij zijn vrijgesproken liever verbanning voor omkoping wat je niet hebt gedaan dan dat je het wel doet en het iedere keer onder de mat word geschoven hahaha Ankaragucu 8-0 meer zeg ik niet.

2 maart 2016 om 15:34

Vrijgesproken door rechters waar tayyip achterstaat, kuch kuch. Aziz is gewoon een wapenhandelaar en hij gebruikt fener om zijn smerige geld wit te wassen. Alles is daar corrupt

2 maart 2016 om 13:52

Als je bent vrijgesproken, heb je het niet gedaan, simpel als dat.

Moesten ze ook bij City en PSG doen ipv een miezerigd boete dat ze lachend betalen.

2 maart 2016 om 13:23

Miezerige boete? Als GS dezelfde boete had gekregen waren ze failliet.

2 maart 2016 om 13:59

Die vergelijking slaat nergens op. City gaf 180 miljoen te veel uit dat is veel meer dan Galatasaray te veel uit gaf. De boete die Galatasaray zou krijgen zou dan veel lager moeten zijn en dan zou GS niet failliet gaan.

De boete die city en PSG kregen waren erg matig en had veel zwaarder moeten zijn. Ik vind de straf die GS nu krijgt zwaarder dan de geld boete van city en PSG destijds.

2 maart 2016 om 14:59

beste hangover , je lijkt me duidelijk meer op de hoogte over de FFP als de meesten hier en je tracht heel keurig meer duidelijkheid te brengen maar veel zal het niet helpen want sommigen willen enkel horen of lezen wat ze wensen te horen of te lezen !
ik heb op dit forum ook al jaren getracht om duidelijkheid te brengen toen er nog maar eens totaal ongenuanceerde tot totaal verkeerde quotes over de FFP verschenen , toch is het hopeloos .... steeds verschijnen er commentaren over het FFP concept die kant noch wal raken en hopeloos verkeerd worden geïnterpreteerd.....spijtig dat zoveel mensen wensen te reageren zonder enige kennis erover

het FFP concept is vorig jaar al afgezwakt door de Uefa om een hangend proces te vermijden ... een proces ten gronde dat de Uefa nooit kon winnen maar uiteindelijk kwam er een voorlopig compromis om in een later stadium met de grootmachten in het voetbal wereldje tot een duidelijk en sluitend concept te komen ! ( is dus nog niet afgerond tot nu toe )

laat het duidelijk zijn, de FFP blijft wel , terecht, onveranderd voor clubs met schulden die toch verder de boel willen belazeren .....maar uiteindelijk zal de FFP nooit projecten kunnen afremmen of stoppen , zoals bij city of PSG of chelsea en zoveel andere projecten bij clubs met eigenaars die naar hartenlust geld in hun hobby of prestige project willen steken, net omdat die eigenaars / clubs geen schulden maken tgo derden .... integendeel die projecten zorgen voor enorme belasting inkomsten via BTW op marketing en catering inkomsten belasting op transfers, werkgelegenheid verhoging en infrastructuur verbeteringen , en dit alles uit eigen financiële middelen zonder ook maar één euro schuld te maken en alles op eigen risico...
dat er exploitatie tekorten zijn die met de glimlach nog maar eens worden gedicht uit eigen financiële middelen is zeker mogelijk maar dat is dan nog maar eens op eigen risico en weerom wordt daar niemand mee benadeeld !

in de bestaande wereld vrijhandels akkoorden worden investering projecten volledig gereglementeerd en beschermd en ook voetbalprojecten vallen hieronder, dus uiteindelijk zal de Uefa het enkel kunnen houden op clubs met schulden aan derden , hetgeen dan maar ook volledig normaal is .

1 jaartje valt nog wel mee. Is misschien wel beter voor ons. We moeten wel in de top 4 eindigen of de Turkse beker winnen, anders telt het de straf niet voor volgend seizoen, maar wanneer we een toegangsbewijs krijgen voor Europa. Laten we ook niet vergeten dat we deze straf hebben gekregen, omdat het financieel niet in orde is. Geen omkoping ofzo.

2 maart 2016 om 13:00

Grote kans dat de 5e plek ook voldoende is als GS de finale haalt. Dan is de tegenstander waarschijnlijk Fener of Besiktas.

2 maart 2016 om 13:07

Als gala 2 jaar europees mist dan vervalt het straf automatisch

Typisch corrupte Uefa dit. Nietszeggende clubs als City of Psg mogen uit het niets honderden miljoenen uitgeven, maar als een club uit Turkije of ander klein voetballand dit doet, dan kunnen ze wel met hun scepter zwaaien. In totaal hebben Turkse clubs 13-jaar verbanning gekregen van de Uefa. Hoeveel hebben Engelse of Franse clubs gekregen ? Laat me raden....

Corrupte zooitje, trek mij er ook niks van aan. Volgend jaar zetten we die kampioenschap en spelen we weer Champions League. Hoppa.

2 maart 2016 om 13:01

Goed verwoord niets aan toe tevoegen!

2 maart 2016 om 13:12

Hoe doet Denayer het bij jullie btw? Denk je dat hij als rechtsback toekomst zou hebben bij de nationale ploeg?

2 maart 2016 om 13:25

Denayer begon erg goed, kreeg vervolgens een spierblessure en sindsdien is hij aan het kwakkelen. Hij heeft zeer zeker kwaliteiten, met name verdedigend. Je komt hem echt niet zomaar voorbij. Tegen Atletico Madrid thuis was hij één van de betere. Maar gezien het niveau van Gs dit jaar is het geen eerlijk graadmeter.

Om terug te komen op jouw vraag, ik denk het wel. Als je controlerend wil spelen, zonder aanvallende backs, dan is hij zeker een optie,

2 maart 2016 om 14:16

Denayer presteert boven verwachting, echter wordt hij telkens verkeerd geposteerd als rechtsback. Hij is een centrale verdediger en hij moet vaak op de bank door een of andere reden maar ja, als je ziet wat voor koekebakkers we hadden (Hamzaoglu en Denizli) begrijp je dat die 2 geen visie hadden en puur wissel gelaten werd omdat ie een buitenlander is. Een Turkse voetballer met zijn kwaliteiten zou gegarandeerd altijd spelen, maar bij ons letten ze op de een of andere manier op nationaliteiten helaas. Ik zou hem altijd opstellen, want potentie heeft ie zeker!

2 maart 2016 om 14:13

Deze straf boeit mij eerlijk gezegd niet veel. Zolang Dursun "hotelmagnaat" Ozbek de voorzitter is en spelers als Umut, Semih, Sabri, Hakan, Tarik, Hamit, Emre en nog vele anderen letterlijk allemaal bedragen rond de 1,5 en 2,5/3,0 miljoen euro's opstrijken, vind ik het meer dan terecht dat we uitgesloten worden. Ze moeten daar een voorbeeld aan nemen van Besiktas (een slecht voorbeeld omdat die meer schulden hebben maar toch de goede weg zijn ingeslagen qua beleid). We mogen tevens Aysal hiervoor ook bedanken die met zijn mislukte transfers a la Hajrovic en Ontivero veel geld heeft weggesmokkeld uit de clubkas.

Wat hoop ik dat een Cem Uzan of Haluk Ulusoy voorzitter wordt zeg, alles beter dan Dursun en co!

2 maart 2016 om 14:26

Hoe moet Cem Uzan voorzitter worden, die gozer mag Turkije toch niet in?

2 maart 2016 om 15:24

Nooit maar dan ook nooit meer commentaar hebben op Hakan Balta alsjeblieft. Die man heeft zo veel betekent voor ons. Vorig jaar was hij misschien wel de belangrijkste man. Tijdens de EK kwalificaties met Serdar Aziz in 5 wedstrijden maar 1 goal tegen als het goed is.. Hij verdient het geld dubbel en dwars het is dat hij met koekebakkers op het veld staat en met een slechte trainer want Hakan Balta speelt altijd met een Galatasaray hart dat kan je van weing mensen zeggen

2 maart 2016 om 15:36

Klopt) , zodra hij het land binnenkomt, gelijk handboeien

2 maart 2016 om 22:25

Binnenkort komt ie terug, hij is nog bezig met zijn rechtszaken om dit terug te draaien.

2 maart 2016 om 22:27

Van al die jaren dat Hakan bij ons speelt, is die erg wisselvallig geweest. Hij heeft zijn 300e wedstrijd gespeeld las ik vandaag, van die 300 speelde hij er 150 als een natte krant. Dat is veel te veel. Het klopt dat hij belangrijk is geweest in het verleden, maar dat was Selcuk ook. Maar je ziet gewoon dat ze allebei veel minder zijn geworden en oud.

Het zat er aan te komen. Er wordt al meer dan 7 jaar wanbeleid gevoerd bij mijn mooie club. Ä°k neem aan dat clubs uit de Pl of Ä°talie Sneijder zullen overnemen voor een vastgestelde bedrag van 7.5 miljoen. Ook Muslera zie ik richting bijvoorbeeld Liverpool vertrekken voor ca 20-25 miljoen. Er moet een enorm grote schoonmaak gehouden worden en er moeten 7/8 nieuwe spelers gehaald worden met een deel van het geld van de uitgaande transfer. Opstelling volgend jaar: Muslera?-Linnes-Koray-Aankoop-Telles- Aankoop- Aankoop- Emre Colak-Bruma-Aankoop-Spits aankoop. Selcuk, Chedjou en Sneijder zou ik allemaal verkopen. Selcuk verdient 3 miljoen op jaarbasis en hopelijk bij een goed EK kan die nog verkocht worden. Chedjou is zwaar overschat en gewoon aan een Pl of franse club verkopen. Sneijder zie ik gewoon vertrekken.

2 maart 2016 om 13:02

Geen Denayer? Gs heeft toch een optie op nog een jaar? Als jullie hem niet willen, mag City hem best aan ons verhuren.

Geloof me dit is goed nieuws, dit jaar was CL Voetbal toch niet te halen en met deze ploeg halen we de groepsronde van de Uefa niet eens. Nieuwe bestuur, trainer en een jonge selectie een nieuw begin hebben we hard nodig. Ookal heeft Dursun helemaal geen schuld hierin, zie ik hem niet echt succesvol zijn als voorzitter van Galatasaray.

Verder ben ik benieuwd wat Muslera en Sneijder gaan doen, als ze weg willen neemt niemand hun kwalijk, als ze blijven worden ze nog grotere legendes.

Het wordt alleen een groot probleem als we dit jaar niet kwalificeren voor Europees voetbal. Anders wordt de straf verplaatst naar het seizoen 2017/2018 en dat is echt te lang.

Ik ben zelf een Besiktas fan. Vergeleken met jaren terug, ben ik geen fanatiek fan meer. Maar ik wil hierbij komen. Heb een tweeling, en mijn vader die beide voor Galatasaray zijn. Doet me denken aan de Feda seizoen van Besiktas. Toen zei mijn eigen vader, ga langs de stad om wat geld voor Besiktas te verzamelen. Of vaak dat Menemen gedoe van Samet Aybaba.

Of dat Besiktas en Fenerbahce een verbod kregen in Europa. Wat zeggen ze altijd in het Turks, gulme komsuna, gelir basina. Oftewel, lag je buurman niet uit, anders komt het jou ook over. Of ik blij ben met deze straf? Nee dat zeker niet. Kan mij geen reet schelen. Turks voetbal is waardeloos, al altijd waardeloos geweest. Gs, Fb, Bjk clubs van totaal leeftijd van meer dan 300 jaar, en ze hebben maar 1 uefa cup samen! Dit zegt voor mij genoeg!

Volgens mij willen ze naar de CAS maar voor zover ik weet kan de CAS ook besluiten een zwaardere straf op te geven. Die +1 hebben ze in ieder geval weggewerkt. Zijn die polsbandjes toch nog ergens goed voor geweest.

GS moet gewoon dat verdomde schuurtje in het water verkopen voor 80m dan had men goede spelers aan kunnen schaffen en gewoon mee gedaan met FB voor de CL plaatsen.

Nu komt GS in een negatieve spiraal terecht.

2 maart 2016 om 14:22

Vertel dat maar aan de "lyceumgangers" die gratis willen profiteren van de voorzieningen van de club!

Kan iemand uitleggen waarom er een verschil is tussen de strafmaat voor Barca (en Real) en Galatasaray?

2 maart 2016 om 13:22

Omdat dit 2 totaal verschillende dingen zijn denk ik.

Barca werd gestraft omdat het de regels overtreden heeft met het aantrekken van jonge spelers.
Dat is toch iets heel anders?

2 maart 2016 om 13:46

Thanx. Was inderdaad vergeten dat het bij Brca om jeugdspelers ging.

Ankaragucu 8-0
Ferhat kapan trekt arm terug
Geld naar Denizlispor (zogenaamd naar Song maar er is geen factuur)
Auto's naar Malatyaspor

Galatasaray had al 4 keer een verbanning moeten krijgen wegens omkoping maar omdat de TFF het altijd onder de mat heeft geschoven kunnen hier sommigen leuk gaan doen 'liever voor schulden verbannen dan omkoping'

Ik word liever verbannen voor omkopen wat ik Niet heb gedaan (vrijgesproken) dan dat je het wel doet en het altijd onder de mat word geschoven.

Dit zal dan wel weer provoceren zijn maar de reacties waar het om Fener gaat zullen blijven staan..

2 maart 2016 om 14:18

Jij beschuldigt ons van iets waar je geen bewijs voor hebt, terwijl jullie jarenlang zijn uitgesloten door de UEFA met bewijs van omkooppraktijken, zo niet, pogingen tot omkopen (wat ook een strafbaar feit is)

Liever op deze manier eruit dan een status als een omkoper krijgen. Het is tenminste op een manier waar we onze eer niet kwijtraken als Fener en Besiktas.

Dit is de harde wereld, de corrupte wereld. Hier kunnen wij niks aan gaan doen. Wie geld heeft, heeft de macht. Natuurlijk zitten Real en Barcelona ook diep in de schulden. Maar alles draait om naam. Sponsors, Kijkcijfers etc.. Europees voetbal zonder Barca, Real of Europees voetbal.zonder Gala, Besiktas, Fener?

Doet me denken aan een Afrikaand eiland! Die zijn lid van de Fifa en krijgen daardoor 250.000 dollar per jaar! Maar een voetbalveld die is er niet op dat eiland! Corrupte boel allemaal! Moet je nagaan, Blatter die wordt in sommige landen, bijvoorbeeld in het verleden door Belgie verwelkomt als een staatshoofd. Met een rode loper! Zo machtig zijn die mannen daar. Ze worden als maffia's gezien! Hoe Blatter eruit is geknikkerd? Een politiek gevecht waarbij hij is gesneuveld!

2 maart 2016 om 14:45

Het is zo dat Real Madrid en Barcelona makkelijker geld lenen bij de Spaanse banken dan andere clubs. Als zij steeds winst maken, waarom hebben ze dan miljoenen euro's schulden bij de Spaanse banken? Kijk Bayern Munchen! Die heeft geen schulden! Dat is pas een goed financieel beleid. Ik begrijp wat je bedoelt. Ze halen meer winst eruit dan verlies. Ik geloof er geen reet van! Tegenwoordig gaat het allemaal makkelijk met dat cijfertjes rommelen!

Niet getreurd kleurgenoten. Dit is het beste voor ons. Nu hebben we de tijd om te bouwen aan een nieuw team. Dit moet ook zeker gebeuren.

Het totale schuld heeft niets met Aysal te maken, echter deze uitsluiting wel. Aysal zijn bestuur had afspraken gemaakt waar ze zich niet aan hebben gehouden. Dursun zei in het begin dat we geen sanctie zouden krijgen. Hij heeft weer gelogen.

2 maart 2016 om 13:47

Hoe kan je nou niet treuren ? Hoe kan dit nou het beste voor ons zijn ?

Weet je wat het beste zou zijn voor ons ? Voor alle Turkse clubs trouwens......dat we eens een reorganisatie maken zonder eerst door Uefa op de vingers te worden getikt.

Dit kan nog wel eens heel gunstig zijn voor het Nederlandse voetbal omdat Turkije een rechtstreeksw concurrent is op de UEFA-ranglijst en zonder hun sterkste team Galatasaray haalt Turkije waarschijnlijk een stuk minder punten

2 maart 2016 om 13:46

Nou ik denk dat je je daar dan in vergist. Galatasaray is dit jaar duidelijk de zwakste van de grote drie. Maar Gala in Europa legue was natuurlijk best prima geweest voor Turkije.

2 maart 2016 om 14:07

Als je je hoop moet gaan vestigen op het feit dat de concurrentie dramatisch faalt, en geen enkele hoop kan putten uit een mogelijk succes voor je eigen land, weet je al hoe laat het is... Zolang het aankoopbeleid van de Nederlandse clubs niet heel gauw een nieuwe impuls krijgt, blijft het Nederlands clubvoetbal in een vrije val en balt de nummer 1 van Nederland over 5 jaar tegen de Hongaarse landskampioen om een ticket voor de Europa League.

Volgens mij heeft Sneijder een clausule in zijn contract dat hij nu voor een bepaald bedrag weg mag toch? Misschien toch maar een poging wagen als Ajax zijnde. Goed salaris en doorstroom mogelijkheden.

Nou United profiteer even snel en haal Sneijder effe binnen. Misschien niet meer zoals hij is geweest, maar zou echt meer dynamiek toevoegen in het spel. Steekt er in ieder geval met kop en schouders boven uit bij Galatasaray (geen grappen graag) en wekt bij mij de indruk dat hij het nog wel aan kan.

2 maart 2016 om 13:48

Kom op man united wil toch de stap maken om weer tot de top van Engeland te behoren met alle respect dat lukt je niet met Sneijder. Misschien voor de breedte van de selectie. Maar united heeft in de zomer wel spelers nodig van een ander kaliber als met alle respect een 32 jarige Sneijder.

2 maart 2016 om 14:18

Ik vind hem een goedkope tussenoplossing voor United. Brengt precies wat er mist bij United en heeft daarnaast een enorme drive om te winnen. Iets wat hij kan overbrengen aan de jongere spelers. Ik weet bijna zeker dat we nog 1 a 2 jaar zouden kunnen genieten van Sneijder.

2 maart 2016 om 15:02

Met alle respect Sneijder is echt niet beter dan een mata op dit moment. United moet niet naar tussenoplossingen kijken want daar bestaat een groot deel van de selectie nu uit. Ze moeten kwaliteit kopen waar je mee door kan een paar jaar. Stabiliteit dat was de kracht van Manu. Sneijder had na 2014 evt nog kunnen gaan maar nu is het in mijn ogen echt te laat.

2 maart 2016 om 19:34

Sneijder heeft een betere inspeelpass dan Mata, bereikt de vleugels beter, is 2-benig, en daarnaast gaan er geruchten rond dat Mata naar Atletico kan gaan. Vergeet ook de drive niet die hij met zich meebrengt. Zou binnen no-time een publiekslieveling zijn en als je Sneijder voor minder dan 10 miljoen kan ophalen lijkt me dat een geweldige tussenoplossing. United is bezig met Renato Sanchez en zo kan die rustig gebracht worden.

Nou Wesley, kom na dit jaar maar lekker terug naar Amsterdam! Waar ze wél Europees voetbal spelen.

Hopelijk dat Sneijder daar snel vertrekt. Ik zie hem graag terugkomen naar Ajax. Of anders bij een mooie PL club. Ik denk niet dat hij nu al naar China gaat want hij weet dat hij dan het WK in Rusland wel kan vergeten.

Wat is de straf nu? 1 seizoen geen Europees voetbal of volgend seizoen geen Europees voetbal? In het laatste geval zal het ze namelijk toch geen bal uitmaken. Kunnen ze direct een eind breien aan dit dramatisch seizoen en net doen alsof dit nooit is gebeurd. Je voetbalt nergens meer voor.

Als Galatasaray zich WEL plaatst dit seizoen voor een Europese toernooi dan mogen ze deelnemen...

Galatasaray heeft de laatste jaren, vooral met Unal Aysal heel veel lopen sjoemelen met de financien.
Belastingachterstanden in Turkije tot aan geld waarvan niemand kon aantonen van waar het geld is gekomen. Ik heb het gevoel dat GS is gebruikt voor Maffiapraktijken om geld wit te wassen.
Met de straf van Fener heeft GS elk jaar deelgenomen aan de CL, waar is al dat geld? hoe kan het zo zijn dat GS in deze situatie is beland. Fener heeft de uefa ook op de mat gehad, maar alles is netjes aangetoond. Dit heeft niet alleen te maken met Ffp. Want GS heeft genoeg bezit om die schulden af te lossen. Hier schuilt iets anders achter.. Jammer voor het Turks voetbal dit.

Dat GS nu gestraft wordt voor de gemaakte fouten vind ik terecht, alleen ben ik wel van mening dat elke club dezelfde straf moet krijgen als de financiën niet kloppen. Als je kijkt naar de straffen die werden opgelegd aan Barca, Psg, City, dan zijn zij er met een lachertje vanaf gekomen. Helaas zal deze maatregel de spelers alleen maar meer demotiveren. Straf van 1 kan je eigenlijk ook wel 2 van maken, want dit jaar zullen we de beker niet pakken en ook niet in de top 5 eindigen. De straf wordt namelijk een jaar opgeschoven als je Europees verband niet haalt.

Vind ik dit jammer?

Haha nee hoor. Gala doet al 5 jaar op rij mee in Europa. Waar zijn al die inkomsten heen gegaan??
Ook in Turkije hebben ze lopen sjoemelen met de belasting.

Elke Gala supporter lachte ons uit, maar ik zei altijd (met mijn oude account) wie het laatst lacht, lacht het hardst.

Reageer

Je mag reageren vanaf niveau 3.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren