Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Donnarumma verrast met Twitter-bericht over Raiola

Laatste update:

Gianluigi Donnarumma staat op het punt zijn zaakwaarnemer Mino Raiola te ontslaan. Volgens Mediaset hebben vertegenwoordigers van AC Milan én trainer Vincenzo Montella met succes in gepraat op de familie van de talentvolle doelman, die vooralsnog weigert zijn contract bij i Rossoneri te verlengen.

De Italiaanse doelman, die naar verluidt in de belangstelling staat van onder andere Real Madrid, weigerde vorige week een contractverlenging. Deze week heeft Milan een charmeoffensief ingezet om het achttienjarige talent binnenboord te houden. Montella zou zelfs Donnarumma’s familie in Castellammare di Stabia hebben bezocht om er uiteindelijk voor te zorgen dat de doelman vertrekt uit de stal van Raiola.

De flamboyante belangenbehartiger reageerde furieus toen hij van de werkwijze van AC Milan hoorde. Raiola stuurde vervolgens zijn neef, die bij zijn agentschap werkt, naar Polen, waar Donnarumma voor Italië actief is op het EK onder 21. Enzo Raiola probeert daar de jonge sluitpost ervan te overtuigen toch naar Spanje te vertrekken, aangezien AC Milan hem geen verbeterde aanbieding heeft gedaan.

Update 25 juni 2017 16.21 uur - Donnarumma verrast met Twitter-bericht over Raiola
In tegenstelling tot de berichtgeving van Mediaset lijkt Gianluigi Donnarumma niet van plan om zaakwaarnemer Mino Raiola te ontslaan. Via een kort bericht op Twitter reageert de keeper van AC Milan op de geruchten. "Donnarumma, Raiola. Gisteren, vandaag en morgen!!", schrijft Donnarumma.

Goede zet van Gianluigi Donnarumma?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Eindelijk een slimme speler!

24 juni 2017 om 21:22

Rest de vraag: Hoe betrouwbaar is Mediaset Premium..?

24 juni 2017 om 21:23

Inderdaad, ik zie nergens letterlijk staan dat Donnarumma Mino gaat ontslaan, dit is een artikel voor assumpties, niks meer niks minder.

24 juni 2017 om 21:33

Mediaset is deels van Berlusconi, altijd het Milan PR-kanaal geweest.

24 juni 2017 om 21:50

Mediaset is de slechtste bron ooit haha dus geloof er maar niks van

24 juni 2017 om 23:34

Gazzetta dello sport meld alleen dat zijn neef Enzo naar Polen is om met hem te praten, denk dat dit bericht wat voorbarig is. Zou wel een goede zaak zijn, die zaakwaarnemers moeten niet teveel macht krijgen. Ja, ik weet dat veel hier zeggen dat ze het beste voor de speler eruit willen halen, maar in deze zaal leek het er wel erg op dat Railoa voor het geld ging, De jongen is 18, bij Milan zeker van een basisplaats en dus ruimte om zich te ontwikkelen en voor het geld hoeft hij ook niet weg.

24 juni 2017 om 21:33

Een slimme speler die pas ging nadenken nadat hij besloot bij te tekenen nadat hij "geïndoctrineerd" was door Raiola. Al moet ook nog is blijken of dit waar is.

24 juni 2017 om 22:07

Hoezo slim? K snap jullie sentimenten niet.. clubs gebruiken spelers en andersom ook. Als je ineens useless bent dan dropt jouw werkgever je gewoon. Wanneer je top bent dan ineens bla bla. K vertrouw riola of Milan niet, iedereen heeft zijn profijt. Spelers moeten aan zichzelf denken en slim hun toekomst uitstippelen!

24 juni 2017 om 22:19

Ik noem hem nergens slim. Ik ga alleen in op een "slimme" speler.

24 juni 2017 om 23:44

Tuurlijk moeten ze dat, maar het leek erin dit geval wel heel erg op dat de beslissing van Raiola op financiele gronden werd gebaseerd. De jongen gaf meerdere keren aan dat hij een Milan legende wil worden en dan wil hij opeens weg. De jongen is 18 en kan zich nog een paar jaar goed ontwikkelen bij Milan, aangezien hij daar van een basisplaats is verzekerd, bij Madrid moet hij maar weer afwachten, ik kan me ook niet voorstellen dat Milan hem 10 miljoen per jaar gaat geven, dus voor het geld hoeft hij niet weg. Nog 2 of 3 jaar bij Milan en dan naar een Topclub in het buitenland en misschei is Milan dan ook weer aan de top en kan hij alsnog blijven.

Zou het verstand dan toch nog zegevieren? We hopen het van harte!!
Dat er velen mogen volgen.........

Als dit waar is kan mn avond niet meer stuk!

24 juni 2017 om 21:29

Ik zou voor geen goud meer voor zulke fans willen spelen. Hij is voor van alles en nog wat uitgemaakt, schijnt bedreigd te zijn (let op: schijnt) en, ondanks dat ik het een klasse actie vond van de fans, is het niet bepaald positief als fans met dollars naar je gaan gooien en Dollarumma scanderen. Nu ineens is het weer een held en moet hij de clublegende worden. Te triest voor woorden hoe hier op deze situatie gereageerd wordt. Het is nog niet eens juli en de mensen hebben al geen geduld meer over hoe en wat. Die jongen is net 18 jaar; laat hem rustig z'n tijd nemen om een beslissing te nemen i.p.v. druk op hem te leggen en wacht al helemaal gewoon op definitief nieuws voordat je iemand zwart maakt.

24 juni 2017 om 21:36

Wat hadden de fans dan moeten doen? Een jongen van de club. Nog maar 18 jaar. Helaas de keuze gemaakt om ooit in zee te gaan met de zaakwaarnemer die alleen maar geld ruikt. Deze jongen is op hol gebracht, maar is nu waarschijnlijk toch omgeslagen naar de verstandige kant.

Echte Milan fans zullen hem "in genade" aannemen en ook inzien dat het dan toch Raiola was al die tijd en niet "dollaruma".

24 juni 2017 om 21:54

Anders dan hem en z'n familie bedreigen omdat hij geen contract wil tekenen?

24 juni 2017 om 22:00

Milan fans waren boos omdat vorige week iedereen dacht dat hij zelf niet bij wou tekenen. Terwijl zoals Raiola zelf gezegd heeft dat dus wel het geval was.

24 juni 2017 om 22:10

Iedereen dacht dit.. op basis van? Ik heb de verhalen ook gevolgd maar zelfs bij alles wat ik over deze 'Mooi&Meedogenloossoap is verschenen waarin eigenlijk elke dag veel gepraat werd over hetzelfde alleen in een andere zinsconstructie,las ik overal dat de jongen zeker WOU bijtekenen maar dat t plaatje niet helemaal klopte voor hem. Dan vond ik de reactie van de supporters (niet enkel de Milansupporters,zeker niet)dat hij geen voordeel van de twijfel verdiende of ten minste het geduld konden opbrengen wat er te wachten stond. Nudat er weer een ballonetje wordt opgegooid wat totnu nog niet bevestigd is is hij weer de Messias? Vind ik gewoon jammer

24 juni 2017 om 23:26

AfcaEric, de fans hadden - zoals ik al aangaf - geduld moeten tonen tot er daadwerkelijk een beslissing was genomen. Milan heeft er druk opgelegd door een deadline te stellen, maar daar heeft iemand als Raiola volkomen schijt aan. Dat is inmiddels toch wel bekend dat hij handelt op deze manier wanneer men met zulke eisen komt? Dit betekende echter niet dat Donnarumma niet bij zou gaan tekenen, aangezien er nooit definitief een uitspraak over gedaan is. Direct probeert men Donnarumma zwart te maken en af te schilderen als de duivel, terwijl die jongen zelf nog niet eens een keuze heeft gemaakt. Zoals Trezeguet hieronder zegt: Hij wil wel bijtekenen, maar het plaatje klopt nog niet. Misschien wil hij wel wachten tot half juli en kijken hoe Milan het nieuwe geld geinvesteerd heeft (lees: iets wat ze op dit moment op een goede manier doen in mijn ogen) of wilde hij bepaalde garanties: clausule bij het mislopen van de CL bijvoorbeeld (lees: simpelweg voorbeelden). Jij kan jezelf beter de volgende vraag stellen: waarom moet je als fan zo reageren?

25 juni 2017 om 00:26

Even een kleine nuance, toen Raiola bekend maakte dat er niet bijgetekend zou worden, gaf hij wel degelijk aan dat dat definitief was.
En inderdaad heeft Donnarumma zelf nooit beweerd dat hij weg wil, ik ben dan ook erg benieuwd hoe dit gaat aflopen.

Waarom fans zo reageren is altijd een lastige vraag, maar komt vooral uit frustratie of teleurstelling, tot op zekere hoogte onvermijdelijk bij voetbal.

25 juni 2017 om 02:26

De tijd nemen? Hij is al een jaar bezig met na te denken over zijn contract verlenging. Na volgend jaar is hij transfervrij dus Milan heeft geen tijd meer.

25 juni 2017 om 02:41

Dan hebben we een nieuwe kapitein voor de komende 20jaar!!

Werd tijd! Je bent slim genoeg om te weten dat je een grote fout maakt als je Mino blijft volgen. Zaakwaarnemer werkt voor jou, niet andersom.

Dat zal hem of de club wel een paar miljoen kosten

24 juni 2017 om 21:55

Ik heb Raiola wel eens horen zeggen dat niemand contractueel vastligt bij hem. Maw ze kunnen vrij vertrekken. Geen idee of dat waar is natuurlijk.

24 juni 2017 om 23:26

Zal wel niet, man is niet vies van een leugen.

25 juni 2017 om 13:18

Dat kan zomaar kloppen, maar is nogal een aanname .. Hij zegt het en niemand spreekt het tegen. Dan zou ik eerder aannemen dat het klopt, tot iets of iemand het tegendeel beweert.

Dat is de eerste. Nu zullen meerdere spelers hopelijk hetzelfde voorbeeld volgen en deze geldgretige dikzak effe ontslaan.

24 juni 2017 om 21:57

Ja beter als die geldgretige clubs het geld pakken. Milan zit natuurlijk alleen zo te piepen omdat ze dreigen hun investering onder de marktwaarde te verliezen.

24 juni 2017 om 22:16

Als Karsdorp voor 10 miljoen vertrekt hoor ik jou waarschijnlijk wel anders piepen Dante, dan heeft Feyenoord niet goed gehandeld. Wanneer dit bij AC Milan dreigt te gebeuren dan moeten zij dat maar voor lief nemen ofzo?

Diegolugano denk je echt dat al die spelers zomaar met Raiola samenwerken? Hij zorgt er vaak wel voor dat de spelers maximaal beloont worden voor hetgeen ze doen..

24 juni 2017 om 22:39

Nee hoor dat begrijp ik volkomen. Ik begrijp alleen niet hoe raiola hier zo vijandig behandeld wordt, terwijl hij beter dan de meeste zijn spelers tegen clubs beschermd. Die zijn net zo goed op geld uit als spelers en zaakwaarnemers.

25 juni 2017 om 02:30

Er zit wel meer achter, AC Milan is al een jaar bezig met zijn contract verlenging en willen hem zelfs al zeventien jarige speler een salaris aanbieden van vijf miljoen euro. AC milan heeft hem alle kansen gegeven ondanks zijn jeugdige leeftijd maar driegen nu naast het net te vissen.

De gemoederen lopen imiddels al zo hoog op dat Milan hem echt niet gaat verkopen onder zijn marktwaarde. Ze zetten hem nog liever een jaar op de tribune. Op een gegeven moment wordt het allemaal te persoonlijk.

25 juni 2017 om 11:52

Ik denk niet dat ze dat zullen doen. Op zo'n emotionele manier 50m laten schieten zou schandalig en erg dom zijn. En uiteindelijk spekken ze daar donnarumma zn portemonnee alleen mee. Die krijgt een kapitaal als hij transfervrij is, ook na een jaartje in het 2e.

Verder zou iedereen zelf moeten mogen weten of ze wel of niet nieuwe contracten tekenen, net zoals iedereen zelf moet weten of ze hun contract uitzitten (nog iets waar spelers doorgaans voor afgemaakt worden door hun clubs en supporters).

25 juni 2017 om 16:41

Dat klopt, maar er is geen club die 50 gaat betalen met nog een contract van een jaar.
Gewoon lekker een jaar op de tribune en succes op t wk

25 juni 2017 om 17:22

Ik denk van wel. Met de huidige transfersommen zal 1 van de grote clubs dat risico zeker willen nemen. Bovendien zou het net zo dom zijn om 30 of 40 miljoen te laten schieten.

Respect als hij dit echt zou doen

Nergens lees ik ook maar 1 keer dat Donnarumma gezegd heeft met Raiola te zullen breken, eerst zien, dan geloven.

24 juni 2017 om 21:46

Voila. Straf hoe iedereen hier alles steevast voor zoete koek slikt.

24 juni 2017 om 22:03

Tja we kletsen hier natuurlijk allemaal regelmatig over zaken die niet uitkomen. Is ook wel part of the fun denk ik. Als we altijd zouden wachten op quotes of bevestigingen was het akelig stil hier.

24 juni 2017 om 22:06

Speculeren doe ik natuurlijk ook, is idd eens leuk, maar je moet niet alles blind geloven.

24 juni 2017 om 22:45

Mee eens. Dit verhaal lijkt me idd niet erg geloofwaardig. Alsof hij raiola moet ontslaan om bij milan te kunnen blijven.

Wie is.deze Enzo Raiola die wordt.vermeld?

24 juni 2017 om 21:30

De neef van Mino.

Ik ben alleen benieuwd naar de kop van Raiola na het ontvangen van dit nieuws. Zou daar graag een foto van willen zien.

hopelijk is dit waar. zou een hele goede zet van hem zijn. en ik hoop dat meerde cliënten van Raiola dit doen.
hij heeft nu wel een hele grote imago schade opgelopen, dat zal wel een tijd duren voordat hij daar boven op is.

24 juni 2017 om 22:16

Denk echttt niett dat een speler daar zijn beslissing van laat afhangen. Raiola laat je gewoon nog meer geld verdienen dan dat ze al doen en denk dat hij steevast een goede relatie onderhoudt met zijn spelers/clienten/geldezels

Ach ja, dit is puur gokken in het wild. Er zijn enkele trajecten in de gang gezet door de directie van Milan en Montella, maar daarnaast ook door Mino en zijn neef. De huidige status met betrekking tot zijn contract is dat Gigio niet wilt verlegen. We zullen zien wat hier uit gaat rollen. Fassone hoopt op 3 juli meer duidelijkheid te verschaffen.

En nu maar hopen dat er meer volgen. Raiola is alleen maar uit op geld en kijkt helemaal niet naar de toekomst van zijn clienten.

24 juni 2017 om 22:17

Vooral niet de jongeren. Juist spelers als Donnarumma moet gewoon rustig groeien, maar Raiola probeert telkens weer spelers optejutten zoals hij deed met Bouy, Kishna, en nu Tete.

Mochten de woorden zich vertolken in daden dan zou ik dat fantastisch vinden. Raiola is zogenaamd een belangenbehartiger, maar hij heeft alleen hart voor zijn al dik en dik gevulde portemonnee. Als klap op de vuurpijl stuurt hij niet zichzelf maar een neef naar het toernooi. Hopelijk doet Donnarumma wat goed voor hem is en niet voor deze geldgraaier.

Als de jonge keeper Raiola echt ontslaat dan zou dat heel goed zijn. Die gladde zaakwaarnemer moet niet lullen over AC Milan aangezien ook hij heus smerige trucjes weet. Hoop echt dat Donnarumma gewoon bijtekent bij AC.

Weet niet of dit echt is. Maar zelfs dan nog, dit betekent niet ineens dat hij nu wel bij Milan zal blijven.

Om hem naar spanje te sturen?? Wat ik heb gelezen is dat hij z'n neef heef gestuurd om aan Donna te vragen wat hij wilt doen, nergens heb ik iets gelezen van pushgedrag van Raiola? Maar ja, wat ze hier maar graag lezen zeker.

Het was toch Donnarumma die nee zei tegen het nieuwe contract? Als die ja had gezegd dan had die gewoon bijgetekend. Het is heel makkelijk om Raiola de schuld te geven terwijl Donnarumma eindverantwoordelijke is.

25 juni 2017 om 03:23

Raiola heeft bevestigd dat hij 100% van de verantwoordelijkheid neemt in dat besluit, de familie van Gigio is erg kwaad op Raiola en wil graag dat Donna met hem breekt nadat ze hebben gesproken met Montella.

25 juni 2017 om 16:34

haha, wat een onzin zeg. Gigi en Enzo komen uit dezelfde buurt en de families kennen elkaar heel goed. niet alles geloven wat de media je voorschotelt...

Als Donnarumma nu alsnog overgaat tot het ontslaan van Raiola is dat ook gewoon een zwaktebod van zijn kant. Waarom laat je het überhaupt zover komen? En je hebt toch ook een eigen mening? Een zaakwaarnemer dient te handelen in het belang van de speler, dus als je als speler/familie vindt dat Raiola milder moet zijn heeft hij dat maar te accepteren. Hij is bij jou in dienst, niet andersom.

Donnarumma en zijn familie hebben er doelbewust voor gekozen om met Raiola in zee te gaan, wetende hoe hij zich gedraagt. Dan moet je wat mij betreft ook de ballen hebben om Raiola deze klus te laten afmaken.

24 juni 2017 om 23:54

Omdat hij nog maar 18 is, en kennelijk nogal beïnvloedbaar. Dat is geen schande als je vast zit tussen louche zaakwaarnemers, familie, en een hijgerige club. Jongens van 18 zijn er nog niet op gebouwd om in dit krachtenveld het hoofd koel te houden.

Dit is waarom ik de bankbiljetten actie briljant is, dat soort acties maken indruk op een jochie, wat Donnaruma nog is. Dit soort acties is op een niet agressieve manier ieta duidelijk maken en je kan allemaal dingen daan zeggen, maar dan heeft hij inderdaad altind zo'n stempel op zijn persoon. Hij moet nog veel leren, maar Raiola onstlaan zou een hele volwassen beslissing zijn. Raiola zorgt altijd voor je bankrekening als speler, maar ook erg voor de zijne, daarom maakt hij vaak genieg de verkeerde voetbal keuzes voor de carriere (heb hem wel eens anders bestempeld, maar daar kreeg ik een schorsing voor). Hopen dat hij nu wel bijtekent.

Mediaset is de meest gewetenloze zender die je kan hebben. In Spanje hebben ze Telecinco in bezit en dat is een walgelijke zender die seksistisch is en pesterijen promoot.
Dit 'nieuws' wordt gebracht op de tv en vast ook op de radio en morgen staat het in de krant, ook al zou het onzin zijn dan gaan mensen het toch geloven en ernaar handelen.
Maar Raiola gaat toch wel een keer tegen de lamp lopen net als Jorge Mendes.

Ik hoop eerlijk gezegd dat dit niet waar is. Hoe kun je je laten bedreigen (als het waar is tenminste dat hij is bedreigd) en daarin meegaan? Ik hoop echt dat hij vertrekt bij Milan, Raiola is geen lieverdje maar alle mensen die hun mening gaven over Donnarruma zijn dat ook niet

24 juni 2017 om 23:57

Geen enkele keuze die hij kan maken is nog vrij van gedoe. Als hij blijft, laat hij zich beïnvloeden door dreigende fans. Als hij gaat, laat hij zich teveel leiden door Raiola.

Hij kan alleen nog kiezen uit twee kwaden.

Als dit echt de waarheid is dan ben ik echt blij want zo een speler wil je het liefst voor altijd blijven houden.

Wat een verschrikkelijke soap begint dit te worden, als Donnarumma 30 was zou ik het kunnen begrijpen maar nu niet, Milan heeft die jongen een prachtaanbieding gedaan en tegen einde contract kan hij alsnog naar een Real of wat dan ook. Raiola is goed voor de portemonnee maar niet speciaal voor de carriere.

Jammer, het leek er even op alsof Donnarumma een geweldig (en het belangrijkste: verstandig) besluit zou nemen door Raiola te ontslaan en alsnog zijn contract bij Milan te verlengen, maar helaas..

' Eindelijk een slimme speler '. Wat een malloot is deze kerel toch ook. Schep toch gewoon duidelijkheid over wat je wil. Dat je wil weggaan prima. Maar nu maak je je ook niet echt populair. Ook niet bij toekomstige werkgevers.

Dit gaat niet meer goed komen denk ik. Die jongen is compleet in de greep van Raiola.

Voila, zoals ik al gedacht had.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren