Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Doelwit van Manchester-clubs ontbreekt opnieuw op training

Laatste update:
/

Valencia-stopper Nicolás Otamendi lijkt zijn zinnen te hebben gezet op een transfer. De Argentijn wordt in verband gebracht met Manchester United en is druk bezig een vertrek te forceren. Cadena COPE meldt vrijdagavond dat de speler niet is komen opdagen bij de training van los Che.

Otamendi zou als reden hebben opgegeven dat hij op dit moment teveel aan zijn hoofd heeft. De naam van de 27-jarige verdediger zingt al weken rond in Manchester, zonder dat de club echt concreet wordt. Louis van Gaal startte in de eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen met Daley Blind en Chris Smalling achterin en lijkt daaraan vast te houden. Als back-up heeft hij ook nog spelers als Marcos Rojos en Phil Jones.

Het is door de werkweigering zeer de vraag of Otamendi volgende week in actie zal komen als Valencia het in de play-offronde van de Champions League opneemt tegen AS Monaco. De ex-speler van onder meer FC Porto keerde onlangs terug in Spanje, omdat hij langer vrijaf kreeg vanwege zijn deelname aan de Copa América. Valencia wil de speler, wiens contract nog vier jaar doorloopt, niet laten gaan.

Update 16 augustus 11.55 uur - Doelwit van Manchester-clubs ontbreekt opnieuw op training
Nicolás Otamendi ontbrak vrijdag al op de training van Valencia en in het weekeinde is het doelwit van Manchester United en Manchester City eveneens niet op komen dagen, zo meldt Marca. Otamendi liet eerder weten de training te laten schieten omdat hij ‘teveel aan zijn hoofd heeft’. Otamendi lijkt de druk op de clubleiding te willen verhogen. Hij wil naar Engeland en om dat te bewerkstelligen zal de clubleiding de vraagprijs van vijftig miljoen euro moeten verlagen, omdat de grootmachten uit Manchester vooralsnog niet met zo veel geld over de brug willen komen.

Zie jij Nicolás Otamendi alsnog naar Manchester gaan?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
15 augustus 2015 om 00:20

Wat is dat toch een slap gedoe altijd. Spelers die niet kunnen spelen of trainen omdat ze teveel aan hun hoofd hebben.. Ach man schei uit, deze jongens verdienen bakken met geld en het wordt er bij een teansfer waarschijnlijk alleen maar beter op. Verder trainen ze 1 of 2x per dag, ik denk dat genoeg mensen willen ruilen.

Dit is regelrechte werkweigering. Laat Valencia hem nog maar even zwaar straffen, voetballers die hun zin niet krijgen.. walgelijk.

15 augustus 2015 om 06:52

Je vergeet wel even dat het ook gewoon een mens is. Die constant het uiterste van z'n lichaam moet vragen. Onder druk (van o.a. Supporters) constant moet presteren. Wie weet zit het in z'n prive situatie niet lekker? Je weet het nooit. Ongeacht hoeveel geld je verdiend, een mens blijft een mens.

15 augustus 2015 om 11:46

Hij was er gewoon bij op de training. Ik heb een kijkje genomen op de training in Valencia.
Die waardeloze sport kranten in Spanje willen alleen maar aandacht. Ik sluit overigens niet uit dat hij alsnog vertrekt maar ik ga er niet vanuit nu we al in Augustus zijn en deze soap al vanaf Juni bezig is.

16 augustus 2015 om 14:21

Maar hij heeft niet mee gedaan aan de hele oefencampagne of zou dat te maken hebben met zijn langere vakantie ivm de copa america? Ik ben benieuwd of hij woensdag tegen Monaco speelt en anders lijkt een transfer wel dichtbij. Aangezien hij een vaste waarde is bij Valencia die moeilijk is te vervangen.

16 augustus 2015 om 21:32

Hij speelde gewoon mee tegen AS Roma dus ik begrijp niks meer van de media.
Of heeft Otamendi een tweelingbroer?????

Lijkt me niet echt een mentaliteit waar je op zit te wachten als club

14 augustus 2015 om 20:19

Eens, ik zou juist zeggen: extra hard je best doen om die transfer te krijgen. Als Manu al concreet was geworden is het een ander verhaal, maar volgens dit stukje zijn ze dat niet geweest.

14 augustus 2015 om 22:10

Was met Di Maria ook zo.

15 augustus 2015 om 02:10

In het stuk staat idd dat manu nog niet concreet is geworden maar de media weet echt helemaal niets als het op transfers aankomt. Dat is al zo vaak gebleken.

Ik acht deze transfer wel noodzakelijk. Blind is een prima alternatief om als CV te spelen tegen kleinere clubs, maar tegen grote clubs denk ik niet dat hij goed genoeg is.

15 augustus 2015 om 01:21

Kan toch niet bij een club als united dat blind daar moet staan regelrechte schande.

15 augustus 2015 om 06:38

2 wedstrijden de nul en geen noemenswaardige kansen weggegeven. Blind man van de wedstrijd. Ziet dan niemand in NL dat hij het gewoon fantastisch doet? Dit is allang niet meer de Blind van 4-5 jaar geleden. Achterhoede van Manu staat goed en wordt alleen maar beter

15 augustus 2015 om 07:12

Ach laat al die azijn zeikers toch gewoon lullen het is gewoon de naam Blind die bij die negatievelingen een bepaalde weerstand oproept maar zelf weten ze amper of er lucht of zand in een bal zit ,die jongen doet het prima en v Gaal stelt hem echt niet op al hij niet goed zou zijn ,

15 augustus 2015 om 09:23

Blind speelde de eerste wedstrijd helemaal niet goed. Gaf vier hele dodelijke ballen, diedoor Tottenham niet werden afgestraft, maar een topclub had die wel afgestraft. Daarnaast stond hij niet altijd zijn mannetje, en was het Romer die vaak redde. Gisteren speelde blind solide, maar dit Aston Villa is een team dat niks kan creëren nog scoren.

Ik heb zeker geen afkeer tegen Blind, maar ik denk dat hij als CV te zwak is om tegen topclubs te spelen.

15 augustus 2015 om 11:48

2 wedstrijden de 0 door een geweldige Romero zou je bedoelen. Vooral tegen Tottenham was Man Utd. waardeloos.

16 augustus 2015 om 12:18

Ik vind blind t de laatste tijd goed doen geeft amper kansen weg en staat sterk mer smalling, alsnog hoop ik op een top cv.
Otamendi is zeker welkom goede verdediger

Verdediging is al dubbel bezet, maar kwalitatief gezien geen goede concurrent voor Rojo, dus prima als hij komt!

14 augustus 2015 om 20:22

Rojo speelde toch juist al niet? En als je deze speler haalt haal je hem niet voor op de bank, dan haal je hem zodat Blind zich niet hoeft te focussen op de LCV positie, lijkt mij. Blind doet het overigens niet slecht op die positie hoor, misschien wat voor NL op die positie, ben niet zo fan van Indi.

14 augustus 2015 om 20:24

Rojo is geblesseerd/niet fit daarom speelt Blind (beide linksbenige cv)

16 augustus 2015 om 10:57

Rojo heeft een blessure, is bijna weer fit. Verder laat Blind structureel steken vallen en is gewoon te klein, traag en grijpt te zacht in voor een CV.

Otamendi is rechtsbenig en dan smalling op de bank? Want van gaal wilt in het centrum een links benige verdediger en een rechts
Benige verdediger

14 augustus 2015 om 20:27

Rojo is linksbenig en die staat denk ik wel hoger in de pikorde dan Blind. Denk dat Smalling wel basis blijft staan en dan is het aan Rojo/otamendi om uit te vechten wie er naast staat. Jones en Blind als back up met eventueel Rojo, maar die kan ook nog altijd LB staan als back up voor Shaw.

Ik hoop in ieder geval dat hij komt, want een goede CB is noodzakelijk voor United.

Snap dat Valencia hem niet wil verkopen. Is echt hun leider achterin. Hebben ook het geld met die nieuwe eigenaar en een vervanger is niet makkelijk te vinden. Maar denk dat ze na de voorrondes Cl wel bereid zijn tot verkoop, maar dan tegen de hoofdprijs.

Zelf denk ik aan Abdennour als goede vervanger. Maar zal best duur zijn. Over Alvarez Balanta hoor ik dat hij een topper is. Misschien dat hij de overstap maakt naar het Europese voetbal. Zou me niet verbazen als ze hem op het oog hebben, gezien de taal, klimaat en cultuur. Verder scoutte Valencia het afgelopen jaar veel in Portugal en het heeft ze geen windeieren gelegd. Dus zal een speler uit de Portugese competitie ook niet gek zijn.

14 augustus 2015 om 23:51

tegen de hoofdprijs moeten ze hem direct verkopen als de speler wil, hij heeft een clausule van €50m.

Snap niet waarom Voetbalzone dan niet het hele bericht overneemt ipv alleen stukjes ervan. Cadena SER zegt namelijk ook dat Manchester City inmiddels een bod van 40 miljoen heeft gedaan en misschien Mangala in de deal betrekt en hem uitleent aan Valencia. Ook meldden veel Engelse media dat United echt niet geinteresseerd is in Otamendi, dus denk echt dat Otamendi naar Manchester City zal gaan uiteindelijk.

14 augustus 2015 om 22:06

Is dat zo? Wauw geweldig. Al zie ik Demichelis liever betrokken worden bij de ruil natuurlijk.

15 augustus 2015 om 00:40

Want Valencia zit op Demichelis te wachten ja...

16 augustus 2015 om 11:02

Otamendiis m.i. niet nodig bij United.(smalling - Jones - Rojo is prima)

16 augustus 2015 om 12:28

Als dat waar zou zijn wat een team.krijgt man city dan! Neem aan dat de bruyne ook nog komt.
Met nog een extra top cm kunnen ze zo meedoen om de CL

Vind dit toch wel een beetje triest altijd. Gewoon op komen dagen. Zeker gezien hij net een seizoen bij Valencia erop heeft zitten. Dat hij nu in de belangstelling van United staat, oke. Maar een beetje dankbaarheid naar Valencia mag ook wel.

Misschien wel een beter alternatief voor Ramos wel. Twee jaar jonger en een zeer goeie verdediger.

En uiteindelijk komt er in plaats van Otamendi gewoon een middenvelder? Wedden? :P

Direct kopen! Een verdediging met darmian smalling otamendi en shaw zou fantastisch zijn. Daarmee kunnen we weer echt meedoen om de titel.

Onbegrijpelijk dat United hem niet al heeft gehaald. Qua aantallen heeft United hem niet nodig nee als je 3-4 aardige Cv´s hebt, maar Otamendi is verdedigend in ze eentje sterker dan alle 4 de Cv´s van United bij elkaar (jones, Rojo, Smalling en Blind). Deze vier zijn gewoon echt middelmaat en in de toppers vallen ze door de mand. Otamendi is een monster van een verdediger en zal meteen de absolute vedette in de achterhoede worden en is misschien wel de ontbrekende schakel voor het kampioenschap.

Stel dat hij naar City gaat, dan hebben die toch geen geld meer om KDB te kopen?

Is toch raar dat een speler die dik betaald wordt niet op trainingen verschijnt.

Kampioen!

Hart
Zabaleta
Kompany
Otamendi
Kolarov
Toure
Silva
De Bruyne
Sterling
Aguero
Bony

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren