Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Clattenburg komende tijd toch te zien in de Premier League

Laatste update:

Mark Clattenburg heeft zijn laatste wedstrijd in de Premier League gefloten. De scheidsrechter verlaat Engeland per direct voor een positie bij de Saoedische voetbalbond. Hij gaat daar aan de slag als hoofd scheidsrechterszaken.

/

Clattenburg is zodoende al tijdens de aankomende speelronde niet meer inzetbaar voor de FA. De Engelsman, die in het afgelopen jaar de finales van het EK, de Champions League en de FA Cup in goede banen leidde, werd al geruime tijd in verband gebracht met een lucratieve transfer. In eerste instantie leek Clattenburg op weg naar China, maar het is dus Saoedi-Arabië geworden.

Hier volgt hij Howard Webb op, die tot voor kort als hoofd scheidsrechterszaken actief was. De oud-scheidsrechter verliet de Saoedische bond echter om in de Verenigde Staten aan de slag te gaan. Daar werkt hij mee aan de ontwikkeling van videotechnologieën die de scheidsrechters in de voetballerij moeten ondersteunen.

Update 19 februari 13.43 uur - Update: 'Clattenburg ziet duizelingwekkend salaris tegemoet in Saudi-Arabië'
Mark Clattenburg ziet zijn salaris verdubbelen als hoofd scheidsrechterszaken van de Saudische voetbalbond. De Engelse toparbiter gaat volgens the Sun 500.000 pond, ofwel een kleine 585.000 euro, belastingvrij opstrijken per jaar. Clattenburg, die in eerste instantie op weg leek naar China, wordt in Saudi-Arabië de opvolger van Howard Webb.

Update 20 februari 16.38 uur: Clattenburg komende tijd toch te zien in de Premier League
Mark Clattenburg zal toch nog een aantal Premier League-wedstrijden fluiten, zo meldt de Daily Mirror. Vorige week werd bekend dat de arbiter Engeland achter zich laat voor een lucratieve functie als hoofd scheidsrechterszaken in Saoedi-Arabië en per direct zijn taken neer zou leggen. Na een gesprek met scheidsrechtersbaas Mike Riley is echter besloten dat Clattenburg nog in ieder geval vier wedstrijden in de Engelse hoogste afdeling zal fluiten.

Een begrijpelijke stap van Mark Clattenburg?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het grote geld heeft ook de scheidsrechters gevonden! Eigenlijk best bijzonder dat het nog niet heel veel gebeurt, die scheidsrechters verdienen natuurlijk bij lange na niet hetzelfde als de voetballers.

16 februari 2017 om 15:38

Mensen gaan niet kijken voor scheidsrechters, mensen kopen geen shirts van scheidsrechters. Commercieel niet heel aantrekkelijk dus. Meer een investering in je competitie.

16 februari 2017 om 15:49

Nee maar dat soort voetballanden zoeken altijd naar manieren om hun competitie, of het voetbal in het algemeen in hun land, aantrekkelijker voor publiek te maken. Dat doe je dus door de kwaliteit van de competitie en professionaliteit om hoog te krijgen. Dus zul je die scheidsrechters ook genoeg geld moeten bieden, anders gaan ze niet weg uit de Premier League bijvoorbeeld. Daarbij lijkt het mij dat scheidsrechters wel wat gevoeliger zijn voor grote contracten aangezien ze natuurlijk niet heel veel verdienen in hun eigen competitie.

Blij dat er zo'n grote naam naar een land als saoedi-arabië gaat puur om daar de scheidsrechters te helpen! It's all about the money tegenwoordig....

16 februari 2017 om 19:01

Ik neem het hem niet kwalijk, hij zal vast niet eens in de buurt komen van een Tourã©, Ibrahimovic of Terry qua salaris dus waarom niet?

19 februari 2017 om 13:57

30 mil per jaar krijgt hij dan

Zal wel weer een mooi nieuw project zijn of een mooie nieuwe uitdaging. Weet niet hoeveel centjes hij verdiende onder de FA maar blijkbaar niet genoeg. Wel begrijpelijk als hij hier miljoenen euro's meer kan verdienen natuurlijk.

Lekker je zakken vullen met in feite niks doen, wat houdt dat aansturen nou precies in?
Ik gun het hem overigens wel, wel jammer dat de BPL 1 van de beste scheidsrechters kwijt raakt.

16 februari 2017 om 15:50

Volgens Totalsportek verdienen scheidsrechters gemiddeld 70.000 pond per jaar in de Premier League. Bruto of netto weet ik niet, maar dat kan een hoop schelen. Als ik met dat salaris een aanbieding van een paar ton per jaar aangeboden kreeg dan had ik ook linea recta een vliegtuig naar de Arabische Emiraten gepakt.

16 februari 2017 om 17:59

Hahaha voor 70.000 per jaar kom ik dus echt niet naar Engeland. Snap dus heel goed dat je zodra je ook nog een veel meer dan die 70.000 kunt krijgen dat je dan naar Saudie Arabie vertrekt. Moet er niet aan denken, dat grijze, grauwe landje. Doe mij maar de luxe en het lekkere salaris in Riyad.

Helemaal top. wat een verschrikkelijke slechte scheids was dit. opgeruimd staat netjes

16 februari 2017 om 15:51

Idd vond het ook helemaal niets en veel te overschat, stond zelf veel te graag in de schijnwerpers deze man, voetballers horen in de schijnwerpers te staan de scheids moet je eigenlijk naar de wedstrijd niet meer kunnen herinneren.

16 februari 2017 om 16:00

serieus? haha! ik vind Clattenburg de beste scheids op dit moment.

16 februari 2017 om 16:28

Als je Clattenburg verschrikkelijk slecht noemt betekent dat dat er dus helemaal geen goede scheidsrechters zijn en dat lijkt me wat overdreven om hem verschrikkelijk slecht te noemen.

16 februari 2017 om 22:43

Nee Dean, Atkinson, Moss en Oliver die strooien met kaarten en maken wedstrijden kapot, Clattenburg probeerde tenminste de wedstrijden te lezen en te zorgen dat er door gespeeld kon worden.

Dingen missen of niet zien doen ze allemaal, maar ze moeten niet gaan fluiten of het een zaalvoetbalwedstrijd is.

Maar ja, ik snap je wel, want daar zou Arsenal van profiteren natuurlijk

20 februari 2017 om 17:09

Vind je Clattenburg echt zo slecht? Ik vind het een van de beste juist. Hoe hij de CL finale had gefloten was bijna perfect. Kan me nog herinneren dat Pepe constant zat te rollen en Clattenburg er niet in trapte.

Ik geef hem geen ongelijk, want hij heeft duidelijk uitgelegd waarom hij weg wilt uit engeland. Het gebrek aan technische ondersteuning voor de scheidsrechters blijft uit en jaarlijks worden er fouten gemaakt die hadden kunnen worden voorkomen met technische hulpmiddelen.

Dus zelfs scheidrechters laten hun baan voor wat het is en gaan voor grof geld in de zandbak fluiten. Ik begrijp je al niet als je in Dubai of Abu Dhabi aan de slag gaat maar dat heb je tenmnste nog een leven, SA is leven als in een gevangenis.

16 februari 2017 om 17:05

Goud geld verdienen voor iemand die niet zijn gehele leven scheidsrechter kan blijven op het niveau waar hij nu voor betaald krijgt. Financieel slimme keuze en na goed gevulde zakken kan hij rustig iets weer in Engeland gaan doen. Het is niet alsof scheidsrechters financieel onafhankelijk worden door te fluiten in Europa.

16 februari 2017 om 17:59

Die jongens hebben naast hun baan als scheids vaak nog een andere baan daarnaast hebben veel van de grote scheidsrechters ook nog een aantal sponsorcontracten dus die verdienen echt niet slecht.

19 februari 2017 om 14:18

Alleen het alchohol verbod heb je daar alleen toch voor de rest is het een geweldige land mooi warm en met geld een place to be

19 februari 2017 om 14:24

Er valt echt wel meer aan te merken op Saudi Arabie, al zul je er als rijke buitenlander wat minder van merken dan de lokale bevolking.

19 februari 2017 om 14:27

Maakt niet uit toch dan ga je er lekker heen puur om je geld te verdienen na 3 jaaf hoef jij je kinderen je kleinkinderen en daarvan de kinderen nooit meer te werken

19 februari 2017 om 18:03

Dan moet je wel heel zuinig zijn op je geld met een half miljoen per jaar.

Zo top was hij nou ook weer niet.
Zeker denkaarste tijd maakte,ook hij veel fouten.
En dan dat arrogante koppie erbij als spelers wat tegen hem zeiden.
Die zulken ze echt niet missen.
Dat de premier league van hoog niveau is vanwege het veel geld wat daar in om gaat.
Wil nie treffen dat de
Scheidsrechters daar nou echt zo goed zijn.
Daar mogen ze ook best in investeren.

Letterlijk 1 van misschien 3 Engelse scheidsrechters die niet wekelijks een slecht niveau haalt. Zijn laatste wedstrijd bevatte wel fouten. Over het algemeen een goede scheids. Nu heb je alleen Oliver als zekerheidje en misschien, misschien Marriner. Of Dean.

Bijzonder! Toch misschien een van de, zo niet de grootste naam onder de scheidsrechters die zomaar ineens van de ene op de andere week verdwijnt. Nu blijven alleen Cuneyt Cakir en Nicola Rizzoli over als echte Europese toparbiters en de strijd om de finale Champions League zal wel weer tussen die twee gaan.

19 februari 2017 om 14:02

Gestoord, wel lekker voor hem. Ik kan mij niet inbeelden dat hij als hoofd scheidsrechterzaken veel moet doen. Beetje opvolgen, aanpassingen maken, betere scheidsrechters opleiden, hier en daar wat projectjes en genieten maar.

19 februari 2017 om 14:23

Volgens the Sun althans...

Maar goed, of het bedrag nu klopt of niet, hij zal daar wel een flink bedrag verdienen want anders had hij het niet gedaan. Mooi voor hem, eigenlijk moeten we alle scheidsrechters hier een stuk beter betalen voor alle sh*t die ze constant over hen heen krijgen.

19 februari 2017 om 14:42

Volgens de Mirror is het 500,000 pond per jaar, dat lijkt me ook een stuk meer waarschijnlijker.

19 februari 2017 om 15:26

Inderdaad. Al geloof ik ook weinig van wat in the mirror verschijnt maar het zal wel geen 500.000 per week zijn.

Is natuurlijk nooit per week. Geen enkele reden om een scheidsrechter zoveel te betalen als ze dat in de zandbak niet eens aan voetballers betalen. Zal vermoedelijk gewoon per jaar zijn

Jeetje dat is bijna 2,5 miljoen per maand!! En dat voor een 'part-time job' . Dat is gewoon ziek

19 februari 2017 om 18:13

Je hebt verkeerd gelezen het is per jaar dus valt wel mee,spelers van Ajax verdienen nog meer

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren