Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Beoogde PSV-aanwinst komt met succes door medische keuring

Laatste update:
/

Andrés Guardado zal zich vanaf maandag speler van PSV mogen noemen, voor de rest van het seizoen. De middenvelder van Valencia ondergaat een medische keuring en zal daarna de laatste details van zijn huurovereenkomst afronden. Met Guardado krijgt Phillip Cocu een speler tot zijn beschikking die op alle middenveldposities én als linksback uit de voeten kan. “Dat is mooi, want het geeft de trainer meer keuzes”, stelt technisch manager Marcel Brands in De Telegraaf.

Volgens Brands is Guardado ook qua persoonlijkheid precies het type dat we zochten. “Hij is 27 en heeft veel ervaring. Verder is hij een heel sociale jongen, die ook begaan is met andere spelers.” Zeven jaar geleden was Guardado al in beeld bij de Eindhovense club, maar hij prevaleerde toentertijd een overgang naar Deportivo la Coruña. In Riazor bleef de linkspoot vijf seizoenen hangen, om vervolgens de overstap naar Valencia te maken. In Oost-Spanje heeft hij het niet helemaal kunnen waarmaken.

PSV heeft in de onderhandelingen met Valencia geen optie tot koop bedongen op Guardado, die in Mestalla nog een contract tot 30 juni 2016 heeft. “We hebben afgezien van zo’n optie, omdat straks ook Stijn Schaars weer terugkomt voor deze positie en we natuurlijk ook Jorrit Hendrix hebben”, legt Brands uit. “Van die jongen hebben we hoge verwachtingen en we willen zijn ontwikkeling niet in de weg zitten. Je moet oppassen als je een speler haalt, dat je niet een ander ‘vermoordt’.”

Update 25 augustus 18.35 uur - Beoogde PSV-aanwinst komt met succes door medische keuring
PSV lijkt de komst van Andrés Guardado snel te kunnen aankondigen. In het weekend werd plotseling gemeld dat Benfica de Mexicaan voor de neus van de Eindhovenaren wilde wegkapen, maar Guardado arriveerde maandag in het Sint Anna Ziekenhuis in Geldrop voor de medische keuring en kwam daar zonder problemen doorheen. Dat meldt Omroep Brabant. PSV zal Guardado een jaar huren van Valencia; er is geen optie tot koop afgesproken.

Het is jammer dat PSV geen optie tot koop heeft bedongen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

ik denk dat het meer het financiële plaatje is geweest wat er toe geleid heeft om niet over te gaan voor optie tot koop
deze speler zal met al zijn interlands toch wel beter zijn dan stijn schaars en hiljemark neem ik aan

25 augustus 2014 om 07:58

Het zal inderdaad het financiële aspect zijn. Ook Hendrix is voetballend niet goed genoeg hebben we gisteren kunnen zien. Hij weet gewoon niet wat hij met de bal moet en loopt zich telkens vast. Verdedigend stond hij steeds op een meter of 5 lucht te dekken.. Speelde echt heel beroerd. Ik vind Hiljemark nog de beste op die positie.

Ik ken Guardado niet goed maar als ik iedereen hier op VZ zo lees moet het een versterking zijn. Ik weet alleen niet waar hij dan meer nodig is. Linksback of als verdedigende middenvelder..

25 augustus 2014 om 08:05

als willems zo blijft spelen als de laatste seizoenshelft en tegen ajax zal hij linksback gaan spelen, tamata kan het niveau niet aan

willems is ook een speler die zichzelf zwaar overschat, dat zie je al op de manier hoe hij over het veld loopt

depay heeft dat ook maar die maakt het ook waar, alleen moet hij zichzelf niet teveel proberen te bewijzen en gewoon normaal blijven doen, dan komt die er zeker

25 augustus 2014 om 08:15

Ik vind Depay alleen goed op de helft vd tegenstander (alleen was Depay gister echt heel matig; liet steeds zijn man lopen, veel balverlies etc). Elke wedstrijden doet ie weer een paar rare dingen zoals hakjes op eigen helft waaruit levensgevaarlijke situaties ontstaan etc. Maar er is dan ook geen speler die hem dan hard aanpakt. Daarin missen ze een leider. Ik heb bij Depay ook het idee dat mensen niet meer objectief zijn. Alleen Hiddink zei het ''hij doet ook heel veel domme dingen''. Hij lijdt nog veel en veel te vaak balverlies op totaal onnodige manieren.

Willems is aanvallend heel goed alleen ook hij lijkt vaak minder geconcentreerd. Maar het is idd wel de beste op die positie.

25 augustus 2014 om 15:33

Ik ken hem alleen van WK's. Maar het feit dat de speler op zijn 27ste 108 interlands heeft gespeeld bij een land dat steevast de 2de ronde op het Wk haalt lijkt me veelzeggend. Klasse transfer.

Het niet bedingen van een optie tot koop is puur een financiële kwestie die door Brands 'mooi' uitgelegd wordt. Las ergens (dacht bij Slegers) dat hij 'n miljoen of 7 moet kosten.

25 augustus 2014 om 19:13

Het zou raar zijn als depay beter zou in de laatste linie. Dus wat jij zegt is heel vreemd.

25 augustus 2014 om 23:37

er zijn er wel meer die zijn mannetje laten lopen...romario. En vonden we dat erg?
Depay staat nu op 5 doelpunten uit 3 wedstrijden, als ie zo doorgaat dan mag ik hopen dat we er continue meer inschieten dan tegendoelpunten krijgen.

26 augustus 2014 om 11:30

Is niet zo'n sterke linksachter hoor, veel beter op het middenveld.

Mag hopen sat die jongen Engels spreekt. Anders kan die wel begaan zijn met anderen, maar als hij zich niet verstaanbaar kan maken heb je er ook geen reet aan.

25 augustus 2014 om 08:01

Voetbal taal is iedere voetballer machtig dus dat kan geen probleem worden. Hij is een aanwinst voor PSV. Let maar op!

25 augustus 2014 om 09:13

Volgens Thijs Slegers spreekt hij prima Engels, dus dat zou geen probleem moeten vormen. Daarnaast spreekt Cocu overigens ook Spaans voor zover ik weet, al is wat communicatie binnen de lijnen met medespelers ook wel fijn.

25 augustus 2014 om 09:23

Cocu heeft 6 jaar bij Barvcelona gespeeld en zal zich dus prima kunnen uitdrukken in het Spaans

25 augustus 2014 om 10:06

Hij spreek goed engels

Ja erg jammer, is een hele goede speler. Toen ik de eerste titel las over guardado onderweg naar psv toen dacht ik meteen dat kan andres niet zijn. Zal psv zeker versterken en vindt hem ook beter dan schaars.

25 augustus 2014 om 08:32

Dat hij beter is dan Schaars is de understatement van de dag. Hij is zelfs beter dan Defour. Althans, dat was hij. Op het WK maakte hij trouwens ook wel indruk, maar Guardado was op zijn 21/22 een speler waarvan ik dacht dat hij de absolute top zou halen. Dat is helaas niet gelukt, maar voor de eredivisie is het natuurlijk een speler van de buitencategorie als hij zijn vorm vindt.

Ik vind de redenatie van Brands trouwens raar. Waarom zou je hem, als hij zich laat zien komend jaar, niet vast willen leggen via koop? Zelfs als je Hendrix een eerlijke kans wil geven is een speler als Guardado natuurlijk een buitenkansje. Ze kunnen bovendien ook prima samen spelen, Hendrix als Cvm, met daarvoor een controlerende Guardado en een meer aanvallend ingestelde Maher/wijnaldum.

Ik denk dus dat vooral het kostenplaatje hier doorslaggevend is geweest.

25 augustus 2014 om 10:39

Het kostenplaatje zal zeker ook een rol hebben gespeeld, maar wij weten uiteraard niet wat de plannen met Hendrix zijn en hoe PSV zijn potentieel inschat. Daar zal denk ik ook het een en ander mee te maken hebben. En Guardado moet zelf natuurlijk ook te porren zijn voor een verblijf langer dan 1 seizoen. Ik denk zelf dat hij zich in de kijker wil spelen dit seizoen, om daarna gewoon weer wekelijks in de primera division te spelen.

25 augustus 2014 om 11:32

Als je mijn post waar je op reageert ook daadwerkelijk had gelezen, dan zie je dat je reactie eigenlijk onzinnig is voor wat betreft het deel dat over de potentie van Hendrix gaat. Zij kunnen prima samen spelen, waarbij Guardado de rol van controleur op zich neemt. Guardado zou dan de plek van Wijnaldum overnemen in de selectie, met Hendrix daarachter.

Er van uitgaande dat Wijnaldum volgend jaar weg gaat natuurlijk. Maher kan naast een meer controlerende Guardado veel vrijer spelen dan nu.

Maar de keuze van Guardado speelt ook mee natuurlijk. Die zal geen 4 jaar bij PSV willen blijven hangen, denk ik. Tenzij PSV natuurlijk volgend jaar CL speelt, dat zou voor hem een mooi podium zijn om zich te laten zien.

25 augustus 2014 om 23:41

We zien wel. Als we hem 2 seizoenen huren en hij speelt naar alle tevredenheid, is ie transfervrij...je weet het maar nooit

Persoonlijk had ik gehoopt dat Psv wel een optie tot koop zou bedingen. Hendrix is een heel groot talent en die moet je de kans geven zich te ontwikkelen, echter vind ik Guardado qua speler niet te vergelijken met Hendrix. Guardado is veel meer allround, iemand die de gehele linkerflank kan bestrijken terwijl Hendrix veel defensiever is ingesteld. En als je dan kijkt naar de verhouding leeftijd/ervaring lijkt mij Guardado een speler waar Psv nog jaren plezier van kan hebben. Helemaal als je gister Willems weer hebt zien schutteren tegen Ajax. Maar er kan nog veel veranderen in een jaar tijd. Misschien ontpopt Guardado zich als onmisbare schakel en dan zullen ze alsnog proberen hem te halen. De enige spelers in de selectie voor wie dit consequenties heeft zijn Ritzmaier en Tamata. Ook twee multifunctionele linkspoten. Denk dat het voor Ritzmaier het beste is om verhuurd te worden aan een Sc Heerenveen ofzo.

25 augustus 2014 om 08:08

Goede speler zie hem het liefst op de plek van maher opstelling:
Zoet
Arias, bruma, rekik, Willems
Wijnaldum Hendrix guardado
Narsingh de jong depay

Dit is het einde van Ritzmaier. Echt zonde!

25 augustus 2014 om 08:24

Nee hoor, ze vermoorden niemand! Het is huur voor een jaar.

Trouwens, Voetbalzone: het is niet "hij prevaleerde", maar "hij prefereerde".

25 augustus 2014 om 08:42

Net zoals met Ruiz wat ten koste ging van Bakalli en Narsingh. Ze voeren echte een belachelijk beleid daar, en straks weer janken als Ritzmaier wil vertrekken. Met Maher, Wijnaldum, Hiljemark, Schaars, Ritzmaier en Henrickx heb je genoeg middenvelders.

25 augustus 2014 om 09:40

Hoezo belachelijk beleid? Het gaat er toch om dat je met een zo sterk mogelijk team het seizoen in gaat? Als de coach aangeeft dat hij meer ervaring nodig heeft en een speler zoals Guardado wordt aangetrokken dan vind ik dat een prima beleid.

Daarnaast is Guardado denk ik aangetrokken als Cvm, dus Ritzmaier zal nog zijn minuutjes krijgen. Denk dat hij vaak zal invallen voor Maher of Wijnaldum.

25 augustus 2014 om 09:58

Zucht, zal er nog 1 keer op reageren dan. Zoals je waarschijnlijk weet heeft Bakalli in die periode geen pepernoot geraakt en was Nashring ook zoekende naar zijn vorm. Iets wat niet zo heel raar is na z'on lange blessure.

Ik ben voorstander om zo veel mogelijk jeugd in je elftal te passen maar niet ten koste van alles. Als Bakkalli zijn niveau niet haalt (traint als een natte krant) en de staf verwacht hierin ook niet snel verbetering in dan moet je iets als club zijnde. Denk er wel aan dat PSV op het moment van aantrekken Ruiz op de 8ste plaats o.i.d. stond.

Ruiz heeft een aantal belangrijke doelpunten gemaakt voor Psv. De 2-1 of 1-0. Goals die 3 punten ipv 1 punt opleverde. En door die goals heeft PSV Europa "veiliggesteld".

Dus je kan roepen wat je wil maar achteraf was het dus niet zon slechte keuze om Ruiz te halen.

Met Maher, Wijnaldum en Schaars heb je 3 spelers die mee kunnen in de basis van Psv. De 3 andere zijn jong en het zou niet slecht zijn als zij nog een jaar als invaller hun ervaring op doen. Tel daar bij op dat Schaars nog wel een tijdje is uitgeschakeld en dat er schorsingen en blessures komen het seizoen waardoor ze echt wel de nodige minuten gaan maken.

Dus nee ben het niet met je eens

25 augustus 2014 om 19:03

Bakkali is van nature een linksbuiten maar kwam niet in aanmerking voor die positie omdat Depay daar speelt.. Hij kan op rechts maar speelt daar een stuk minder. Wat je ook aan zijn laatste paar wedstrijden zag.

Narsingh kwam vorig jaar net terug van een blessure die maandenlang duurde. En daar kwam de blessure van Wijnaldum nog erbij waardoor je alleen Jozefzoon had en eventueel Bakkali op rechts..

Ruiz was gewoon nodig en heeft een aantal belangrijke doelpunten gemaakt en heeft PSV geholpen om in de EL uit te kunnen komen..

Het huren van Ruiz was gewoon een goede keuze.

25 augustus 2014 om 22:42

Het is natuurlijk het grootste kulargument om te zeggen dat Narsingh niet fit was en eerst wat wedstrijden nodig had, Ruiz was namelijk ook verre van 100% op het moment dat ie bij PSV kwam en speelde minimaal de eerste 5 wedstrijden ook als een slappe krant. Ruiz was dus helemaal niet nodig en dat ie een aantal belangrijke doelpunten heeft gemaakt dat klopt, maar dat waren wel doelpunten (op 2 na, maar wie weet had een ander ook een aantal klasse doelpunten gemaakt) waar je er vanuit mocht gaan dat een Narsingh, Bakkali of Jozefzoon hem ook had gemaakt.

Ik blijf erbij dat PSV ook zonder Ruiz de EL had gehaald en dat het weggegooid geld op 2 fronten is. Ruiz kwam namelijk niet voor niets en ondertussen staan Narsingh en Bakkali stil.

25 augustus 2014 om 08:28

Als Ritzmaier (bijvoorbeeld op de training) laat zien dat hij beter is, dan speelt hij gewoon. Als je elke speler die je kunt halen maar niet haalt omdat je ergens een jeugdspeler hebt rondlopen die minder goed is, dan speel je in no time weliswaar met een elftal eigen jeugd, maar loop je ook in de Jupiler League te ballen.

Ritzmaier heeft in de voorbereiding totaal geen indruk gemaakt. Hendrix en zelfs Hiljemark staan voor hem in de pikorde. Dat zegt best wel veel. Het lijkt wel of hij de druk van een topclub niet aan kan, want vorig jaar speelde hij de pannen van het dak.

Wat een onzin van Brands, het woord 'optie' zegt toch al genoeg? Als ze zo graag extra keuzes hebben bij PSV kunnen ze beter een optie tot koop nemen. Kunt altijd nog zien hoe het loopt. Misschien wordt hij wel net zo belangrijk als Pelle voor Feyenoord bijv. en verdien je er zelfs nog wat aan.

26 augustus 2014 om 07:05

Optie tot koop gooit vaak de huurprijs gigantisch omhoog. Als je hem dan toch niet koopt ben je voor dezelfde periode veel meer geld kwijt. Het is dan ook een afweging die je moet maken en dan is deze met het oog op de andere spelers zo slecht nog niet...

25 augustus 2014 om 08:56

Ik gok dat ze Guardado als CVM gaan gebruiken, vooral omdat brands zegt dat hij Hendrix niet wil "vermoorden". Controleur met ervaring die iedereen kan sturen, prime plan denk ik!

Kunnen ze volgend jaAr dus weer opnieuw gaan beginnen met vertrek van depay wijnaldum rekik guardado

Wat een dom geleuter. Je zit aan het eind van het seizoen toch ook nergens aan vast behalve dan dat je first row zit? Daarbij is de speler multi inzetbaar op de linkerkant.

Ideale oplossing natuurlijk .
Ook guardado zal niet alles spelen.
Vorig seizoen gezien dat we gewoon spelers tekort kwamen.
Dit jaar zal dat niet het geval zijn en ritzmaier en hendrix gaan nog minuten zat maken.

Een 108 voudig international van 27, op meerdere ¨posities inzetbaar en fit kan iedere nederlandse club goed gebruiken.

Als de rcv nou ook nog eens van het kaliber guardado wordt kan psv serieus mee gaan doen dit jaar.

Brands Al Pacino.!! Goed werk zeg... Dit is een leuke speler voor de eredivisie kijkers. En nu kan Adam Maher ook is ff tandje hoger zetten want Guardado is meteen zijn concurrent! Guardado is een erg goeie middevelder heeft een fantastische linkerbeen, dynamiek in zijn spel, technisch begaafd en en toch wel hier en daar wat ervaring op gedaan. Goeie speler. En over de poll als psv kampioen wordt en direct CL speelt dan zou hij wel willen blijven anders ff een jaartje hier knallen dan elders of cashen..

25 augustus 2014 om 19:29

Guardado komt inderdaad niet als een broekie binnen die niemand kent dus dat is in ieder geval al uitstekend voor de concurrentie.
Cocu heeft zich verder niet uitgelaten op welke specifieke posities hij Guardado wil gebruiken maar alleen dat het een multi-functionele speler is.
Toch wil ik nog wel een klein voorbehoud maken over zijn toegevoegde waarde. Na twee wedstrijden kun je daar al meer over zeggen. Het is in ieder geval een gelouterd international en dus zullen er weinig speltechnische aanpassingsproblemen zijn.

Wat Brands betreft, die krijgt van mij pas een pluim als hij erin slaagt om voor de deadline een (ervaren) centrale verdediger aan te trekken. Want het is op dit moment defensief bij psv veel te onrustig.
In dat geval moet het toch al heel raar lopen wil de eindklassering van vorig seizoen niet fors verbeterd worden.

Spreekt vloeiend engels! Klasse Brands na Defour dacht wie gaat het worden maar deze jongen is nog beter. Welkom Guardado bij de mooiste club van nederland!

Prima geregeld Brands chapeau.
Nu nog zo n zelfde crack als cv graag.
Volgens mijn berekeningen heb je nog een miljoentje of 5-6 dus verras ons nog een keer met dit type speler .

Guardado is een speler voor op links. Centraal mist hij het overzicht.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren