Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Afellay ontbreekt op training Barcelona en staat voor transfer

Laatste update:

Ibrahim Afellay heeft nog een doorlopend contract bij Barcelona, maar weet dat hij bij de Spaanse topclub niet op veel speelminuten hoeft te rekenen. De aanvaller annex middenvelder is beschikbaar voor een transfer en werd eerder deze week in verband gebracht met Besiktas. Hij schijnt echter ook de kans te hebben om naar Griekenland te vertrekken.

/

NovaSport FM meldt vrijdagmiddag dat Olympiacos contact heeft opgenomen met Barcelona om te praten over Afellay. Er wordt beweerd dat de Spanjaarden drie miljoen euro zouden willen vangen en dat bedrag kan de kampioen van Griekenland wel ophoesten. Olympiacos is al verzekerd van deelname aan de Champions League; Besiktas, dat woensdag nog een einde maakte aan de droom van Feyenoord, speelt in de play-offronde tegen Arsenal.

De 28-jarige Afellay ging halverwege 2010/11 van PSV naar Barcelona, maar dat is door de moordende concurrentie en divers blessureleed geen onverdeeld succes gebleken. Hij werd al eens verhuurd aan Schalke 04 en zou nu dus definitief kunnen vertrekken.

Update 9 augustus 12.48 uur - Afellay ontbreekt op training Barcelona en staat voor transfer
Ibrahim Afellay ontbrak zaterdagavond op de training van Barcelona. Hij had van de club toestemming gekregen om weg te blijven voor ‘zaken over zijn toekomst’ en lijkt dan ook op weg te zijn naar Olympiacos. Volgens Griekse media kan de 28-jarige middenvelder een jaarcontract tekenen met een optie op nog twee seizoenen en Afellay kan bij Olympiacos twee miljoen euro per annum gaan verdienen.

Olympiacos zou een mooie club zijn voor Ibrahim Afellay

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Affelay mag zich wat mij betreft in zijn handjes knijpen als hij direct CL kan spelen bij zijn nieuwe club. Nu is het niveau van de competitie in Griekenland niet bijzonder hoog, maar deelname aan de CL maakt veel goed.

8 augustus 2014 om 17:24

Ik denk dat Olympiakos een uitstekende club is voor Affelay om zich weer in de schijnwerpers te spelen. Het is niet de allerhoogste competitie, maar Olympiakos draait altijd goed mee in Europa waardoor hij snel weer in een ritme kan komen.

8 augustus 2014 om 17:50

Amrabat is er ook al heen vertrokke dacht ik gehoord te hebbe

8 augustus 2014 om 23:33

Plus Abidal en Alberto Botia. Ook geen verkeerde spelers.

9 augustus 2014 om 15:13

De competitie van Griekenland is van een heel laag niveau, ik vind dat hij beter naar Besiktas kan gaan.

8 augustus 2014 om 17:28

3 miljoen is weinig.... is dit niet interessant voor een Nederlandse Club

8 augustus 2014 om 17:39

Welke Nederlandse club kan zijn salaris betalen, doet goed mee in Europa, is bereid te investeren in een extreem blessuregevoelige speler en neemt zijn maniertjes op de koop toe?

8 augustus 2014 om 17:39

Te duur voor de Nederlandse clubs als je ook nog het gewenste salaris er bij neemt te weinig restwaarde en een te groot risico i.v.m. blessures in de afgelopen 4 jaar. Denk dat geen een club deze gok gaat wagen. In de zomer zeiden ze dat die misschien transfervrij weg mocht dan had je met een salaris van 1,5 miljoen euro nog een gokje kunnen wagen maar met een som van 3 miljoen euro zou ik de gok niet wagen.

8 augustus 2014 om 17:48

Volgens de wandelgangen zou ajax bezig zijn met eto'o natuurlijk zijn het de wandelgangen maar als ze zijn salaris willen betalen is die van affelay natuurlijk een schijntje. Zou ook wel een mooie speler zijn voor ajax op de vlanken ipv van de jonge buitenspelers die ieder jaar net weer het niet waard maken.

8 augustus 2014 om 17:55

Eto'o is ook een onbegonnen zaak voor Ajax maar als je bedenkt dat hij transfervrij is een veel grotere naam is en je hem ongeveer 2 miljoen teken geld kan aanbieden en een jaar salaris van 2 miljoen euro zie ik dat eigenlijk nog eerder komen dan Affelay die de laatste 4 jaar zo'n 2,5 jaar geblesseerd is geweest. Maar beide spelers lijken mij onrealistisch eerlijk gezegd.

8 augustus 2014 om 18:07

Maniertjes???

8 augustus 2014 om 18:56

Ja maniertjes, het schijnt een bijzonder onsympathiek mannetje, heeft bij Schalke en Oranje al voor veel onrust gezorgd. Kan me ook nog herinneren dat hij in zijn laatste half jaar bij PSV (ik dacht) aanvoerder was en voor de camera's al die jonge gasten aan het afbranden was, toen zag je al duidelijk dat het in zijn hoofd niet loopt zoals het zou moeten lopen. Ik zou deze jongen in elk geval nooit in mn team willen hebben.

9 augustus 2014 om 13:48

Rugu
Even die verzonnen verhalen van zijn gedrag bij Oranje, vergeten. Bij Schalke deed hij het tot zijn blessure heel erg goed. Vraag me af welke onrust je bedoeld? Dat hij zich niet meer liet zien tijdens zijn blessure? Daar zou ik ook onrustig van worden...

Dan vertel me even welke interviews je bedoelt. Dan kan ik ze even bekijken. Geloof niet dat je link naar zo een interview kan geven.

Ibrahim, ik zeg doen! Speel jezelf in de kijker, dat kan in de Champions League.

Vraag me af of Real Sociedad interesse zou hebben als opvolger voor Griezmann, op kwaliteit ga je er wel op achteruit maar mits het vertrouwens aanwezig is kan hij echt van waarde zijn.

8 augustus 2014 om 17:29

Ja je zou denken dat er binnen de top competities wel een club zit die hem wel kan gebruiken. idd sociedad, servilla, southapton zoiets

3 miljoen maar.
Zou je toch zeggen waar wachten de Nederlandse clubs op.
Maar hij zal natuurlijk veel hoger salaris eisen.

In Griekenland aan de slag dat is nou niet de competitie waar hij op zal zitten te wachten. Dan zal hij zekers alle Champions League wedstrijden willen spelen om zich in de kijker te spelen.

Hoeveel wedstrijden heeft hij gespeeld sinds hij bij PSV weg ging ? Kunnen er niet veel zijn ^^.

3 1/2 jaar later en één van de grootste talenten van Nederland moet het doen met ploegen als Besiktas. Zonde. Verkeerde keuze en blessureleed kunnen dat met je carrière doen. Goed, financieel zit hij wel goed, maar over 10 jaar zal hij, als het allemaal geen verrassende wending neemt, bekend staan als een voetballer uit de eredivisie en niet van een grote buitenlandse carrière.

8 augustus 2014 om 19:57

Jonge jongens die kennismaken met roem en een luxieus leven. De een gaat er beter mee om dan de ander helaas, maar veel valt er niet aan te doen. Ik vind dat alle Eredivisieclubs gewoon betere contracten moet opstellen zodat het aantrekkelijker wordt voor talentvolle spelers om te blijven, zo wordt het ook automatisch interessanter voor spelers die ook van andere competities hun heil in een andere league willen zoeken.

Als hij eens goed na zou denken, zou hij best afstand nemen van een goed salaris. Maar tegenwoordig lijkt het alsof mensen liever voor het geld kiezen dan voor een mooie carrière. Als je hierom een profvoetballer wilt worden: stop dan aub en maak plaats voor talentvolle spelers die spelen met hun hart.

8 augustus 2014 om 21:16

Betere contracten bij eredivisie kun je vergeten. Daar is simpelweg het geld niet voor. De keuze ligt dan ook niet bij de clubs, maar bij de spelers en, erger nog, hun zaakwaarnemers. Bij Afellay en ook Emanuelson, was het echter zo, dat ze goedkoop gehaald konden worden in de hoop dat ze voor veel meer verkocht konden worden, samen met de kans dat ze toch een vaste waarde in het team zouden kunnen worden. Dat is bij Afellay in ieder geval mislukt. Dat is jammer, maar weggaan bij PSV was wel een goed idee, omdat hij hier niet verder kon groeien. De keuze voor Barcelona echter, valt te betwijfelen. Hij had beter kunnen kiezen voor de Europese subtop, voor ieder weekend en wellicht door de week spelen.

8 augustus 2014 om 21:43

Dan moeten ze maar nadenken waar ze in zullen investeren: het tevreden stellen van je belangrijke spelers of groeien in je scouting. Als ze voor dat laatste kiezen is het bijna verplicht om, om het paar jaar een paar basisspelers te creëeren vanuit de jeugd/beloften. Anders ga je het niet meer redden.

9 augustus 2014 om 13:50

Als hij die blessures toch had gehad, dan wat zou het hebben uitgemaakt bij welke club hij had getekend?

Ohw.. en zo jong was hij niet toen hij vertrok... had de goede leeftijd en ervaring...

Nou Psv, het middenveld is top maar aangezien Afellay ook op de flanken kan spelen lijkt me dit een uitstekende speler om een eventueel vertrek van Depay/wijnaldum op te vangen. Naar Ajax hoeft hij niet te komen wat mij betreft. Daar gaat het niets worden met zijn ego denk ik.

Hij moet een klas krijgen op het veld bij baceloona dan zal hij zijn kan grijpen

Met Olympiakos speelt hij elke jaar CL en woont hij in een lekkere land. Waarom niet.

2 miljoen per jaar netto?

Wat een ramp als dit waar is. Er moeten toch wel mooiere en betere ploegen zich hebben aangeboden voor met ene gelijkaardig/beter salaris? Kun je beter in Spanje blijven, genoeg teams die hem willen.

9 augustus 2014 om 13:14

Blijkbaar willen clubs geen risico met hem nemen, is ook wel logisch sinds hij de afgelopen 3 jaar amper heeft gespeeld en sinds het een jaar contract is, kan hij als ie goed jaar draait in de champions league en de griekse competitie naar een andere club.

Wauw, ik denk dat Afellay hier helemaal kan opleven. Geweldige fans , heerlijk weer en een mooie stad. Daarnaast jaarlijks Champions League spelen....ik zou het wel weten hoor. Nu staat hij weer met beide voetjes op de grond en kan een nieuwe start maken.

Succes Afellay!

Einde Afellay, op je 28e spelen in een competitie als die in Griekenland zal een doodsteek zijn voor zijn carriere simpelweg omdat het niveau daar van vergelijkbaar (bedroevend) niveau is als dat in Nederland. Iedereen die anders beweert is niet op de hoogte van de sterkte van deze competitie en weet dus niet waar hij het over heeft. Ondanks het feit dat ik Afellay hoog heb zitten als voetballer vrees ik dat hij door mand is gevallen als gevolg van zijn blessures, evenals zijn af en toe misplaatst arrogante houding (zie Schalke). Niets is onmogelijk, maar met betrekking tot 'in de kijker spelen' mag hij na een goed seizoen hoogstens hopen op een leuke transfer naar een club als Newcastle.

Besiktas of Olympiakos, maakt niet uit Afellay maar je moet weg bij Barcelona. Hij lijkt wel de nieuwe Bogarde te worden. Stel dat Afellay het niveau wel heeft, dan kan hij zich sowieso bij Olympiakos in de kijker spelen aangezien hij het podium van de Champions League heeft. Besiktas moet tegen Arsenal dus die gaan de Europa League in denk ik.

Heel erg groot geval van pech en mentaal niet fit genoeg. Nu wel fysiek weer op de rit maar een vertrek is de beste oplossing. Gaat naar Olympiakos denk ik, puur vanweg het CL aspect. Dat hij 2 mil per jaar vangt is leuk natuurlijk. Overigens ook geen verkeerd team hoor het nieuwe olympiakos, verwacht wel dat hij een toegevoegde waarde is. Laat maar lekker weer ballen en verder maar zien. Over een terugkeer naar Nederland is hij duidelijk geweest; WIL niet.

Griekse competitie is toch drama! Niveau is niet hoog en Olympiakos heeft geen tegenstand in de competitie. Ze hebben het in de voorbeiding niet slecht gedaan maar zie Affelay toch liever in een grotere competitie. Club zoals Marseille had ook interesse hebben Bielsa als trainer.

Iedereen kan wel zeggen Geweldige fans, mooi weer en mooie stad. Ik denk dat Affelay dat helemaal niet interessant vindt en dat die wil spelen. Het enige voordeel is dat ze CL spelen. Maar denk dat het voor Affelay ook prima is om het eerst maar te laten zien in de EL. Clubs als Bilbao, Leverkusen, Lille spelen ook CL weliswaar voorronde maar toch die competitie staat veel hoger aangeschreven en heeft die meer de kans om te schitteren. En die clubs hebben ook allemaal een mooie stad met goede supporters.

Mij lijkt olympiacos een zeer goede club voor affelay die zijn carrière eerst heeft verpest door te vroeg naar PSV te gaan

9 augustus 2014 om 16:25

Hij kwam uit de jeugdopleiding van Psv................. En hij heeft genoeg wedstrijden gespeeld namelijk 159

Triest om te zien hoe deze jongen zijn carrière heeft verspeelt. Als hij niet zo'n grote ego zou hebben gehad en had kunnen inzien dat hij nooit te nimmer zou slagen bij Barca omdat hij hiervoor simpelweg te veel betere voetballers voor zich had. Wellicht had hij zich beter kunnen door ontwikkelingen bij een Arsenal of Liverpool of soortgelijke club, maar zoals velen wordt men verblind als een Barca of Real zich aanmeld. Eeuwige zonde dat hij nooit zijn volledige potentie heeft kunnen uiten de afgelopen jaren en nu kiest hij weer voor het geld ten koste van het spel plezier wat hij denk ik sneller zou kunnen herpakken bij PSV ipv Athene. Affely je spartelt rond als een kip zonder kop. Jammer

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren