Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: ADO Den Haag doet ex-speler Bulykin 'superaanbod'

Laatste update:

Het is niet ondenkbaar dat Dmitri Bulykin ook komend seizoen weer in de Eredivisie te bewonderen is. De 32-jarige aanvaller stond afgelopen jaargang onder contract bij Ajax, maar speelde daar weinig en vertrekt zeker bij de Amsterdamse club. Er is echter interesse in de Russische spits.

/

Voordat Bulykin afgelopen zomer naar Ajax vertrok voetbalde hij een jaar voor ADO Den Haag, en zijn voormalig werkgever zou overwegen de goalgetter weer in huis te halen. “ADO heeft zeker interesse”, geeft zaakwaarnemer Jos Eerdekens toe in gesprek met het Algemeen Dagblad. De clubleiding van ADO zou echter nog wel aanhikken tegen het salaris dat Bulykin moet gaan verdienen.

Aangezien de Rus een niet-EU-speler is moet hij jaarlijks minimaal 500.000 krijgen. ADO is echter niet de enige geïnteresseerde in de ervaren spits. “Er zijn nog twee clubs in Nederland die belangstelling hebben”, laat Eerdekens zich ontvallen. In achttien competitieduels voor Ajax, waarvan het merendeel als invaller, scoorde Bulykin acht keer. Een seizoen eerder was hij in Den Haag goed voor 21 treffers.

Update 16 mei 08:45 uur - ADO Den Haag doet ex-speler Bulykin 'superaanbieding'
Een jaar na zijn vertrek bij ADO Den Haag keert Dmitry Bulykin wellicht terug bij die club. De vereniging uit de Hofstad heeft de Russische spits een interesse aanbieding gedaan en hoopt dat hij terugkeert in het Kyocera Stadion. Bulykin kwam afgelopen seizoen uit voor Ajax, maar zijn aflopende contract in de hoofdstad wordt niet verlengd. Commissaris Mark van der Kallen bevestigt dat Bulykin in beeld is. "Dmitry is zeker een optie voor ons", laat hij woensdag weten in het Algemeen Dagblad. "We hebben hem een superaanbieding gedaan." Aangezien Bulykin een niet-EU-speler is, moet hij jaarlijks minimaal 500.000 euro krijgen.

Denk je dat Dmitri Bulykin in Nederland blijft?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het is gewoon een goeie spits klaar

17 mei 2012 om 09:42

zonder aangever W. Verhoek scheelt het wel 10 doelpunten in de min en ook nog een minder team om zich heen dan toen, dus kan een deceptie worden

En voor ADO vindt ik hem te laag ik snap niet waarom die niet gewoon basis speelt bij Ajax hij bewijst steeds maar weer dat ie facking makkelijk scoort dus ik snap er niks van

16 mei 2012 om 09:50

Dat geeft ook niets, je hoeft het ook niet te begrijpen. Bij Ajax is het systeem nou eenmaal belangrijker dan de individuele speler. In Frank de boer zijn filiosofie wordt een type Bulykin alleen gebruikt om een wedstrijd op het einde alsnog te beslissen. Met zijn spelopvatting is de Boer nu twee keer kampioen op rij geworden.

zullen feyenoord en psv interesse hebben?
of zal het twente zijn? als de jong weggaat hebben ze wel een gat voorin...

14 mei 2012 om 14:01

Liever ook niet in Amsterdam blijven. Hoewel we hem wel hartelijk bedanken voor zijn effieciëntie en zijn doelpunten in onder andere Rotterdam en vooral Eindhoven!

14 mei 2012 om 14:37

Hij heeft Ajax mede kampioen gemaakt. de 2-2 tegen psv en zijn doelpunten tegen NEC waren ook belangrijk omdat Ajax toen in een dip zag. Hij is misschien geen goede Ajax speler maar iets meer respect is op zijn plaats.

14 mei 2012 om 15:05

@nolimit
waarom niet? Mocht De Jong vertrekken, dan zie ik Bulykin wel als een goede vervanger voor een of twee seizoenen... Zet er een talent achter dat in de luwte mee kan draaien om te wennen aan het spelen in de eredivisie, en klaar ben je volgens mij... Met Tadic, John en Verhoek hebben we mogelijkheden zat om hem te bedienen...

Ik hoop wel zo Een club hij verdient het gewoon ik vindt het echt gewoon een hele goei spits

Ik denk dat Heerenveen geïnteresseerd is, die spelen met vleugel aanvallers en kunnen mooi Bulykin daarvoor gebruiken.

14 mei 2012 om 10:15

Heerenveen heeft de afgelopen jaren keihard gewerkt om hun salarishuis weer op orde te krijgen.. Het is daarom onwaarschijnlijk dat ze een 32-jarige spits meer dan 5 ton per jaar gaan betalen. Ik denk dat er in de eredivisie maar een aantal clubs zijn die deze speler daadwerkelijk kunnen betalen. Mogelijke andere clubs zullen PSV en Feyenoord(?) zijn denk ik..

16 mei 2012 om 08:48

ik denk eerder dat feyenoord immers al aardig binnen heb waardoor ado wat kan met bulykin.

wel geck dat je hoor over feyenoord en immers en ineens dit bericht krijg.

en dan nog iets wat heb ado aan bulykin de gene die ze voor gaf zit bij twente..

17 mei 2012 om 09:43

v Basten zit bij Heerenveen en die heeft meestal niet zo'n goede kijk op welke spelers goed zijn ;

ADO is al een hele tijd opzoek naar een nieuwe centrumspits, want John Verhoek gaat zowieso terug naar Frankrijk, Smolarek krijgt geen verlenging, Boussaboun ook einde verhaal bij Ado.
Dus ADO is langer dan nu geinteresseerd in Bulykin, ook Rydel Poepon en Boymans van AZ staan op t lijstje met spitsen..
Voor de rechterflank is ADO geinteresseerd in Daniel de Ridder.

Feyenoord niet in ieder geval. Hoogstens als optie voor achter de hand, als ze op de laatste transferdag geen spits hebben weten te strikken. Maar zeker niet als eerste optie.

14 mei 2012 om 10:30

Vitesse heeft genoeg spitsen, alhoewel het verblijf van Reis niet zeker is:

Reis, Havenaar, Bony (eventueel als je een spits mist, anders nr.10) en Van Ginkel. Niet de minste namen.

Het zou denk ik om SC Heerenveen en Feyenoord gaan. Feyenoord heeft een goede opvolger voor Guidetti nodig en de kans op een basisplek voor Bulykin is daar groot + ze spelen Cl-voorrondes.

SC Heerenveen zou kunnen, maar dat betwijfel ik een beetje. Ik zat meer aan PSV te denken, maar die hebben Matavz al.

14 mei 2012 om 11:26

Ik denk niet dat Feyenoord voor Bulykin zal gaan aangezien zij de contacten met Man City nu hoog willen houden, en Koeman iets wil gaan starten met talenten van Barcelona.

Feyenoord wil meer gaan netwerken, en goede banden opbouwen met grote clubs als Man City, en Barcelona in dit geval, dus ik zie eerder een jeugdige spits van 1 van deze 2 clubs komen, dan Bulykin. Overigens denk ik ook niet dat Feyenoord snel bij Ajax zal gaan zoeken, dit zal alleen als allerlaatste optie gebracht, omdat er wel degelijk rekening wordt gehouden met de supporters van Feyenoord, die het de eerste weken moeilijk zullen hebben met een ex-ajacied.

14 mei 2012 om 11:57

Ja dat zou goed kunnen, maar Feyenoord wilde Kuyt ook terughalen en ze moeten toch een scorende spits hebben.
Met Bulykin zou je een goede hebben, maar je zou best gelijk kunnen hebben.

Alleen niet over dat Feyenoord dan eerst naar Ajax moet gaan, want Bulykin is transfervrij. De optie is niet gelicht en Bulykin wilt ook niet meer verlengen.

16 mei 2012 om 11:21

Ik kan me nog ene charisteas herrinneren

16 mei 2012 om 11:36

Charisteas was nergens een productieve spits van niveau alleen op het EK 2004.

17 mei 2012 om 09:44

en ene Cruijff.....

Zal misschien wel een goede vervanger van Dost zijn als hij vertrekt bij Heerenveen. Mits Narsing en Assaidi blijven bij Heerenveen.

Bulykin kan beter terug naar ADO waar die gewoon in de basis komt te spelen. Bij ADO kent hij overigens ook de mensen binnen de club en dat maakt het toch net even makkelijker.

Bulykin bij Heerenveen is wel wat. Spelen aanvallend voetbal, dan maakt hij er zo 20 per seizoen. Die man scoort zó makkelijk!

ADO wil Bulykin: ‘maar nog twee clubs in Nederland hebben belangstelling’

Lijkt mij een prima speler voor een sub-topper. Bijvoorbeeld een FC Twente, daar zou deze jongen prima tot z'n recht komen.

Ik vind het echt geen goede voetballer, zeker niet voor dat salaris. Volgens mij kan je daar wel wat beters voor halen.

Is het niet wat voor Feyenoord? Scoort echt altijd, en is zo'n typische harde werker waar ze altijd zo gek op zijn daar! :D

14 mei 2012 om 10:59

Ik denk dat Feyenoord wel 1 van de geinteresseerde is, zeker nu Kuyt afvalt.. ik zou niet weten waarom niet?

14 mei 2012 om 10:59

Beetje te duur voor Feyenoord denk ik. Feyenoord moet gewoon een jonge spits huren van City of kijken bij Varkenoord.

14 mei 2012 om 11:05

Ja hij vraagt wel veel salaris... Dat is wel jammer, heeft echt een flinke body en kan goed scoren!

Voor ADO zeker een goede spits, alleen heb je nu geen Verhoek meer die de ballen op een presenteerblaadje klaar legt voor hem.

Overigens, waarom mag Rusland wél met het EK en de Cl/el mee doen, maar worden spelers beschouwd als van buiten de EU, waardoor ze meer kosten.
Klinkt nogal onlogisch...

14 mei 2012 om 11:26

Bij Ajax werd hij ook niet via de flanken bedient?

14 mei 2012 om 11:32

In z'n succes seizoen bij ADO was het wél de succesformule, Verhoek die de ballen vanaf de flank op een presenteerblaadje klaar legde voor Bulykin.
Je weet dat dit z'n kwaliteit is, zie bijvoorbeeld Psv-ajax dit seizoen.

14 mei 2012 om 16:46

Vind ik inderdaad ook raar.
Als de spelers uit Rusland anders gezien worden in Europa en meer kosten, zou Rusland ook niet mee mogen doen met de EK en Cl/el...

14 mei 2012 om 17:32

Rusland is een land in Europa, maar geen lid van de Europese Unie, net zoals Moldavie of Kroatie bijvoorbeeld.

14 mei 2012 om 18:29

Oost-europa: (wit-rusland, Oekraïne, Moldavië, het Europese gedeelte van Rusland .

14 mei 2012 om 20:16

Ik begrijp je reactie niet echt.

16 mei 2012 om 12:25

hoe kom je aan zoon rood letterkleurtje

17 mei 2012 om 12:03

Ik ben te lang geband denk ik en sta op scherp. Nee, heb werkelijk geen flauw idee.

ik denk dat 1 van deze clubs nec zal zijn.. aangezien ze daar naast zeefuik (die wss verkocht zal worden door psv) niet echt een 2e goede spits hebben. en ze met hun spel een fysiek sterke goalgetter nodig hebben.

Het beleid van ADO is zwalkend. Dan weer Poepon, dan weer Boymans, nu weer Bulykin. Straks wordt het uiteindelijk weer een derdehands spits als John Verhoek

16 mei 2012 om 12:57

Ooit van op meerdere paarden gokken gehoord...

Misschien iets voor Feyenoord. Sterke man voorin, kan goed voorzetten van Schaken en Cisse inkoppen.

Natuurlijk heeft hij een Ajax verleden, maar daar moet het Legioen niet moeilijk over doen, sportiviteit is belangrijker dan rivaliteit.

Misschien vervanger van Malki of Junker bij Roda JC?

16 mei 2012 om 08:57

malki blijft volgens mij bij roda maar junker gaat weg en ik denk dat hij zeker een vervanger kan zijn alleen schat ik hem wel hoger in qua niveau hij kan het niveau van de nederlandse subtop wel aan denk ik

Nou dat kunnen best wat clubs zijn.

Heerenveen, Psv, Feyenoord, Roda, Utrecht, Vitesse...

14 mei 2012 om 13:39

dus jij denkt dat utrecht en roda 5 ton betalen aan salaris per seizoen? nooit

14 mei 2012 om 14:26

Mads Junker zijn contract is ten einde. Het is nog niet zeker of die verlengt. Als hij niet verlengt komt er tussen de 8 a 9 ton vrij op de salarispost. Dus ondenkbaar is het zeker niet. Maar ga er maar idd niet vanuit.

14 mei 2012 om 14:48

lijkt mij dat dit allemaal mogelijk clubs zijn die geinteresseerd zijn... Zeker gezien z'n transfervrije status.. Er kan natuurlijk altijd ruimte zijn in de salariskosten

14 mei 2012 om 14:55

Vvv betaald dat toch ook uit aan de non-eu spelers dus waaorm zou Roda dat dan niet kunnen?

14 mei 2012 om 16:29

Omdat VVV jongens haald van buiten de EU die jonger dan 21 zijn. Die hoeven maar 250.000 te verdienen. Daarnaast heeft VVV het financieel iets beter voor mekaar dan Roda, helaas. Maar Roda zit bijna in categorie 2, dus het gaat de goede kant op!

Ondanks het voor Ado een geweldige speler is , vind ik dat je het niet moet doen. 500.000 is toch gewoon te veel geld. Daar kan Ado het salaris van 3 a 4 spelers van betalen. Ik vind het onverantwoord.

Ik heb er geen problemen maar als Den Haag geen Europees of in het linker rijtje komt volgend seizoen. Maar een seizoen zoals dit wil ik ook niet. Ik vind het gewoon volledig de schuld van Maurice Steijn die gewoon toont dat hij totaal niet geschikt is om hoofdtrainer te zijn. We hebben een ervaren man nodig die de poppetjes goed neer zet en ze vertrouwen geeft, dan kunnen ze met de aankopen en deze spelers gewoon rond plaats 10-13 spelen.

denk dat het hier gaat om NEC en Nac
die missen toch allebei een echte balvaste spits met een neusje voor de goal

Het gaat om NEC en Roda JC

Bij NEC als vervanging van Zeefuik
Bij Roda JC als vervanging van Malki/ Junker

als ik eerlijk ben denk ik niet dat Bulykin terug naar Ado moet ( ook al lijkt dat me wel geweldig) want nu zijn natuurlijk Kubik en Verhoek weg en krijgt hij eigenlijk bijna geen goede aanvoer meer om de bal erin te tikken. daarbij is Dereijk natuurlijk ook weg en dat was toch wel een van de smaakmakers van het seizoen destijds. Daarbij gaat Immers misschien naar Feyenoord en Toornstra zie ik eerlijk gezegd ook niet blijven.

14 mei 2012 om 17:34

Ben jij voor Ado? Want de situatie die jij schetst is omdat iedereen weggaat is ADO slecht dus moet Bulykin ook niet daarnaartoe.

14 mei 2012 om 17:41

ik ben niet echt voor ado, maar heb wel een bepaalde symathiek voor ado omdat ik bij Den Haag woon. maar zeg nou zelf, ado is veeel minder dan vorig jaar

14 mei 2012 om 20:15

Ja, en daarom moeten ze zich verbeteren, dus Meijers en Wormgoor zijn al goedeversterkingen, we hbben Chery die het ok doet, Toornstra blijft waarschijnlijk ook nog een seizoen, Vicento breekt misschien door, Rado is nog wel goed, Immers is ook niet 100% zeker dat ie weggaat, dus zou het voor Bulykin niet heel slecht zijn om naar ado te gaan.

Zeer ondergewaardeerde speler als je het mij vraagt. Iedereen die een beetje VI loopt na te praten. Derksen heeft weinig verstand van voetbal en v.d. Gijp houd van ander soort spelers.

Dat maakt hem niet meteen slecht. Deze jongen loopt heel intelligent weg bij zijn directe verdediger. Weet precies wanneer hij bij iemand uit zijn blikveld staat waardoor hij weg kan sneaken. Daardoor staat hij vaak vrij in de 16. Bij Huntelaar wordt dit ''talent'' geroemd (okee Huntelaar is nu beter, maar een paar jaar terug niet) maar bij Bulykin niet. Als het een Nederlander was geweest hadden meer mensen gezien dat het een betere speler is dan je denkt.

Daarnaast is hij fysiek nog eens sterk dus hij heeft maar een klein beetje ruimte nodig om zijn lichaam erin te zetten en je moet dan als verdediger van goeie huize komen wil je hem nog van de bal af zetten. In Nederland spelen we alleen anders, wij willen aanvallend voetbal met het hele team zien en beweegbare spitsen. Ik blijf het een intelligente voetballer vinden die gewoon zijn goals mee pakt. Prima speler voor een team zoals Twente waar er aanvoer van de zijkanten is.

Ik denk dat als het gaat om clubs uit de middenmoot/subtop Den Haag de beste papieren heeft. Heeft een van zijn beste seizoenen hier gespeeld en is ook nog vaak te zien in het stadion bij wedstrijden. Ook is hij nog vaak te vinden in het Centrum van Den Haag. Vitesse zou ook nog kunnen met vd Brom daar aan het roer en de financiële mogelijkheden.

Vitesse is denk ik ook geintereseerd in hem, komt natuurlijk ook omdat door de trainer. Verder hoop ik niet dat Heerenveen hem wil hebben.

Het is al een tijdje bekend dat Nec 1 vab de andere clubs is die interesse heeft
Nec speelt een spelletje dat ze helemaal op de spits afstemmen kunnen dat heeft iedereen gezien met onze Bjorn Vleminckx

Ik wil Bulykin wel bij Twente als de Jong vertrekt. Plet zullen ze ook wel niet zomaar gehaald hebben (moet zeggen dat ik nog niet gezien heb waarom ze hem hebben gehaald, maar ik ben ook alleen maar tribunedeskundige!) Ik vind Bulykin zeker gelijkwaardig aan Nkufo en net zo'n type speler die volgens mij gevaarlijker is voor het doel. Want de Jong kan bij mij Nkufo nog steeds niet doen vergeten. De manier waarop Nkufo een bal kon vasthouden, gaten kon trekken, zelf kon scoren, ofwel een team beter laten voetballen dat heeft de Jong nog niet laten zien. Dus ik hoop dat Twente hem haalt.

ik hoop echt dat hij naar feyenoord gaat ik denk dat h ij er het niveau voor heeft en dus daar goed tot zijn recht kan komen. het is niet het zelfde als guidetti maar het is een begin

16 mei 2012 om 08:56

Asjeblieft niet zeg, laat hem maar graag naar Ado gaan, ik hoef hem niet te zien in een Feyenoord-shirt

16 mei 2012 om 08:57

warom niet is gwn een goede speler ik denk dat hij daar beter speelt dan bij ajax en ik denk dat hij ook vaker speelt dan

zou mooi zijn als hij naar feyenoord ging..

van ado naar rivaal ajax, van ajax naar rivaal feyenoord!

tis zeker geen slechte spits maar we konden hem het afgelopen seizoen alleen gebruiken als pinchitter

hopelijk gaat dit door. dan hoeft poepon niet zo nodig weg bij de graafschap.br Of er komt weer een andere club.br ik hoop dat de graafschap de leeuw enbde keeper kunnen behouden.

Opvolger Guidetti? Gudetti krijgt jaarlijks 900.000. Feyenoord heeft hier ook een aardig deel van betaald.

Denk niet dat dat een zelfde succes wordt als in 2010-2011.
Ado heeft volgens mij geen flankspelers als Verhoek op dit moment.
Dat was samen met Bulykin een koningskoppel.
Hij is een redelijke spits, maar heeft voorzetten nodig als met Verhoek.
Ook is het afwachten of de aanhang van Ado het ziet zitten.
Van Ado naar hun "aartsrivaal", wat ik nog steeds niet begrijp dat aartsvijand gedoe van hun kant, Ajax om dan weer terug te keren bij Ado.

Ook is het voor hem maar de vraag of je zo een hoog salaris moet betalen aan een 32 jarige spits als Ado zijnde. Hebben een klote seizoen gedraaid en lees net dat er supporters zijn die hun seizoenskaart hebben opgezegd en dat Ado de spelers met ze laat bellen om hun te overtuigen om het toch te verlengen. Sponsors zullen ook niet snel meer investeren na zo een seizoen denk ik. Dus de inkomsten voor het nieuwe seizoen kunnen veel minder zijn als vorig seizoen.

Is een grote gok die ze nemen.

Dit moet Bulykin doen. Kan makkelijk een basisplaats veroveren en dan kan Immers, mits hij blijft, op de 10 spelen wat hij toch liever heeft. ADO moet nog wel een rechtervleugelaanvaller aantrekken voor de voorzet. Vanaf links kan Vicento spelen.

Zo! Een salaris van €500.000,- op jaarbasis voor Bulykin. Daar begint meestal de financiële malaise van clubs. Een achterlijk bedrag voor zo'n kleine club als ADO Den Haag.

Ik zou beginnen met een prestatiecontract. Let op mijn woorden: 'niets zal hetzelfde zijn als 2 jaar terug!'

Dat is toch een fors bedrag voor Ado, daarvoor kunnen ze zich op op meerdere versterkingene richten.

ongeacht of hij nou erg trefzeker is, is en blijft hij wel 32.. dat is voor veel teams al niet meer aantrekkelijk.. ik denk dat hij wel in nederland blijft al zou ik niet kunnen zeggen bij welk team hij gaat voetballen..ik wens hem veel succes! misschien wel bij feyenoord

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren