Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: AC Milan kiest tussen Honda en Kaká: ‘Het is de een of de ander’

Laatste update:
/

Kaká leek wederom een seizoen bij Real Madrid te blijven, maar de middenvelder heeft donderdagavond toegegeven dat hij per direct wil vertrekken. De zomerse transfermarkt sluit maandagavond echter al zijn deuren en dus is enige haast geboden. De Braziliaan verzekert echter dat de Primera División-club er al enige tijd van op de hoogte is.

Na afloop van het oefenduel tussen Deportivo la Coruña en Real Madrid (0-4), waarin hij tweemaal scoorde, koos Kaká ervoor om duidelijkheid te geven. "Ik wil weg. Ik denk dat het juiste moment voor mij en de club is aangebroken om op een positieve manier uit elkaar te gaan", verzekerde Kaká, die medio 2009 voor 65 miljoen euro van AC Milan werd overgenomen. "Ik heb met trainer Carlo Ancelotti gesproken en de club is er al enige tijd van op de hoogte."

"Mijn vader (Bosco Leite, tevens zaakwaarnemer, red.) praat met de club om tot een oplossing te komen. Zoals het er nu voor staat is het uitzicht op speeltijd gering en de club weet wat ik wil. Ik zal hard blijven werken en trainen, maar mijn vader is bezig om een andere club te vinden. Ik denk dat dat het beste is voor mij en voor Real Madrid." Kaka, 31 jaar, was eigenlijk alleen in zijn eerste seizoen een onbetwiste basiskracht. Daarna schommelde hij steeds vaker tussen bank en basis. Het contract van Kaká, die een miljoen euro per maand verdient, loopt medio 2015 af.

Update 30 augustus 16.47 uur - AC Milan kiest tussen Honda en Kaká: ‘Het is de een of de ander’
Kaká wil weg bij Real Madrid en door het vertrek van Kevin-Prince Boateng bij AC Milan lijkt een terugkeer naar i Rossoneri voor de hand te liggen. AC Milan heeft echter nog altijd een oogje op Keisuke Honda van CSKA Moskou en vicevoorzitter Adriano Galliani zegt dat Honda en Kaká niet allebei komen. “Het is de een of de ander”, aldus Galliani in de Italiaanse media. De bestuurder laat weten dat de komst van Honda 'waarschijnlijker' is dan een terugkeer van Kaká.

Wie zou jij kiezen als je AC Milan was?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gaillani alsjeblieft.. maak ons blij. Dit geld ga je zo makkelijk terugverdienen met shirt verkoop, oh wat hoop ik dat onze verloren held terug komt. Reden nummer één waarom ik ieder weekend de tv aan doe om die mooie club toe te juichen.

29 augustus 2013 om 22:03

Ik denk dat Milan er gewoon geen geld voor heeft. Momenteel lijkt Monaco mij, mits er interesse is, de enige die zich Kaka kan veroorloven.

29 augustus 2013 om 22:22

Heel verstandig met 1 verdediger spelen, Alves is een veredelde rechtsbuiten en voor Alba geld hetzelfde op links.

Op de counter kan een Xavi het zeker niet belopen en ik ben bang Busquets ook niet, dan ga je heel veel doelpunten slikken.

Dan moet je met 3 pure verdedigers op een lijn spelen, dit is zelfmoord.

29 augustus 2013 om 22:25

Gaat het wel goed met je?
Kaka kopen die al 31 is totaal geen restwaarde en een ontiegelijk hoog salaris.
Kaka was een goeie voetballer, maar is nu gewoon veel slechter geworden.
Als Kaka naar Barca toe gaat kan Rosell beter meteen aftreden.

29 augustus 2013 om 22:44

Een speler van 31 hoef je geen restwaarde van te hebben.

Hij zal waarschijnlijk niet zoveel kosten en als je hem dan 2 of 3 jaar laat spelen haal je er genoeg rendement uit.

29 augustus 2013 om 22:56

Alsjeblieft niet. Barcelona en Real Madrid moeten gewoon geen spelers van elkaar kopen. Eeuwige rivalen horen dat gewoon niet te doen, punt.

29 augustus 2013 om 23:52

Real heeft deze week nog een speler van Barcelona gekocht

30 augustus 2013 om 00:43

Arsenal kan toch ook prima?
Kaka in de Premier League, wat zou dat geweldig zijn.

30 augustus 2013 om 11:29

Monaco. gezellig

heb je afgelopen weekend die wedstrijd gezien. er zat zo weinig publiek dat je de spelers hoorde coachen naar elkaar.

dit moet je als speler niet willen.

30 augustus 2013 om 16:56

Wie?

30 augustus 2013 om 17:02

@freddy4

als je Monaco gewoon googled waarom er niemand naar een wedstrijd van Monaco komt dan had je kunnen weten dat Monaco niet met Publiek speelde omdat ze daar nog een schorsing voor hadden openstaan. normaal zou het wel voller zitten bij Monaco want ik kijk af en toe naar middenmoot ploegen in Lique 1 en zelfs daar waren genoeg supporters te vinden dus denk dat het bij Monaco ook wel moet lukken met al die namen om Supporters te trekken , kijk eerst rond waarom er zo weinig publiek was voor je onzin gaat roepen dat er niemand zat aangezien dat moeilijk word als je nog een schorsing hebt ...

30 augustus 2013 om 17:10

Fergie wat kunnen wij eraan doen dat spelers van Barcelona overlopen naar Madrid? Het is toch normaal dat ze voor de beste ploeg willen spelen. En zoals Isco zegt ; Real heeft nog recent een speler van Barcelona B gekocht genaamd Kiko een groot talent. Hier zijn 2 citaten die hij nog recent heeft gezegd ;
1. " Bij Barcelona ziet het er van binnen anders uit dan mensen vanaf de buitenkant zien. " 2. " Ik ben altijd al een Madridista geweest, ik respecteer Barcelona, maar mijn familie en ik zijn Madridistas. " Hij zal nu bij Real Madrid Castilla spelen.

30 augustus 2013 om 17:44

kiko groot tallent hahahaha keep dreaming

30 augustus 2013 om 18:06

Hij wilt voor Real Madrid uitkomen omdat hij erg fan van hen is. Groot talent is hij zeker niet en hou zal ook nooit zijn doorgebroken. Jammer dat je weer Real Madrid beter gaat noemen om te provoceren. Kom op man, gedraag je is normaal.

30 augustus 2013 om 18:14

Nogal logisch dat er geen publiek zit als je een wedstrijd zonder publiek moet spelen.

30 augustus 2013 om 18:23

Real madrid wilt maar 15 mill voor Kaka. Wil je me zeggen dat ac milan geen 15 mill heeft ?

30 augustus 2013 om 18:24

@Isco

Ja, een jeugdspeler van barcelona heeft real gekocht.

30 augustus 2013 om 19:55

Hoplakee, hij is nu gratis... Als Arsenal zijn slag nu niet slaat weet ik het ook niet meer. Ik denk toch eerder naar AC Milan

29 augustus 2013 om 22:05

Kaka is allang al geen versterking meer voor Milan. Dat had dan 2 jaar geleden moetengebeuren.
Milan kan zich nu beter focussen op jongere middenvelders.

29 augustus 2013 om 22:08

Met de middenvelders die Milan nu heeft, is hij zeker wel een versterking.

29 augustus 2013 om 22:14

Jullie hebben net Matri gehaald, denk niet dat Kaka hem wordt.

30 augustus 2013 om 18:53

die spelen toch helemaal niet op dezelfde positie?

30 augustus 2013 om 10:45

Heeft ie gezegd omdat hij graag naar Ajax wilt joh.. Hij hoort dat Eriksen weggaat en denkt.. Die plek is voor mij.. snap je 't niet ?

30 augustus 2013 om 12:34

Nou, word je blij van een verkoop van Boateng of van een eventuele terugkeer van Kaka?!

30 augustus 2013 om 18:02

Ik heb liever honda:
- even goed
- goedkoper
- goedkoper contract
- zoiezo in vorm

30 augustus 2013 om 18:02

En vergeet niet dat honda jonger is

30 augustus 2013 om 20:01

Kaka: symbolische keuze

Honda: sportieve keuze

Nou Arsenal, sla je slag! Zonder dollen, ik denk dat Arsenal of AC Milan de beste opties zijn. Alleen weet ik niet of Milan hem kan betalen, maar bij arsenal zou hij zeker nuttig zijn! Cazorla links en dan Kaka samen met Jack centraal, dat wil ik wel zien!

29 augustus 2013 om 22:04

Arsenal zal wel weer een veel te laag bod uitbrengen en als het geweigerd wordt dan zal Wenger wel weer zeggen dat ze niet te veel geld uit willen geven

29 augustus 2013 om 22:47

Ik zou graag boos op je worden door die opmerking, maar je hebt gelijk =/ 100%

29 augustus 2013 om 22:48

Wenger moet is niet zeiken, want hij heeft genoeg kansen laten liggen.

Nu met Kaka heb je een speler die duidelijk overbodig is bij Real, maar die nog steeds een topspeler is. Genoeg spelers die langskwamen maar waar Wenger niks meedeed.

Hij zou toch ook Papadopoulos halen van Schalke?

29 augustus 2013 om 22:57

Kaka is nu een makkelijk te halen speler en Arsenal is zeker een club die hem nodig heeft en hij kan daar weer shinen als vanouds. Van Papadopoulos heb ik nooit serieuze berichten gehoord, wel meerdere malen links van hem naar Liverpool

29 augustus 2013 om 23:05

Thatonefifadud,

Arsenal heeft hem totaal niet nodig. Bovendien zouden ze zijn salaris nooit willen betalen.

Arsenal is zoekende naar een verdedigende middenvelder, keeper, spits, buitenspeler en centrale verdediger. Al lijkt het er nu op dat ze die spits en centrale verdediger niet meer gaan halen en enkel voor een keeper en VM gaan.

30 augustus 2013 om 00:46

Klopt, maar ik weet gewoon niet meer wie er nou wel of niet komt, dus je begrijpt denk ik wel dat ik gewoon kwaliteit wil zien, ook al hebben we op die plek al mensen

30 augustus 2013 om 01:12

Dat is begrijpelijk. Arsenal heeft een flinke kwaliteitsinjectie nodig willen ze de groepsfase overleven in de CL en uberhaubt mee doen in de CL volgend seizoen.

Als er niks meer mogelijk is dan maar Kaka halen en Cazorla op de flanken.

Maar dan nog; zijn salaris.

30 augustus 2013 om 10:36

Zijn salaris is belachelijk hoog, zelfs voor de mogelijkheden die Arsenal nu heeft. Het is idd niet nodig. Ik denk dat dit Arsenal de kwartfinale kan halen, maar dat her dan wel ophoudt.

Wat jij al zegt; óf Arsenal koopt kwaliteit, óf het gaat ten onder

29 augustus 2013 om 22:07

Je bent me al voor ...

Toen ik de titel las, kwam het eerste bij me op: Arsenal!
Dit is echt een type speler die Arsenal goed kan gebruiken & de ervaring zal niet ontbreken bij deze man. Vind het echt jammer dat Real Madrid deze ster heeft weg laten rotten op de bank want een Kaka in vorm ( zoals we al hebben mee gemaakt ) kan zo in de top 5 van beste spelers.

Ik hoop dat Arsenal wakker wordt & zich zal versterken met Kaka, maar dat zal vast niet gebeuren ...

29 augustus 2013 om 22:15

hij is een jaar en half uit geweest man.en heb je gezien wat er qua concurrentie naast hem zat.iedereen weet als je meer dan een jaar uit bent in Madrid dat je beter naar een andere ploeg kan zoeken.en zeker onder leiding van Mourinho.het is niet de schuld van Madrid dat Kaka vrijwel met een zware blessure richting Madrid is gekomen.real deed gewoon wat het altijd zal doen.moving on!

29 augustus 2013 om 22:38

Sorry hoor, maar naar mijn mening heeft Kaka nooit echt een kans gekregen bij Real Madrid. Wat ik al helemaal gek vind, is dat, wanneer hij speelde, wel een belangrijke aandeel of bijdrage had.
& als Kaka in vorm is, ( heb de Kaka van Milan mee gemaakt? Dan weet je waar ik over praat. ) dan zou Ozil het echt lastig krijgen want iedereen weet dat wanneer Kaka in top vorm is gaat slopen zoals hij bij Milan deed!

29 augustus 2013 om 22:50

Özil is niet zomaar een speler.die jongen heeft in de voorbije jaren zijn basis plaats dubbel en dik verdient.al konden ze misschien wel samen spelen.maar dat lukte voor mij ook niet altijd even goed.daarbij is Özil een speler die speciaal door Mourinho is gehaald.net zoals Khedira.kaka niet.kaka was een aankoop van Perez.en volgens mij heeft hij nooit echt in de plannen van Mourinho gezeten.en als je niet in de plannen van Mourinho zit dan zal op de bank rotten.mourinho zat gewoon op ge schepen met Kaka.daarom dat hij ook nooit gebruik gemaakt heeft van Kaka.zeker niet als hij zo lang uit was.iedereen weet hoe Mourinho is met spelers die langdurig geblesseerd zijn.kijk maar wat er met Nuri Sahin was gebeurt.

29 augustus 2013 om 22:50

Arsenal? Die hebben Cazorla op die positie lopen? Als Arsenal met miljoenen gaat smijten, moet dat voor een spits zijn geen Cam.

29 augustus 2013 om 22:56

Cazorla kan ook links prima spelen, en Kaka zou zeker een versterking zijn

29 augustus 2013 om 23:08

Een aanvallende middenvelder is het laatste wat Arsenal nodig heeft. Ze gaan dat dan ook niet halen.

Monaco sla je slag. Geen enkele club kan zich Kaka veroorloven dus ik denk dat je als club moet beschikken over een ruime portemonnee...

29 augustus 2013 om 22:46

Lijkt me dat hij ook niet 12 miljoen meer per jaar kan eisen

Hoogstens 8 miljoen en zelfs dat is nog gortig.

Aziz maak ons blij! sla je slag zou ik zeggen.. Kaka is de nr 10 die Fenerbahce nodig heeft

29 augustus 2013 om 23:30

Zou je Aziz vergeven als hij Kaka haalt?
Kaka bij FB zou trouwens echt gekke shit zijn.
41212 opselling met Kaka en Sow en Emenike ervoor.

29 augustus 2013 om 23:51

Ik denk niet dat Kaká zin heeft in Fener. Hij speelt dan niet Europees en de Turkse competitie staat niet hoog aangeschreven. Het wordt voor hem dan heel moeilijk om nog opgeroepen te worden voor Brazilië.

Het zou overigens wel een leuke stunt zijn, Kaká naar Fener of naar Ajax.

30 augustus 2013 om 02:00

Alsof die nu wel in de basis van braziliaans NT zit

Goede opvolger voor Eriksen. De 11 miljoen die we gekregen hebben voor Eriksen, plus de 7 miljoen uit de Champions League, samen 18 miljoen, moet genoeg zijn om deze speler binnen te halen.

29 augustus 2013 om 22:05

Ik verwacht inderdaad wel dat kaka in het salarishuis van Ajax past!

29 augustus 2013 om 22:06

Alleen zou dan merendeels van de begroting zijn salaris mee betaald worden chef

29 augustus 2013 om 22:11

Ajax heeft best veel spelers verkocht, dus er is best wel wat salaris vrij. Geef Kaka gewoon een miljoen of 10 per jaar, dan kan hij met een goed gevulde bankrekening lekker priester worden in Brazilië.

29 augustus 2013 om 22:45

Ik kan jou niet serieus nemen sorry. Dadelijk ga je nog roepen dat Ajax van Basten weer op moet stellen in de spits!

ON: Kaká moet gewoon lekker wat salaris inleveren en zorgen dat ie nog een paar jaar aan spelen toe komt. Misschien iets voor United?

31 augustus 2013 om 01:39

Kaka gaat denk ik naar Milan (na de verkoop van Boateng) of terug naar Brazilië. Niet naar Utd waar al Kagawa rondloopt.

29 augustus 2013 om 22:27

Oeff.. dan waren we bijna vergeten dat Serero een grote concurent is van Kaka

29 augustus 2013 om 22:35

Kaka zal het nog zwaar krijgen als hij in de basis wil komen ten koste van Serero.

29 augustus 2013 om 22:45

Onderschat Davy Klaassen niet! Haha

Arsenal moet nu toeslaan anders weet ik t ook niet voor wenger

29 augustus 2013 om 22:51

Precies! Dit is een naam, deze is betaalbaar, Kaka van Milan op 70% is al een aanwinst voor Arsenal! Misschien hervindt hij zijn oude vorm en wordt het een revelatie.

Tottenham, sla je slag!

29 augustus 2013 om 22:05

Of dat idd! En laat Eriksen dan maar lekker in Amsterdam!

29 augustus 2013 om 22:17

United zou ook kunnen aangezien die nog zoekende zijn

29 augustus 2013 om 22:35

Naar een 10?

29 augustus 2013 om 23:50

Alsjeblieft niet. United kan maar beter eerst Kagawa gaan opstellen. Nog een extra 10 zou kapitaal vernietiging zijn.

Met het WK aanstaande een verstandig besluit. Ben alleen benieuwd of hij voor 2 sept al een nieuwe werkgever heeft. Milan? wellicht Arsenal? United zocht nog naar een creatieve middenvelder, maar Kaka is meer een AMF dus ja. Lastig , we zullen moeten afwachten.

Goeie vervanger voor eriksen haha

Had al veel eerder weg moeten gaan, zonde om zo'n klasse speler op de bank te houden

Go Ajax
De perfecte vervanger!
Jammer dat buiten Pes/fm/fifa om, dit nooit gaat gebeuren.

En Kaka verdient elke wedstrijd gewoon in de basis te staan, prachtige voetballer. Ik geef hem groot gelijk om bij die koopclub te vertrekken.

Blijft zonde dat laatste 4 jaren hier tijd heeft lopen verdoen, zou misschien ook helpen als die clown van een Rerez maar middenvelders blijft aanschaffen.

29 augustus 2013 om 22:10

Ach man Kaka is een jaar en half uit geweest.wat had je gedacht dat Real Madrid zou wachten op zijn terugkeer?na zijn blessure is Kaka nooit meer echt de zelfde geweest.en Mourinho kenende.die gaat al helemaal niet wachten.perez heeft gewoon gedaan wat elke top ploeg gedaan zou hebben.een waardige vervanger zoeken.en dat was Mesut Özil die iedereen heeft verbaast.

29 augustus 2013 om 22:18

Na zijn herstel heeft hij niet eens een kans gekregen om zich weer te bewijzen joh. En ja, concurentie is ook altijd groot bij Real, maar een Kaka die geen kans krijgt om wedstrijdritme op te doen kan ook moeilijk alleen door partijtjes tijdens de training een basisplaats afdwingen.

29 augustus 2013 om 22:27

Natuurlijk heeft hij niet genoeg kansen gekregen.maar heb je eens goed gekeken hoe Özil in de voorbije 3 jaar onder Mourinho heeft gepresteerd?dan begrijp ik het zeker dat Mourinho liever voor Özil of Di Maria koos.

Goede speler voor Monaco inderdaad.

29 augustus 2013 om 23:12

Ook voor Ac Milan, Galatasaray, Arsenal, enz.

Ajax zoekt nog een nummer 10,past prima inhet sterrenensemble van Frank de Boer,

AC Milan zou er slim aan doen om hem terug te halen.
Ik weet zeker dat hij nog van waarde kan zijn.

Jammer dat de dingen niet zijn gelopen hoe iedereen het had gehoopt.maar het beste voor hem is om te vertrekken.er is geen haar op mijn lichaam die er nog in geloofd dat hij zijn stempel nog kan drukken in Madrid.zeker nu dat Bale stilaan aan het aankomen is.hij loopt in Madrid gewoon meer in de weg dan wat anders.hard om te zeggen over een speler die enkele jaren geleden nog de allerbeste was.maar zijn blessure heeft hem niet goed gedaan in Madrid.een blessure van een jaar in Madrid betekend voor 80 het einde van je Madrid avontuur.ik hoop dat het hem kan lukken om voor Maandag nog een andere club te vinden.het zal Europa moeten worden of Amerika misschien.braziliaanse competitie is de transfer raam al gesloten.engeland of Frankrijk misschien?monaco?als het maar weg is uit Madrid.

Ik wens je veel geluk Kaka en we zullen je zeker niet vergeten in Madrid.hala Madrid

Sure, Ajax gaat sowieso geen maandsalaris van 1 miljoen ophoesten!

Hoeveel zou Real vragen. Ze moeten hem gewoon laten gaan, zelfs al krijgen ze geen geweldige bod. Ik zou zeggen voor 10 miljoen laten vertrekken (naar Milan). Ze moeten niet vergeten dat hij ook veel geld kost (salaris). Dus hoe sneller hij vertrekt, hoe meer ze besparen. Maar Real kennend zullen ze gewoon een geweldige deal doen en krijgen ze veel geld.

Zou ook niet slecht zijn voor Man U.

30 augustus 2013 om 10:43

Eens met het hele verhaal, maar dat laatste zinnetje vond ik dan weer net jammer.
Wanneer een speler als Kagawa al op de bank zit, moeten ze echt niet nog een nummer 10 halen met een salaris van heb-ik-jou-daar. Kagawa is ook geen ster op de vleugels, maar zeker wel in het centrum, op dezelfde plek als Kakà.
Evt. zou Kakà op rechts kunnen, maar daar hebben ze Zaha voor gehaald volgens mij.

30 augustus 2013 om 17:48

Eigenlijk heb je gewoon gelijk met Kagawa. Maar seizoen is net begonnen dus hij kan nog veel speeltijd krijgen.

Ik noem Man U omdat ze ook geinteresseerd zijn/waren in Cesc en Ozil. Daarom zou Kaka een oplossing daarvoor zijn.

Pff ik snap ancelotti dan ook niet hij zegt ik geef Kaka de kans maar heeft amper gespeeld.

Marc Overmars je kan toch snel rennen? NU Naar Madrid!!

Kaka is een schande voor het voetbal, had ooit waardering voor hem totdat hij koos om liever bank te zitten met een riante salaris waar hij totaal geen recht op heeft dan dat hij koos voor zijn carriere.
Hij had allang weg gemoeten en dat had zeker gekund. Alleen Kaka heeft het nooit echt gewild.

29 augustus 2013 om 23:11

Schande voor het voetbal? Niet zo overdrijven.

Waarom had Kaka geen recht op een riant salaris?

29 augustus 2013 om 23:27

Omdat iemand met 10 miljoen die nooit speelt een te hoge salaris heeft.
Bij Bogarde sprak men er ook schande van dat hij 4 jaar ging bankzitten bij Chelsea met een riante salaris.
Als je beetje eer heb, dien je een vertrekwens in.

29 augustus 2013 om 23:44

Als jij voor 65 miljoen bent gehaald door je werkgever en je raakt geblesseerd dan wil je jezelf daarna bewijzen. Anders wordt je neergezet als flop. Dat is de reden dat hij gebleven is.

Als je eer hebt, dan zou je juist blijven om jezelf te bewijzen.

Echt jonge kunnen sommige mensen niet normaal reageren.

ik denk aan united samen met robin.

hoop dat hij terug gaat naar brazilie of naar een top club die minstens CL spelen.
dit is nog steeds 1 van de beste voetballers naar mijn mening

Real heeft Kaka echt respectloos behandeld, zo ga je niet om met een speler van zijn kaliber. Erg jammer voor de grote talent die al 4 jaar is verborgen.

29 augustus 2013 om 22:16

Ach ga niet hypocritisch doen e.barca heeft ook zo zijn leuke namen die zeer "goed" zijn behandelt geweest.het enigste verschil is dat Kaka en heel lang heeft volgehouden.

Ibra "kuch" "kuch",david Villa "kuch" "kuch"

29 augustus 2013 om 22:19

Het gaat hier om Kaka en Real, Ibra heeft in 1 jaar gemiddeld meer gespeeld dan Kaka in 4 jaar.

29 augustus 2013 om 22:20

Zo relevant allemaal.

29 augustus 2013 om 22:22

Ibra is dan ook geen jaar en half uit geweest

29 augustus 2013 om 22:26

Je verandert nu het onderwerp en begint over een andere speler en een andere club waar hier niets mee te maken hebben. Wees een vent en geef gewoon toe dat je club in deze zaak hard gefaalt heeft.

29 augustus 2013 om 22:27

Waar gaat het hier over Ibrahimovic/barca?
Dat Barcelona hem slecht zou hebben behandeld betekent niet dat het minder erg is wat Real met Kaka heeft gedaan. Ik vond het in beide gevallen respectloos naar de speler toe. Vooral voor Kaka is het heel vervelend. Hij heeft toch mooie jaren weggegooid in de tijd dat die bij Real zat. Niet dat hij er zelf niets aan kon doen, maar hij heeft weinig fout gedaan.

29 augustus 2013 om 22:30

@ barca_lover

Lees mij vorige reactie zou ik zeggen

"jammer dat de dingen niet zijn gelopen hoe iedereen het had gehoopt." Geef toch vrijwel toe dat de dingen gefaald zijn.

29 augustus 2013 om 22:34

@ remigolbach

Natuurlijk niet.een blessure kan bij iedereen gebeuren.maar hij had Perez meer onder druk moeten zetten om hem al eerder te verkopen vind ik.

29 augustus 2013 om 22:34

Want? Kaka is zijn basis plek kwijt geraakt aan Özil, de man die zo'n 30 assists per jaar geeft en ook daar 10 goals aan toevoegt.

Al denk ik dat ze zeker vaker samen hadden kunnen spelen, want dan hebben ze vaak bewezen.

Trouwens , als Kaka echt weg wilde, had hij ook een flink deel van zijn salaris kunnenn laten zakken.

Arsenal hou je supporters tevreden en sleep Kaka binnen!

29 augustus 2013 om 22:41

Wij zijn dan nog niet tevreden, want wij hebben juist een VM, een verdediger en een aanvaller nodig. Kaka zou alsnog wel een goede aankoop zijn natuurlijk.

Kom maar naar Ajax (H)

Ik dacht dat je je zo graag wilde bewijzen? Maar goed, het is nooit een gelukkig huwelijk geweest, zal het ook niet worden. Kaka heeft op economisch gebied veel goeds gedaan voor Real, maar sportief niet heel veel.

Milan is wel echt lomp als ze hem niet komen oppikken, ik weet zeker dat er ongelofelijk veel shirts gaan worden verkocht als hij terugkomt. Ook verwacht ik dat Kaka als hij terug naar Milaan kan, zeker salaris wilt inleveren.

30 augustus 2013 om 17:44

Ja, en ik zie hem nog best wel een beetje opbloeien bij Milan, natuurlijk nooit meer zo goed als toen hij wegging maar hij is nog zeker een meerwaarde in Milaan. Ook zal hij erg geliefd zijn bij de supporters en zal hij voor meer creativiteit in het elftal zorgen. En dan kan Milan altijd nog in de winter Honda ophalen. Zou het dus gek vinden als ze nu voor Honda gingen en niet voor Kaka.

Ik, als Kaká fan, wil dat die nog een jaartje in Madrid blijft. Was benieuwd hoe die zal doen onder Ancelotti. Vandaag speelde hij erg goed tegen Deportivo .... 2 doelpunten. Als die weg gaat graag terug naar AC Milan. Ik wil hem niet in andere kleuren dan rood-zwart zien met zijn nummer 22

29 augustus 2013 om 22:20

Onder Ancelotti zal hij ook niet veel gespeeld hebben.er lopen nu gewoon betere rond in Madrid.beter en jonger

29 augustus 2013 om 22:22

Nu milaan geplaatst is kan t zo zijn dat hij weg gaat naar milan! Daar kan hij dan weer opleven maar arsenal zou ook niet verkeerd zijn

29 augustus 2013 om 23:13

Milan heeft net Matri voor 11 miljoen gehaald. Ik zie ze niet nog eens hun portemonnee open trekken dit transferperiode, die bovendien nog maar vier dagen duurt.

waardige vervanger van eriksen dacht ik zo

29 augustus 2013 om 23:09

Blijf dromen. Ajax kan nooit, maar dan ook nooit zijn salaris betalen. En ik denk ook niet dat Kaká naar Nederland wil.

Schande voor het voetbal??

weet je wel wat je zegt man, Kaka wou vorig jaar weg maar hij was te duur.
Die jaren daarvoor wou hij zich bewijzen, maar Mourinho koos hem te banken, toen Kaka veel speelde zag je dat die nog altijd van wereldklasse was. Mourinho koos Di Maria ter wijl hij soms slecht speelde en hij mocht spelen, maar ja Kaka speelt dan tijdje niet dan tijdje wel zo maak je je speler kapot.

Hopelijk keert hij terug naar AC Milan, dat zou echt mooi zijn.

geef hem gewoon aan spurs!! 80 mil +kaka (ik vind hem dat niet waard maar ze gaan het toch al doen)

Monaco zou de beste optie voor Kaka zijn met oog op het WK in 2014. Daar zou hij vaste basisspeler worden en kunnen uitblinken in de Ligue 1. Zo kan iedereen hem weer wekelijks zien voetballen en zijn prachtige lach zien.

Voor Real zelf zou Monaco ook de beste optie zijn. Ik denk dat Perez hier meer dan genoeg uit kan halen.

Wel jammer dat Kaka hier mee komt op 29 augustus, anders had hij waarschijnlijk al wel een andere club gevonden.

29 augustus 2013 om 22:32

Hoezo? Hij zegt toch .. De club wist het al een tijdje. Allen het publiek kreeg het vandaag te horen, maar zijn pa praat al maanden lang met andere clubs.

Helaas heeft hij, wat normaal gesproken de beste jaren van een voetballer zijn op de bank gezeten. Maar nog steeds weergaloze speler. Denk dat hij naar monaco gaat omdat ac niet voldoende geld heeft

Ik denk dat Káká' na Maandag niet meer op de Europese velden te bewonderen is. Ik denk dat hij terug gaat naar z'n geboorteland, Brazilië..

29 augustus 2013 om 22:57

Fout. Kaka gaat niet naar Brazilie. Nog niet. Hij zal in Europa blijven. 100 procent.

29 augustus 2013 om 23:12

Waar denk jij dat hij heen gaat? Terug naar AC Milan?

30 augustus 2013 om 03:57

Geen idee. Echt geen idee. Ik weet alleen dat hij in Eu zal blijven.

30 augustus 2013 om 12:04

Ik heb wel een idee, Kaká komt terug naar huis. San Siro staat al te springen. Shirtjes worden al gedrukt. Alles staat klaar.

AL Ritorno Kaka!!!

Kom maar naar Gala jonge.

29 augustus 2013 om 22:50

Arsenal gaat zijn salaris niet willen betalen. Ik zie Kaka ook niet inleveren voor Arsenal.

Verder, waarom zou Arsenal hem nodig hebben? Hij is een 10, dat hebben ze totaal niet nodig. Arsenal is zoekende naar een keeper, een verdedigende middenvelder, een spits, een buitenspeler.

Beter haalt Ajax Kaká, nu Eriksen weg is

Ben ik de enige die vind dat Milan hem niet (persé) moet halen.. hij was vroeger geweldig, één van de beste maar die man is al 31, hij kan nog maar een 1 of 2 seizoenen door denk ik. Oh well, als Real niet te veel vraagt mag hij zeker komen maar mensen denken dat Kaka 30 goals ofzo gaat maken

Deze pracht voetballer is verpest door Real echt jammer!!

Er zijn 3 clubs die ik als serieuze optie zie voor Kaká: AC Milan, Arsenal en Olympique Lyon. Bij Milan is Kaká gewoon een clublegende, dus die is zeer geliefd wanneer hij terugkomt. Bij Arsenal zie ik hem wel naast Wilshere spelen, waarna je Cazorla linksbuiten zet. 1 probleem, Arsenal heeft andere prioriteiten, namelijk een centrale verdediger, een defensieve middenvelder en een spits. Ook kennen we Wenger allemaal, die niet zomaar geld uitgeeft. Verder zie ik hem bij Olympique Lyon wel de oude rol van Juninho vervullen, wauw, wat was dat een geweldenaar

29 augustus 2013 om 23:20

Milan heeft net Matri gehaald van Juventus voor 11 miljoen. Milan zit financieel krap. Ze gaan niet nog een keer hun portemonnee opentrekken. Al helemaal niet voor een speler met zo'n gigantische salaris.

Bij Arsenal is hij overbodig. Bij hen is een verdedigende middenvelder prioriteit. Verder zoeken ze nog een keeper, spits, buitenspeler, centrale verdediger. Dus een aanvallende middenvelder is het laatste wat ze nodig hebben. Ook Arsenal zou zijn salaris niet willen betalen. Dit geef je zelf allemaal aan. Waarom noem je Arsenal dan nog?

Lyon zou wederom zijn salaris niet willen betalen. Bovendien heeft Lyon Grenier toch al als vervanger voor Juninho?

29 augustus 2013 om 23:25

Lyon? Dat is een beetje teveel van het goed samen met Yoann Gourcuff.

Erik Lamela kan ook op links toch? Zou dan Kaka + € 80 miljoen voor Bale doen als ik de Spurs was.
Wie heeft Kaka nodig? Misschien Arsenal of Roma? Zag dat Kaka maar een geschatte waard heeft van € 10 miljoen.
Het is maar de vraag hoeveel salaris Kaka wilt inleveren bij zijn nieuwe club.
Zal je zien dat Monaco opeens komt aankloppen. Misschien samen met Moutinho. PSG heeft Pastore al.
Ben benieuwd

30 augustus 2013 om 17:26

Wij hebben een middenveld met Pjanic-De Rossi-Strootman en ook nog eens Totti die voor creativiteit kan zorgen.

We hebben Kaka niet nodig, we moeten een spits hebben.

Ik weet dat het moeilijk is maar : Ajax eriksen weg kaka in?? Kom op verras me!

30 augustus 2013 om 00:09

Dit is toch niet serieus bedoeld mag ik hopen ? Kaka hoort bij een topclub, geen Ajax!

Kom aub terug naar Milan, hij is het type speler dat we nog missen (samen met een CB) en zou voor een enorme moraalboost zorgen...hopelijk wil hij deze keer wel degelijk inleveren en komt hij gewoon

Kom op man, wat zijn dit voor reacties Kaka na Ajax aub zeg. Kaka is nog 10 klasse beter dan Eriksen.

Man united? lijkt me zo geschikt voor premier league zou echt een sensatie zijn in mijn ogen, arsenal anders?

Manchester United lijkt mij een mooie oplossing? Niks Özil, gewoon voor Kaka gaan! Die zal aanzienlijk minder kosten lijkt me!

Zo meneer kaka hoe was het 4 jaar op de bank gezeten je zal wel ondertussen eelt op je billen hebbrn of niet hahaha

Hij had allang weg moeten gaan zo zonde van z'n wereld klasse speler misschien wat voor Dortmund doe is gek

30 augustus 2013 om 00:25

Dortmund heeft al genoeg spelers voor de 10 positie. Bovendien zouden ze zijn salaris niet willen betalen.

1 en 1 is 2
Kaka gaat naar Ajax

Arsenal!!! Please haal deze speler!!!

Galatasaray misschien..?

Als die lul nou maar niet teruggaat naar een of andere Braziliaanse club....

Is ajax geen optie? Haha

Gallianii wakker wordennnnnnnn!!!!! Allemaal leuk en aardig zo'n extra spits, maar die verdediging en de positie achter de spits mag ook wel een beetje verbeterd worden. Ik vind met Abate en De Sciglio de backpositie wel goed ingevuld, en Mexes kan ook nog wel, maar Zapata is echt te matig...

Met Montolivo en Nigel de Jong staan er twee goede controleren middenvelders, maar met Muntari is het ook weer zo matig. En waar is Nocerino? Maar ook Nocerino is niet van een top niveau. Kaka zou hier gewoon een bijzonder goede aanwinst zijn!

Hopelijk gaat hij naar Arsenal hebben ze eindelijk een goede speler binnen!

Jammer dat hij er nu pas mee komt. Met nog 3 dagen te gaan is de kans wel klein dat hij deze zomer nog vertrekt uit Santiago Bernabeu. Ik hoop nu niet dat hij terug gaat naar Milan, omdat Barca tegen ze moet spelen

Komt hij wel redelijk laat mee, een paar dagen voor het sluiten van de transferperiode. (wellicht heeft hij pas kort geleden een gesprek gehad waaruit blijkt dat hij ook dit jaar moet vrezen voor voornamelijk de bank). Nou dat lijkt me een mooie aankoop voor Arsenal....wat zou hij kosten? 25 miljoen?

Deze man is veel te goed voor de bank! AC Milan sla je slag, zou een geweldige aanwinst zijn van Galliani & supporters zouden blij zijn.

Lijkt me geen moeilijke keus, Kaka natuurlijk! Qua shirtverkoop verdien je aan beide spelers miljoenen aangezien ze allebei helden zijn in hun thuisland. Qua kwaliteit is Kaka echter beter.

Kaká is beter in mijn optiek dan Keisuke Honda. Ik bedoel, voor AC Milan is Kaká en (andersom) het beste plaatje. Ze kennen elkaar al te goed, daarnaast zou hij perfect achter El Shaarawy & Balotelli passen.

Terugkeer van Kaka klinkt allemaal heel erg mooi en veel fans zouden dit toejuichen maar je moet bedenken hij is al 31 hij kan niet meer brengen lijkt me wat hij eerder kon.
Daarnaast is het verwachtingspatroon wel torenhoog, met hem doen ze opeens wel weer mee om de prijzen, dat denken de fans dan.

Wat voor fantastische voetballer ik Kaka ook vind Honda heeft nog potentie en daar kan je ook nog aan verdienen, zal dan eerder voor hem kiezen.
Voor Kaka vind ik het afbreuk scenario veel te groot en dat zou zonde zijn, hij vertrok in de bloei van zijn carrière maar komt dan terug in de herfst daarvan, al zijn de verwachtingen niet veranderd.

Hopelijk gaan ze dan voor Honda, maar het zal wel Kaká worden.....

ik zou voor honda gaan, is 27jr en kan alleen nog maar beter worden.
Kaka gaat nooit meer zo goed spelen als toen, hij wordt ook al 32 dus ik hoop dat ze voor honda gaan !

Kaka is gedaan! Heeft geen snelheid meer!!
Ik zou 100% voor Honda gaan!
Galliani heeft ook gezegd dat ze eerst vr Honda proberen en als het niet moest lukken dan pas vr kaka gaan!!

30 augustus 2013 om 17:03

Want Honda is supersnel ?

form is temporary class is permanent

30 augustus 2013 om 18:28

Honda is heel snel

30 augustus 2013 om 17:17

Drogba Raul Giggs Scholes Zanetti zijn ook niet meer snel maar hun techniek blijft wel.

30 augustus 2013 om 17:36

Zanetti niet meer snel? Kijk jij wel voetbal? Zanetti is een van de snelste spelers van heel Italie en omstreken, vraag maar aan de andere Serie A fans. Hij is op zijn 40e even snel als Abate, en dat is al een hele snelle.

30 augustus 2013 om 17:56

Ryan Giggs sprintte afgelopen seizoen Fabio Concentrao er meerdere malen uit.

30 augustus 2013 om 17:59

Ik kijk ook wel de wedstrijden van Inter Milan hoor .. Zanetti is één van de beste verdedigende middenvelders die heeft bestaan en ik vind dat zijn snelheid is verminderd tegenover vroeger. Maar buiten zijn snelheid, speelt hij als een 25 jarige. Ik vraag me af hoe lang hij blijft voetballen?

30 augustus 2013 om 18:05

Giggs vs Coentrao herinner ik me nog goed, hij heeft hem zot gemaakt om eerlijk te zijn. Wat ik hier boven wou zeggen is dat je niet naar de leeftijd moet kijken, dat neemt alleen je snelheid af bij de één wat minder als de andere.

30 augustus 2013 om 19:16

@nouhronaldo

Nee jho hij wordt steeds sneller Jammer dat hij nu lang geblesseerd is maar hij komt nog terug, heeft hij de fans belooft. Ik denk nog dat hij nog een seizoen of 2 zal spelen en dan een kantoorfunctie binnen Inter krijgt. Zanetti = Legende net als Giggs trouwens.

Och god, kies dan aub voor Honda, Kaka is vergane glorie Milan.

30 augustus 2013 om 17:04

Nee joh... honda komt sowieso over een half jaar... milan moet kaka nu halen!!

30 augustus 2013 om 17:06

Hij is bang dat Kaká terugkeert naar het San Siro

30 augustus 2013 om 17:11

Hij zou gelijk onze beste speler zijn, zonder twijfel.

30 augustus 2013 om 17:26

@vd.vaart

Sorry hoor, van Honda heb ik meer "bang" dan van Kaka, Kaka in 2003 was dodelijk ja, dat was een respect afdwingende speler, vraag maar aan United, maar nu is hij geen schim van de speler van weleer. Als Kaka terugkeert is dat leuk voor de pure nostalgie die Milan koestert voor deze man. Kwaliteit heeft hij zeker nog, maar ook Honda heeft die kwaliteit, en is maar 27 en gratis. Als ze beiden kunnen halen moeten ze dat wel doen vind ik, maar als ze moeten kiezen dan zou het Honda moeten worden.

30 augustus 2013 om 17:38

Ik vind dat alexdelpiero10 gelijk heeft. Als je Honda haalt bespaar je geld, heb je even veel kwaliteit en heb je er een jongere speler bij. Voor Kaka heb ik ook veel respect maar hij is echt niks meer van de Kaka van bij zijn tijd bij Milan. Zoals hij al zegt, Kaka is vergane glorie. Ook ik zou voor Honda gaan.

30 augustus 2013 om 18:28

Als Honda nu niét komt dan huren ze Kaka voor een half jaar waarna hij aan LA Galaxy verkocht wordt en dan komt Honda transfervrij over. Komt Honda nu dan blijft Kaka nog een half jaar bij Real.

Doe gewoon allebei. Kaka kost maximaal 15 miljoen denk ik. En Honda 5 miljoen. Twee goede middenvelders voor 20 miljoen euro. Of je kan een half jaar wachten en dan heb je Honda gratis binnen. Bij Milan zouden Kaka en Honda moeten vechten om een plek op nummer 10.

Dan zou ik echt voor Honda gaan. Ook al is en blijft Kaka een legende, vooral bij Milan, heeft hij zijn top al lang geleden bereikt. Dat is toch wel een beetje vergane glorie. Honda daarentegen zit nu dicht tegen zijn top aan of groeit er nog naar toe.

Gewoon 10miljoen voor Kaka neerleggen en Honda over 6 maanden gratis ophalen bij Cska. Zijn 2geweldige aanwinsten voor Milan.

30 augustus 2013 om 17:06

Weet niet of het qua salaris zo simpel is. En daarbij lijkt het mij handiger om Honda van bij het begin erbij te hebben.

Lijkt me toch logisch dan om voor Honda te gaan. Die zit in een geweldige vorm en presteert al jaren goed. Ik zie hem ook vaak uitstekend spelen voor de nationale ploeg voor Japan. Kaka heeft gesukkeld met blessures en verpieterd al jarenlang op de Madrileense bank. Het zou zelfs geen keuze mogen zijn.

Ik zie liever Honda komen. Kaka is al jaren niet meer de oude Kaka terwijl Honda geweldig speelt. Ze zijn al beiden eigenlijk oud, maar Kaka met 32 is te oud. Die gaat niet meer op zijn oude niveau komen. Honda met 27 jaar is ook niet de jongste, maar hij kan nog wel een aantal jaar nog op niveau mee.

Ik kan echt niet kiezen. Wie zegt dat Kaka weer zijn vorm herpakt? En Honda komt sowieso januari, maar Milan heeft NU een nieuwe CAM nodig die er meteen staat.

Tenminste als het bestuur nog steeds dezelfde ambities heeft als de supporters.

30 augustus 2013 om 17:17

Hoe kan je nou niet weten wie je moet kiezen... mensen dit is kakaaaaaaaaaaaaaaaaaa....

vorm is tijdelijk, klasse permanent.

Kaka scoorde gisteren nog 2 doelpunten als aanvallende middenvelder.. zijn passing is van een niveau dat geen enkele Milan spelers kent, zelfs montolivo niet..

Hij is nog steeds snel en heeft een goede individuele actie..

Het zou gelijk onze beste speler zijn..

Shaarawy-Balotelli

Kaka...

Elk team zou toch bang zijn als ze daartegenover staan???

30 augustus 2013 om 17:26

Kaka kan nog zeker iets toevoegen aan Ac Milan. Je vergeet even zijn fantastische trap te noemen. Altijd een geplaatste schot, maar tegelijk gewoon lekker hard.

Vraag is alleen hoeveel hij moet kosten. Hij is al 30+, dus ik zie Milan niet zoveel op tafel willen leggen.

30 augustus 2013 om 17:52

Ik kijk puur naar de realiteit. Kaka' is niet meer hetzelfde als vroeger. Klasse is permanent, maar je klasse kan je niet tonen als je niet in vorm bent.

Gaat Kaka in vorm komen?
Is hij bereid om fors in te leveren?

Met wie win je een oorlog in camp nou en Celtic park?
Met wie word je eerder kampioen?

Er kan niet gewacht worden met Honda tot januari tenzij nu Kaka gehaald wordt of iemand anders.

30 augustus 2013 om 18:11

AC Milaan moet snel beslissen want ze zitten in een lastige Champions league poule waar iedereen van iedereen kan winnen. Celtic en Milan hebben bewezen het Barca moeilijk te kunnen maken en Ajax heeft 2 jaar geleden nog 4 punten gepakt tegen Milan die toen in betere doen waren. Er moet meer stabiliteit bij Milan komen.

Dan moeten ze echt 100% voor Honda gaan nu, Kaka is gewoon te duur om nu nog in te investeren terwijl hij misschien nog maar een paar jaartjes mee kan, Honda echter kan nog een zeer lange tijd mee en speelt op dit moment echt gewoon fantastisch.

2 goede versterkingen voor AC Milan. Ik hoop toch echt dat Kaka terug komt in plaats van Honda.

Kaká is in mijn ogen geen vergane glorie. Indien Kaká wilt inleveren zou ik voo rhem gaan. Keisuke Honda wilt heel graag naar AC Milan maar die kan je over een half jaar ook nog ophalen! Vooral het feit dat hij zo graag naar AC Milan wilt zegt al genoeg dat je eerst nu Kaká kan halen en dan in de winter Honda kan halen (transfervrij neem ik aan?)

Dan zou je met Kaká een goede vervanger hebben van Boateng

Abbiati
Abate
Zapata
Mexes
Di Sciglio
N. De Jong
Montolivo
Munta/Noceri
Kaká
Balotelli
El Shaarawy
30 augustus 2013 om 17:18

Volgens Italiaanse media wilt Kaka 50% inleveren..

en Honda kan je in januari gratis krijgen.

30 augustus 2013 om 17:23

allleen nog een nieuw cb!!

Gewoon nu kaka en in januari Honda, vind kaka in de wedstrijden dat hij bij real meedeed, wel gewoon goed spelen maar real heeft een luxe probleem.
1 die wij zeker niet hebben

Haal Kaka!!!!

Milan moet weer met topspelers op het veld staan en Honda is gewoon niet goed genoeg. Kaka is een held bij de milanezen en ik heb hem in zijn geringe speeltijd bij Real zelden een slechte wedstrijd zien spelen.

Als deze jongen daadwerkelijk zijn kans in een langere serie wedstrijden in de basis had gekregen, had de wereld kunnen zien dat hij 65 milj. waard is (naar de belachelijke maatstaven van 2013 uiteraard)

Niet twijfelen, toeslaan met die handel. Een gouden-bal winnaar en en +\- 80-voudig international van brazilie die pas 31 is. Gaan we Milan dan misschien toch weer een keer zien schitteren in de CL?

Deze held moet gewoon terug naar milan. Honda of kaka is geneens een vraag.

Als Kaka naar Milan zou komen betekent het misschien dat Honda z'n contract wel bij ons verlengt. Dat scenario zie ik wel zitten.

Hoe graag ik Kaka ook zie komen, ik heb dan toch liever Honda. Honda is jonger en heeft nog potentie. Iedereen zal te hoge verwachtingen hebben van Kaka. Een beetje zoals bij Bojan nu bij Ajax. Als Kaka dan toch naar Milan komt dan hoop ik dat hij net zoals vroeger van grote waarde kan zijn voor de club.

kaka nu halen en honda gratis op halen in de winter.

Uiteindelijk word er voor Honda gekozen let maar op.
Dan is Boateng weg, en Honda komt terwijl die zoieso al zou komen(in de winter dan).
Kortom, Milan verliest weer kwaliteit.
Wel 11 miljoen voor Matri op tafel willen leggen, maar geen 3 miljoen voor een directe transfer van Honda.

Hoop dat ze allebei halen! Ik wil Kaka nog eens zien spelen op de Europese velden (in de CL bedoel ik dan ). En dat zou al helemaal fantastisch zijn dit seizoen.
Honda is gwn een goede aankoop.

Kaka is op t moment beter, Honda kan nog vele jaren mee. Keuze die je moet maken, en ik zou altijd voor de toekomst kiezen!

ik hoop dat honda naar milan gaat. mooie club voor hem en misschien krijgen wij er nog een klein bedragje voor.

Heel spijtig dit ... Kiezen tussen een gevallen held helpen opstaan of een jongere versterking..

Nee, in mijn ogen had Matri die 11 miljoen kost nooit moeten komen en werd met dat bedrag gewoon kaka aangekocht ... Zeker aangezien je er in shirtverkoop en andere commcercieele zeker het geld uithaalt (mits hij zijn salaris inkort ) ... En honda ja een mooie speler maar persoonlijk zie ik liever Onze Held terug keren !

Kaka is fantastisch en heefd veel voor ac milaan betekent maar denk eens na ga hem gewoon huren voor een seizoen en kan je honda tussendoor gratis ophalen

En dan nog te bedenken dat Honda ooit nog bij VVV in de Jupiler League speelde...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren