JimmyJameson
Algemeen
Vrienden (2)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Woensdag, 15 mei 2013
  • JimmyJameson
  • 0 punten
  • Lid
  • Definitieve ban
  • 689
  • 37 jaar (7-12-1984)
  • 2
Persoonlijke berichten
22 september 2013 om 00:04
#7

Vriend, je hebt totaal geen idee waar je het over hebt met je ''palestijnen''
Zoek ajb eerst eens op of dat volk ''de Palestijnen'' ooit wel is heeft bestaan en of er een land was genaamd ''palestina''
Ik wens je veel succes met het zoeken daarvan, want het heeft namelijk nooit bestaan.

23 september 2013 om 19:42
#8

Je bent gewoon zo'n figuur die alles klakkeloos overneemt van wat je op tv ziet, alles van 1 kant.
Alle pro Palestijnse propaganda. Weet je wat het is, de joden bouwen in 65 jaar een land op waar de Arabische wereld 300 jaar over doet. Het heeft allemaal te maken met jaloezie.
Of joden nou macht in de wereld hebben, een eigen land op de kaart hebben of niet, het maakt allemaal niet uit, iedereen haat ons puur uit jaloezie.
Ga een keer naar Israel en oordeel dan hoe er daar geleefd wordt.
Je ziet negers, moslims, joden, hoofddoeken, Keppels, Jezus kruizen, synagoges, moskeeën, kerken alles.
Het ga je goed maat, ga vooral door met al die leugens.

23 september 2013 om 20:24
#9

Voor de mensen die willen zien hoe ik deze zelfbenoemde "jood" zijn onzin ontzenuw... Kijk maar op zijn pagina bij zn berichten

23 september 2013 om 23:33
#10

Je denkt te hebben ``gewonnen`` met je leuke feitjes en je beschaafde Nederlandse taal, ik vind het knap en prima hoe je het allemaal formuleert, maar er klopt geen jota van (even netjes en op z`n zachtst uitgedrukt) Het zit je schijnbaar zo hoog dat je zelfs mensen door linkt naar mijn pagina.
Ik blijf er serieus waar om lachen als ik zie hoe mensen zoals jij er zo ontzettend druk over maakt.
Want je kan ook schijnbaar niet anders dan mij te beledigen voor ``zelfbenoemde jood`` terwijl ik er mee geboren ben. Heeft allemaal te maken met jaloezie, ik heb moslim vrienden en kennissen en het leuke ervan is dat die ook weten hoe het echt in mekaar zit. Eén en al leugens waar jullie mee bezig zijn.
Een foto van een Israelische soldaat die op een Palestijns kind zijn wapen heeft gericht. Wat blijkt achteraf: Is een foto van een Syrische soldaat die dat wapen op een Syrisch kind richt. Konden ze namelijk zien aan de kleding van de soldaat en het wapen wat ie droeg. IDF draagt die kleding niet en ook die wapens gebruikt het IDF niet. Hamas moest alleen weer even wat leugens verspreiden natuurlijk. En mafkezen zoals jij nemen dat klakkeloos over, dat is wat ik bedoel pipo.
Fijne avond. Shalom!

Aangepast op 23 september 2013 om 23:34 door Sahar.

24 september 2013 om 12:54
#11

Volgens mij zie jij de hele dag alleen maar de Palestijnse vlag in je ogen.
Waarschijnlijk droom je elke nacht alleen maar over de Palestijnse vlag.
Ik ben alles behalve een Zionist. En als jij beweert dat op tv alles Pro Israel is, is dat voor mij al reden genoeg om je niet serieus te nemen. Gelukkig is onder andere de Nederlandse regering daarentegen wel pro Israel.
Sinds die muur om de bezetten gebieden is geplaatst zijn de zelfmoordaanslagen met 70 gedaald.
Weet je eigenlijk wel dat er elke dag gemiddeld 50 raketten zomaar op Israel worden afgeschoten?
Die raketten belanden ook in huizen, tuinen, scholen waar dan ook. Hamas weet geen eens waar ze op schieten, als het maar ergens neer knalt.
En ja, gek he dat Israel zichzelf dan verdedigt en 10x zo hard terug schiet. Hamas die ook kinderen gebruikt als schild en expres kinderen in gebouwen neerzet waarop Israel gaat schieten (want Israel kondigt altijd aan waar ze gaat schieten). Kan je niet van die lieve partij Hamas zeggen toch..? Jij leeft teveel in een sprookjesbos, je haat zogenaamd geen joden alleen de orthodoxe zie je wel zitten. Die mafkezen zijn juist de gevaarlijke! Ik heb een zwaar hekel aan ze en of ze dan jood zijn interesseert mij niet.
Maar goed ik kap het verder nu af. Wat je ook terug schrijft. Ik geef je alleen nog één ding mee dat ik graag kwijt wil: Als Israel is een keer met rust wordt gelaten, zullen ze zelf absoluut nooit en te nimmer uit zichzelf ergens op bombarderen of wat dan ook.

Aangepast op 24 september 2013 om 12:54 door Sahar.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Dinsdag 28 juni
FC Groningen is niet van plan om Jörgen Strand Larsen zomaar van de hand te doen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren