Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: AC Milan bevestigt vertrek van El Shaarawy naar AS Monaco

Laatste update:

Stephan El Shaarawy leek een prachtige toekomst tegemoet te gaan bij AC Milan, maar mede door blessureleed heeft hij de hoge verwachtingen nog niet kunnen inlossen. De vraag is of dat nog wel gaat gebeuren, want volgens Sky Italia staat de aanvaller voor een vertrek uit Milaan. El Shaarawy zal zijn loopbaan volgens het Italiaanse medium gaan vervolgen bij AS Monaco.

/

De nummer drie van het afgelopen seizoen in de Ligue 1 is al behoorlijk bedrijvig op de transfermarkt en El Shaarawy moet de volgende aanwinst gaan worden. De broer van de aanvaller, die tevens zijn zaakwaarnemer is, onderhandelde vrijdag met de directie van Monaco over de voorwaarden van een contract. Er zou inmiddels al een akkoord op tafel liggen over een samenwerking.

Monaco zal tussen de vijftien en achttien miljoen euro betalen voor El Shaarawy; dit bedrag zou door bonussen nog kunnen oplopen tot maximaal twintig miljoen euro. Volgens Sky Italia is het mogelijk dat de 22-jarige aanvaller, die in vier jaar tijd 83 competitiewedstrijden voor Milan speelde, al zondag medisch gekeurd zal worden bij zijn nieuwe club.

Update 11 juli 15.20 uur - AC Milan bevestigt vertrek van El Shaarawy naar AS Monaco
Stephan El Shaarawy is inderdaad op weg naar AS Monaco. AC Milan heeft zaterdag via het clubkanaal bevestigd dat de aanvaller maandag medisch wordt gekeurd en dat de Monegasken hem tegen een som van twee miljoen euro gaan huren. Als El Shaarawy minimaal vijftien keer in actie komt voor Monaco, moet de koopoptie van zestien miljoen verplicht worden gelicht.


AC Milan maakt een fout als het besluit om Stephan El Shaarawy te verkopen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik snap dat het niet lekker loopt bij Ac maar hij moet niet de fout maken om elk bod te accepteren van clubs die op het moment CL speelt. Een team als Valencia zou hem goed doen, waar hij meer samenspeel kan verwachten. Het is ongelooflijk dat hij nog zo jong is..

11 juli 2015 om 07:58

met moutinho achter zich kan el sha echt gaan presteren op de vleugel van monaco lekker counteren dat kan hij wel met zijn snelheid heerlijk talent Nogsteeds door blesures en de komst van ballo en de achteruitgang van milan in het geheel is hij stil blijven staan ja sinds ballo kwam amper gescoord
wat een goede techniek heerlijk gewoon
zoek dit op yt; Stephan El Shaarawy | Skills en Goals | #ses92 - Youtube

11 juli 2015 om 08:48

Ballo speelt inmiddels al een seizoen bij Liverpool eh

11 juli 2015 om 18:41

Dat weet ik maar het is toen wel minder geworden met el sha

12 juli 2015 om 04:28

@appelsam weet je dat op jouw toetsenbord ook een punt en een komma staat?

12 juli 2015 om 04:28

Ik bedoel @appelsapman

11 juli 2015 om 15:25

Het gaat niet zozeer om Milan. Hij ziet gewoon in dat hij aankomend seizoen veel gaat banken. Met een twee spitsen systeem en met Bacca, Adriano en misschien wel Ibra weet je gewoon dat je veel zal moeten invallen. Ik vind het jammer, maar snap het vanuit zijn oogpunt wel

Milan is gek als ze SES weg doen, en al helemaal voor dat bedrag, houden die jongen en hij komt er wel, 1 van de aller grootste talenten van onze competitie en land.

11 juli 2015 om 12:10

Ja drm man

11 juli 2015 om 21:14

Met een Berlusconi aan het roer is niets te gek. Hij wil zijn kaviaar eten, moge hij erin stikken. El Faraone is Milaans grootste talent en ze doen hem op deze manier weg. AC verdient echt de positie waar ze zich in bevinden. Het gaat ook niet beter worden, denk ik.

Hier geloof ik niet veel van, mocht dit wel kloppen zijn de familie berlusconi en gaillani weer bezig met milan af te breken

Milan is goed bezig selectie op te schonen niets mis mee. Maakt plaats voor iemand die geen belofte is maar er gelijk staat

Goede zaak als deze jongen vertrekt. Ik zie hem niet meer het niveau van 2 jaar geleden halen toen hij de eerste seizoenshelft een opleving meemaakte. Heel mooi bedrag wat ze er nog voor kunnen krijgen. Milan is de boel aan het opschonen en dat is goed om te zien.

11 juli 2015 om 11:43

Blijkbaar kijk jij niet naar de wedstrijden can milan, want elke keer als ses de bal heeft zie je dat zijn actie doelgericht is. Ses zat alleen met de blessures die hij had. Ses is ons grootste talen misschien zelfs de grootste italiaanse talent. Zowiezo vind ik 18 miljoen veel te weinig.

11 juli 2015 om 15:37

Hij is zeker dreigend en gevaarlijk, maar de man is gewoon veel te vaak geblesseerd. Daardoor haalt ie nooit het topniveau dat ie kan halen.

Ik denk dat el sharaawy een goede vervanger is voor die carrasco die naar atletico gaat.

Ik dacht dat het eerst om Hachim Mastour ging.

Wow! Deze heb ik dus echt niet aan zien komen.
El Shaarawy hoeft zich volgens de trainer niet op een rol in de spits te focussen en dat zit hem wellicht erg dwars.
Mihajlovic heeft op zijn persconferentie gezegd dat el Shaarawy mogelijk gebruikt zal worden als 'mezzala' (lcm) omdat hij daar de kwaliteiten voor heeft. Denk dat vooral dat heel verkeerd geschoten is bij Stephan.
Bij Monaco is hij in ieder geval verzekerd van een van de vleugelposities waar hij het liefst speelt.

Mocht Milan twintig miljoen voor hem krijgen, vind ik dat een mooie prijs. Hij is blessuregevoelig en heeft het nog steeds niet waargemaakt bij Milan. Op het moment dat hij zijn draai vond, raakte hij alweer geblesseerd. Zeer spijtig natuurlijk want het is een mooie speler om te zien als hij in vorm is.

11 juli 2015 om 15:33

Vraag me af hoe Mihaljovic wilt spelen.. Links Adriano - "zlatan" - Bacca? En dan Stephan weg doen pffff. Gaan op Fenerbahçe van de afgelopen seizoenen lijken met 3 spitsen op de 3 posities voorin.

11 juli 2015 om 15:36

4-3-1-2

11 juli 2015 om 15:37

Mihajlovic wil 4-3-1-2 spelen. Mocht Ibra komen dan zullen Bacca en Luiz Adriano voor de andere spitspositie moeten uitmaken wie het wordt. Al zou het ook goed mogelijk zijn dat Ibrahimovic als trequartista gebruikt wordt achter Bacca en Adriano.

We zullen het zien!

11 juli 2015 om 16:25

Thanks voor de update heren =).

11 juli 2015 om 15:35

Hij weet gewoon dat hij niet gaat spelen onder Mihajlovic. Zeker als ze Ibrahimovic nog halen is het al klaar voor hem. Weet niet helemaal wat ik nu moet denken. Als Ibra zo goedkoop komt als dat vanmiddag op VZ stond, dan verwelkom ik hem graag. Ik ben alleen bang dat ze nu alles op alles zetten om die derde plaats vast te stellen en daardoor de lange termijn vergeten. Straks heb je drie spitsen gekocht, maar nog steeds geen verdediger.

11 juli 2015 om 15:42

Berlusconi is een enorme fan van Ibra en ik denk ook echt dat hij hem koste wat kost wil binnenhalen.
Dat van drie miljoen per annum klopt niet. Zlatan zou ook nooit komen voor dat bedrag. Milan speelt al geen Europees dus er moet zeker wat tegenover staan voor hem.

Volgens Sportmediaset biedt Milan een tweejarig contract van negen miljoen per jaar of een driejarig contract van zes miljoen per jaar aan.

11 juli 2015 om 16:10

Voor 9 miljoen per jaar zou ik blij zijn als ze hem lekker in Parijs laten. Hij is al 33 jaar

11 juli 2015 om 16:31

Milan wil ten koste van alles en iedereen in de top drie eindigen komend seizoen getuige deze contractvoorstellen bijvoorbeeld. Daarnaast zal er natuurlijk ook een fatsoenlijke transfersom betaald moeten worden aan Psg.

Hij is een speler die het team de top drie kan bezorgen.maar of je het tegen deze bedragen moet doen?

11 juli 2015 om 17:08

Precies dat. Dit is erg korte termijn denken en ik ben van mening dat je dat geld beter kan besteden aan iemand anders. Ondanks dat Zlatan pure klasse is.

Voor El Shaarawy zou dit allerminst een stap achteruit zijn. Bij Monaco heeft hij gegarandeerd een basisplaats met mogelijk Champions League voetbal. Het trainingsregime bij Milan lijkt hem ook gewoon niet te liggen, alsmaar die blessures. Met alle versterkingen die nu gehaald zijn en gehaald worden wordt het nog lastiger voor hem. Ik kan met het dan best voorstellen dat hij op tijd weg wil, en niet daar belandt waar bijvoorbeeld Pato beland is.
Deze jongen moet bij Milan vertrekken heb ik het gevoel. Desnoods zet hij een stap terug naar Genoa. Zijn talent moet namelijk niet helemaal weggegooid worden.

Verschrikkelijk nieuws. Beter leenden ze hem nog uit dit seizoen. SES is nog maar eens van de vele bewijzen dat Milan geen talenten meer kan ontwikkelen, in de laatste jaren.

Verschrikkelijk dit, dit geeft weer een deja vu. De jonge talenten verkopen om weer oude spelers ervoor terug te halen zoals Zlatan. Laat Mastour ook maar gelijk gaan nu ze toch weer zo goed bezig...man man man.

Inmiddels is Stephan el Shaarawy zelf ook al in Monaco, dus een transfer is een kwestie van tijd.

Aan de ene kant vind ik het wel jammer dat el Shaarawy waarschijnlijk zal vertrekken bij AC Milan, want hij is nog best jong en heeft de mogelijkheden om uit te groeien tot een wereldspeler, maar helaas heeft hij sinds de winterstop van het seizoen 2012-2013, amper gepresteerd, mede door blessures.

Ik heb geen idee hoe, maar ik denk dat hij bij Milan niet meer zal opleven, maar dat hij dat juist wel weer zal doen bij AS Monaco. Ik ben zelf ook AC Milan fan en in vorm is el Shaarawy een geweldige voetballer, maar hij is nu dus al ruim 2,5 jaar uit vorm en zoals ik dus al zei: bij Milan zie ik hem z'n vorm niet hervinden, bij Monaco wel.

Monaco heeft toch een leuk team, met een aantal jonge spelers, waaronder Fabinho, Layvin Kurzawa, Anthony Martial, Bernardo, Farès Bahlouli, Wallace, Paul Nardi, Mario Pašalić (gehuurd van Chelsea), Adama Traoré (wordt zo goed als zeker overgenomen van Lille), Ivan Cavaleiro (is al zo goed als zeker overgenomen van Benfica) en dus Stephan el Shaarawy, die zo goed als zeker overkomt van AC Milan.

Subašic
Fabinho
Carvalho
Abdennour
Kurzawa
Traoré
Moutinho
Cavaleiro
Bernardo
el Shaarawy
Martial
11 juli 2015 om 15:39

Je bent de beste speler en Captain vergeten van Monaco? Dirar? Dirar is een absolute topper en speelt altijd in de basis.

11 juli 2015 om 15:40

Net als Wallace.

Jongens jongens toch, nu Mastour ook voor 7 miljoen aan PSG verkopen zeker? in plaats van nocerino matri poli of één van hun andere krabbers te verpatsen laten ze hun jongen gasten met potentie gaan... ;

11 juli 2015 om 15:32

Ja niemand wilt hun hebben hahaha, nah zonder grappen. Nocerino weigert weg te gaan en hetzelfde zal gelden voor Matri. Op zich jammer dat SES weg gaat, maar misschien ook wel goed. Hij is erg veel geblesseerd. Wel m'n favoriete Milan speler, maar ja.. nu niet meer dus

11 juli 2015 om 15:42

Kan het de andere clubs niet kwalijk nemen mss kunnen we met die 20 miljoen eindelijk Witsel binnenhalen en een degelijke Cv... ps: Milan zou Menez willen gebruiken om Witsel binnen te halen.

11 juli 2015 om 16:12

Oehh.. Menez weg en Witsel terug zou ik zeker goedkeuren. Menez vertegenwoordigt nu nog enige waarde door al die penalties die hij heeft gescoord voor de rest is het een erg grillige speler die het van momenten moet hebben. Weg ermee

Ik ben wel blij met dit nieuws. We kunnen een goeie verdediger in de plaats halen voor hem .. We hebbe teveel aanvallers en hij is een man van glas. Waarschijnlijk ging hij toch ook niet veel spelen volgend seizoen. Nu hebben niang en mastour ook meer ruimte om te kunnen spelen. Niang kan volgens mij een betere aanvaller worden dan el shaarawy ook. We hebbe nog steeds ook adriano - bacca en waarschijnlijk ibrahimovic. Ik ga hem niet missen

11 juli 2015 om 15:42

Mensen moeten niet meteen reageren als ze een naam zien staan van ooh nee dit is kut en erg. Je moet ook is verder kijken en denken. Milan heeft teveel aanvallers en als je 20m kan krijgen voor iemand als el shaarawy die heel vaak geblesseerd en overbodig waarschijnlijk word, moet je het gewoon doen. Ook al is hij een talent.
Zou wel kut zijn als ze hem 14 wedstrijden laten spelen. Dan zijn ze niks. verplicht

De enige die AC niet weg moest doen, doen ze weg. Als ze dan toch de bezem door de selectie halen, moeten ze direct maar doortrekken.

Als ze goed doorpakken moeten ze deze haalbare opties halen(zie opstelling)

Weg: Cerci, Essien, Pazzini, Bonera.

Bonaventura kan evt in de opstelling blijven ipv Dembele.

Lopez
Sciglio
Dante
Abdennour
Baba
De Jong
Dembele
Xhaka
Dzagoev
Bacca
Adriano
11 juli 2015 om 15:51

Essien, Bonera en Pazzini zijn alle drie al weg.

11 juli 2015 om 15:52

Waarom moeste ze hem niet weg doen? Omdat hij zo fantastisch speelt? Er is geen enkele reden om hem voor milan te behouden, alleen om te verkopen.

11 juli 2015 om 16:13

Dembele?

Haha daar gaan ze weer, goed gedaan Berlusconi voor het afmaken van het prachtige milan

Milan heeft echt zwakke aankopen gericht tot nu toe

11 juli 2015 om 16:00

Zwak ? Het ziet er al veel beter uit dan vorig seizoen. Ze kunnen geen aguero - benzema - isco - varane - hummels - gotze halen, snal je toch zelf ook? Transferperiode is pas begonnne, ze hebben nog dik anderhalve maand de tijd om zich te versterke.
Mensen zeggen gewoon zomaar wat hier, geloof ik

11 juli 2015 om 16:15

Precies. Maar toch zie ik bijvoorbeeld Ibra liever niet komen. Als er geld over is nadat Romagnoli, Witsel en Maksimovic bijvoorbeeld zijn gekomen dan mag het, maar Ibra is geen topprioriteit vind ik. Ik wil nu echt verdedigers zien.

11 juli 2015 om 16:21

Vind ik ook. Ze hebben trouwens ook nog suso en cerci. El shaarawy is ook echt een linksbuiten. Milan gaat 4-3-1-2 spelen. Ik denk dat niang een betere echte spits word dan el shaarawy, die het vooral van zijn snelheid moet hebben, maar heb je niet veel aan als hij minstens ieder seizoen een paar maanden geblesseerd is

11 juli 2015 om 17:11

En Menez en Matri ook nog. Meer dan genoeg spitsen dus. Ik ben groot fan van Ses, maar eerder was Pato ook mijn favoriete Milan speler. Beiden zijn echter veelal geblesseerd. Dan kan je beter verkopen.

Mensen stel je niet aan aub. Bijna 20m voor een speler die zolang geblesseerd is geweest en amper 1 seizoen goed gespeeld heeft, is veel geld. Hij zat op een leeftijd dat hij moest doorbreken, maar het komt er niet uit. Er was ook geen plaats voor hem volgend seizoen, met ibra die waarschijnlijk gaat komen.

11 juli 2015 om 16:39

denk niet dat Zlatan zal komen maar ik snap je wel, met SES valt het nog te bezien of er uberhaupt plek voor hem was, ook is het nog maar de vraag of die fit blijft.

11 juli 2015 om 16:45

Ja maar dan nog hebben ze suso - cerci - niang - bacca - adriano - mastour - ibra mss -bonaventura - menez die allemaal in de aanval of achter de spits kunnen spelen

11 juli 2015 om 17:12

Ik hoop dat Ibra niet komt. Geld dat voor hem wordt gebruikt kan veel beter besteed worden aan de verdediging. Niets ten nadele van Ibra, die een geweldige spits is. Hij is alleen te oud en te duur om Milan op de lange termijn te helpen. Ibra binnen halen tegen 9 miljoen per jaar of iets dergelijks is erg korte termijn denken.

11 juli 2015 om 17:53

inderdaad, hij wordt begin het jaar alweer 34 en ook al kan die nog geweldig voetballen, is het denk ik niet slim om zo je project te starten. Met Bacca en Luiz Adriano heb je 2 prima spitsen binnengehaald dus nu in je verdediging investeren zou en slimmere zet zijn.

Ik vind dat Acmilan vol voor Abdennour moet gaan wat is dat een beest zeg !!

11 juli 2015 om 16:24

Ja, maar ik denk dat hij liever naat een club gaat die Europees speelt. Romagnoli zal milan wel binnehalen, ik hoop dat er nog een verdediger bij komt en een nieuwe linksback, want met antonelli alleen red je het niet heel het seizoen en de sciglio is vreselijk op linksback

11 juli 2015 om 16:53

@brahimreal. Abdennour kan ook bij clubs als Arsenal en Man Utd uit de voeten. AC Milan is een geweldige gevallen club. Nu willen ze weer omhoog en dan moet er inderdaad een verdediger komen. Luiz Adriano en Bacca zijn goeie aankopen, maar AC Milan heeft betere verdedigers nodig.

Beetje een overschatte speler vind ik het
Leek in het begin wel veelbelovend, maar heeft zich in de tussentijd volgens mij amper verder ontwikkelt

Speelt nu iig wel, begrijpelijke transfer. Jammer voor Milan, maar nu kunnen ze met het overige geld misschien een fatsoenelijke middenvelder halen.

1-2 jaar geleden konden ze nog het dubbele krijgen. Had hem nog wel even aangehouden als ik Milan was en jammer dat hij voor het geld van Monaco kiest.

Zo lekker onverwachte transfer daar. Begrijp zijn keus wel als hij veel moet gaan banken komend seizoen bij AC Milan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren