Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

United zwaait Pogba na teleurstellende tweede periode transfervrij uit

Laatste update:

Paul Pogba gaat Manchester United transfervrij verlaten, zo maakt de club via de officiële kanalen bekend. Het contract van de 29-jarige middenvelder loopt op 30 juni af, waardoor de weg voor een terugkeer naar Juventus vrij ligt.

Pogba werd in 2016 de duurste speler in de geschiedenis van United, toen hij in 2016 voor 106 miljoen euro werd overgenomen van Juventus voor een tweede periode op Old Trafford. De Fransman heeft de hoge verwachtingen vervolgens nooit waar kunnen maken, hetgeen the Red Devils deed besluiten om hem geen nieuw contract aan te bieden.

Ondanks het matige laatste seizoen van Pogba bij United, waarin hij in 27 officiële wedstrijden maar 1 doelpunt wist te maken, heeft de Franse middenvelder over belangstelling niet te klagen. De zaakwaarnemer van Pogba, Rafaela Pimenta, voerde halverwege mei eerste gesprekken met Juventus om de mogelijkheden voor een overgang te bespreken. Pimenta heeft de taken overgenomen van Mino Raiola, die eind april overleed.

Pogba staat zeker open voor een terugkeer in Turijn, waar hij tussen 2012 en 2016 zijn beste periode uit zijn carrière beleefde. Journalist Gianluca Di Marzio meldde onlangs dat het sportieve aspect een belangrijke rol bij de beslissing van de middenvelder speelt. Bij Juventus zal Pogba naar verluidt een centrale rol in het project krijgen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Slim van Ten hag om zulke netflixxers uit te zwaaien voordat het escaleert, met vergane glorie als Pogba ga je het niet redden en helemaal een nuchtere man als Ten Hag zie ik niet lekker samenwerken met zulke luie spelers al Pogba. Frenkie naar binnenhalen en Pogba wegdoen is al een 1e stap naar succes en als die ook Maguire weet weg te doen voor Timber doet hij goede zaken! Voorin nog Ziyech huren met optie tot koop en Darwin Nunez en je hebt echt een lekker teampie klaarstaan.

1 juni 2022 om 14:10

Morocco

Hahah kom op, FdJ en Timber zijn toch (nog) niet (veel) beter dan Pogba en Maguire.
Ik vind Maguire ook 3x niets, maar speelt wel op veel hoger niveau dan Timber. Van laatste weten we nog niet wat hij gaat doen op dat niveau.

Ook FdJ heeft laatste jaren toch niet laten zien, dat hij hoger niveau heeft dan Pogba.

Ziyech en Darwin zijn toch ook niet veel beter, dan wat er nu rondloopt/

Wil jij dat Man U voortaan gaat concurreren met Arsenal voor plek 5 of 6?

1 juni 2022 om 14:16




Aanvullend. Als het aan gemiddelde VZ bezoeker ligt speelt Man U komend seizoen zo:

Bijlow

Geertruide Timber Matinez Malacia
Alvarez/sangare/kocku Frenk de Jong
Donny van Beek
Ziyech/antony Haller Gakpo/sinestera

Uiteraard hoort Lang er ook in volgens Baradonna




1 juni 2022 om 14:20

@MrKrillin Dan heeft de gemiddelde VZ bezoeker wel smaak, lijkt me best een leuk team om naar te kijken haha alleen is het niet het niveau waar United naar moet streven, ze kunnen beter realistisch blijven en naar spelers als Flemmings, Bruma, Viergever kijken 😉

1 juni 2022 om 14:24

Bijlow is wel vaak geblesseerd. Ik zou dan toch voor pasveer gaan.

1 juni 2022 om 14:24



Rob

Als Erik echt van Ajax houdt, laten wij hopen dat hij dan mooie biedingen doet op Klaiber en Magallan

Alleen dan neem ik zijn woorden serieus.

@cuco

Misschien kan Erik ook PSV blij maken en Drommel kopen ipv Pasveer. Laatste zie ik nog liever blijven.

1 juni 2022 om 14:58

Ze mogen Drommel gratis hebben als reservekeeper!

1 juni 2022 om 15:12

Pasveer met het oog op de toekomst?

1 juni 2022 om 15:35

Maguire is onthutsend zwak dus Timber, of wie dan ook, zal sowieso een verbetering zijn. Echter raak je Maguire aan de straatstenen niet kwijt met zijn hoge salaris dus die blijft nog wel even. Pogba heeft de kwaliteiten wel, maar laat ze niet zien dus liever kwijt dan rijk. Frenkie zou een goede optie zijn als hij wil komen, maar er zijn wel meer gegadigden lijkt me.

1 juni 2022 om 16:05

Mrkrillin, zie wel vaker aparte reacties van jou. Reageer eigenlijk heel weinig hier, vermaak me gewoon kostelijk met de teksten die voorbij komen. Maar hierop moet ik toch echt wel ff reageren, want de reactie is volgens mij gewoon serieus bedoelt... Gewoon elke zin onzin is wel erg knap, kan Prem niet eens aan tippen.

Timber is nu al 2 klassen beter dan Maguire. Meer rust, meer overzicht, betere passing, eigenlijk alles... Hoeveel CL wedstrijden heeft Timber al gespeeld op het allerhoogste niveau? En hoeveel gewonnen? Hoeveel clean sheets? Heeft al genoeg ervaring, en kan alleen nog maar beter worden! (Met misschien nog een terugvalletje, maar die heeft Maguire ongeveer een seizoen lang..

Iedereen weet welk niveau Frenkie de Jong kan halen. In een goed team, met goede speelwijze en een goede trainer, die hem vertrouwen geeft, weet je gewoon dat je een van de beste middenvelders van nu in je team hebt. Dat gaat ie zeker weer laten zien!

Ziyech natuurlijk beter, ervarener en constanter dan Elanga, maar die kan zeker nog stappen maken. Greenwood en Sancho zouden goed genoeg moeten zijn en dat komt er ook nog wel uit. Ziyech is niet nodig, maar zou het niveau niet naar beneden halen.

Darwin is natuurlijk een echte afmaker. Goaltjesgetter, sterk aanspeelpunt. Denk dat ie andere ook beter maakt en meer vrije ruimte geeft. Zoon type hebben ze niet echt, kunnen ze wel gebruiken eigenlijk.

Laatste zin reageer ik niet op Top 4 voor 1,2,3,4,5,6,7,8,9, TEN Hags!

1 juni 2022 om 14:13

Het is niet dat Ten Hag heeft besloten om hem uit te zwaaien, al voordat Ten Hag aangesteld werd was dit al duidelijk.

1 juni 2022 om 14:24

Slim van ten hag? Die jongen had zelf al een tijd geleden besloten weg te gaan hoor.

1 juni 2022 om 16:38

Frenkie presteert geen haar beter dan Pogba. Een beetje een vreemde redenatie dus

1 juni 2022 om 16:56

Maar Frenkie is Hollander dus die gaat het zeker goed doen bij United volgens dit soort mensen Japie.

Hij is tegengevallen bij man utd en kan echt als een miskoop worden gezien. Heeft het blijkbaar nodig dat een heel systeem om hem gebouwd is. Ik ben blij dat real madrid hem niet heeft aangetrokken tijdens de periode met zidane want hij is echt niet goed genoeg om in een driemans middenveld te spelen. Met hem in je team moet er 5 man opgesteld worden op het middenveld zodat de andere 4 zijn gebreken kunnen opvullen.

1 juni 2022 om 14:11

Realxii Madrid

Weet niet of het handig is, om naar Juve te gaan. Verwachtingen zijn daar erg hoog, maar elftal is ook stuk matiger dan in zijn tijd.

Benieuwd of PSG nog wat gaat doen.

1 juni 2022 om 14:19

Verwachtingen zijn daar juist niet hoog en ik zie het hem daar eigenlijk nog wel goed doen. Misschien dat PSG achter hem aan gaat wat ik ook wel zie gebeuren. PSG heeft nu de momentum om het team erg frans te maken nu mbappe aanblijft, zij achter tchouameni aanzitten en pogba transfervrij kunnen oppikken.

1 juni 2022 om 14:23

Realxiimadrid

Zou wel mooi zijn, als PSG meer Franse sterren aantrekt (liever geen Tchouameni!!).

Pogba, Dembele en Kante erbij bijv. Ipv Icardi een Griezman.

Middenvelders nu bij Juve, vind ik niet heel bijzonder. In zijn begintijd lieper daar toppers rond, die extra werk konden opknappen voor hem. Dat mis je nu.

1 juni 2022 om 14:30

Ja inderdaad daar zou ik wel voor gaan als PSG zijnde. En van mij mogen ze tchouameni ook hebben. Ik heb liever dat real zich gaat focussen op de rechtsbuiten om daar echt een topspeler te halen en de verdediging. Middenvelders hebben we echt meer dan zat met kcm en valverde, camavinga en ceballos.

1 juni 2022 om 14:41

Toch vond ik hem tijdens het gewonnen WK bij Frankrijk ijzersterk spelen in een meer dienende rol naast Kante. Hij komt naar mijn mening ook beter tot zijn recht als werkpaard dan als sierpaard. Het is geen Ozil die 4x per wedstrijd iemand vrij zet voor de keeper, ondanks zijn geweldige techniek. Ik denk dat Pogba vooral een no-nonsense trainer nodig heeft die hem op zijn plek zet en naar zijn kwaliteiten gebruikt

1 juni 2022 om 14:56

Die no nonsens trainer heeft die 2 gehad en die hebben hem ook niet kunnen helpen. Laat hem bij psg zn zakken maar vullen

Iets voor ajax? Vervanger van gravenberch?

1 juni 2022 om 14:45

En hoe denkt Ajax zijn salaris te gaan betalen? En anders kan je dat ook niet verantwoorden tegenover de rest van de selectie.

1 juni 2022 om 15:27

Ik verbaas me er elke keer weer over hoe vaak Voetbalzonegebruikers in sarcastische grapjes trappen. Het zijn er elke keer wel weer één of twee.

1 juni 2022 om 18:47

Ik weet niet of jij weet hoeveel mensen zo'n soort dingen serieus denken. Maar goed, ik lig helemaal in een deuk.

1 van de grootste PL flops. Geen eens een slechte voetballer, maar United heeft hem nooit op de juiste manier gebruikt.

Leuke cijfers hier en daar, maar buiten dat een absolute ramp.

1 juni 2022 om 14:07

Denk dat het eerder zijn mentaliteit is en niet of United hem wel of niet juist gebruikt. Deze jongen was iedere week bezig welke kapsel hij nou weer gaat proberen in plaats van het voetbal..

1 juni 2022 om 14:13

Nahja, hij speelt consistent goed foor het Franse Nationale Team en heeft een WK gewonnen waarbij hij één van de beste spelers in het team was. Ik denk dat zijn mislukking bij Man Utd niet per sé aan alleen hemzelf ligt.

1 juni 2022 om 14:29

Voor het nationale elftal motiveren is nogal makkelijk want anders sta je er gewoon niet in.... Zie Bale die ook voor zijn land 2x meer inzet toonde. Niet logisch tegen argument dus.

1 juni 2022 om 14:53

Bale is allesbehalve een miskoop. Vanaf 2013 tot 2018 was het gewoon een topper die in meerdere CL finales gescoord heeft en zowat wekelijks een masterclass toonde, pas na 2018 is het bergafwaarts gegaan. Kan je niet echt vergelijken met Pogba. Het probleem ligt grotendeels bij Man Utd. Spelers worden gekocht vanwege de marketing en op basis van hoeveel clicks ze kunnen opleveren op social media.

1 juni 2022 om 14:30

United die hem slecht gebruikt? Pogba is gewoon een speler waar je niks mee kan aanvangen. Talent zat, mentaliteit 0. Leeft als een showbizz ster buiten het veld. Enigste wat hem interesseert is zn Instagram, nieuw kapsel of belachelijk outfitje. Type Neymar, Depay, Dele Alli... Grote maniertjes maar verre van alles uit hun carrière gehaald.

Zuur voor United dat hij niks meer is opgeleverd maar als ze nu weer zijn contract hadden verlengt dan stoot een ezel zich wel degelijk 2x tegen dezelfde steen. Wat is Pogba een ontzettende miskoop geweest

Spijtig om hem zien te vertrekken. Naar mijn mening kon hij veel meer laten zien en oogde hij vaak lui, maar ik vond hem ook niet passen in de speelstijl van United en daarnaast had hij geen stofzuiger naast hem, die hij wel bij Frankrijk heeft (Kante). Ik denk dat hij onder Ten Hag wel echt optimaal kon presteren als Ten Hag Tchouameni erbij had gehaald en aangezien Ten Hag veel aanvallender voetbal speelt. Jammer voor zowel Pogba als United, beide niks opgeschoten. Had toch gehoopt dat hij zijn contract had verlengd.

Gevalletje hier wordt iedereen beter van. Voor ETH ook een voordeel, daar zal een grote schoonmaak beginnen.

Bij Frankrijk fenomenaal en bij United 3 van de 40+ potjes per seizoen dat niveau aangetikt, meestal als er een salarisverhoging nodig was of rondom transferperiodes. Voor alle partijen beter dat hij weg is. Betwijfel of hij zal slagen bij PSG of Juve met z'n huidige mentaliteit.

1 juni 2022 om 14:18

Ja omdat die Franse coach met 10 verdedigers + Kante speelt is geen kunst..

1 juni 2022 om 15:21

Hij kan het goed vinden met Allegri en Allegri weet hoe je hem moet gebruiken bij Juve. Samen met Locatelli en Zakaria kan hij wel een aardige trio vormen op het middenveld.

Gratis laten gaan, terugkopen voor 100 miljoen om hem vervolgens weer gratis te laten gaan. Typisch United.. denk dat vele van ons het niet slechter hadden gedaan in posities met macht..

1 juni 2022 om 22:41

En Juve hem dan 2 keer gratis binnenhengelen. Die zou je bijna weer eens ergens om gaan prijzen.

Één van de symbolen van post Fergie United. Blij dat hij eindelijk weg is en nu vervanger halen.

Heeft het nooit waargemaakt, miskoop van tot en met Tokyo. Ook om hij denkt dat hij een Iniesta is want die heeft die kwaliteiten niet zie hem hem meer als breker als hij focus daarop had het wel kunnen worden maar dan moet hij af van zijn strrrenallures en luiheid..

1 juni 2022 om 14:17

Pogba een breker??? Zijn kwaliteiten liggen juist bij zijn techniek, dribbels en passing. Pogba is een heerlijke speler die vaak misbruikt is. Hetzelfde zie je nu bij Frenkie. Een wereldklasse speler als hij voor de verdediging speelt, maar wordt bij Barca op de verkeerde positie opgesteld. Daarom zou ik de aankoop van Frenkie zeker toejuichen. Bij United kan hij heerlijke voor de verdediging gaan spelen.

1 juni 2022 om 14:22



Dribbels techniek serieus? Ja op kracht ja en hij technisch en redelijk lange pass in de benen, maar rol als Iniesta komt hij te kort dat is een andere level.

Hij is fysiek zo sterk dat ik hem graag als controleur zie. Hij is er helaas te lui voor en voelt zich te groot om als stofzuiger te dienen het nou geen bepalende speler die beslissende is in de aanvallende gedeelde komt hij verfijning te kort.

1 juni 2022 om 14:33

Ik heb bij MU nog nooit een middenvelder gezien die zo slap verdedigt als Pogba.



Misschien is dit iets?

de Gea
Pavard
Varane
Koulibaly
Telles
Barella
Fernandes
Llorente
Chiesa
Ronaldo
Sancho
1 juni 2022 om 14:22

Te veel Fifa, OSM of FM gespeeld? Barella, Koulibaly en Chiesa zijn onhaalbaar. Overigens is het nog maar de vraag hoe Chiesa terugkeert na zijn blessure.

1 juni 2022 om 14:25

FM wel veel. Pavard wil misschien nog een stap maken in zijn carriere. Chiesa zie ik ook wel deel uitmaken van de wederopbouw van Manchester. Koulibaly is ook op een leeftijd dat hij moet kiezen. Barella zou veel geld moeten kosten maar lijkt de ideale middenvelder voor deze ploeg. En Llorente is een veelzijdige frisse voetballer die altijd 110% geeft precies wat dit United mist.

1 juni 2022 om 14:30

Te mooi om waar te zijn, alleen die maar Sancho eruit halen dat is geen speler die United sterker maakt. Pavard ook eruit dat is geen back die goed kan opbouwen vanuit achteren. telles is geen topper ja toch wel genoeg mankementen aan je opstelling.

1 juni 2022 om 14:32

Wat een grap hahahaha. Een volledig nieuwe ploeg. Kunnen nog geen 2 van deze spelers strikken.

1 juni 2022 om 14:35

Chiesa en Barella kosten geld. Maar onthoud dat ze ook nog genoeg in ruil te bieden hebben. Lindelof, Bailly, Dalot, Fred, Matic, Donny, Lingard etc.

1 juni 2022 om 17:08

Los van het feit dat je complete team me onhaalbaar lijkt; als United met Pavard komt aankakken stop ik wel gewoon met United kijken denk ik. Die gast is als rechtsback echt verschrikkelijk en gewoon een iets betere Wan-Bissaka in zijn vorm van dit seizoen.

Beste opstelling van United met transfers:

Drommel
Klaiber van der Hoorn Viergever Max
Fred Vloet Doan
Jahanbaksh Bozenik Lestienne

Aan een Pogba heb je niet zoveel in zo'n opstelling. Je wordt dan slapend kampioen.

1 juni 2022 om 17:10

Ik vind je grapje niet zo heel grappig, maar ik vind het wel mooi dat jij je Maxime Lestienne nog eens noemt!

Lestienne heeft nooit ergens gepresteerd voor en na PSV, maar was bij PSV echt een hele leuke voetballer in het halfjaar voordat zijn beide ouders kort na elkaar overleden. Onder andere in de CL van hem genoten en was wel een beetje fan, bracht een kleur in het elftal met die blonde strobaal op zijn hoofd.

1 juni 2022 om 17:27

Een frivole speler met wat snelheid, een actie en dynamiek- een ideale toevoeging aan het zo grijs spelende Man United van de afgelopen jaren.

Samen met Hazard de meest overschatte voetballer alle tijden! Goed dat Ten hag hiervan af is.

Wat blijft hangen zijn vaak wondergoals, zoals Hazard ik geloof tegen Tottenham waardoor t kampioenschap beslist werd maar in 10 van de 10 wedstrijden doen ze wat ze leuk vinden en is er geen enkele waarde aan teambelang!

Good Riddance. Domme luie speler. En voor de mensen die denken dat het bij een andere club beter met hem gaat...heb ik 1 naam: Mario Balotelli.

Over en uit met deze sjokkende Instagrammer

Ze hadden hem verleden jaar al moeten verkopen, hadden ze nog 40 a 50 mil aan hem over gehouden, dit is puur kapitaal vernietiging. Een ongemotiveerde speler die het verschil niet meer kan maken. Als united fan hoop ik dat ten hag de boel op de rails kan krijgen. Zware renovatie klus

Je vergeeft je vriendin van vreemdgaan en alsnog gaat ze vreemd. Zo voelt het hoofdstuk Pogba bij United.

Zeer belangrijk vertrek voor United. Pogba voegt niets toe. Is te lui en is niet in staat om iedere wedstrijd te leveren. Laat vaak zijn man lopen en heeft 0 verdedigend inzicht. Er komt nu een hoop salaris vrij, dat is ook zeer goed nieuws. Nu nog de Jong, Nkunku, Timber en met een beetje geluk Anthony, en de eerste transferwindow is geslaagd. Let's go!

Ik vind en vond dat er veel te veel geld betaald is voor hem, hij heeft nooit de aan hem toegedichte potentie kunnen waarmaken.

Wat een flop uiteindelijk. Was geweldig bij Juve en speelt vaak goed bij Frankrijk, maar bij United echt waardeloos.

Heeft zo zijn momenten maar hoort toch zeker niet in het rijtje met topmiddenvelders. Daar zul je toch echt veel langer en constanter voor moeten presteren. Kan echt wel ballen maar is te vaak wisselvallig. Zal voor United geen gemis zijn, zeker gezien zijn salaris wat nu wegvalt. Wel jammer voor ze dat hij transfervrij vertrekt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren