Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'United voert in Londen gesprekken met gewenste opvolger Van Gaal'

Laatste update:
/

Het is onduidelijk door wie, maar het lijkt vast te staan dat Louis van Gaal na dit seizoen zal worden vervangen bij Manchester United. Waar vorige week de naam van José Mourinho nadrukkelijk rond zong, is het nu de beurt aan Mauricio Pochettino. Volgens diverse Britse tabloids is de succesvolle oefenmeester van Tottenham Hotspur de ideale man om the Red Devils terug te loodsen naar de top.

De clubleiding van United is onder de indruk van de prestaties van Pochettino, die eerst goed werk leverde bij Southampton en sinds de zomer van 2014 ook met the Spurs veel progressie boekt. De club uit het noorden van Londen staat momenteel zelfs op de tweede plek in de Premier League, op vijf punten van koploper Leicester City. Naast zijn sportieve credentials wordt hij ook beschouwd als een kalmer alternatief voor de opvliegende Mourinho. De gesprekken zouden al gaande zijn.

De komst van Pochettino betekent wel dat United wederom diep in de buidel zal moeten tasten. Het contract van de oud-international van Argentinië bij Tottenham loopt nog tot medio 2019. De club wil hem absoluut niet kwijt en zal vasthouden aan een afkoopsom van ruim 25 miljoen euro. Bovendien zouden the Spurs al met Pochettino in gesprek zijn over de verlenging van zijn verbintenis.

Wie is het meest geschikt als eventuele opvolger van Louis van Gaal?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Onzin, wat moet die bij united wat spurs momenteel niet heeft? We hebben een sterke en jonge selectie met een grote potentie. Ook het nieuwe stadion komt er aan en we staan boven united op de table. Poch is ook niet van heel erg van het spelers kopen wat wel het geval is met united op dit moment.

9 februari 2016 om 09:15

United is in alles een veel grotere club. Dus zo gek zou een overstap niet zijn. De kans op herhaaldelijk succes is bij united normaal gezien groter.

9 februari 2016 om 09:21

Met alle veranderingen die dan moeten plaatsvinden bij united is het toch minder aantrekkelijk, bij spurs heeft die het team naar zijn visie die als ze bij elkaar blijven nog jaren mee kan en ook prijzen kan winnen, beslist mee met de transfers, heeft een uitstekende relatie met Levy en is betrokken bij de scouting en jeugd. Tenzij levy ineens besluit om wat spelers te gaan verkopen zie ik poch niet weggaan.

9 februari 2016 om 09:16

Nee want bij tottenham kopen ze geen spelers....

9 februari 2016 om 09:23

Spurs heeft een goede lichting gehad qua door stromende Jeugdspeler. Verder is er sinds de komst van poch geen grote naam of veel geld voor een speler neergelegd die niet in zijn visie past.

9 februari 2016 om 16:52

Als er een Club is die verantwoord zaken doet is het Thottanham Hotspurs wel..
Maar wat wil je ook anders met een Levi aan het roer.. zoals ze ze in Londen noemen : Go Jids (van Jiddisch)..

Puur gekeken naar het huidige spel en team is United een stap terug tegenover de Spurs.
Bij United heb je misschien meer financiële slagkracht , maar bij Tottenham wordt hij ongelofelijk gewaardeerd. Na al die jaren van wisselvallige prestaties kan Tottenham nu eindelijk eens een reeks goede wedstrijden spelen én met het goede spel ook winnen , iets waar ze in het verleden moeite mee hadden. Ook prima transfers die daadwerkelijk iets toevoegen aan het team. Topcoach !

Pochetino doet het geweldig bij Spurs, die weer de Champions League ingaan als alles goed loopt, en een geweldige lichting spelers hebben die de kern van het elftal worden de komenden jaren. Ik zou als ik hem was lekker op zijn plek blijven zitten.

Bij Man U kan je weer gaan bouwen en ben je 2 jaar verder voordat je team eindelijk speelt zoals jij het wilt (met aangekochte spelers).

Alleen op papier is Man U een groter team, maar ik zou als ik van Gaal was slecht slapen. Bijna iedere dag komt er een bericht over een opvolger.

9 februari 2016 om 11:18

Ze zijn gek bij MU als ze LvG laten gaan. Hij bouwt aan team voor de toekomst. Kijk eens naar afgelopen zondag, in eerste en tweede helft hebben ze een ervaren ploeg als Chelsea twee keer een half uur van de mat gespeeld met prima voetbal.

9 februari 2016 om 11:47

Hahahahah

9 februari 2016 om 12:35

@ Contortionist, dat bouwen mag ook nu wel eindelijk zijn resultaten laten zien. Maar het probleem is dat er nu pas 2/3 wedstrijden goed wordt gespeeld.

Het was de laaste 3 maanden werkelijk helemaal niks, en met het spelersmateriaal en wat hij heeft uitgegeven moet er gewoon punten gepakt worden.

Het wordt nu na dik 1,5 jaar tijd voor LVG om te gaan presteren want de tijd van opbouwen na meer dan 300 miljoen euro investeringen is nu echt wel voorbij Dan bedoel ik niet presteren qua spelniveau maar qua punten en plaats op de ranglijst want dat is hetgeen wat aan het eind van de rit uiteindelijk telt Mochten de geruchten waar zijn dan kan Ronald Koeman mooi naar de Spurs gaan En dat gun ik Koeman ook

9 februari 2016 om 12:53

Het gekke is dat er nooit iemand is die zegt voor hoeveel hij in die 1,5 jaar aan spelers heeft verkocht. Dan is die 320 miljoen opeens "nog maar" 100 miljoen.
Maar het idiote is dat het met al die investeringen echt niet beter gaat. Ik durf zelfs te zeggen dat Moyes gewoon een veel beter elftal op het veld had staan. Er moest alleen nog een opvolger voor van Persie en een fatsoenlijke CV bij.

Dit zou een harde klap zijn voor Spurs. Deze man is fantastisch, eindelijk de juiste persoon die de potentie van Spurs daadwerkelijk om weet te zetten in goed voetbal en resultaat. Denk dat Pochettino een ideale kandidaat is voor United: Rustig, man met visie die echt goed voetbal wil afleveren. Betere optie dan Mourinho. Zeker ook omdat Pochettino in potentie lang kan aanblijven als coach. Ben benieuwd.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren