Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Uitstekende Oblak houdt Janssen van scoren af en ziet Atlético winnen

Laatste update:

Vincent Janssen heeft ook op zijn tweede duels op de International Champions Cup het net niet weten te vinden. De aanvaller van Tottenham Hotspur kwam vrijdag tegen Atlético Madrid al wat meer in het spel voor dan eerder deze week tegen Juventus, maar Jan Oblák keepte een uitstekende wedstrijd. De keeper zag zijn ploeg met 1-0 winnen, dankzij een goal van Diego Godín.

/

Tottenham had niet echt geluk in de afronding. Joshua Onomah raakte al na tien minuten de lat en het schot van Erik Lamela, na een prima combinatie met Janssen, belandden op de paal. Atlético kreeg ook wel een aantal mogelijkheden en kwam vijf minuten voor rust op een 1-0 voorsprong, toen Diego Godín een verlengde vrije trap van dichtbij binnen kon werken.

In de tweede helft moest Tottenham dus in de achtervolging, maar de gelijkmaker zat er door goed werk van Oblak niet in. De keeper redde uitstekend bij pogingen van Ryan Mason en Janssen, voordat hij laatstgenoemde een kwartier voor tijd gewisseld zag worden. Ook Michel Vorm verliet toen overigens het veld en vanaf de kant zagen de Nederlanders dat er niet meer gescoord werd.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
29 juli 2016 om 14:55

Ben je echt prankie?

Wacht Oblak nog steeds op die ene panenka?

30 juli 2016 om 12:49

Hahaha

Vincent Janssen speelde prima, zit wel een basisplaats in voor hem.

29 juli 2016 om 14:08

in de premier league? bedoel je dat die kane zal uit de basis spelen? lol

29 juli 2016 om 14:11

Jep. Dat denk ik namelijk ook.

29 juli 2016 om 14:32

Die speelt hij er wel uit hoor. Dat is een mooie stand in voor Janssen, die na dit jaar verkocht gaat worden voor rond de 80 miljoen.

29 juli 2016 om 14:37

Ja en Vorm zeker voor 130 miljoen.. en toen ging de wekker...

29 juli 2016 om 16:42

Mensen zij echt doorgedraaid na een slecht EK van Kane, jeetje zeg!!! Laten we Lewandowski ook maar afschrijven.

29 juli 2016 om 14:39

Zelfs als hij een hattrick haf gemaakt kreeg hij geen basisplaats...

29 juli 2016 om 15:21

Janssen krijgt zeker geen basisplaats, Kane presteert al 2 seizoenen achter elkaar geweldig. Hij wordt niet uit de basis gezet op basis van oefenpotjes

29 juli 2016 om 15:34

Die twee gaan samen spelen denk ik

Vincent Janssen speelde wel goed en was continu aanspeelbaar en werkte hard. Jammer van die vrije trap die echt uitstekend was maar goed werd gepakt door Oblak. Verder werd Janssen totaal niet in stelling gebracht dus is het logisch dat hij vandaag niet heeft weten te scoren.

Speelde hij nou naast Kane?

29 juli 2016 om 14:08

Nee Kane speelde niet. Niemand speelde die heeft meegedaan op het EK behalve Vrsaljko bij Atleti.

Bah! Wat een slechte wedstrijd.
Beide ploegen waren niet in staat om lang balbezit te houden, van Atlético waren we dat al gewend.
Wederom een lucky goal maakt het verschil, zoals we ook van Atlético gewend zijn.

Meer valt er eigenlijk niet over te zeggen.

29 juli 2016 om 17:29

Jaloers na al die verliespartijen tegen Atletico afgelopen jaren in La Liga? Zelfs in jullie Bernebeu.

29 juli 2016 om 18:13

Ach ja, ze hebben de Champions League gewonnen. Who cares.

29 juli 2016 om 17:29

Jaloers na al die verliespartijen tegen Atletico afgelopen jaren in La Liga? Zelfs in jullie Bernabeu.

29 juli 2016 om 17:30

Edit: Dubbelpost

30 juli 2016 om 00:01

Atleticogunner, Jaloers?? Denk dat wij de 2 belangrijkste overwinningen hebben en dat leverde beide keren namelijk de champions league op . Dat vind ik beter dan wat La liga potjes. Maar komend seizoen gaan we zeker niet meer verliezen

29 juli 2016 om 17:39

Vind je het gek als je zonder de helft van je team speelt tegen een van de beste teams in engeland. Ze misten creativiteit in het middenveld, normaal staat koke daar. Ik had liever gezien dat o. Torres had gespeeld

Jep. Dat denk ik namelijk ook.

Janssen werkte hard in de eerste helft en was in tegen stelling tot vorige week nu wel aanspeelbaar. Alleen door het beperkte voetenwerk kwam er niks uit en hij was ongelukkig in het kaatsen. Één keer goed verlengt waardoor Lamela een kans kreeg maar voor de rest was hij niet gelukkig. Geen enkele keer zijn man gepasseerd en geen enkele kans ook.

De supporters van Spurs spreken nu al over de nieuwe Kezman. Denk dat het veel te vroeg is om hem nu al af te schrijven. Maar één ding staat wel vast, hij moet nog veel stappen gaan maken. Maar Kane is op elk aspect een stuk beter, en wetende dat ze de zelfde leeftijd hebben gaat het heel moeilijk worden voor Janssen om veel speeltijd te krijgen.

29 juli 2016 om 14:16

om eerlijk te zijn verwacht ik geen goede eerste seizoen voor hem, daarom is het ook goed dat hij in de schaduw van kane even aan alles gewend kan raken, want spelers als lamela en zelfs spelers van het niveau ozil hebben het moeilijk gehad in hun eerste jaar.
En de supporters kunnen zeggen wat ze willen, pochettino weet wel hoe hij met jomge spelers om kan gaan en weet bijna wel zeker dat hij janssen in detail heeft gescout voordat hij werd gehaald

29 juli 2016 om 14:21

hij is niets minder dan Kane, in potentie zelfs beter

29 juli 2016 om 14:33

In potentie beter? Je hebt het over de topscoorder van de Premier League? En ze zijn beide even oud. Hoe kan je nou zeggen dat hij niets minder is. Er zit een groot verschil in topscoorder worden in Nederland of Engeland. In Nederland heb je spelers gehad als Finbogasson, Matavz, Altidore, Malki, Vlemincks, Junker, Bulykin etc. Dat waren allemaal spelers die ruim over de 20 goals maakte.

29 juli 2016 om 15:35

Janssen is wel beter in de combinatie dan Kane. Daar waar Kane weer een beter schot heeft.

29 juli 2016 om 16:46

Ach houd toch op man! Jullie zijn echt helemaal gek geworden of niet? Ik weet gewoon zeker dat jullie dit alles basseren op dat slechte EK. Kane is de afgelopeb 2 seizoenen fantastisch geweest in de PL, maar Janssen gaat hem wel even eruit spelen. Kan het gewoon niet meer aanzien hoe mensen de realiteit uit het oog zijn verloren.

29 juli 2016 om 14:21

Supporters zijn juist behoorlijk positief en de naam Kezman heb ik echt nergens langs zien komen. Niet op Twitter en ook niet op het belangrijkste forum.

Tottenham begon heel sterk aan de 1e helft, torres was vandaag niet scherp en janssen juist wel. 2e helft had atletico het meer voor het zeggen. Al met al een lekker overwinning! Aupa atleti

29 juli 2016 om 14:50

Janssen juist wel? en daarom scoorde hij zeker ook niet..

29 juli 2016 om 15:01

Je hoeft niet per se te scoren om op scherp te staan. Hij stond in de juiste posities met goede kaatsen, hij had minimaal 1 assist mogen krijgen voor die heerlijke bal op lamela.

29 juli 2016 om 18:40

Nu moet ik aan die tieten denken van Dumpert. Aupa atleti hahaha

Hoe speelde Vrsaljko gaat hij veel speeltijd krijgen aankomend seizoen?

29 juli 2016 om 15:00

Hij speelde wel redelijk, niet heel erg opvallend. Ik denk dat Juanfran gewoon de voorkeur gaat krijgen dit seizoen.

29 juli 2016 om 15:04

Hij speelde niet geweldig maar ook niet slecht, paar goede onderscheppingen maar aanvallend leek het nergens op.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren