Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Twee Feyenoorders keihard afgeschreven: ‘Hebben daar niets meer te zoeken’

Laatste update:

Mike Snoei ziet het somber in voor een aantal Feyenoorders. De Rotterdammers hebben deze zomer met Ayase Ueda, Luka Ivanusec, Ramiz Zerrouki en Calvin Stengs een aantal (potentiële) basisspelers in huis gehaald, wat maakt dat anderen naar de achtergrond worden verdreven. De trainer van Telstar verwacht dat er voor spelers als Neraysho Kasanwirjo en Javairô Dilrosun weinig eer meer te behalen valt in De Kuip.

Door de vele aanwinsten is de concurrentie momenteel groot bij Feyenoord. Het zorgt ervoor dat sommige spelers niet meer in de plannen van trainer Arne Slot voorkomen. "De 'Kasanwirjo-groep' heeft bijna niets meer te zoeken bij Feyenoord", stelt Snoei in Voetbalpraat. "Hetzelfde geldt voor Dilrosun. Die gaan niet meer aan spelen toekomen." Dilrosun kon Snoei vorig seizoen bij vlagen nog wel bekoren. "Dan kwam hij van rechts naar binnen, schieten met links. Echt een leuke speler."

Er is één positie die druk aan vervanging toe is, meent Snoei. "Als je Szymanski ziet spelen bij Fenerbahçe (tegen FC Twente, red.), weet je meteen wat Feyenoord mist", doelt de de analist annex trainer op de nummer 10-positie. "Tuurlijk, ze hebben heel veel goede middenvelders, maar een nummer 10... Ineens word je daar dan weer aan herinnerd. Daarom is Slot aan het kijken of ze nog iets van buitenaf kunnen krijgen."

Keeperskwestie
Tot slot meent Snoei dat Feyenoord de markt op moet voor een nieuwe doelman. Feyenoord zag vorige week Justin Bijlow uitvallen met een blessure en moet de Oranje-international mogelijk lange tijd missen. Afgelopen weekend tegen Sparta verdedigde Timon Wellenreuther het doel van de Rotterdammers, zoals hij dat vorig seizoen in het kampioensjaar ook veelvuldig deed. Snoei zou de gok echter niet durven nemen.

"Je neemt zoveel risico met Champions League-voetbal. Je wil toch niet elke dag naar Wellenreuther kijken of hij niet verkouden is of ziek thuis blijft? Ik ben een enorme fan van Bijlow, maar ik zag dat lijstje (met gemiste wedstrijden door blessures, red.). Je schrikt je dood. Zo weinig wedstrijden." Het Algemeen Dagblad rekende uit dat Bijlow sinds zijn debuut in de Eredivisie al 61 competitieduels moest laten schieten.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goh, wat een verrassing... Moet wel zeggen dat Feyenoord in de breedte ook erg goed bezet is. In mijn ogen de beste selectie. Wordt een heel interessant seizoen.

26 augustus 2023 om 08:23

Ja ik weet het zelf nog niet.
Hetgeen wat nu basis staat en voor de breedte sterk is heeft nog niet overtuigd.
Als psv een goede verdediger haalt zie ik hun als grote favoriet.
En het is nog een week ik zie nog wel wat gebeuren

26 augustus 2023 om 08:40

Ik vind de selecties best dicht bij elkaar liggen. We speelde vorig jaar ook met een vreemdelingen legioen en uit eindelijk werd dat een team, kan bij Ajax ook gewoon gebeuren. Individuele kwaliteiten hebben ze zat. Al mis ik bij Ajax een echte leider en een aanvalsleider. PSV laat leuk voetbal zien, vond alleen dat vaak wanneer ze ruimtes kregen om, om te schakelen of diep te gaan, moet dat nog maar zien tegen een inzakkend team. Als ze 1 verdediger halen heb je er nog steeds 3 in de linie staan. Teze doet t aardig. Dest moet zich nog laten zien en Bosacgli heeft ook z’n mindere potjes (afgelopen dinsdag ook slecht). Vind iemand titelfavoriet noemen nog te vroeg. Je hebt wel 3 potentiële 😉. AZ gaat hoop kwaliteit verliezen deze transfer periode vrees ik om zich er tussen de scharen.

26 augustus 2023 om 08:37

Op zich wel een goede, brede selectie op de meeste posities, maar het middenveld is nog totaal niet in balans. Moet duidelijk creativiteit bij, want daar ontbreekt het nu echt nog wel aan met een middenveld van Zerrouki, Timber en Wieffer. Stengs op 10 was ook niet geweldig. Ze hebben natuurlijk al een 10 gehaald (Lingr). Die heeft aardige statistieken, maar ik ken hem niet. Zullen zien of dat wat is.

26 augustus 2023 om 08:41

Vind je? Ik heb nog steeds mijn twijfels. Achterin heb je alleen Pedersen gewisseld voor Nieuwkoop. Dan ga je al wat achteruit.

Het middenveld is nog steeds totaal uit balans en je hebt geen goede 8. Hopelijk is Lingr goed genoeg om de 10 positie te pakken. Dan moet je hopen dat Timber kan overtuigen op 8.

Aanval is wel goed in de basis met Ivanusec erbij. Op Ueda na heb je op de bank ook weinig zitten qua kwaliteit. Veel kwantiteit in de breedte op de flanken maar amper kwaliteit

26 augustus 2023 om 08:45

Je kunt met Stengs ook op 8 spelen tegen de teams die inzakken. Wel beseffen dat Wieffer/Zerrouki veel meer dicht moet lopen bij een omschakeling. Denk dat Stengs meer tot z’n passing toe komt dan. Breng je na 60 min Timber die nog z’n energie in de strijd kan gooien wanneer tegenstander moeier aan t worden is.
Blijft wel puzzelen inderdaad.

26 augustus 2023 om 08:46

Ik betwijfel of Stengs dat aan kan. Dat is een slapjanus eerste klas.

26 augustus 2023 om 08:55

Dat is inderdaad een van z’n zwaktes. Als je weet dat je 60-70 procent balbezit hebt op de helft van de tegenstander die zich ingraaft kun je best met een slapjanus spelen op 8. Kun je als Feyenoord nu al permitteren om Stengs, Timber en Zerrouki op te offeren aangezien ze zoveel gekost hebben?

26 augustus 2023 om 08:58

Nieuwkoop voor Pedersen daar ga je juist flink op vooruit. Pedersen heeft in bijna 100 wedstrijd 1 goal en 6(?) assists? Nieuwkoop had in 20 minuten al bijna 3 assists. Maargoed als Geertruida weggaat dan moet er nog een 1e Rechtsback bij. Trauner centraal. Vooral belangrijk dat we nog een creatieve middenvelder toevoegen want daar staan nu 3 spelers die in totaal 3 keer scoren in een heel seizoen (Stengs/Zerrouki/Wieffer/Timber= letterlijk 4 goals vorig seizoen).

26 augustus 2023 om 08:59

Kuyt007,

Wat mij betreft proberen ze het tegen Almere. Dat moet goed te doen zijn.

Het is vrij ernstig dat Feyenoord voor die 3 flinke prijzen heeft betaald. Zerrouki zal geen basis staan zolang Wieffer er nog is. Timber kan misschien nog overtuigen als hij het vertrouwen krijgt op 8? Stengs tja, vind ik echt een speler van niks. Die zal nooit consistent presteren, rendement halen en hard werken. Dat heeft die niet gedaan hij Az, Nice en Antwerpen. Je raakt hem ook niet kwijt met 2.5 miljoen aan salaris.

26 augustus 2023 om 09:00

Jodelahitie,

Zeg je dan ook dat Nieuwkoop niet als rechtsback speelde in België? Hij speelde veel aanvallender als wingback/rechtsmid. Niet te vergelijken met een rechtsback.

26 augustus 2023 om 09:06

Je kunt ook overdrijven. Ik weet dat je als wingback misschien net wat meer vrijheid hebt om rushes naar voren te maken, maar het verschil tussen wingback en back is geen verschil van dag en nacht. Het is niet alsof je bijvoorbeeld ala centrale verdediger als aanvallende middenvelder moet spelen. Daarbij ben je als Feyenoord zijnde tegen 16 van de 18 Eredivisieclubs in ieder geval de betere partij en dus meer gebaat bij een back met aanvallende kwaliteiten.

26 augustus 2023 om 09:16

Prima als jouw mening anders is. Maar ik ga geen wingback vergelijken met een rechtsback doormiddel van belachelijke statistieken.

26 augustus 2023 om 09:21

@Arsenal: Aan de andere kant als je op 3 fronten lang wil meestrijden heb je dubbel bezetting nodig. Zerrouki heb je achter de hand als Wieffer niet speelt. Die gaat wel minuten maken met zoveel potjes.
Vriend van me kreeg al zo’n Boetieus gevoel bij Stengs, begreep dat wel. Wellicht worden we nog verrast en gaat hij werkethos leveren. Dacht dat te lezen dat hij minder verdiende, ergens tussen de 1-2 miljoen.
Kan me verder goed vinden in je visies verder.

26 augustus 2023 om 09:32

Ja in principe is dubbele bezetting ook goed. Maar om dan zoveel geld neer te leggen? Misschien dat ze hem jaartje willen laten wennen en volgend seizoen basis laten staan als Wieffer weggaat?

Hopelijk kan Slot dat in hem krijgen. Voetballen kan die in principe wel.

26 augustus 2023 om 09:59

Dat idee kreeg ik ook. Twente is toch anders dan Feyenoord. ‘Mogen en Moeten’. Wellicht zijn die afspraken ook gemaakt, scenario geschetst: Wieffer nummer 1 wellicht samen met hem
Of hij erachter en als Wieffer weggaat hij de kans krijgt. Opzich geen slechte tactiek.

26 augustus 2023 om 10:46

Volgens mij wilde Antwerpen hem voor hetzelfde halen lol.
Je krijgt altijd wel weer rond de 5 mil voor zo een speler.
Maar laten we ook het de tijd geven.
Ik zou zelf zeggen focus je op de rechtsbuiten plek , als invaller.

26 augustus 2023 om 12:04

Ik denk dat zerrouki nog wel van waarde gaat zijn voor feyenoord, ten eerste gewoon als invaller en het zou me ook niet heel veel verbazen als slot in de CL het ook weer een keer gaat proberen met wieffer en zerrouki samen, voor de eredivisie is het gewoon niet aanvallend genoeg maar, wellicht dat hij het in de CL anders vind. Wieffer speelt hij niet zomaar uit de basis, maar als wieffer volgende zomer vertrekt heb je denk ik wel een goede vervanger die dan een jaar heeft kunnen wennen.

26 augustus 2023 om 08:42

Ben bang dat Feyenoord terug gaat vallen. Gimenez ben ik niet van overtuigd en buiten Ivanusec vind ik de aankopen ook nog niet bijzonder. Middenveld valt me erg tegen sinds het vertrek van Kokcu. PSV met een extra verdediger heeft een betere selectie denk ik. Als Ajax de aankopen snel kan inpassen hebben ze ook gewoon een heel sterke selectie. Interessant indeed!

26 augustus 2023 om 12:01

Tja, Als feyenoord de aankopen ook snel in kan passen hebben ze het ook weer goed voor elkaar, daarnaast vind ik de aanval met ivanusec voor idrissi en de verdediging met nieuwkoop voor pedersen beter geworden. Ook ben ik echt wel overtuigd van gimenez, toen hij in de jc schaal er uit ging zag je echt een wereld van verschil. Nu heb je ook nog ueda die laat ook al echt veel goede dingen zien.

27 augustus 2023 om 11:18

Mwah vind dat wel meevallen. Zerrouki en Stengs hebben vooral bewezen niets toe te voegen en Timber is het ook nog niet. Dus op de 8 positie heb je nog geen waardige vervanger voor Kokcu.

Ik vind PSV momenteel een betere selectie hebben.

Lijkt me in beide gevallen ook logisch. Kasanwirjo kan er vrij weinig van en hoewel Dilrosun heel af en toe perongeluk iets goed doet (want bij hem lijkt dat echt gewoon perongeluk) is leuk, maar totaal onevenredig aan wat ie verdient. Bij Dilrosun is dat wel jammer, want die gast kan zo lekker dribbelen, alleen het hoofd gaat omlaag en hij dribbelt vrijwel altijd de verkeerde kant op en geeft er daardoor geen vervolg aan.

Ben wel benieuwd wat Ueda kan brengen; vond hem tegen Sparta best goed invallen, legde een aantal ballen uitstekend klaar.

gezeur over een 10 kan ook al de prullenbak in aangezien lingr komt.
daar heb ik wel verwachtingen bij, ook van ivanusec, maar ik denk dat ze die als linksbuiten gaan opstellen. heb te weinig kennis van paixao, maar zou het jammer vinden als die dan naar de bank verhuist. hopelijk is rechtsbuiten ook iets voor hem

26 augustus 2023 om 11:22

Paixao heeft z’n beste wedstrijden vorig seizoen op rechts gespeeld, Idrissi stond toen namelijk standaard op links.

Ivanusec - Gimenez - Paixao verwacht ik als basis voorhoede.

26 augustus 2023 om 11:48

Zie hem zelf liever op rechts, zijn voorzetten zijn echt goed, word nog een gouden duo denk ik hij en gimenez in de spits.

Breng die jongens naar Eindhoven want op die posities is de bezetting dun.

26 augustus 2023 om 10:10

We hebben al zo’n kutverdedigers, daar past Kasanwirjo inderdaad perfect bij.

Dilrosun zou een goede voor Twente zijn mits El Fenomeno hier mee akkoord is uiteraard.

Volgens Mike Snoei..... Die trainer is van Telstar en dat heeft weer een band met Feyenoord, vanwege....niks! Dus eigenlijk een niks-verhaal, een vullertje.

Kasanwirjo en Dilrosun mogen naar Arnhem komen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren