Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Neraysho Kasanwirjo kan Feyenoord na half jaar alweer gaan verlaten’

Laatste update:

Neraysho Kasanwirjo gaat Feyenoord na een half jaar mogelijk alweer verlaten. 1908.nl meldt dinsdagavond dat de 21-jarige verdediger in de concrete belangstelling staat van het Oostenrijkse Rapid Wien. Kasanwirjo, die nog tot medio 2027 vastligt in De Kuip, kwam in januari over van FC Groningen. Bij Feyenoord wist hij tot dusver echter geen potten te breken.

Volgens het bovengenoemde medium informeerde de club uit Oostenrijk ruim een week geleden al naar de diensten van Kasanwirjo. Nu is de club echter daadwerkelijk concreet. De verwachting is dat Feyenoord binnen 24 uur een eerste bod van Rapid Wien gaat ontvangen. De huidige nummer vier van de Oostenrijkse competitie wil Kasanwirjo definitief overnemen, waardoor er ook een transfersom betaald zal moeten worden.

Om hoeveel geld dat gaat, is niet bekend. Transfermarkt schat de waarde van Kasanwirjo momenteel op zo'n 2,5 miljoen euro. Feyenoord nam hem afgelopen winter voor twee miljoen euro over van Groningen. Volgens 1908.nl is de mogelijke overgang van de verdediger tot stand gekomen via Transferroom. Dat is een marktplaats op het internet voor voetbalclubs, zaakwaarnemers en hun spelers.

Kasanwirjo doorliep de jeugdopleiding van Ajax, waarna hij in de zomer van 2021 naar Groningen verkaste. Tot een debuut in Ajax 1 kwam het overigens nooit. Voor de Trots van het Noorden speelde hij 52 officiële duels, waarna hij in januari van dit jaar dus naar Feyenoord verkaste. Voor de Rotterdammers kwam hij tot dusver slechts zeven keer in actie.

Zou dit een goede stap zijn voor Neraysho Kasanwirjo?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jammer dat dit soort spelers in de eredivisie niet behouden kunnen worden.

30 augustus 2023 om 00:24

Eens. Jammer.

30 augustus 2023 om 06:43

Heel jammer. Dis soort talenten moeten we koesteren. Maar als dit soort clubs komen, weet je dat hij niet meer te behouden is

30 augustus 2023 om 10:29

Toch heel erg jammer hoe Feyenoord met z’n talenten omgaat. Ze kopen een Zerrouki terwijl ze deze jongen middenvelder al klaar hadden staan.

Die kan beter gewoon weggaan inderdaad. Want Slot vindt hem duidelijk niet goed genoeg en dat heeft die ook wel openlijk bij zijn interviews verteld. Tja bij Groningen was die dat seizoen al niet denderend. En bij Feyenoord dus ook totaal geen indruk weten te maken. Gewoon gegokt en verloren.

Nooit begrepen waarom Feyenoord hem aantrok.

30 augustus 2023 om 01:04

Had 'iets' in de wedstrijden dat het goed ging bij Groningen. Voor 2 miljoen was de gok te begrijpen en aan de bal is het niet heel verkeerd, maar verdedigend zo onbesuisd en onbetrouwbaar. Als je hier 2 miljoem voor vangt is het een klein verliesje.

30 augustus 2023 om 01:47



Ik denk dat de enige reden was dat Feyenoord op kampioenskoers lag en ze als een soort zekerheid een derde rechtsback en zestiende man aantrokken indien ineens twee à drie verdedigers er ineens zouden uitliggen. Buiten Trauner waren er geen blessures dus speelde die zo goed als nooit.

30 augustus 2023 om 03:00

Ze hadden hem toen aangetrokken, omdat Timber en Trauner geblesseerd waren en de spoelimng was erg dun op beide posities en hij kan cvm en cv spelen...

30 augustus 2023 om 06:23

Klopt we hadden destijds een smalle selectie op middenveld en verdediging.

Alleen vind ik het wel een stuk wanbeleid als je nu na half jaar een verlies maakt op hem. Ik snap dat je destijds iemand nodig had, had dan goed gescout die een toegevoegde waarde kon zijn ipv Kasanwirjo.

30 augustus 2023 om 07:32

Nog maar afwachten of we verlies maken natuurlijk. Hij zal wel met een doorverkooppercentage worden verkocht, je had ook een ervaren speler kunnen halen als backup vorig jaar. Die had net zo weinig gespeeld en ook niets opgebracht.

30 augustus 2023 om 07:41

Stil nou... Rapid Wien leest ook mee 🤫

30 augustus 2023 om 08:12

Nee joh, zouden dat soort clubs eens moeten doen

Dan was Daramy niet voor zo'n debiel bedrag weggegaan 😂

Komt helaas te kort voor Feyenoord. Jammer want hij doet het wel ontzettend goed in de groep.

30 augustus 2023 om 07:07

In de groep lijkt het me absoluut geen verkeerd mannetje. Hij heeft gewoon niet het niveau dat Feyenoord dit seizoen nastreeft. Zie je het al voor je? 1-op-1 tegen Vinicius? Dat vind ik met Geertruida en Nieuwkoop al een kinky uitdaging laat staan met hem. En dat jochie moet gewoon lekker gaan ballen ergens. Wie weet hoe ver hij nog kan komen als hij wekelijks mag starten ergens.

30 augustus 2023 om 14:58

Er is geen rechtsback die Vinicius een hele wedstrijd kan stoppen. Dat lukte zelfs Walker en Reece James niet. Het probleem is dat ik ook betwijfel of Kasanwirjo, Bruma (ex PSV, nu Braga) een hele wedstrijd kan houden…

Keek veel wedstrijden van Ajax jeugd en Jong en ik vond hem altijd de zwakste schakel. Maakte altijd wel een crusiale fout. Dat hij naar groningen ging en vervolgens naar Feyenoord verbaasde mij echt. Begrijp echt niet dat dit soort spelers gewoon profvoetballer zijn geworden. Heeft waarschijnlijk gewoon alles te maken dat hij zijn hele jeugd bij Ajax heeft gespeeld. En bedoel dit echt niet om te haten want ik hun hem ze carriere.

Nooit helemaal begrepen waarom Feyenoord hem heeft gehaald.
Was bij Groningen al niet onomstreden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren