Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Slot ziet weinig perspectief: ‘Aan hem hoe hij ermee om wil gaan’

Laatste update:

Arne Slot heeft tekst en uitleg gegeven bij zijn eerste opstelling van het nieuwe seizoen. De trainer van Feyenoord kiest er tegen Fortuna Sittard voor om Bart Nieuwkoop meteen voor de leeuwen te gooien. Verder wijkt de opstelling nauwelijks af van die van de verloren Johan Cruijff Schaal tegen PSV. Een andere aanwinst, Ayase Ueda, begint op de reservebank.

Slot heeft niet getwijfeld om Nieuwkoop meteen in te passen. "We hebben een aantal spelers die de positie rechts centraal en rechtsback goed kunnen invullen", aldus de Feyenoord-trainer bij ESPN. "Pedersen en Nieuwkoop zijn de eerste die door mijn hoofd gaan. Het zijn gelijkwaardige spelers die allebei hetzelfde brengen in mijn optiek."

Neraysho Kasanwirjo, die ook op rechtsback uit de voeten kan, zit niet eens bij de selectie. "Daar wordt hij wel een beetje in te kort gedaan", erkent Slot. "Want hij is absoluut goed genoeg om bij de selectie te zitten. Hij traint ook goed. Maar het zou gek zijn om vijf verdedigers op de bank te zetten. Het kan goed zijn dat hij volgende week weer bij de selectie zit, maar als het zo blijft is zijn perspectief minder en is het aan hem hoe hij daarmee om wil gaan."

Voor Ueda komt de thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard nog te vroeg. "Hij heeft een blessuretje gehad in de voorbereiding, er zijn transferperikelen geweest en heeft nog maar een keer 45 minuten gespeeld bij Brugge. Dus het is niet een speler die voorop loopt als we fysiek bezig zijn. Maar het is wel een speler die kan invallen in de eindfase. Hij is iemand die niet veel kansen nodig heeft om een goal te maken", sluit Slot positief af.

Opstelling Feyenoord: Bijlow; Nieuwkoop, Geertruida, Hancko, Hartman; Zerrouki, Wieffer, Timber; Stengs, Giménez, Paixão.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij ging er vol overtuiging in en uit!

Mja de transfer van Kasanwirjo was altijd eigenlijk al een rare. In zijn periode bij Jong Ajax had eigenlijk niemand er vertrouwen in, vervolgens blinkt hij bij Groningen nou ook niet bepaald uit (in positieve zin) en dan komt opeens Feyenoord die interesse toont en ze betalen er nog voor ook. Ik snap dat het een jonge verdediger is die op meerdere posities achterin (en als verdedigende middenvelder kan), maar het is zo'n bron van onrust. Nu heeft gelukkig Feyenoord de weg naar boven gevonden wat betreft het binnenhalen van transfersommen, maar anderhalf miljoen (of twee inclusief mogelijke bonussen) euro voor zo'n speler blijf ik toch behoorlijk weggegooid geld vinden. Als je het doet voor de diepte kan je voor je gevoel nog beter een jeugdspeler doorschuiven.

Gezien de recente ontwikkelingen 🟥 schat ik de kans dat Kasinwijro volgende week bij de selectie zit op meer dan 95%. Lekker, als je trainer het land net vertelde dat je het vijfde wiel aan de wagen bent.

Duidelijk verhaal weer van Arne! Wat een verademing die vent het is bijna irritant.

Ik kan er niets aan doen maar die Arne Slot komt toch zo arrogant over. Lijkt me een verschrikkelijke vent om onder te moeten voetballen. Ook nu weer met zo'n uitspraak in de publiciteit over zijn eigen speler , dan denk ik je mag wel een beetje dimmen meneertje.

"Hij kan er volgende week weer bijzitten"

Was het een vooropgestelde plan dat Nieuwenkoop rood zou pakken?

Had natuurlijk achteraf makkelijk praten voor Pedersen gekozen en Nieuwkoop eerst een volle week laten trainen met de selectie. Kasa zit op de plek in de selectie waar ik hem verwacht. Niet geheel nodig dit nog extra te benadrukken. Denk dat de groeimarge is tegengevallen bij de staf en dat er gedacht en gehoopt was dat deze marge groter was.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren