Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Transfervrije V/d Wiel praat met Turkse vicekampioen

Laatste update:

Na Ajax en Paris Saint-Germain wordt Fenerbahçe mogelijk de derde club in de loopbaan van Gregory van der Wiel. De 28-jarige rechtervleugelverdediger is volgens Voetbal International in onderhandeling getreden over een meerjarig contract bij de Turkse vicekampioen. Van der Wiel vertrok recent transfervrij uit Parijs en kan rustig kijken of een avontuur in Istanbul voor hem de aantrekkelijkste mogelijkheid is.

/

Een akkoord met Fener is er nog niet, maar Van der Wiel verblijft al wel in Turkije om te praten met de Süper Lig-club. Hij kan er teamgenoot worden van landgenoot Robin van Persie, die vorig jaar zomer de oversteek maakte van Manchester United. Eerder leek Van der Wiel op weg naar AS Roma, maar naar verluidt braken de gesprekken af omdat de verdediger in de ogen van de Italianen een te hoog salaris verlangde.

Van der Wiel werd de afgelopen jaren steeds kampioen van Frankrijk met Paris Saint-Germain, maar had een wisselende rol achterin. Laurent Blanc koos in het laatste jaar van de Oranje-international in Parijs meer en meer voor Serge Aurier, die zichzelf echter weer onmogelijk maakte met enkele uitspattingen buiten de lijnen.

Fenerbahçe zou een uitstekende nieuwe club zijn voor Gregory van der Wiel

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

It's all about the money.... Wat nou Rome nee ik ga wel mijn zakken vullen in Turkije.. maar wat zou dit een rare vervolgstap zijn helemaal omdat die jongen pas 28 jaar is.

20 juni 2016 om 18:52

Prima Club voor Van der Wiel. Niks mis mee. Komt te kort voor allerhoogste niveau maar wel geschikt voor Europese subtop.

20 juni 2016 om 19:02

Pfff kom op! Fenerbache is gewoon een prachtige club in turkije om voor te voetballen zeker als er nog een aardig centje tegen overstaat

20 juni 2016 om 20:22

Niemand zegt dat het geen mooie club is. Een Mercedes is ook een mooie auto, maar als ik ook een Ferrari kan krijgen ga ik liever voor de Ferrari ookal slurpt ie wat meer benzine.

20 juni 2016 om 20:26

Wie gaat er nou in Instanbul wonen in deze tijd, mij niet gezien met die gekke Erdogan en aanslagen van ISIS

20 juni 2016 om 20:48

Prachtige club ja maar niveau Europese middenmoot. Roma is een veel betere club.

20 juni 2016 om 20:49

@Kluivert: Roma is subtop in Europa. Fenerbahce middenmoot.

20 juni 2016 om 21:15

Gelukkig hebben we jou niet nodig. Blijf liever ook weg 🖒

20 juni 2016 om 19:01

Wat is er nou mis met fenerbahce ze spelen cl voorronde in de competitie om de titel en de stad istanbul is heel mooi en fijn om te wonen

20 juni 2016 om 19:22

Van PSG naar Fenerbahce is gewoon 3 stappen achteruit. Psg was als basisplaats inderdaad te hoog gegrepen maar om naar Fenerbahce te gaan terwijl je naar Roma kan en waarschijnlijk ook andere Europese suptop clubs is gewoon raar aangezien de competitie over het algemeen niks voorstelt tegenover de Italiaanse en Franse league daarnaast heeft hij in Rome kans om ong. kwartfinale of laatste 16 champions league te bereiken. Terwijl je met Fenerbahce hetzelfde als in Nederland niks betekend in Europa en het mag doen met af en toe laatste 16 en meet heeeel veel geluk kwartfinale... Het zou gewoon een domme keus zijn en puur op geld gebasseerd.

20 juni 2016 om 19:28

As roma zou een zeer mooie club zijn, maar weet Florenzi er maar is uit te spelen

20 juni 2016 om 19:32

Ah voor geld kiezen is dom? Ik vind niet voor het geld kiezen juist dom, al is het soms wel mooi.
En alsof serie a nou zo'n wereldcompetitie is ..

20 juni 2016 om 19:40

Nee Italiaanse competitie is geen top competitie... Pogba, Dybala, Higauin, Hamsik en al die namen spelen maar in een matige competitie... wordt eens wakker de serie A is zeker nog een dikke klasse beter dan de Turkse. En wat is er voor eer in Turkije te behalen... Het is geen doorstroom competitie en zijn kinderen zullen niet zeggen wow heb je een titel in Turkije gehaald... Waarbij dat bij de Serie A toch anders is.

20 juni 2016 om 19:48

Denk je dat het hem boeit ofzo hij heeft al bij psg kampioenschappen gewonnen dat is genoeg om aan je kind te vertellen en er is wel wat te halen bij fenerbahce je kan bijv de europa league winnen als wij er niet uitgingen door die scheids hadden we de finale wel gehaald en we hebben de cl kwartfinale 8 jaar geleden gehaald dat kan zomaar weer

Butthurt

20 juni 2016 om 19:50

Denk dat zn kids meer onder de indruk zijn van een paar titels in turkije dan 2e (of 6e of 7e) van italie worden ..
En volgens jouw definitie zijn de chinese en russische competities ook sterk .. Daar spelen namelijk ook een paar goeie spelers ..

20 juni 2016 om 19:53

Dat de serie a beter is dan de turkse ben ik trouwens met je eens. Maar het is niet zo dat hij in namibie gaat voetballen of zo.

20 juni 2016 om 20:15

Ja daarom hij doet alsof de turkse lig een competitie is waar alleen spelers voor het geld gaan dan moet je het maar eens volgen en dan zie je dat het een hele leuke competitie is

20 juni 2016 om 20:35

Fenerbahçe is zeker prima, maar wat voor technische staf zit daar?? Vd Wiel wil je toch niet in je elftal hebben. Gs dan voor Janmaat als je toch n Nederlander wil. Of een Tete.

20 juni 2016 om 20:56

Je hebt er wel rvp met wie die omkangaan en de trainer die we nu hebben kan best wel om met diva gedrag kijk maar naar rvp die ging gwn op de bank en daarna zeurde hij niet meer en speelde hij steeds basis en ging zijn vorm omhoog

20 juni 2016 om 20:57

@Berko: ze gaan er ook heen voor het geld. Als ze daar Nederlandse salarissen zouden betalen ging er geen hond heen. En dat is treurig want ondanks het geld is het niveau sportief gezien praktisch gelijk aan het Nederlandse.

20 juni 2016 om 22:28

Ik denk niet dat vd wiel t voor t geld hoeft te doen. Met die kledinglijn van hem is hij denk ik al binnen en daar kan hij ook nog ff op voort borduren

Hahaha Galatasaray had interesse en jahoor Fb gaat het ook is proberen, puur om GS te stangen, lijkt me in iedergeval geen goed idee dat Van der Wiel naar Turkije komt, enige wat hij gaat doen is zijn zakken vullen of het nou bij Fb of GS is beide hebben niks aan deze speler.

20 juni 2016 om 18:08

Hoezo om Galatasaray te stangen? Grootste onzin. Gokhan is bijna weg en wij hebben een rb nodig en laat vd Wiel nou net transfervrij wezen.

20 juni 2016 om 18:21

Van der Wiel moet daar niet eens willen voetballen man. Gewoon lekker naar Roma gaan. Die club is 10 x zo mooi en die competitie is veel aantrekkelijker

Weg ambitie en nooit meer oproepen voor Oranje. Was altijd een fan van hem maar als je dit nu al overweegt ben je niet goed.

20 juni 2016 om 18:07

Verklaar je nader?

20 juni 2016 om 18:23

Fenerbahçe is toch niet het niveau dat Van der Wiel moet nastreven? Hij was net niet goed genoeg voor Psg, maar die willen de Champions League winnen. Dan ga je toch een stapje lager kijken en dan kom je uit bij een subtopper in een grote competitie. Hij zal in Turkije wel weer net iets meer gaan verdienen, maar hij zou juist voor een sportieve uitdaging moeten gaan. Als hij dat niet doet, moet je hem ook niet meer oproepen voor Oranje, want dan heeft hij gewoon niet genoeg de drang om het hoogste te bereiken. En dan heb je bij een nationaal elftal ook niks te zoeken.

20 juni 2016 om 18:35

Oh. Dus Wesley Sneijder moet volgens jou niet opgeroepen worden voor Oranje? Schei toch uit man.

20 juni 2016 om 19:04

Alsof vdwiel zo goed is man kom op en fenerbahce is niet eens een slechte stap je speelt clvoorronde doet mee om de titel en het is een fijne stad. Misschien vind hij dat hij niet meer hoger kan en wilt hij misschien lager spelen

20 juni 2016 om 19:05

Nou, als we even eerlijk zijn: Sneijder speelt niet geweldig in Oranje!

20 juni 2016 om 19:40

Wie speelt dan wel geweldig in Oranje op dit moment? Matter of fact, ik vind Sneijder zelfs de beste op dit moment.

20 juni 2016 om 19:45

Sneijder is ook vergane glorie en al wat ouder dan Van der Wiel nu is. Zo goed speelt hij niet meer in Oranje maar dankzij zijn ervaring en leiderschapskwaliteiten kan hij nog wel wat toevoegen. Van der Wiel heeft dat al veel minder en dan blijft er wel heel weinig over als hij ook nog eens niet op topniveau speelt.

Van der Wiel kan prima naar een subtopper in een grote competitie, maar dan moet hij dat wel willen en bereid zijn om in zichzelf te investeren. De Turkse competitie is ongeveer net zo slecht als de Nederlandse (volgens mij staan ze vanaf volgend seizoen een stapje hoger in de lijst, nu nog een lager). Daar gaat hij dus niet meer beter worden en alleen maar afbouwen en cashen.

20 juni 2016 om 20:54

Niet zo moeilijk denk Flacko.. Een competitie van een vergelijkbaar niveau als de Nederlandse die bovendiem corrupt is en waar elke structuur ontbreekt. Daar ga je enkel en alleen heen voor het geld, niet voor de sportieve ambitie.

Dan had hij naar Roma gegaan. Een betere club in een betere competitie in een mooier land zonder een dictatoriaal regime. Ooh en nu moet ik oppassen geloof ik anders kan ik niet meer op vakantie naar Turkije.

Weet niet of dit een juiste keuze is van Fenerbahçe. Zucht. Ziet er van mijn part alleen naar uit dat Aziz Yildirim de verloren kampioenschap nogmaals wilt rechtzetten door "bekende namen" binnen te halen. Vorig jaar waren dat Nani en v. Persie, maar die hebben bewezen dat er meer bij komt kijken dan alleen een naam hebben.

20 juni 2016 om 19:06

V.persie heeft er gewoon 22 ingeschoten en hij speelde in het begin bijna nooit basis en nani 10 doelpunten en 10 assists ofz

Zou een versterking zijn op de rechterflank. Naast een linksback, centrale verdediger, keeper, vleugelspeler en een 10 hebben we nog een back-up spits nodig. Zo'n beetje op elke positie dus haha. Maar hopelijk hebben de aankomende transfers toegevoegde waarde.

20 juni 2016 om 19:11

Dit moet ons opstelling worden:
Gk: v.demirel (ertugrul)
Rb: vdwiel
Cv's: kjaer & skrtel
Lb: hasan ali/transfer
LCm: topal
RCm: ozan/souza
Cam: salih ucan
Lv: volkan sen
Rv:nani/alper
Sp: v.persie

20 juni 2016 om 20:56

4-2-1-3 zou idd een heerlijke opstelling zijn, maar dan i.p.v. Ozan en Souza gewoon Salih Ucan neerzetten en op de 10-positie gewoon kosten wat kost Ben Arfa halen. Met de vleugels zitten we nog goed als Stoch terugkeert. Op één of andere manier heb ik positieve gevoelens over Emenike. Een sterke en snelle spits alleen afmaken is een zwak puntje bij hem.

Fenerbache dan kan die z'n handen dichtknijpen. Prima club voor wat ik vind een matige back.

20 juni 2016 om 18:06

Met Tete en Veltman heb je al twee betere en je hebt Karsdorp nog.

20 juni 2016 om 18:08

Karsdorp beter dan Van der Wiel? Kom op, hij is afgezakt, maar dit is gewoon een belediging.

20 juni 2016 om 18:12

Als je goed leest zeg ik dat Tete en Veltman beter zijn! Karsdorp is nog in ontwikkeling, wel een groot talent.

20 juni 2016 om 18:29

Waarom is dat een belediging? Vd Wiel heeft op een seizoen en een leuk WK na helemaal niks gepresteerd in zijn carrière. Misschien moet je je anti Feyenoord bril afzetten.

20 juni 2016 om 18:38

hoezo vind jij veltman een beter rb? voor mij komt hij internationaal tekort, want ik heb hem nooit een wedstrijd in oranje en ajax (europa) iets goed doen. bij ajax heeft hij paar potjes goed gespeelt. hij is meer een cv.

20 juni 2016 om 18:45

Veltman is een heel matige speler die nooit het niveau van van der wiel gaat halen.

20 juni 2016 om 18:53

Ik vind vd Wiel al niks bijzonders. Want laten we eerlijk zijn. Hij speelde gewoon slecht bij Ajax na het WK. En daarvoor heeft ie ook maar 1 leuk seizoen gespeeld. Tete zie ik verder komen dan Vd Wiel. En Veltman zal ook nooit het niveau van ajax ontstijgen.

20 juni 2016 om 19:10

vind veltman nu al boven het niveau van vd wiel, die is helemaal afgezakt.

20 juni 2016 om 19:16

Janmaat, de man die zo holepeloos faalde in Oranje? Geef me dan alsjeblieft een fitte Tete!

20 juni 2016 om 19:36

Karsdorp is echt wel beter dan vd wiel hoor. Vd wiel is echt een slappe back die aanvallend ook niks meer bijdraagt de laatste jaren. Heeft ook in het Nederlands elftal erg slecht gepresteerd.

20 juni 2016 om 20:49

En karsdorp draagt verdedigend niks bij. Lijkt me toch wel de belangrijkste taak voor een vleugelverdediger

Zolang wij onze Middenveld + Aanval zo weten te houden, daarnaast achterin en op doel ons wet te versterken, kan FB alleen maar zulke paniek aankopen blijven doen het zal ze niks opleveren.

Want wat moet je nou met Van der wiel? Sener is echt niet minder ofzo

20 juni 2016 om 20:59

Het is geen paniekaankoop, maar een transfervrije speler die aardig uit de voeten kan op de rechtervleugel.

Zo enthousiast als Fenerbahce vorige zomer aan de transferperiode begon, zo paniekerig en chaotisch het dit jaar zal verlopen. Ik wacht af en zal wel zien wie we allemaal aantrekken. Iets dat me positief verrast heeft is dat we al hebben verlengd met de jongelingen Uygar en Ramazan. We mogen de jeugd zeker niet verwaarlozen. Vooral met potentieel goede jongens als Ramazan en vooral Uygar.

20 juni 2016 om 18:29

Fener moet wel verlengen met zulke spelers, vooral als ze de CL in willen. Je moet 4 jeugdspelers inschrijven.

20 juni 2016 om 18:36

In dat geval, laat Beykan Simsek ook maar terugkeren.

20 juni 2016 om 18:40

wat gebeurt met die as roma huurling ucan? krijg hij nog een kans bij fener? en zal RVP ook blijven bij jou club?, want hij werd ook verband gebracht bij Lazio.

20 juni 2016 om 19:12

4 jeugs pelers: mert,hakan,yasir subasi, hakan vinemre voila

20 juni 2016 om 19:12

*cinemre*

20 juni 2016 om 19:13

The batman, ja hij kkmt terug en aziz yildirim heeft gezegd hem de nmr 10 te geven en op cam te laten spelen

20 juni 2016 om 19:13

En rvp zal ook blijven maar nani is een twijfelgeval of die gaat blijven of niet

Zou stom zijn van fener, met hem kom je niet verder. Vd wiel mag in zn handen knijpen dat hij nog een bepaalde naam heeft dankzij zn verleden (wk finale).

Vd. Wiel kan beter naar een Italiaanse club gaan. Kan hij nog wat van leren hoe hij moet verdedigen.

Zou een goede transfer zijn ! Hij speelde gewoon regelmatig basis bij een topclub als Psg. Hij heeft wel weinig karakter en persoonlijkheid. Niet de type voorop in de strijd, maar wel gewoon goed voor Fenerbahce.

20 juni 2016 om 19:28

Ik vind persoonlijk Fener een prima club voor vd Wiel. Hij moet blij zijn met dit niveau. En wat betreft Oranje, Janmaat, Tete, Buttner, Veldman, Vd Wiel, keuze is reuze

20 juni 2016 om 19:16

Hoe weet jij dat hij weinig karakter en persoonlijkheid heeft

Als hij naar fener gaat kan die net zo goed gewoon terug naar Ajax al wordt ie daar 2de RB, maarja money money money

20 juni 2016 om 19:18

Wat een oen ben jij zeg wat is het verschil tussen de super lig en de eredevisie en waarom zal hij teruggaan naar ajax

20 juni 2016 om 19:19

En waarom zal hij daar als 2e rb spelen terwijl hij bij fb als eerste kan spelen wil jij nu zeggen dat ajax veel beter dan fb is ofz want dat ia helemaal niet zo

Geef hem ongelijk. Een topper is het niet, maar hij kan goed voetballen en moet nu snel geld scoren anders is het voorbij met hem. En ja, dan komt het gat waar hij in valt

20 juni 2016 om 19:50

Daarom ik vind het gewoon een goede keuze kan na een jaar goed te voetballen weer naar een roma ofzo gaan want kom op fenerbahce is ook weer niet zo laag vergeleken met teams als roma lazio liverpool.

Logische stap? Gaat voor het Geld. Istanbul prima stad om te wonen.
Vergeet niet hij is eigenaar van het merk BALR. Turkije is potentiel een groeibriljant voor zijn merk. Had hem liever bij Arsenal gezien als vervanger van Sagna maar komt duidelijk te kort voor de absolute top!

Voor Van der Wiel is het best een goeie transfer

1-elke wedstrijd basis ( bij roma tegen florenzi )
2- strijd om de landstitel
3- cl of Europa league
4- mooie stad
5- lekkere salaris

IMO : (dit zou mijn mening zijn zelfs als ik niet voor fener was ) wrm zou je naar roma gaan als je naar fener kan dat is veel beter voor hem als hij altijd wil spelen en bij roma wordt hij steeds verwisseld met florenzi maar bij fener moet hij tegen sener denk je dan dat Van der Wiel daarmee moeite gaat hebben.

Greg gun ik hoe dan ook wel een mooie transfer, ondanks dat hij niet altijd goed speelde was 't wel een goede jongen om in de groep te hebben en als back-up deed hij het vaak verdienstelijk, maar uiteraard zag ik liever Aurier (om z'n voetbalkwaliteiten dan). Persoonlijk hoop ik dat hij eerder voor Roma kiest zodat ik hem wat meer kan volgen maar Fener is ook niet verkeerd. Istanbul is een toffe stad met lekker weer en bij Fenerbahce is de kans op een titel een stukje groter als bij Roma gok ik. Binnenkort zullen we wel definitief weten wat Greg zal doen

Sommige gasten hier doen net of het een marcelo of een dani alves is ofzo..? Het gaat om van der wiel, een aardig goed spelende voetballer die het niet waar heeft kunnen maken in frankrijk en nu op zoek is naar een club waar hij meer speelkansen heeft en zich zo weer verder kan ontwikkelen. Dus niet stom gaan babbelen net of we over een legende hebben 😅
Mooie overstap van een club waar je geen kans had naar een club waar je zeker zal spelen. Ik zeg doen!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren