Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Transfer van 45 miljoen euro op komst: 'Klopt dat er onderhandeld wordt'

Laatste update:
/

De uitschakeling van Polen op het EK kan de transfer van Grzegorz Krychowiak in een stroomversnelling brengen. De controleur van Sevilla staat op het punt om over te stappen naar Paris Saint-Germain, dat bereid is 45 miljoen euro voor hem te betalen.

“Het klopt dat er onderhandeld wordt”, bevestigde de 26-jarige middenvelder donderdagavond na de uitschakeling tegen Portugal in gesprek met RMC. “Er is nog geen akkoord met PSG, maar nu het EK voorbij is, zal er sneller duidelijkheid komen over mijn toekomst.”

Krychowiak treedt waarschijnlijk in de voetsporen van Unai Emery, die eerder deze week al de overstap maakte van Sevilla naar Parijs. De coach is zeer gecharmeerd van de Pool, die een belangrijke rol speelde in het team dat de afgelopen twee seizoenen de Europa League won. Krychowiak was eerder al in Frankrijk actief voor Bordeaux, Nantes en Stade Reims. In de zomer van 2014 stapte hij over naar Spanje.

Maakt Grzegorz Krychowiak PSG sterker?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Geweldenaar! Hij gaat nauurlijk met Emery mee, en hij zal PSG inderdaad sterker maken. De Ligue winnen ze toch al, maar met cup-specialist Emery en een paar gerichte aankopen wordt succes in de Champions League steeds realistischer

1 juli 2016 om 13:01

Welke middenvelder zal er dan weg gaan? Of geen? Motta, Matuidi dan toch naar Engeland?

1 juli 2016 om 13:06

Ik denk Motta, die heeft zijn top echt gehad. Speelde al een niet al te best seizoen.

1 juli 2016 om 13:08

Motta is echt al een tijdje over the top.

1 juli 2016 om 13:14

Toch is motta echt een defensieve mid terwijl onze poolse vriend meer een spelmaker is. Ik denk dat psg nog wel een sloper op het middenveld erbij kan gebruiken

1 juli 2016 om 13:34

Krychowiak is juist een defensieve middenvelder? Hoe kom jij bij spelmaker?

1 juli 2016 om 14:09

Ik denk dat Stambouli verkast die jongen is niet veel aan spelen toegekomen!

1 juli 2016 om 17:05

Speelde een niet al te best seizoen? Motta was juist extreem sterk dit jaar

1 juli 2016 om 13:11

Zolang het clownsduo achterin staat krijg je in elk CL duel in de knock-outfase een goal tegen dus daar zal een nieuwe speler moeten komen (het liefst ook David Luiz weg en Marquinhos standaard basis). Verder moet er een back-up op RB voor Aurier komen (ik zie Marquinhos als Cv). Nog een creatieve aanvallende middenvelder lijkt me noodzakelijk en een linksbuiten of centrumspits.

Verkopen:
- David Luiz (gaat vast niet gebeuren)
- Er zijn nu drie LBs (maxwell, Kurzawa, Digne; moet iets mee gebeuren)
- Motta
- Pastore

Kopen:
- Bonucci (waarschijnlijk niet haalbaar)
- Koulibaly, Zouma of Mustafi
- Isco of Coutinho
- Alexis Sanchez, Insigne, Icardi, Alcacer of Chicharito


1 juli 2016 om 13:25

Aleis Sanchez, Bonucci, Zouma zijn onhaalbaar, 100 pct zeker. Een Isco of Coutinho wordt ook lastig, al is dan niet compleet onrealistisch.

Waarom doe je Pastore eigenlijk weg?

1 juli 2016 om 13:33

Pastore weg want heeft toch niet aangetoond een absolute topspeler te zijn en dan creëer je het budget om bijvoorbeeld wel Isco te halen. Die absolute technisch verfijnde creatieveling waarachter je Krychowiak/verratti/matuidi kunt zetten mist nu nog op het middenveld vind ik. Daarnaast nog Mustafi en Icardi/insigne halen en je hebt echt weer een uitgebalanceerde selectie die mijns inziens wel mee kan doen voor de CL.

1 juli 2016 om 13:45

En in welke wereld is het Icardi of Insigne? Lijken totaal niet op elkaar qua speelstijl

1 juli 2016 om 13:59

Ik zeg hierboven, een linksbuiten of een centrumspits. Dat ligt er aan hoe je je huidige voorhoedespelers wilt gebruiken. Zet je Cavani als eerste spits, dan moet je per se een linksbuiten (insigne) halen want je hebt alleen nog Di Maria en Moura, die eigenlijk beide beter zijn op rechts. Zie je Cavani als eerste optie op links, dan moet je, naast dat je problemen met Cavani kunt verwachten, een nieuwe eerste spits aantrekken en dan komt Icardi in beeld.

1 juli 2016 om 15:58

Jou visie is echt waardeloos. Pastore wegdoen? En vervolgens heel serie A terug willen kopen?

Arsenal had beter deze speler kunnen halen dan Xhaka. Niet Xhaka geen goede spelers is, maar Krychowiak vind ik persoonlijk beter. Ik kijk wel eens een wedstrijd van Sevilla en hij kan spelers als Ronaldo, Messi, Neymar, Bale, Griezmann en Benzema uit de wedstrijd spelen. Verdedigend is hij zo sterk.

1 juli 2016 om 13:14

Lastig. Als cvm is hij wel sterker, maar Coquelin is ook wel zo'n type. Met Xhaka heb je een specia type speler op de cvm plek.

1 juli 2016 om 13:20

Oke daar heb je wel gelijk in. Xhaka speelde best aanvallend op het EK. Denk je niet dat Arsenal dan wordt overlopen? Jij weet meer over Arsenal dan ik haha.

1 juli 2016 om 14:09

Ligt eraan wie er naast staat. Xhaka speelt volgens mij meestal als echt controlerende speler. Komt de ballen ophalen achterin en verdeeld vanuit daar het spel. Normaal gesproken komt hij niet te ver mee naar voren als ik het goed heb. Kan dus goed als cvm, zolang er maar iemand naast staat die z'n taken niet verwaarloosd.

Cazorla is weer fit voor komend seizoen, dus dan komt Cazorla wss naast Xhaka te staan. Dit is aan de ene kant wel gevaarlijk, aangezien Cazorla absoluut geen loopwonder is. Toch moet dit wel kunnen als iedereen zich aan zijn taak houdt. Met Cazorla, Xhaka en Ozil heb je enorm veel creativiteit. Je kunt ook voor Ramsey kiezen, die jongen past daar ideaal als box-to-box. Enige probleem bij hem is dat hij teveel vrijheid krijgt van Wenger en zijn verdedigende taken verwaarloosd. Hij zet druk terwijl dit niet nodig is, loopt helemaal uit positie en wil teveel zijn stempel drukken. Jammer genoeg heeft Wenger zijn lievelingetjes en ik zie Ramsey wel weer op rechtsbuiten staan..
De 3e optie is Wilshere. Zou het allerbeste in die rol naast Xhaka kunnen spelen, aangezien het een combinatie is van Cazorla en Ramsey. Maar ja, dan moet hij eerst eens fit blijven. De laatste optie is Coquelin naast Xhaka. Dit dan in wedstrijden tegen een sterkere ploeg, zo sta je verdedigend gewoon goed.

Er is dus enorm veel mogelijk en het zal wel aan de tegenstander liggen wie er zal spelen. Het zwakke punt van Arsenal ligt wel vaak aan het te naief naar voren gaan en dan een counter op de neus krijgen. Ben bang dat dit volgend seizoen precies hetzelfde gaat, zeker omdat de kleinere clubs zich enorm goed aan het versterken zijn.

1 juli 2016 om 18:38

El erny (weet niet wat zijn naam precies is) kan die niet naast xhaka? De wedstrijden die ik van hem heb gezien was ik positief verrast. Misschien heb ik de verkeerde wedstrijden gezien maar volgens mij zou dat een prima duo kunnen zijn.

Leuke speler hoor, maar dit zijn geen middenvelders die een club de Champions League gaan bezorgen. Hetzelfde geldt voor spelers als Motta, Van der Wiel, Trapp, Aurier en nog een paar spelers die daar nu of de afgelopen jaren speelde.

1 juli 2016 om 13:12

De spelers die je opnoemt niet nee, Krychowiak kan dat zeker wel. Hij is één van de betere op zijn positie. Ben wel benieuwd wat dit gaat beteken voor het middenveld van Psg. Het blok Veratti/matuidi stond vrij sterk. Je wil natuurlijk het liefst niet één van deze 3 laten banken. Een middenveld met hun alle 3 is dan weer niet aanvallend genoeg.

1 juli 2016 om 13:12

Is een best onzichtbare speler maar zo belangrijk voor een team, dit soort spelers zorgen we juist voor dat je prijzen gaat pakken, als pakt psg die sws wel

1 juli 2016 om 13:15

Ik denk dat Krychowiak niet past in dat rijtje wat jij noemt. Die zijn inderdaad niet van het niveau wat PSG nastreeft. Krychowiak is wel van dat niveau. Ondergewaardeerd in de publieke opinie, de prijs daarentegen.. Marktconform zou ik zeggen tegenwoordig, al blijft het een enorm bedrag

1 juli 2016 om 15:31

Motta haha zegt weer genoeg over je kennis van het buitenlandse voetbal als je die in dat rijtje noemt.

Geweldige opvolger van Motta! Psg wordt weer wat sterker.

Met alle respect leuke voetballer maar 45 miljoen?

1 juli 2016 om 14:55

Leuke voetballer? Absolute wereldtop op zijn positie.

1 juli 2016 om 15:14

Nee zeker niet. Goeie speler voor Sevilla, maar dat is z'n plafond. Zie hem niet slagen bij PSG en vind hem al helemaal geen 45 miljoen waard.

Ik vond Cabaye een betere speler dan dit, en die heeft het ook niet gered dus het is afwachten, maar verwacht er niet veel van.

Geweldige speler en een zeer waardig opvolger van Thiago Motta, die zijn beste jaren wel heeft gehad.
Het genoemde bedrag klopt trouwens niet. Volgens de laatste berichtgeving wilt PSG niet verder gaan dan 28 miljoen, Sevilla heeft dit in beraad genomen.

1 juli 2016 om 15:30

Hij heeft een afkoopsom van 45 mil. Geloof mij maar dat Monchi zeg daaraan houd.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren