Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Transfer van 74 miljoen bijna afgerond: ‘Hopelijk vanavond of morgen’

Laatste update:

Kevin De Bruyne is niet in de selectie van VfL Wolfsburg opgenomen voor de vrijdagavondwedstrijd tegen Schalke 04. De aanvallende middenvelder is in afwachting van een transfer naar Manchester City en directeur Klaus Allofs bevestigt dat de onderhandelingen bijna zijn afgerond.

/

“Ik hoop dat we vanavond nog of uiterlijk morgen al mededelingen kunnen doen. De onderhandelingen van vandaag hebben de betrokken partijen dichter bij elkaar gebracht”, aldus Allofs, die alleen nog met de Engelsen zou onderhandelen over de betalingsmodaliteiten. De meeste media gaan uit van een transfersom van 74 miljoen euro die door variabelen nog tot 80 miljoen kan oplopen.

Er ligt volgens BILD een vijfjarig contract klaar voor De Bruyne, die inclusief premies twintig miljoen per seizoen zou kunnen verdienen bij Manchester City. Een eerder bod van 67 miljoen van City werd overigens naar de prullenmand verwezen. Ivan Perisic doet evenmin mee tegen Schalke; hij lijkt op huurbasis naar Internazionale te vertrekken.

Denk jij dat de transfer van Kevin De Bruyne doorgaat?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nou psv mag hopen dat dit klopt

27 augustus 2015 om 20:38

Anders winnen ze ook niet hoor. Dat zeg ik niet omdat ik Ajax supporter ben trouwens..

27 augustus 2015 om 20:41

Je weet het nooit hoor thuis bij psv kunnen ze misschien best winnen dit zeg ik ook als ajax suporter

27 augustus 2015 om 20:44

Als Ajax supporter sluit ik een transfer ook niet uit..............

27 augustus 2015 om 20:45

PSV is thuis wel erg sterk hoor. Zeker niet kansloos. Echter denk ik dat PSV over 6 wedstrijden niet doorgaat. Maar thuis zou Psv best kunnen winnen of een gelijkspel behalen tegen Wolfsburg.

27 augustus 2015 om 20:47

Zonder hem kan je thuis misschien iets pakken. In voetbal kan alles, als dat nog niet bewezen is ondertussen.

27 augustus 2015 om 20:51

Wolfsburg zal ook nog wel flink gaan investeren hierna hoor

28 augustus 2015 om 00:05

Een goede vervanger moet er zeker in zitten, vind 74miljoen nogal absurd veel voor de bruyne. Zelfs in deze tijden

27 augustus 2015 om 22:58

Denk dat Wolfsburg nog een topper gaat halen voor het geld dat ze voor De Bruyne ontvangen. Ben bang dat het draxler gaat worden..

Ik was al bang dat City met 2 vingers in de neus kampioen zou gaan worden, en met de Bruyne erbij zijn Arsenal, United en Chelsea kansloos als je het mij vraagt. Navas was de enige speler in de selectie die niet van het gewenste niveau was. Nu De Bruyne daar zal komen te spelen heeft City gewoon op elke positie een topper. Ik verwacht ook veel van City in Europa dit jaar.

27 augustus 2015 om 20:40

Hoop dat United het toch voor elkaar krijgt om kampioen te worden. De achterhoede is alleen wel een stuk minder dan die van de concurrenten. Op voorhand zou ik ook City de beste papieren geven maar de bal is rond!

27 augustus 2015 om 20:41

Ik zie city ook kampioen worden, maar niet makkelijk hoor.

En wat betreft cl. Ik hoop dat je gelijk hebt, want city zit in een lastige poule

27 augustus 2015 om 20:42

Ik vind Chelsea ook een heerlijke selectie hebben. Daarna komt United met Arsenal daar niet ver van vandaag. Liverpool kan de top 4 wel vergeten denk ik.

Als we naar Chelsea kijken.
Costa
Hazard-WIlliam-Pedro
Matic-Fabregas
Azpi-Terry-Cahill-Ivanovic
Courtois

27 augustus 2015 om 20:52

Fabregas speelt echt dramatisch de laatste tijd net als Ivanovic. Willian is een goede speler, maar scoort echt veel te weinig. Van Pedro moeten we nog afwachten hoe hij het gaat doen. Begon goed, maar wel tegen een dramatisch Wba. Costa lijkt ook een andere speler tegenover vorig seizoen.

Bij City lijkt iedereen al meteen in vorm aan het begin van het seizoen en ze spelen ook gewoon geweldig.

United mist nog een echte CV. Blind doet het uitstekend daar, maar met hem achterin ga je natuurlijk niet de BPL winnen. Dan zou LVG een standbeeld buiten Old Trafford verdienen.

27 augustus 2015 om 20:56

Daarbij hebben we Mourinho misschien wel de meest hypocriete en irritantste man op de wereld maar hij snapt het spelletje als geen ander, hij kan zijn spelers motiveren als de beste en dat zal belangrijk worden dit seizoen het rommelt nu dan wel bij Chelsea maar ik denk dat ze heel sterk terug zullen komen.

27 augustus 2015 om 23:44

@Mufc-Wazza

Form is temporary, class is permanent.
Ivanovic wordt natuurlijk wel een jaartje ouder.
Dat wordt Azpi op rechts en Baba op links en kan Iva in het centrum spelen.
Zodra de spelers van Chelsea hun top niveau evenaren, is het ook een mega team.

De spelers van City hebben ook hun beperkingen. Die kan ik ook allemaal opnoemen. Er zit niet zo extreem veel verschil in kwaliteit. Het is vooral de vraag welk team het best als team gaat presteren dit jaar. Met het succes van Chelsea van vorig jaar en het matige seizoen van City, zie ik kansen voor City om er met de titel vandoor te gaan.

United heeft ook een prima elftal opzich. Het centrale duo is geen halleluja in de gloria, maar blind en smalling zijn geen koekenbakkers, hoe gek het ook klinkt. De speelstijl van Van Gaal heeft vooral het probleem dat ze tot nu toe het winst creëren uit de top 4. En creativiteit is nodig om de bussen te verslaan van de PL. Verdedigend gezien staan ze wel prima, wat wordt bevestigt door het aantal tegendoelpunten.

27 augustus 2015 om 23:45

@Willian-Borges

Het is voor Mourinho idd de grote klus om dezelfde hongerigheid te krijgen als vorig seizoen. We hebben met City gezien hoe belangrijk het mentale aspect is. Na succes volgt vaak een inkakking. En dat is bij Chelsea nu al te merken. De grote vraag zal inderdaad zijn hoe Chelsea daarmee omgaat.

United ligt te slapen hoor.. topspeler die alleen maar beter gaat worden en perfect op rechts zou kunnen, met Januzaj en Depay zou je onneidig kunnen roteren tijdens de wedstrijd en de verdediging van de tegenstander helemaal gek maken.

27 augustus 2015 om 20:45

Mwah ben ik niet met je eens. United heeft al genoeg aanvallende middenvelders. Je gaat niet 80 miljoen betalen voor een Cam om hem vervolgens als rechter middenvelder op te stellen. De Bruyne heeft net als Mata en Januzaj eigenlijk niet de snelheid om op de flank te spelen.

27 augustus 2015 om 20:47

Januzaj heeft toch wel een lekkere sprint in de benen hoor, maar ik ben het met je eens dat hij niet de allersnelste is.
80 miljoen is inderdaad wel veel, ik heb ook over het salaris gekeken maar 20 miljoen per jaar gaat veeeeelte ver.

27 augustus 2015 om 22:32

City heeft op de rechterflank geen snelheid nodig. Niet dat de Bruyne de sloomste is. Maar City speelt behoorlijk op balbezit. Wat dat betekend is dat de meeste ploegen naar achteren worden gedrukt. Nu ook word Navas altijd door 2 man verdedigd. Waardoor zijn snelheid niet relevant is omdat hij het niet optimaal kan benutten. Met de Bruyne heeft City een speler die de defensie van een tegenstander helemaal kapot kan maken met zijn spel en passes. Navas doet dat niet. En natuurlijk heeft City al Silva. Maar met de Bruyne erbij word het nog makkelijker voor City om defensieve clubs te verslaan. En voor snelle counters heb je altijd nog de goeie passes van de Bruyne en Silva. Terwijl Sterling en Aguero wel snel zijn en hun snelheid kunnen benutten. Ik had ook altijd mijn twijfels over Sterling. Maar na het zien van de 1ste 3 wedstrijden snap ik waarom Sterling is gehaald. Hij combineert zo makkelijk mee met City. En hij is altijd dreigend en in de meeste gevallen is hij omsingeld met tegenstanders. Waardoor hij voor City juist zeer nuttig is.

Ik verwacht ook nog wel dat United met een grote aankoop gaat komen.

1 top spits binnenhalen en Rooney echt op '10' laten spelen.
Gewoon een echte afmaker zoals Müller, Lewandowski, Ibrahimovic of een Cavani.

Naast Rooney hebben ze vrij weinig voor in de punt.

27 augustus 2015 om 21:21

Zlatan zou natuurlijk geweldig zijn! Die maakt die cv's in engeland hartstikke gek. Ik zie het helaas niet gebeuren

Met alle respect voor De Bruyne maar ik hoop dat hij de belangrijke man wordt bij City en dan bedoel ik als vaste basiskracht ten alle tijden en niet als stand in als één van de vele die daar rond lopen. Dzeko heeft ook één redelijk seizoen gehad daarna was het bank klant pur sang en af en toe invallen. City blijft maar kopen en de bedragen gaan tegenwoordig nergens meer over. Toch had ik De Bruyne liever bij Man U gezien dan bij City. Maar goed premier leage tv rechten zijn voor bijna 7 miljard verkocht t/m seizoen 2018/2019 + alle rijke clubeigenaren kan men kopen wie men wilt....

27 augustus 2015 om 21:10

City zou toch echt ballen moeten hebben om een speler van 75 miljoen op de bank te zetten. Ik zie het niet direct gebeuren. De Bruyne is mede door zijn bescheiden prijskaartje niet gelukt bij Chelsea. Dat zal deze keer dus geen probleem mogen vormen.

27 augustus 2015 om 22:38

Dzeko begon met een dramatisch half jaar voor City. Waarin hij in 16 wedstrijden 1x scoorde. Terwijl hij ook nog de meeste van die wedstrijden mocht beginnen. In het kampioensjaar 2011-2012 heeft Dzeko een goed seizoen gedraaid. Maar daarna is het bergafwaarts gegaan. En nooit is hij op dat niveau teruggekomen. Het probleem zit hem in het feit dat Dzeko geen harde werker is. Aguero is dat ook niet. Maar daardoor ben je in balverlies altijd meer kwetsbaarder. En als je de kansen krijgt moet je ze benutten. Ook dat deed Dzeko op een gegeven moment niet. Ik heb hem ook altijd beter gevonden bij Bosnie dan bij City. En als je 3 seizoenen achterelkaar een niveau haalt wat niet hoog genoeg is. Dan kun je verwachten dat je in de loop van die seizoenen gepasseerd word.

Overigens is het wel grappig dat iedereen raar doet over de transfersom. Di Maria ging vorig jaar voor 82 miljoen naar Utd. Een speler die een goed WK had en een aardig seizoen met Real Madrid. Di Maria was op dat moment al 26 jaar. Terwijl City voor 8 miljoen minder een speler haalt die 3 jaar jonger is. Maar die zeer terecht gekozen werd als beste speler van de bundesliga met 10 goals en 20 assists. Ik vind dat persoonlijk een logischer deal dan Di Maria. Zelfs al was Di Maria wel een succes voor Utd. Dan nog denk ik dat de Bruyne een betere deal is.

28 augustus 2015 om 00:02

Wacht.. Wat? Di Maria heeft veel meer bewezen dan KdB die precies 1.5 seizoen leuk speelt. Heb jij het wel over voetbal?

28 augustus 2015 om 01:59

Zo bijzonder deed Di Maria het niet. In zijn 4 jaar Madrid was hij alleen in zijn laatste jaar echt goed. Daarvoor deed hij het degelijk. Zeker niet geweldig zoals Kdb.

Ben benieuwd ten koste van wie dit zal gaan op het middenveld...fernandinho? Maar dan zal Toure controlerend moeten gaan spelen. Wel een middenveldje dan. Toure - Silva - De Bruyne

27 augustus 2015 om 21:33

Waarschijnlijk Nasri of Navas gaan banken. Fernandinho moet voor de balans blijven staan. Met het overvolle programma gaat de Bruyne gewoon 30+ spelen hoor! En hij kan op elke drie posities voorin uit de voeten, net als Sterling en Silva

27 augustus 2015 om 22:42

Navas en Nasri werden beide gerouleerd. Beide wisten niet te imponeren vorig seizoen. Al begint Navas best aardig dit seizoen. Ik denk daarom dat de Bruyne de plek van Navas gaat overnemen. Dit zou de sterkst mogelijke opstelling moeten zijn. Het is nog afwachten of Mangala zijn basis behoud. En ook Clichy en Kolarov worden vaak afgewisseld. Overigens speelde de Bruyne al op rechtsbuiten bij Wolfsburg. Altans op die positie maar wel met een vrije rol. Dus de kans dat hij daar gaat spelen is groot. Al speelde Silva soms ook wel eens op die positie.

Hart
Zabaleta
Kompany
Manga/Ota
Kola/Clichy
Fernandinho
Yaya
de Bruyne
Silva
Sterling
Aguero

Uitstekende aankoop! Veel analisten en critici zeiken over het aankoopbeleid van city, maar dit is wel te rechtvaardigen. Nasri en Navas zijn geen wereldtoppers en Sterling, Silva en de Bruyne achter Aguero is natuurlijk smullen. Vraag is alleen of Silva en de Bruyne elkaar niet in de weg gaan lopen, omdat ze beide op 10 het best renderen. Ik had ook nog een talentvolle controleur gehaald, want ik vind Fernando wat tegenvallen en Fernandinho en Yaya hebben ook niet het eeuwige leven.

27 augustus 2015 om 22:08

Dat komt hopelijk volgend seizoen wel nog. City zal dit seizoen niemand meer halen denk ik, dus volgend seizoen zullen ze een cvm binnen halen.

28 augustus 2015 om 00:50

Inderdaad, want europees heb je wel een breker nodig. Maar wel eentje die in het positiespel meekan. Delph is vaardig, maar afwachten... Wellicht een type als Gonalons of w.carvalho

Waarom koopt city niet een echte vleuegelspeler? dalijk verkloten ze 2 nummer 10 door op de vleugel te zetten.

28 augustus 2015 om 00:52

Heb je ook wel een punt ja. Vind navas behalve snelheid weinig brengen. Maar goede wingers zijn helaas schaars, hoewel douglas costa ook niet had misstaan bij city

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren