Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Transfer Pepi naar PSV weer stap dichterbij: Romano meldt interessant detail

Laatste update:

PSV heeft een persoonlijk akkoord bereikt met Ricardo Pepi over een dienstverband in Eindhoven, zo meldt transfermarktexpert Fabrizio Romano vrijdagnacht. Technisch directeur Earnest Stewart moet alleen nog overeenkomen met FC Augsburg om de deal te beklinken, maar ook die onderhandelingen bevinden zich in de afrondende fase. De Eindhovenaren praten met de Duitsers over de laatste details. Verder weet Romano een interessant feitje te melden: Pepi wilde ondanks de interesse van Feyenoord alleen naar PSV.

Waarom Pepi enkel de overstap naar PSV wil maken, maakt Romano echter niet bekend. Mogelijk ziet de twintigjarige spits meer in een concurrentiestrijd met Luuk de Jong dan met Feyenoord-spits Santiago Giménez, die in De Kuip onomstreden is. Feyenoord had met Danilo in het afgelopen seizoen tevens als een redelijk presterende reservespits in huis. Duidelijk is nu dat Pepi de komende jaren in het Philips Stadion gaat spelen. Rik Elfrink meldde vrijdagavond dat hij voor zeker vier of vijf seizoenen gaat tekenen bij PSV.

De vijftienvoudig international (zeven doelpunten) van de Verenigde Staten neemt geen deel aan de Gold Cup met zijn geboorteland, wat gunstig is voor PSV. Daardoor kan Pepi op korte termijn aansluiten in Eindhoven. De verwachting is dat de rechtspoot het grootste gedeelte van de voorbereiding met de selectie van Peter Bosz mee zal maken. PSV oefent in juli tegen Sint-Truiden, FC Blau-Weiss Linz, Augsburg, FC Eindhoven en Nottingham Forest. Pepi gaat dus direct tegen zijn oude club aantreden. PSV gaat van 13 tot en met 23 juli op trainingskamp in Oostenrijk. De bekerwinnaar neemt het op vrijdag 4 augustus in De Kuip op tegen landskampioen Feyenoord in een duel om de Johan Cruijff Schaal.

Elfrink, PSV watcher van het Eindhovens Dagblad, meldde vrijdagmiddag al dat de Eindhovenaren flink de portemonnee trekken voor de Amerikaanse spits. Pepi gaat PSV minstens negen miljoen euro kosten, terwijl Augsburg ook ‘een dubbelcijferig’ doorverkooppercentage heeft bedongen. Daarmee kunnen de Duitsers bij een toekomstige miljoenentransfer van Pepi de eerder gemaakte kosten enigszins dekken. Augsburg haalde de jonge aanvalsleider in januari 2022 naar Europa toe. Destijds betaalde de Duitse laagvlieger ruim zestien miljoen euro aan FC Dallas voor zijn diensten.

Wie wordt de eerste spits van PSV onder Peter Bosz?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een interessant detail zeg. Heerlijk om dit te horen. Kom op zeg, dit is toch geen nieuws?

On: heel blij dat hij komt, zit potentie in en kan me voorstellen dat hij marketingtechnisch ook heel interessant is.

24 juni 2023 om 07:44

Vind hem ook een interessant profiel hebben. Een Amerikaan uit Texas met Mexicaanse roots alleen dat al naast z’n jonge leeftijd en nu al international in een goed USA.

24 juni 2023 om 08:17

Pepi is echt een topaankoop. Volg die jongen al een tijd (eigenlijk sinds zijn debuut in de MLS) en ik zie in hem echt een potentiële topspits. Vind het dan ook ontzettend jammer dat hij niet naar Feyenoord komt, maar ik ben ook blij dat hij voor de Eredivisie behouden blijft. Wat betreft de transfersom ben ik niet zo bang, want die jongen is zijn geld meer dan waard. Daar ga je binnen 2 jaar het driedubbele voor vangen.

24 juni 2023 om 09:02

Thanks voor deze info, klinkt goed. Erg interessant profiel en ideaal dat je nu met Luuk en Pepi twee totaal verschillende types hebt.

24 juni 2023 om 09:20

Ik heb meer het idee dat feyenoord enkel mee bied zodat de prijs omhoog blijft gaan

24 juni 2023 om 10:20

Pepi heeft een neusje voor de goal, maar voor de rest zie ik in hem echt geen potentiële topspits. Vind hem voetballend bijzonder zwak, niet goed in de combinatie.

24 juni 2023 om 11:26

Bij Ausburg nemen ze 6 miljoen verlies op de koop toe om van hem af te zijn. Zouden ze daar dan achterlijk zijn?

Mocht dit doorgaan; gefeliciteerd aan alle Psv'ers. Je betaald als club wellicht wat veel, maar als supporter merk je daar niks van toch? Zou een uitstekende toevoeging aan de selectie zijn.

24 juni 2023 om 08:11

Niet op mijn bankrekening nee, maar als er dan alsnog geen verdedigers gehaald worden omdat er niet genoeg budget is, merk je dat zeker. Afijn, een spits erbij was ook nodig, nu de verdediging versterken.

24 juni 2023 om 09:56

Zolang de spitsen er 1 meer maken dan de verdediging tegen krijgt, is er niet veel aan de hand.

Ze hebben hem voor 16 miljoen gekocht en verkopen hem voor 9 miljoen ? Kunnen ze niet rekenen in Augsburg ??

24 juni 2023 om 07:45

Staat in de tekst. Augsburg hoopt dat verschil met een fors doorverkoop percentage nog enigszins goed te maken.

24 juni 2023 om 07:45

Kende lezen? Dikke vette doorverkoop percentage om het verschil te dekken

24 juni 2023 om 07:56

Want jij denkt dat er een club is die 16mln of meer voor hem wil betalen?

24 juni 2023 om 08:20

Nou 16 is al gedaan

24 juni 2023 om 08:12

CAMELLIA. Reken er maar niet op 😜
Maar psv moet ook kunnen rekenen achter hoede versterkingen moeten ook komen.

24 juni 2023 om 08:18

Mooi he dat iedereen jou afbrandt, maar wel doet alsof een doorverkoop percentage de oplossing is. Alsof Pepsi ineens na 1/2 seizoenen psv 100il waard is en voor minstens dat bedrag wordt verkocht

24 juni 2023 om 08:38

@basdejong. Nou, als je de concurrentie strijd van Luuk de Jong gaat winnen, dan schiet je transferwaarde wel omhoog natuurlijk. Maar ben het inderdaad wel met je eens. Soms moet je als club je verlies nemen en met dit doorverkooppercentage proberen ze de schade nog enigszins te beperken.

24 juni 2023 om 08:33

Ze gebruiken dezelfde calculator die psv heeft gebruikt bij de Baumgartl transfer

24 juni 2023 om 09:20

Eerder als Feyenoord bij Kokcu aangezien het doorverkooppercentage ook hier de oplossing blijkt.

Als psv fan baal ik echt,
Dit gaat hem niet worden denk ik..

Had hem liever bij FEY gezien
Maar snap ook wel weer dat je psv kiest boven fey

24 juni 2023 om 07:43

Snap ik dan weer niet. Maar denk dat hij meer speel minuten gaat krijgen bij psv

24 juni 2023 om 07:44

Bij gebrekkige kwaliteit is die keuze zeker te billijken😉.

24 juni 2023 om 07:44

Ja dat snap ik ook.
Bij Feyenoord zou die namelijk 2e spits worden 😆

24 juni 2023 om 07:48

Vlak Danilo niet uit. Die is er ook gewoon nog.

24 juni 2023 om 08:59

Is een prima aankoop. Uitstekend profiel, 20 jaar, snel, kopsterk, heeft diepte in z'n spel en heeft bewezen goals te maken in de Eredivisie. We hadden na het vertrek van Fabio echt een nieuwe spits nodig.

Word tijd dat de laaste stap word gezet. Ben benieuwd wie er meer volgen want achterhoede is niet zo best

24 juni 2023 om 09:53

Pepi is wel een hele goede 1e aankoop. Verwacht dat hij het wel goed gaat doen onder Bosz. Wellicht iets teveel betaald, maar als die goed presteert merk je daar niks van.

De achterhoede is wel vaker het zorgenkindje bij psv. Ben benieuwd wie ze daar in het vizier hebben.

Tot ie er 15 of nog meer inschiet dan hoor je niemand er meer over.
Kwaliteit heeft ie. De vraag of ie de druk aan kan bij Psv.
Bij een Groningen spelen speelt wel ff wat anders.

24 juni 2023 om 08:32

Gaat Pepi niet halen. Te grote stap in mijn ogen en zal veel wisselspeler zijn

24 juni 2023 om 08:40

Scoorde 12 goals + 3 assist bij de nummer laatste he.. bij PSV is de aanvoer beter dus ben benieuwd. Pepi past wel beter bij de stijl van Bosz maar Luuk is een grootverdiener en man van de club dus ben benieuwd.

24 juni 2023 om 08:43

Daarnaast scoort Pepi ook best wel veel bij USA.

Dit klinkt aslof hij zichzelf niet in staat acht om Gimenez bij Feyenoord uit de basis te spelen. Beetje zwakjes als dat echt zo is. Je speelt toch gegarandeerd CL. Bij PSV is dat nog maar de vraag. Wel moet hij de Jong uit de basis kunnen spelen, want die heeft echt zijn beste tijd gehad. Ook past de Jong niet in het systeem van Bosz.

24 juni 2023 om 09:21

Dat is niet zwak, maar vooral verstandig. Er zijn zoveel voetballers die zichzelf overschatten en denken meteen een basisplek te kunnen veroveren.

24 juni 2023 om 10:37

Nja, dit klinkt.. Voetbalzone gooit er zelf maar een zinnetje tussen om een bepaalde stemming te creëren: "mogelijk ziet de twintigjarige spits meer in een concurrentiestrijd met Luuk de Jong dan met Feyenoord-spits Santiago Giménez, die in De Kuip onomstreden is".

Mogelijk? Zo kan ik ook wel een artikel vullen met aannames en zelf bedachte redenen. Misschien, en dat is niet provocerend richting onze Rotterdamse supporters, heeft PSV gewoon meer aanzien? Daar doen een paar wisselvallige seizoenen echt niet aan af.

Ben best benieuwd naar Pepi. Of die het Niveau aan kan dat we bij PSV graag willen zien van een spits. Minimaal 25 Goals in de competitie verwacht ik van een PSV spits.

24 juni 2023 om 08:32

Het is de topscorer van de eredivisie maar 4 keer gelukt in de laatste 10 jaar om boven de 25 goals uit te komen dus wellicht een hoge standaard om het voor een PSV spits aan te houden.

24 juni 2023 om 08:34

Maakt mij niet zoveel uit hoeveel goals er gemaakt word door een individu. Zolang het team goed speelt en er veel goals gemaakt worden. Zie Pepi er wel 10-15 maken elk seizoen.

24 juni 2023 om 08:44

Hoelang is het wel niet geleden dat een PSV'er meer dan 25 goals heeft gemaakt in de Eredivisie?

Zie hier de verhoudingen in het hedendaagse voetbal. Een Duitse laagvlieger tikt zonder te blikken of blozen 16 miljoen af terwijl een Nederlandse topclub opziet tegen een transfer van 9 miljoen.

24 juni 2023 om 08:58

16 voor Pepi was toen gewoon enorm veel geld. Een Nederlandse topclub zou dat er nooit voor over hebben. Dat heet onderhandelen, niet 'opzien' tegen een transfer.

24 juni 2023 om 10:09

Er wordt ook doodleuk 25m voor bassey neergelegd. Zo gek is het dus niet meer deze tijd.

Op zich wel logisch dat de jonge Pepi kiest voor PSV. Dit zal vemoedelijk niet zijn laatste club zijn en vauit PSV heb je nu eenmaal meer kans op een goede transfer internationaal.

24 juni 2023 om 11:07

Je speelt CL met Feyenoord + Gimenez is geschorst de 1e wedstrijden en zou hij zich al kunnen laten zien. Ik zie niet in waarom je er internationaal beter op staat bij PSV tov Feyenoord mbt een transfer. In beide gevallen kun je een stap omhoog maken als de prestaties goed zijn.

24 juni 2023 om 13:42

Sla de transfersommen van de afgelopen 20 jaar van Feyenoord en PSV er maar op na. Je ziet het nu ook bij Kokcü. Die was vanuit PSV voor meer geld verkocht en vanuit Ajax voor nog meer, dat is gewoon een feit.

25 juni 2023 om 00:38

Feyenoord nu is andere situatie tov 20 jaar terug. De lage transfer prijs van Kokcu heeft waarschijnlijk betrekking op een afspraak bij zijn verlenging. Ik verwacht dat de transfer prijzen van Feyenoord alleen maar hoger worden, ook vanwege CL. Ajax staat hier natuurlijk nog ver vanaf, maar als het Feyenoord nog een keer lukt om kampioen te worden, is dat gat snel gedicht met in ieder geval PSV.

Heb zo'n gevoel dat hij totaal niet gaat slagen bij PSV

24 juni 2023 om 10:11

Zou je dat misschien kunnen onderbouwen? Heb zn gevoel dat vanavond het gras blauw is.

Dat detail snap ik wel want bij Feyenoord speelt een spits die nog wel wat beter is. Dus dan is het voor Pepi plaatsnemen op de bank en veel meer moeite doen zich op te werken tot eerste spits. Beetje de tendens onder spelers tegenwoordig, kiezen voor de makkelijke weg. Echter als hij verder had gekeken speelt Gimenez nog een jaar op Zuid en dan wordt Pepi spits 1. En dat bij een club die momenteel meer perspectief heeft dan in Eindhoven.

Mooie aankoop voor PSV en denk dat ze veel plezier gaan beleven aan die jongen. Hoop dat Feyenoord doorschakelt naar van Hooydonck. Echte pinchhitter en iets ander type dan Danilo waardoor beide van waarde kunnen zijn bij een invalbeurt afhankelijk van situatie. Denk dat het een schot in de roos is wanneer je hem aantrekt 's alternatief van Pepi.

Ik denk dat dit ook te maken heeft met Ernest Stewart, daar zal hij wellicht ook meer bij voelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren