Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Trainingspak van Zivkovic valt op bij fans: ‘Niet slim natuurlijk’

Laatste update:
/

Richairo Zivkovic werd op zestienjarige leeftijd, na zijn debuut bij FC Groningen, ‘de nieuwe Arjen Robben’ genoemd. De aanvaller verdiende een transfer naar Ajax, maar zijn ontwikkeling stagneert. Zivkovic is nu bankzitter van Jong Ajax, na een mislukte verhuurperiode aan Willem II. Er worden grote vraagtekens bij zijn discipline en mentaliteit gezet. Dat hij vorige week bij Ajax in een trainingspak van Barcelona kwam aanzetten, wordt door de fans als misplaatst uitgelegd.

“Niet slim natuurlijk”, vertelt zaakwaarnemer Guido Albers in het Algemeen Dagblad. “Maar al die jongens lopen in zulke pakken naar De Toekomst en kleden zich daar om. Maar als profvoetballer kijkt Big Brother altijd mee. Dat onderschat hij soms.” Albers weet dat de terugkeer van Zivkovic naar Amsterdam zo’n beetje de laatste kans van de aanvaller is. “De verwachtingen waren groot toen hij anderhalf jaar terug voor Ajax tekende”, erkent hij.

“Zeker nu kun je zeggen dat Richairo te hoog is ingestapt. En het is ook niet niks: ineens bij zo’n grote club. In zo’n grote stad”, zo besluit Albers. Zivkovic werd afgelopen maand met onder meer Roda JC Kerkrade en NEC in verband gebracht. Bij laatstgenoemde club was hij een serieuze kandidaat om het eventuele vertrek van Christian Santos op te vangen, maar de Venezolaanse aanvaller bleef in Nijmegen.

Denk jij dat Richairo Zivkovic ooit de eerste spits van Ajax zal zijn?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Het wordt steeds erger met de judgemental environment in Nederland. Bahbah. Wtf maakt het nou uit, dat die jongen in een trainingspak loopt, die je gewoon voor 80-120 euro kan kopen. Waar hij dus sowieso genoeg geld voor heeft. Hetzelfde als met Memphis, die een hoedje op heeft. Als hun dat leuk vinden, laat ze dat lekker dragen.

11 februari 2016 om 07:37

Memphis en Zivcovic presteren niks maar verdienen klauwen met geld en doen veels te interessant.

Gewoon presteren, of normaal doen.

11 februari 2016 om 08:20

Uhm, Hansi, ik ben Ajaxfan, maar om Memphis en Zivkovic gelijk te schakelen gaat mij echt te ver. Memphis is van belangrijke waarde geweest in het kampioenschap van PSV en was vaste basisspeler. Daarnaast, hij is nog niet geflopt bij Man U. Zivkovic heeft zelfs bij Willem 2 niks laten zien.

11 februari 2016 om 08:31

Hansi, dus je mag geen trainingspak aantrekken die je mooi vind? Doe je dan al interessant ja?

11 februari 2016 om 09:14

Waar zegt hij dan dat ze even goed zijn! ? Jonge. ...jonge. ...lezen is toch niet zo moeilijk. Hij zegt duidelijk dat ze slecht presteren,,op welk niveau maakt geen drol uit!

11 februari 2016 om 09:22

Bram1282, hij noemt ze in 1 zin. Dus is het wel een vergelijking.

11 februari 2016 om 10:02

Het is gewoon een goeie terrechte vergelijking. Het gaat namelijk in deze vergelijking niet over de voetbalkwaliteiten, maar over het commentaar op de kleding. Slaat nergens op dat half nederland valt over een hoed of een pak. Tattoos zijn ook al een bron van commentaar. Laat die gasten lekker. Alsof het invloed heeft op de prestaties :s

11 februari 2016 om 10:48

Hij droomt in ieder geval het mooiste voetbal.
Heeft niets met de haast arrogante houding van Memphis te maken. Een trainingspak van de beste club ter wereld heeft hooguit met die droom te maken. Mag toch? In z'n slaap is hij nog met voetbal bezig !-)

11 februari 2016 om 11:27

Markoesj, dat is onzin. Dat hij twee spelers in één zin noemt, betekent niet automatisch dat Hansi een vergelijking maakt wat betreft hun ervaring en klasse. Hij schakelt ze daarin zeker niet gelijk op één lijn of beweert dat ze even goed zijn. Het enige wat Hansi beweert is dat ze beide niet presteren, terwijl ze er rijkelijk voor beloond worden en veel te interessant doen. Maar dat is niet de vergelijking waar jij het over hebt.

On: het is jammer dat Zivkovic om dit soort dingetjes als een volwassene wordt veroordeeld. Die jongen is in feite nog steeds een kind en beseft in al zijn naïeviteit niet dat het niet handig is om in een trainingspak van Barca op de training aan te komen. Ik zie het probleem niet zo. Als hij dat gewoon een mooie outfit vindt? Dat anderen daar iets achterzoeken is achterlijk en zegt meer iets over de bekrompenheid van diegenen.

11 februari 2016 om 14:18

Deze!

11 februari 2016 om 07:44

Het gaat niet om het feit dat hij een trainingspak draagt van 120 euro.
Het gaat er om dat het een trainingspak is van een tegenstander. Ajax kan Barcelona natuurlijk treffen in de Champions League, en dan loopt deze snotneus in een pakje van een concurrerende club.

Want ongeacht het enorme niveauverschil, kan het zomaar zijn dat Ajax en Zivkovic volgend jaar voor de CL tegen Barcelona spelen.
Reist hij dan ook in zijn Barcelona pakje, of zal hij dan keurig het pak aandoen van de club waarvoor hij speelt?

11 februari 2016 om 11:37

Ik denk toch echt niet dat dat het punt is waar mensen over vallen. Ze vinden een uiting van verwaand en verheven gedrag. Onzin natuurlijk, maar dat terzijde. Je mist echt het punt in deze.

Bovendien is Barca echt geen concurrerende club in verhouding met Ajax. Die tijd is al vele jaren geleden beslechtend in het nadeel van Ajax. En wat denk je zelf? Dat Zivkovic in een trainingspak van Barca zal aankomen als ze tegen die club zullen spelen?

11 februari 2016 om 07:44

Nogal verschillende zaken zeg.
Barcelona is gewoon een concurrent op Europees niveau van Ajax, ondanks het levensgrote niveauverschil. Dan ga je toch niet in de bedrijfskleding lopen van clubs waar je gewoon tegen kan spelen in de Cl.
Staat niet echt professioneel. Hoe je je gewoon in het dagelijks leven kleed is een andere verhaal, dat moet iedereen lekker zelf weten.

11 februari 2016 om 08:21

Ach joh, wat een onzin. Die jongen is 19. Elke jongen ontwikkelt zich anders, langzaam of snel. Zivkovic heeft tijd nodig en een sturende hand. Ik kan dit Zivkovic echt niet kwalijk nemen.

11 februari 2016 om 09:17

Concurrent laat me niet lachen, die clubs hebben gewoon fans over de hele wereld en vaak zijn ze fan van kinds af aan, wat een gedoe dat die met een barca pak loopt zeg man man, het is geen Feyenoord of PSV pak.

11 februari 2016 om 10:42

Buiten dat, het is gewoon onprofessioneel als speler van Ajax om in een trainingspak van een andere club te lopen, klaar.

11 februari 2016 om 16:30

Toen jong oranje het ek won en je zag ineens allemaal buitenlandse vlaggen vond ik dat ook raar. Kampioen PSV had ook allemaal mexicaanse en colombiaanse vlaggen op het veld (in plaats van psv). Vind het allemaal overdreven, maar als die gasten dat zelf willen dan moeten ze dat toch lekker zelf weten? Wie zijn wij om iemand op zijn vootkeuren af te rekenen.

11 februari 2016 om 18:13

Ik vind het niet professioneel. Je krijgt kleding van de profclub waar je speelt en die je ervoor betaald. Vervolgens koop je kleding van een andere club en ga je daarin lopen. Als je na een kampioenschap een vlag van je land van herkomst vast hebt vind ik totaal iets anders. Prima als je barca-fan bent, maar blijf gewoon professioneel. Ik doe naar me werk toch ook geen brandweermanpak aan als ik kleding van me werk krijg om in te verschijnen.

11 februari 2016 om 18:27

Kwalijke zaak dat je baas je verbied om in een brandweerpak aan te komen. Je kan toch, als je eenmaal aankomt, gewoon weer je professionele clownspak aandoen? Andere spelers komen misschien wel in een nike of armani shirt. Ook van een andere sponsor....

11 februari 2016 om 19:05

Echter niet van een concurrerende werkgever ongeacht, zoals hierboven eerder aangegeven, het niveauverschil. Kudo's voor de clownspak opmerking.

11 februari 2016 om 09:17

Ben benieuwd of je ook hetzelfde had gereageerd als hij een Feyenoord trainingspak aan had gedaan. Of ligt het dan ineens anders?

11 februari 2016 om 09:38

Het wordt juist steeds erger met de jeugd die zich niks aantrekt van autoriteit en maar doet waar het zin in heeft. Wel een miljoenensalaris pakken maar niet het fatsoen hebben om gewoon netjes in Ajax pak te komen. Voetballers hebben al de schijn tegen dat ze totaal buiten de maatschappij staan dus zulke voorvallen pakt men alleen maar op. Als hij nou weergaloos zou spelen was het anders maar hij bakt er niks van.

11 februari 2016 om 12:48

Volgens mij staat er in het stuk toch duidelijk dat bijna alle spelers in dergelijke kleding naar de training komen. Ze kleden zich om op de club.

Nou nou nou opeens in een grote stad. Ik snap best dat Groningen geen Amsterdam is maar laten we niet doen alsof die van Lutjebroek naar de hoofdstad is gegaan.jammer dat dit dan weer word aangehaald. Alsof in Groningen geen verleidingen zijn met een uitgaansleven wat nooit sluit.

11 februari 2016 om 07:43

Ik bedoel denk je dat dit in duitsland word gezegt? Ja vast wel. Maar dat zijn types die dus niet goed genoeg zijn. Altijd dat gejamaar in Nederland. We moeten veel harder worden wil je de echte top overhouden.

Wat een fucktop leven hebben die voetballers eigenlijk.. Geld en roem. Maar je kan jezelf niet eens meer kleden hoe je wilt, stupid world.

11 februari 2016 om 08:20

Heeft niet perse met voetbal te maken hoor. Stel dat je bij de Albert Heijn werkt, dan kan je toch ook niet in kleding van Jumbo op je werk komen, Of in een G-star kleding winkel met een shirt met een Diesel logo. Als je naar je werk gaat moet je gewoon geen kleding dragen van een concurrerend merk/team. Wat je daarnaast draag mag je zelf weten.

En dat geld moet je ook zien ter compensatie van. Hoge bomen van veel wind. Je zit meer in de media, je privacy is beperkt en daar krijgen ze meer geld dan de gemiddelde Nederlander voor terug.

11 februari 2016 om 08:34

Nee, op je werk kleed je je on dan. Echter kun je niet zomaar Jumbo kleding kopen. Maar als jij in een Diesel shirtje naar de Gstar winkel gaat om te werken, krijg je gewoon een shirtje uit de winkel die je koet aantrekken hoor.

11 februari 2016 om 12:06

Waarom vergelijk je Jumbo en Albert heijn als Barca en Ajax ? Ajax is als G-star en Barca zoals Phillip plein.

11 februari 2016 om 09:37

Die 15 jaar dat ze topvoetballer zijn, staan ze in de spotlight. Publiekelijk bezit. Dat is moeilijk en lijkt me niet altijd even leuk.
Maar als het echt zo 'focktop' voor hem is, dan stopt hij toch lekker.
Je weet wat er bij komt kijken als profvoetballer zijnde. Maar op je 35e financieel (nagenoeg) onafhankelijk zijn en daarna in de anonimiteit kunnen verdwijnen, vind ik niet bepaald focktop.

Zal mij een worst wezen in welke trainingspak hij komt, zolang het maar niet van onze rivalen zijn. Haha Als je het maar op het veld laat zien, en laat het nu net Zivkovic zijn die ermee aan komt?!? Tja veel positieve dingen laat hij niet zien zowel op het veld als daar buiten. Een beetje de gebeten hond.

Haha is hij daar niet iets te oud voor? Bij n jochie van 10 kan ik het begrijpen maar je gaat als volwassen man toch niet in m voetbaltrainingspak van n voetbalclub lopen. Behalve dan n ajax pak rond het trainen natuurlijk

11 februari 2016 om 08:36

Nou, ik ben 25 en draag ook gewoon trainingspakken van voetbalclubs hoor. Hoezo zou dat niet kunnen?

11 februari 2016 om 09:44

Natuurlijk mag en kan dat, maar ik vind ook dat het er een beetje kinderachtig uitziet. Net als die gasten van 20-30 die trainen in een volledig Real Madrid tenue . Leuk als je 10 bent maar als volwassen kerel zou je toch met andere dingen bezig moeten zijn lijkt mij. Maar ieder zijn ding natuurlijk.

11 februari 2016 om 10:31

Als volwassen kerel zou je moeten weten hoe je iedereen in zijn waarde moet laten. Wat maakt het nou uit als je op die leeftijd zo nu en dan een trainingspak draagt. Als hij dat mooi/fijn vindt, prima toch? Hij doet er niemand kwaad mee.

Wat boeit dat nou in vredesnaam? De halve wereld geilt op Barca, maar als een speler van Ajax dat doet is dat niet okee? Ondanks het feit dat die clubs verschrikkelijk veel dwarsverbanden hebben? Ondanks het feit dat Ajax en Barca op geen enkele manier concurrenten zijn, laat staan rivalen? Tsjongejongejonge zeg.

Dat Cabral bij ADO op zijn flikker kreeg, omdat hij een pet droeg van 010-kleding (populair merk bij onder meer de supporters van Feyenoord) in de spelersbus van ADO kan ik nog inkomen. Net als die speler van Ajax die een selfie maakte met een grote '010 isn't just code'- sticker (duidelijke verwijzing naar Feyenoord/rotterdam) duidelijk zichtbaar op zijn telefoon. Ja, dat is onhandig.

Maar een trainingspak van Barca? Kom op zeg, dat je je daar druk om kunt maken.

Bas Dost slaapt nog steeds in een Ajax pyjama, lekker belangrijk! Gezeur is er altijd wel. De hoed van Memphis. De petjes. De Ipod. Bij Heerenveen werd Abgar Barssom niet opgesteld omdat hij een staartje had. Gezeik over tatoos, haar en kleding en de Wag's. Alle randzaken om het voetbal heen is soms nog erger dan het geroddel van tante Miep bij de kapper!

Nou niet om te zeiken maar toen ik vroeger bij een regionaal clubje in de B2 speelde hoefde ik ook niet aan te komen in de Barcelona trainingspak. We kregen van de sponsor allemaal een trainingspak en op wedstrijddagen moesten we daarin op de club komen. En dat was maar de B2 van een regionaal clubje dat niet eens landelijk speelde.

Jong Ajax is gewoon onderdeel van Ajax en dus een BVO ook die trainingspakken worden gesponsord en dien je gewoon aan te trekken als je naar je werk toe gaat. Dat je dit überhaupt niet gewoon uit jezelf doet? waarom zou Ajax je anders een trainingspak geven, voor thuis op de bank? Als ie nou in zn woonplaats naar de supermarkt ging in een trainingspak van Barca moet ie zelf weten maar naar je werk? wetende dat zij je er een hebben gegeven denk eens na joh.

11 februari 2016 om 09:07

Die trainingspakken zijn er alleen voor de training zelf en trekken ze meestal ook pas in de kleedkamer voor de training aan.

11 februari 2016 om 09:59

Je zegt het zelf al: op wedstrijddagen.

11 februari 2016 om 10:27

Mijn god zeg. Ik heb in een sportschool gewerkt en fietste ook niet in mijn trainingsbroek en shirt naar mijn werk. Daar kwam ik ook wel eens aan met een Nike shirt, maar gesponsord door Adidas. Wat een ellende, zeg. Dat ik nooit ontslagen ben is in jouw redenering een wonder.

Dat jij in je plaatselijke amateurclubje niet in een trainingspak van een profclub mocht komen naar de wedstrijd, lijkt me nogal wiedes. Maar ik neem aan dat jullie ook keurig netjes dan trainingsshirts hadden voor tijdens trainen? Of had je die niet? Dan ben ik benieuwd hoe je dan gekleed was. De sponsor staat niet elke wedstrijd langs de lijn hoor, dat je het even weet.

Ik vind het zo overdreven om daar heisa om te maken. Barcelona is een club met wereldwijd aanzicht waar ongeveer de helft van de wereld fan van is. Dat Zivkovic ambieert om bij Barcelona te voetballen, is verre van realistisch maar lijkt me geen actie die niet door de beugel kan. Barcelona is verre van een concurrent voor Ajax en zal ook nooit een concurrent worden. Als je ze loot in de Champions League is het enige wat je weerhoudt van janken het feit dat je naar Camp Nou mag en dat je de Arena afgeladen vol hebt voor deze wedstrijd. Verder is het op geen enkele manier realistisch dat je over twee wedstrijden zou winnen. En daar kan je over discussiëren, maar ik vind het gewoon een feit. Het gebeurt wel eens dat Ajax wint, dat weet ik, maar Barcelona hoeft maar even aan te zetten en het is klaar.

Om een lang verhaal kort te maken: Als hij een Barcelona trainingspak wilt aantrekken, moet hij dat lekker doen. Als het een Feyenoord of PSV-trainingspak betrof, was het een heel ander verhaal.

Vroeger waren we in nederland allemaal zo tollerant. Waar gaan we heen? Je mag je niet zonaar kleden, bedreigingen all over the place richting spelers... Maatschappelijk is het ook steeda harder. Man man man, wat win je nou met al die negativiteit

11 februari 2016 om 11:03

De hele maatschappij is zwaar verkloot. En dat komt mede door smartphones en de media die veel
onzin loopt te lullen.

11 februari 2016 om 11:38

Komt ook omdat mensen niet meer gelovig zijn. In de kerk leer je om tolerant/verdraagzaam te zijn naar andere mensen en leer je om niet egoïstisch te leven. Al heb je natuurlijk ook gelovigen die zich daar niet houden.

11 februari 2016 om 12:50

Ik wil nou niet zeggen dat al die gelovigen nou zo tollerant zijn (naar elkaar misschien, maar niet naar alles dat anders is). Algemeen fatsoen ja. Kan je geen regels aan stellen, moet uit mensen zelf komen. Media en smartphones ik nou niet direct noemen. De vermeerpop, de racistische toestanden, demonstraties tegen vluchtelingen, islamvrees... Heeft uiteindelijk niet 100 procent met smartphones te maken. Sensatiemedia misschien. En populisme in de regering

Hij is nog jong en dat blijkt wel weer uit deze aktie. Hij laat alleen maar weer merken een goeie mentor nodig te zijn. Maar kom op een ander trainingspakje...

Deze riooljournalistiek moet eens stoppen. Wie interesseert het nou hoe ze zich kleden. Wat ze in hun vrije tijd doen moeten ze toch zelf weten. Als er nou alleen gefocust wordt op het voetballende aspect zou wat beter zijn ipv deze onzin publiceren.

Terecht dat die daarop aangesproken wordt. Bij mijn club loopt ook zo'n gast. We hadden hoge verwachtingen toen hij uit de jeugd doorstroomde, maar nee hoor nu gewoon weer een plekje terug. Maar hij lijkt dat niet te begrijpen en iedere woensdagavond toch weer gewoon in zijn Ajax trainingspak naar het veld komen. Onbegrijpelijk....

Edit: Owja de ervaring leert dat ik zelf moet aangeven dat dit sarcastisch was...

11 februari 2016 om 12:52

Ik wil net zeggen. Bij ons (in rotterdam) ook zon figuur. Komt in een ajaxpak trainen. Best raar, want wij zitten op hockey

Als hij nou een shirtje wisselt met Messi na een Champions League wedstrijd. Mag hij dat shirtje dan nooit aandoen. Dit gaat tenslotte om een trainingspak. Die je hier in de winkel kan kopen.

Dit komt niet meer goed met Zivkovic bij Ajax. Hij heeft niet de juiste mentaliteit. Afscheid nemen en weer dumpen in Groningen.

Niet zo raar toch dat hij een Barca pak wil dragen ? mooiste club van de wereld

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren