Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Tottenham Hotspur klopt in januari met fiks bod bij Ajax aan’

Laatste update:

Tottenham Hotspur heeft meer dan gemiddelde interesse in André Onana, zo schrijven Engelse media zondag. Volgens de laatste berichten uit Engeland is de Premier League-club mogelijk van zins om in januari een formeel bod op de doelman van Ajax uit te brengen. De 23-jarige Onana zou worden gezien als de ideale vervanger van Hugo Lloris.

Lloris revalideert momenteel van een zware blessure aan de elleboog, maar presteerde wisselvallig in de maanden voorafgaand aan zijn kwetsuur. De clubleiding ziet Argentijns international Paulo Gazzaniga liever de rol van tweede doelman vervullen dan de basisplek die hij op dit moment inneemt.

Het lijkt vrij onwaarschijnlijk dat Ajax medewerking gaat verlenen aan een tussentijds vertrek van Onana én dat de doelman zelf trek heeft in een dergelijke overstap naar Londen, maar de kranten in Engeland verzekeren dat de Amsterdamse club bereid is om medewerking te verlenen als er minimaal 35 miljoen euro wordt geboden. Tottenham zal Lloris hoe dan ook moeten verkopen en dat is een complicerende factor, daar de Frans international dit kalenderjaar waarschijnlijk niet meer in actie zal komen.

Onana verlengde afgelopen seizoen ook nog eens zijn contract bij Ajax tot de zomer van 2022. De doelman genoot in de zomer interesse van Paris Saint-Germain, dat uiteindelijk voor Keylor Navas koos, en ook van ex-werkgever Barcelona. “Ze wilden mij terughalen”, erkende de Kameroens international twee weken geleden. “Het is mijn huis, ik ben onderdeel geweest van die club, dat blijf je dan ook de rest van je leven. Maar het was niet het goede moment om terug te keren, misschien gebeurt het wel nooit. Maar deze zomer zag ik er geen heil in.”

Ajax moet André Onana in januari verkopen als een dergelijk bedrag wordt geboden

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

TOT dit gaat zeker niet gebeuren wacht maar tot de zomer

3 november 2019 om 14:52

35 miljoen strik erom heen en verkopen heeft 1 topjaar gehad houdt te weinig de 0 zelfs in de Nederlandse competitie.

3 november 2019 om 16:53

Je bent net als Alfredo van The Godfather, heeft graag verstand van zaken maar snapt er de ballen niet van.

Gaat Ajax never doen. En 35 mil is mager voor deze keep. Zou het wel mooi vinden om Bruno te zien keepen .

3 november 2019 om 08:43

Er is een reden dat Varela uit de basis werd gespeeld bij Benfica.

3 november 2019 om 09:13

‘Zou het mooi vinden om Bruno te zien keepen’ gisteren is bekend geworden dat Ajax Telstar heeft geloot in de beker, wellicht geduld hebben tot die wedstrijd. Maar als basisspeler zie ik niets in die jongen. Geen slecht woord over hem hoor, schijnt fantastisch in de kleedkamer te liggen. Maar dit lag José ‘Hip Hop’ Manual Pinto ook bij Barcelona

3 november 2019 om 09:17

Nou dan zetten we lekker scherpen op doel toch? Kom op zeg. Varela is een goede keeper met ervaring dus laat die maar lekker de opvolger worden. Maar dat gaat toch pas in de zomer gebeuren

35 mlj is te weinig, 1 van de beste doelmannen van het moment en nog zo jong, en zo veel potentie om nog verder uit te groeien tot de beste vd wereld. Langlopend contract ook nog. Minstens 60 miljoen, alle vertrouwen in Marc.

3 november 2019 om 08:54

Precies. Niks minder dan bijvoorbeeld een Kepa en we weten voor hoeveel die ging.

3 november 2019 om 11:07

Kepa keepte wel al jaren in de Spaanse competitie, die internationaal wel gezien wordt als meerdere niveaus hoger dan de Nederandse. Natuurlijk heeft Onana zich ook bewezen in de CL, maar een seizoen lang consistent keepen in Spanje of in Nederland maakt nog wel een wezenlijk verschil.

3 november 2019 om 12:55

@salvatoreconte, Ajax kan gerust boven het bedrag van Kepa gaan zitten qua vraagprijs. Kepa op moment van de transfer heeft wel geteld circa 54 wedstrijden in de La liga gespeeld bij een subtopper verder geen enkele Europese wedstrijd gespeeld voor Bilbao. Weinig consistent aan. Onana op dit moment meer dan 150 wedstrijden voor Ajax waarbij een EL finale en een CL halve finale.

3 november 2019 om 13:13

Onzin, een seizoen lang de beste keeper in de CL zijn maakt een wezenlijk verschil. Dat is waar die clubs je het hardst nodig hebben.

5 november 2019 om 11:23

Kepa had 54 duels in Spanje, Onana heeft 47 duels in Europese competities, wat vergelijkbaar is qua niveau en aan het einde van het seizoen ook rond de 55. Daarnaast nog zo'n 150 eredivisie potjes. Dus ik denk dat Onana zeker niet minder bewezen is dan Kepa.

ik weet zeker dat hij niet in de winter gaat. En kan mij ook niet voorstellen dat Ajax hem voor 35 verkoopt. Als je ziet dat er 30 miljoen wordt betaald voor cilissen. Hij is toch niet minder dan de keeper van Liverpool en city. Volgens maar zijn die voor veel hogere prijzen gekocht.

3 november 2019 om 08:22

Onana is zeker wel minder als Ederson en Alisson, kom op man..

3 november 2019 om 08:26

Volgens mij is hij wel nog wat minder dan de keepers van LFC en Man City,maar de potentie heeft hij zeker wel. Komt dus vooral door zijn jonge leeftijd. Alisson en Ederson zijn nog een trapje hoger nu,de voortzetting,meevoetballen en lange pass op maat zijn bij Ederson van eenzaam niveau,daar kan geen enkele keeper aan tippen!

Ik mag voor Marc toch hopen dat hij dit weglacht en pas gaat nadenken als er minimaal 50 mln op tafel komt. Is momenteel al een top 10 keeper, is jong, vorig jaar halve finale CL met fabuleuze reddingen. Kepa en Allison kwamen van gelijkwaardige, zo niet mindere clubs vandaan en die kostten 70-80 mln.

Tottenham is geen mooie club. Vind onana meer type voor in duitsland, spanje of frankrijk. Dortmund, Leverkusen, of misschien wel PSG

3 november 2019 om 13:42

Hoezo is Tottenham geen mooie club?

Nooit meer een speler aan Tottenham verkopen. Laat ze die zelf maar opleiden. Die tijd is voorbij. Of voor bedragen tussen de 80-120 miljoen. Die Levi wil altijd voor een dubbeltje op de eerste rang zitten. Maar biedt Cristian die nog een eenjarig contract heeft rustig voor 120 miljoen aan geïnteresseerde clubs.

3 november 2019 om 08:28

Helemaal eens. Echt een verschrikkelijke club, voornamelijk door de aanwezigheid van Levy. Altijd beschamende biedingen neerleggen bij clubs, zelf vraagprijzen hanteren van 100+ miljoen en spelers gevangen houden tegen hun wil in. Nee, wat mij betreft geen zaken meer doen met Spurs. Daarnaast is Spurs helemaal geen echte vooruitgang tov Ajax; je zult namelijk nooit een prijs winnen.

3 november 2019 om 09:19

Belachelijk kinderlijke reactie. Spelershandel is zaken doen en de essentie van zakendoen is winst maken en dat gaat alleen lukken als je je produkten voor zo weinig mogelijk geld inkoopt en voor zoveel mogelijk geld verkoopt. Doe je dat niet, gaat je bedrijf uiteindelijk gewoon failliet. En betaald voetbal is gewoon een bedrijfstak en een voetbalclub een bedrijf.

3 november 2019 om 10:39

Helemaal mee eens. En die Levy verstaat zijn vak gewoon uitstekend. Elke supporter zou blij zijn met zo'n man bij zijn club.

3 november 2019 om 11:17

@Scepticus38
Je hebt helemaal gelijk. Levy is gewoon een uitstekende zakenman. Dit veranderd echter niets aan het feit dat ik persoonlijk geen zaken met hem zou willen doen.

3 november 2019 om 12:06

Overeenkomsten tussen onze super Marc en Levy?

3 november 2019 om 09:11

Overmars wil toch ook voor een dubbeltje op de eerste rang zitten? Zo werkt het nou eenmaal.

3 november 2019 om 09:14

Wat een kinderlijke onzintekst. Denk je soms dat Overmars 30 miljoen voor een speler gaat betalen als hij hem voor de helft kan krijgen?. Ajax kan rustig spelers aan Tottenham blijven verkopen, het is de taak van Overmars om er voor te zorgen dat daar genoeg geld tegenover staat. Probeer je ook eens aan de feiten te houden, Eriksen en Vertonghen zijn voor weinig geld naar Tottenham gegaan omdat ze in hun laatste contractjaar zaten en/of een gelimiteerde transfersom in dat contract hadden staan of afspraken hadden gemaakt over de transfersom. Daar heeft Ajax zelf voor getekend, het is volslagen belachelijk om Tottenham te verwijten dat men daar gebruik van heeft gemaakt. Voor Sanchez heeft Tottenham meer dan 40 miljoen betaald en dat is voor eredivisiebegrippen gewoon een marktconform bedrag. Sanchez heeft er geen twijfel over laten bestaan dat hij weg wilde toen Ajax CL deelname misliep en daar heeft Tottenham van geprofiteerd zoals Ajax dat ook zou hebben gedaan. Of denk je soms dat Overmars bereid zou zijn om PSV 30 miljoen voor Bergwijn te betalen als er in diens contract zou hebben gestaan dat hij voor 20 weg mocht? Onana heeft met Ajax afspraken gemaakt over een langer verblijf en het is niet ondenkbaar dat daarbij afspraken gemaakt zijn over de hoogte van de afkoopsom. Als Tottenham dat bedrag wil betalen, zal Ajax hem gewoon moeten laten gaan en daar niet moeilijk over doen, al lijkt mij een overgang in de winterstop mij volstrekt onbespreekbaar. Ajax wil niet meer dan 20 miljoen voor een speler betalen, maar heeft voor De Jong van Barcelona het vierdubbele verlangd. Het is dan ook niet meer dan logisch dat Tottenham zoveel mogelijk geld voor Eriksen wil vangen, hun onderhandelaar zou wel gek zijn om met minder genoegen te nemen dan er in zit. Dat zou Overmars zelf ook niet doen. De veronderstelling dat je voor de ene speler de hoofdprijs zou moeten betalen omdat je de andere voor de hoofdprijs hebt verkocht, is infantiel. Dan snap je helemaal niets van zakendoen. Iedere club probeert de kosten van inkomende transfers zoveel mogelijk te beperken en uit uitgaande transfers zoveel mogelijk geld te peuren. Als men dat niet zou doen, is de club binnen de kortste keren failliet. Je verwijt Levy iets dat Overmars exact hetzelfde doet en dat slaat helemaal nergens op.

3 november 2019 om 09:25

Scepticus38: waar haal jij de energie vandaan? Overigens heb je helemaal gelijk, in dit geval. Ben het regelmatig ook niet met je eens, maar dat ter zijde. Ik vind je uitleg altijd helder en begrijp je altijd. Ben zelf ook een fan van Ajax, maar er zijn zoveel mensen op dit forum die hun Bril niet af kunnen zetten en realistisch naar een situatie kunnen kijken. Waar jij dan toch de energie vandaan haalt om lezers op dit forum een verfrissende blik te bieden, zonder dat dit ook maar enig effect heeft. Want de bril die mensen op hebben word alleen maar groter en groter.

3 november 2019 om 09:52

Scepticus hoezo kinderlijk. Tottenham heeft bij Eriksen en Vertonghen gewacht tot hun contract bijna afliep. Dat was slim en hun goed recht. Maar Ajax heeft daarvan geleerd. En dat zal niet meer gebeuren zeker niet bij Tottenham. Daarbij hebben ze bij Sanchez ook een spelletje gespeeld. Ajax is op een gegeven moment maar accoord gegaan omdat meneer niet meer wilde trainen en een transfer forceerde. Er gaan geluiden dat Levy hierachter zat maar dat is lastig te bewijzen. Ajax is nu niet veel minder dan Tottenham. En heeft de contracten goed op orde. Een speler even goedkoop weghalen zal niet zo snel meer gaan. Overmars staat er juist om bekend dat hij marktconform of zelfs meer betaald. Kijk naar Scherpen en Kik Pieri. Maar goed het maakt niet uit. Want wat Tottenham in het verleden deed gaat nu toch niet meer gebeuren.

3 november 2019 om 10:15

" Tottenham heeft bij Eriksen en Vertonghen gewacht tot hun contract bijna afliep ". Is volstrekte onzin. Dat kan helemaal niet omdat Tottenham geen enkele invloed heeft op de contractonderhandelingen tussen Ajax en betreffende spelers. Eriksen en Vertonghen hebben contractaanbiedingen van Ajax gehad en naast zich neer gelegd. Eriksen en Vertonghen hebben met andere woorden hun contract zelf laten aflopen en daar heeft Tottenham van geprofiteerd zoals Ajax heeft geprofiteerd van al die jeugdspelers van bijv. AZ die niet wilde tekenen. Je meet met 2 maten en probeert gewoon recht te praten wat krom is. Ook dat verhaal over Sanchez is baarlijk nonsens. Als een speler niet meer wil trainen, is het de speler die daar verantwoordelijk voor is en niet de club waar hij naar toe wil. Ajax heeft sanchez laten gaan omdat die alleen naar Tottenham wilde en het volste recht van een speler is om te bepalen waar hij naar toe wil. Het is aan Ajax om te bepalen tegen welke voorwaarden men bereid is om daar haar medewerking aan te verlenen en een bedrag dat 8 keer zo hoog is als de inkoopprijs, lijkt me daarvoor ruim voldoende. De veronderstelling dat Overmars bereid zou zijn om meer te betalen dan nodig is, is kinderlijk naief. Als hij dat zou hebben gedaan, was hij al lang weg gestuurd, aangezien het niet zijn geld is waarmee hij speculeert, maar dat van de aandeelhouders. Overmars betaalt gewoon het bedrag dat hij vind dat een speler waard is en marktconform is niets anders dan het bedrag dat geinteresseerde kopers er voor over hebben. Voor Scherpen en Pirie was behalve van Ajax geen belangstelling en dus kan je onmogelijk beweren dat het bedrag dat Ajax betaald heeft niet marktconform zou zijn. Scherpen heeft Ajax minder dan een miljoen gekost en Pirie 4. Een dergelijk bedrag heeft de club ook op tafel gelegd voor Victor Jensen en dat was nog een B junior van 16 toen de club hem heeft opgehaald. Ajax heeft veel geld en kan daarom wat meer risico nemen en meer uitgeven dan andere clubs. Maar dat is iets heel anders dan dat Overmars dat daarom bewust zou doen. Die gedachte is ronduit kinderlijk.

3 november 2019 om 10:20

Ieder heeft zijn eigen waarheid Scepticus. Ik noem jou ook niet naïef. Maar goed leuke tekst heb je getypt daarvoor dank maar je hebt mij in ieder geval niet overtuigd. Daarbij hoop ik dat je wel weet dat de aandelen voor het grootste gedeelte in handen zijn van Ajax zelf.

3 november 2019 om 10:33

Ik ben het 100% eens met scepticus , in nederland is ajax die de spelers vaak transfervrij wegkaapt en dat doen de grotere clubs in europa dan weer bij ajax. Een mooi vb is schone , kon bij tekenen bij nec maar dan had ajax hem nooit gehaald . en het is wel zo dat ajax altijd de spelers duur wilt verkopen en voor een prikkie wil kopen !

3 november 2019 om 10:46

Schone is ook echt de enige speler die transfervrij naar Ajax is gekomen. Doordat hij dat deed verlangde Ajax ook slechts een kleine vergoeding voor hem. Niet eens een transfersom. Slecht voorbeeld. Daarbij heeft Overmars toegegeven soms teveel voor een speler betaald te hebben. Geen club had 4 miljoen voor Kik betaald. Of 4 miljoen voor jeugdspeler Jensen. Zelfs de 12 miljoen voor Neres was toentertijd aan de hoge kant. Zoniet teveel zo gaf hij in een interview toe.

3 november 2019 om 12:20

" Daarbij heeft Overmars toegegeven soms teveel voor een speler betaald te hebben. ". Iedere club heeft wel eens teveel geld betaald voor een speler of denk je dat Ajax lang voordat Overmars zich met het aankoopbeleid ging bemoeien, 16 miljoen betaald zou hebben voor Sulejmani als men van tevoren had geweten wat voor een fiasco dat zou worden? Denk je dat Manu Pogba voor een habbekrats naar Juventus zou hebben laten vertrekken als men van tevoren had geweten dat men 100 miljoen op tafel zou moeten leggen om hem weer terug te kopen? En wat versta je eigenlijk onder teveel betalen? Je weet pas of je teveel betaald hebt voor een speler als je hem gaat verkopen. Neres heeft op dit moment een geschatte transferwaarde van 60 miljoen voor wat het waard is. Denk je nu echt dat als Overmars hem straks ook daadwerkelijk voor dat bedrag gaat verkopen nog steeds vindt dat hij teveel betaald heeft? En denk je dat als Pirie zijn belofte waar maakt en voor heel veel geld verkocht gaat worden, hij nog steeds denkt dat 4 miljoen teveel is?. Bovendien heeft Overmars helemaal niet gezegd dat Ajax teveel betaald heeft, maar dat clubs als Ajax zich voor een speler meldt, hoger in de boom gaan zitten omdat Ajax meer te besteden heeft en daarom soms meer voor een speler moet betalen dat andere clubs. Dat is iets anders dan teveel betalen, dat is als je meer voor een speler betaald dan hij waard is. En of Ajax daadwerkelijk teveel heeft betaald voor Pirie, moet nog blijken. Ajax leek op het eerste gezicht teveel hebben betaald voor Kristensen, maar uiteindelijk is die voor hetzelfde geld de deur uit gegaan waarvoor hij is aangekocht en blijkt het begrip " teveel betaald " in dat specifieke geval niet zoveel waard.

3 november 2019 om 12:29

Je mag mij rustig naief noemen als daar aanleiding voor is, helemaal als je dat ook nog eens met argumenten weet te onderbouwen. Daar heb ik geen enkele moeite mee. Dat Ajax groot aandeelhouder is, wil nog niet zeggen dat de aandeelhouders die minder aandelen hebben rechteloos zijn en maar machteloos zouden moeten toekijken als er op onzorgvuldige wijze met hun aandelen wordt omgegaan zonder dat ze daar iets tegen zouden kunnen doen. Ook dat is naief. Zelfs als je maar 1 aandeel hebt, kan je een directeur of commissaris die jouw belangen heeft geschaad voor de rechter slepen en als je kan aantonen dat die dat heeft gedaan, zal die daar ook voor worden gestraft.

3 november 2019 om 11:54

Dat noemen we zaken doen. Goedkoop inkopen en duur verkopen is de juiste manier om je club te laten groeien. Er is geen bedrijf ter wereld die het hoofd boven water kan houden door genoegen te nemen met een bescheiden winst.

3 november 2019 om 12:16

Zaken doen is meer dan dat. Het is ook gunnen. Niet iemand zijn ballen eraf snijden. Ik heb er zat gezien die op die manier zaken deden en die hielden het nooit lang vol. Zaken doen is partnerschap. Je kan elkaar zo maar weer nodig hebben.

3 november 2019 om 12:06

Toen Ajax Eriksen en Vertonghen verkochten was dat uit nood gedwongen omdat Ajax financieel gezien in een moeilijke periode verkeerde maar nu staan ze vele malen sterker in de onderhandelingen en laten Onana zeker niet tijdens de winterrstop gaan.

Wat een onzin verhaal. Onana heeft nog lang niet het niveau van een Lloris en ik betwijfel of hij dat ooit zal halen. Voor de Nederlandse competitie een prima keeper maar heeft nog te veel fratsen om internationaal iets voor te stellen.

3 november 2019 om 08:09

Jij kijkt Ajax nooit in de CL de afgelopen anderhalf jaar? Daarbij is LLoris erg onzeker dit seizoen. Maar goed jij zal dat ook gedacht hebben over FDJ. Die liep teveel met de bal.

3 november 2019 om 08:30

Het is mooi om te zien dat iedereen denkt dat ajax na één seizoen toevallig goed gepresteerd te hebben Europees ze bij de wereld top horen... Alleen de Jong is/was een absolute topspeler, de Ligt is zwaar overhyped en hierdoor voor veel te veel geld verkocht. De overige spelers zijn leuk voor de Europese middenmoot maar meer ook niet.

3 november 2019 om 08:51

Probeer eens een inhoudelijke, met argumenten onderbouwde reactie te geven ipv je te buiten te gaan aan provocerende inhoudsloze teksten. Die app van jou voegt helemaal niets toe. En probeer eens na denken voor je een nutteloze kinderlijke tekst dropt als " de Ligt is zwaar overhyped en hierdoor voor veel te veel geld verkocht ". Je kunt als verkopende partij nooit iets voor te veel geld verkopen, als je iets verkoopt, is het immers de bedoeling om er zoveel mogelijk voor terug te krijgen. Je redeneert als een klein kind.

3 november 2019 om 13:36

Onana is te klein, Onana is afwachtend bij hoge ballen van de flanken, Onana, heeft een matige trap, Onana is soms erg onrustig, Onana is niet constant en Onana heeft geregeld fratsen. Zo goed....?

3 november 2019 om 16:44

Haha houtapp,op alles wat je zegt zit je zo fout mee zeg! Onana komt uit bij elke hoge bal tegenwoordig is alles behalve afwachtend, heeft een goede trap gemiddeld gezien en zeer weinig fratsen.in de CL keept hij nagenoeg constant op echt extreem hoog niveau, en heeft voor Ajax zoveel punten gepakt, niet normaal!de fratsen heeft die afgeleerd, en elke keeper maakt wel eens een fout, maar Onana doet dat zeer weinig!wees er maar zeker van dat hij bij de absolute top komt!onana is 1.87m, Campos was 1.75 en absolute top.ik kan niets anders concluderen dat je echt geen enkele kijk hebt op voetbal en enkel een aversie tegen Ajax...en daarmee wens ik je veel succes!

3 november 2019 om 18:23

Iets met een gekleurde bril heet dat volgens mij... Onana is gewoon Europese middenmoot, leuke keeper om erbij te hebben. Toch moeilijk om te accepteren als iemand een andere mening heeft.

3 november 2019 om 08:40

Beste houtaap!
Lloris beter dan Onana?? Hou op hoor!!
Heb jij in een bos geleefd?? Onana heeft reuze stappen gemaakt de afgelopen 2 seizoenen. Fratsen zie je zelden of nooit meer bij hem.
Heeft Ajax zowel nationaal als Europees al heel wat puntverlies weten te besparen.
Onana is een superatleet en heeft de gehele Europese top achter zich aan.
Ik denk dat Ajax minimaal 60 miljoen moet vragen en gaat vragen want degene die Onana strikt hoeft zich de komende 10 jaar geen zorgen te maken over de keeperpositie.

3 november 2019 om 09:12

Mag ook voor 50 als het maar niet naar Tottenham is of ze moeten 20 teveel willen betalen. Voor 35 miljoen mogen ze Siem de Jong halen.

3 november 2019 om 13:32

Het blijft lastig om objectief te reageren... Lloris en nog minimaal 20 keepers zijn beter dan Onana. Onana is een prima keeper voor een Real Betis, FC Porto, Leverkusen. Daar is niks mis mee, maar meer dan subtop gaat hij niet worden. Leuk als tweede keeper achter bijvoorbeeld een Lloris maar een basisplaats gaat hem niet worden bij een absolute topclub. Hij is van een vergelijkbaar niveau als Cillessen ook een aardige keeper maar geen top.

3 november 2019 om 13:40

Houtapp ik hoop je de tijd hebt, om je opmerking kracht bij toe te voegen. Welke 20 Europese keepers zijn beter dan Onana? Ik kom niet verder dan Ter Stegen Ederson en Allison, zo 1,2, 3 maar ik ben benieuwd let me know...👀

3 november 2019 om 16:37

Dat zegt toch al voldoende dat jij niet verder komt dan 3 keepers...? Ik zal er een paar noemen: Oblak, Curtois, Kepa, Navas, Szczęsny, Buffon en de Gea bij al deze keepers komt Onana nog niet eens in de buurt.

3 november 2019 om 16:47

Courtios, Haha...die man is de laatste tijd zo onzeker, en ja een goede keeper...maar kijk de stats na wie er de laatste 2 jaren de meeste en beste saves had, gegarandeerd dat Onana top 5 Europa is!

Onzin verhaal. En dit gaat never nooit gebeuren dus ik lach me helemaal suf als ze het nog gaan proberen ook.

Het wordt tijd dat de Nederlandse clubs bedragen van boven de 50 miljoen gaan vragen voor dergelijke spelers.

3 november 2019 om 16:39

Gaat ook wel gebeuren hoor, ik geloof nooit dat Ajax hem voor 35 mil laat gaan...onana is een van de beste keepers in Europa en nog erg jong ook...dus die gaat echt wel voor ruim 50 mil minimaal weg!moeten ze hem wel van de zomer verkopen natuurlijk...

Ajax heeft het geld niet nodig en dus waarom midden in je competitie een van je belangrijkste spelers laten gaan?dat je hem een vervolgstap gunt in de zomer snap ik nog wel.

Is 35 miljoen een fiks bod voor Onana? Dacht het niet.....spurs moet lekker opzouten, Ajax heeft al genoeg spelers aan ze verkocht voor een appel en een ei.

Ajax gaat natuurlijk niet zijn beste keeper verkopen in Januari. Onzin gerucht voor de wandelgangen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren