Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Lloris gaat Tottenham Hotspur na 444 duels definitief inruilen voor nieuwe club

Laatste update:

Hugo Lloris gaat zijn carrière definitief vervolgen in de Verenigde Staten. Fabrizio Romano meldt met zijn kenmerkende here we go dat de Fransman een mondeling akkoord heeft bereikt met Los Angeles FC in de MLS. De doelman gaat een contract tekenen voor één jaar, met de optie op nog een seizoen. Daardoor komt er na elf jaar een definitief einde aan zijn tijd bij Tottenham Hotspur.

Lloris verliet Olympique Lyon in de zomer van 2012 voor een avontuur in de Premier League bij Tottenham. De Fransman was jarenlang de onbetwiste nummer één onder de lat en was zelfs lange tijd aanvoerder van het team. 444 keer droeg Lloris tot op heden het shirt van de Londenaren en daar gaat het naar alle waarschijnlijkheid ook bij blijven.

Aan het einde van vorig seizoen maakte Lloris duidelijk dat hij een nieuwe uitdaging aan wilde gaan. De club gaf de 37-jarige routinier in de zomer de kans om te vertrekken, maar daar kwam het niet van. The Spurs bereidden zich vast op het vertrek van Lloris voor met het aantrekken van Guglielmo Vicario, die overkwam van Empoli.

Tottenham was niet blij dat Lloris niet vertrok. De club was van mening dat hij genoeg tijd had om een transfer te bewerkstelligen. Meerdere keren leek hij ook te vertrekken. Zo leek de 145-voudig international de nummer één kandidaat om aan de slag te gaan bij Internazionale, maar de Milanezen gingen uiteindelijk in zee met Yann Sommer na het vertrek van André Onana naar Manchester United.

Lloris, die nog tot medio 2024 vastlag in Londen, kwam op 23 april voor het laatst in actie. In de wedstrijd tegen Newcastle United (6-1), waarin the Magpies al na twintig minuten een 5-0 voorsprong hadden gepakt, werd Lloris in de rust wegens een blessure naar de kant gehaald. Het seizoen zat erop en na de mislukte transferzomer trainde Lloris nu nog wel mee bij Tottenham, maar wedstrijden zaten er niet in.

LAFC biedt nu uitkomst voor zowel Lloris als Tottenham. De Engelse club gaf donderdagavond het groene licht, waardoor het nu aankwam op de onderhandelingen tussen Lloris en de club uit Los Angeles. Nu er een mondeling akkoord is bereikt, komt er een (voorlopig) einde aan de imposante loopbaan van Lloris in Europa.

Lloris' vervanger Vicario heeft in de eerste seizoenshelft laten zien een uitstekende aankoop te zijn. De Italiaan is de onbetwiste nummer één onder de lat bij Tottenham, dat mede dankzij de vaak cruciale 27-jarige goalie vijfde staat in de Premier League.

Dit artikel betreft een update van een eerder nieuwsbericht. De reacties onder het bericht kunnen daardoor minder actueel zijn.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

denk dat het wel tijd is voor een nieuw avontuur voor Lloris.

hij is niet meer de jongste, ik en vind hem niet meer zo goed als vroeger.

blijft wel een legend hoor vooral voor Frankrijk en Spurs.

Bizar dat een keeper van het kaliber Lloris slechts 4 prijzen bij de senioren gewonnen heeft, waarvan twee bij Lyon in '11/'12, en de Nations League met Frankrijk in 2021.

Die andere prijs is dan wel de grootste die je kan winnen.

Denk dat als maigan fit was afgelopen wk, Frankrijk wereldkampioen was geworden..
Maar zullen we nooit weten 😂

Een ware prof, aanvoerder en clubheld die de club gaat verlaten. Sinds 2012 bij de club en na een moeilijke start de onbetwiste nummer 1.
Na zijn blessure niet meer zijn vorm teruggevonden waardoor meerdere blunders kwamen.

Helaas nooit bij Spurs een prijs kunnen pakken, maar wel de ultieme prijs met Frankrijk: het wereldkampioenschap van 2018 als aanvoerder.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren