Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Lloris kiest nieuwe sportieve uitdaging boven riant salaris in Saudi-Arabië’

Laatste update:

Hugo Lloris is de belangrijkste kandidaat om André Onana op te volgen bij Internazionale, zo meldt het Franse L'Équipe vrijdagavond. Eerder werd Yann Sommer (Bayern München) hevig gelinkt aan i Nerazzurri, maar de doelman van Tottenham Hotspur lijkt toch een streepje voor te hebben. Zodoende kan de 36-jarige Lloris the Spurs na elf seizoenen verlaten. In Londen ligt de recordinternational (145 interlands) van Frankrijk nog tot medio 2024 vast.

Het lijkt een kwestie van tijd te zijn voor Onana de overstap maakt naar Manchester United. De 27-jarige voormalig Ajacied, die pas sinds vorige zomer in Milaan speelt, gaat Inter naar verluidt zo’n 55 miljoen euro opleveren. Onana zelf is al persoonlijk rond met United, terwijl beide clubs dicht bij een akkoord zijn. Op de achtergrond is Inter al weken bezig met een opvolger voor de Kameroener. Niet Sommer, maar Lloris moet de negentienvoudig landskampioen van Italië komen versterken.

Lloris zou al een tijd ‘informeel’ in gesprek zijn met Inter, daar hij nog één laatste avontuur aan wil gaan. Het lijkt erop dat de Italianen concreet gaan worden wanneer Onana definitief bij United heeft getekend. Lloris prefereert een dienstverband bij Inter boven een contract in Griekenland, Turkije en Saudi-Arabië. De Fransman wil langer op het hoogste niveau actief blijven. Het is onduidelijk of Tottenham een transfersom gaat vragen voor Lloris, die in augustus 2012 voor 12,6 miljoen euro overkwam van Olympique Lyon.

De komst van Lloris bleek een voltreffer te zijn voor Tottenham, daar de doelman in de afgelopen elf jaar uitgroeide tot een clubicoon. Inmiddels staat de teller op 447 officiële duels voor Tottenham, waarin Lloris zijn doel 151 keer wist schoon te houden. 508 keer moest hij de bal uit het net vissen na een tegendoelpunt. Tottenham zelf heeft alvast ingespeeld op een eventueel vertrek van Lloris. The Spurs wisten Guglielmo Vicario voor twintig miljoen euro los te weken bij Empoli.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Clubicoon geweest en nu ergens afsluiten! Wel jammer dat hij nieg blijft als mentor voor de nieuwe keeper. Maargoed, Tottenham had al lang een jongere keeper moeten halen die in de rol als tweede keeper met de tips van Lloris kon groeien.

8 juli 2023 om 10:27

Lloris had al 3 jaar vervangen moeten worden. Is gewoon geen wereldkeeper en maakt regelmatig een foutje en heb bij hem vaak het idee dat er houdbare ballen ingaan. Met dat soort spelers blijft Spurs zonder prijzen.
En ja ik weet dat hij het met Frankrijk goed deed, maar dat was gewoon een wereldelftal

8 juli 2023 om 10:46

Elke keeper maakt af en toe wel eens een foutje. Dat heet menselijk zijn.

8 juli 2023 om 11:10

@soccerfan_1
Off: Doe je even de open deur dicht die je net hebt open getrapt over menselijk zijn?

De fouten die Lloris het afgelopen jaar heeft gemaakt zijn niet meer menselijk te noemen, maar een combinatie van onzekerheid in zijn spel en niet meer zijn topniveau aantikken in de Premier League.

Vreemde transfer van Inter. Bij Lloris is het beste er voor mijn gevoel al een tijdje af.

8 juli 2023 om 10:47

Ik snap het ook niet, kunnen ze beter Handanovic houden als tweede keeper. Met Trubin als eerste keeper

8 juli 2023 om 11:40

Handanovic lijkt te vertrekken. Sommer als eerste keeper en Trubin als jong talent dat moet strijden voor de basisplek.

In zijn topjaren echt een goede keeper, misschien dat Italiaanse competitie hem laat opbloeien. Een clubman met zoveel loyale jaren, had bij hem wel verwacht bij grote clubs in zijn topjaren.

Clubicoon en ware aanvoerder. Heeft enorme pieken gehad en behoorde toen tot de elite keepers in die piek, maar helaas ook enorme dalen met veel ketsers. Een contract bij Inter is een mooier vervolg dan dan richting SA. Hopelijk kan hij nog een keer pieken!

8 juli 2023 om 10:55

Tot de elite keepers? Deze man heeft zoveel flaters gemaakt dat ik nog nooit iemand hem bij de beste der beste heb horen scharen, misschien een leuk jaartje onder poch?

Tottenham had allang door moeten selecteren, overigens niet alleen voor een keeper maar voor alle linies. Ik verwacht niet dat ze europees voetbal gaan binnenhalen komend jaar. Maakt t in de PL ook wel lastig aangezien elke club praktisch een big spender is.

Overigens is die wel een top prof en heb ik hem nooit op hele nare dingen kunnen betrappen, in dat opzicht zeker een clubman en icoon. Leuk als levy hem dan wel een transfer gunt en niet t onderste uit de kan wilt halen ( zoals bij kane, al kan die potentieel een concurrent heel veel sterker maken )

8 juli 2023 om 11:09

@dr.jero
Ik zeg toch dat hij ook diepe dalen heeft gekend, maar juist ook enorme pieken. Tijdens die pieken was het zeker een elite keeper.
Na zijn hoofdblessure kwam er toch meer onzekerheid in zijn spel en ketsers.

Dat je het verhaal van Kane erbij pakt snap ik niet. Tuurlijk haalt Levy het onderste uit de kan voor Kane. Dat is de topspeler en ja, die behoort ook al jaren tot de wereldaanvallers. Die ga je dan niet voor een appel en en ei verkopen en al helemaal niet aan de concurrentie.

8 juli 2023 om 11:16

Jij weet duidelijk niet helemaal waar je het over hebt. Lloris was een tijdlang absoluut één van de beste keepers in de Prem, toen er ook een fatsoenlijke verdediging voor 'm stond. Ketsers heeft iedereen. Hoe vaak zitten Neuer, Ederson, Alisson bijvoorbeeld niet fout door het meevoetballen? Dat is ook niet meer op één hand te tellen. Zijn dat ook meteen prutsers dan?

Enne, dat jij nog nooit nare dingen over Lloris hebt gehoord zegt dan ook weer genoeg. De man is niet voor niets bijna twee jaar lang z'n rijbewijs kwijt geweest bijvoorbeeld.

Maar goed. Als Spurs fan ga ik hem wel onwijs missen, echt één van de boegbeelden. Zou het heel mooi vinden als hij nog een jaar had mogen blijven, maar daar is hij helaas te duur voor.

8 juli 2023 om 12:04

D'r.jero ben je arsenal supporter. Hugo was voor ons spurs een legende. Die alles deed voor de club. Ik kom vaak bij spurs en iedereen praat goed over hem want is een icoon ej een betrouwbare aanvoerder die nooit verzaakt en toegeeft als die fouten maakt

Inter ging toch voor Sommer en die keeper van Shaktar? Lloris was jaren geleden wel een goede keeper maar is toch al een tijd passé. Een wonder dat Spurs niet eerder ging doorselecteren.

Zou een slechte transfer zijn. Sommer is ook op leeftijd maar Lloris heeft echt partijen dat hij door de ondergrens zakt. Dat heeft Sommer veel minder. Als Milanista zou ik het natuurlijk niet erg vinden. Maar als inter zijnde zou ik een van de eerdere 3 genoemde keepers kiezen;Sommer,Trubin of Mamardasvili

Zou een hele slechte transfer zijn van Inter. Waarom zou je een 36-jarige doelman willen die al flink is afgetakeld bij Spurs. Ze moeten gewoon gaan voor een talentvolle doelman dan voor oudjes gaan bij Inter.

Geen enkele echt betrouwbare bron rond Inter heeft dit naar buiten gebracht de laatste dagen. Sommer + Trubin lijkt het te worden.

Mocht Sommer niet lukken misschien Lloris in de plaats, dat kan ik me nog inbeelden.

Valt ook te prijzen.
Ook een slimme vent uit een gegoede familie vol advocaten.

Hoop dat die het goed gaat doen.

Hugo bedankt voor je diensten. Echt mijn favoriete keeper. Altijd willen winnen een echt clubicoon jammer genoeg verlaat je ons. Heb echt zoveel van je genoten. Ik gun hem een goed afsluiter want wat is dit een topper

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren