Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Enrique schudt de boel meteen op: Donnarumma moet vrezen voor plek

Laatste update:

Het heeft er alle schijn van dat Gianluigi Donnarumma moet vrezen voor zijn plek onder de lat bij Paris Saint-Germain. De 24-jarige doelman is door de komst van Luis Enrique niet meer verzekerd van het volledige vertrouwen en dreigt tweede viool te moeten spelen, schrijft L'Équipe. Door een veranderende speelstijl en de blessure bij Sergio Rico gaat er hoe dan ook een nieuwe doelman komen.

Het lijkt er sterk op dat de komst van Enrique ervoor zorgt dat de kaarten opnieuw worden geschud bij Paris Saint-Germain. Een positie die hoe dan ook ter discussie staat is die van de doelman. Donnarumma is sinds zijn komst naar de Franse hoofdstad niet onomstreden gebleken en beleefde ook afgelopen seizoen niet zijn beste jaar. Vooral zijn voetenwerk leidde ertoe dat PSG geregeld punten morste.

Met dat gegeven wordt de kans groot geacht dat Enrique de markt opgaat voor een nieuwe sluitpost. David de Gea, Kepa Arrizabalaga en Hugo Lloris zijn namen die reeds aan de landskampioen zijn gekoppeld. Met laatstgenoemde zou zelfs al gesproken zijn. Lloris staat op het punt om Tottenham Hotspur ondanks een doorlopend contract na elf jaar te verlaten en kan bij PSG terugkeren in zijn vaderland.

Vast staat dat Enrique de voorkeur geeft aan een meevoetballende keeper. Keylor Navas heeft al vaker aangegeven niet tevreden te zijn over het aantal speelminuten. Mocht PSG gehoor geven aan zijn wens om te vertrekken, dan zal er spoedig een nieuwe doelman moeten komen, daar Rico door zijn blessure de seizoensstart moet missen. De Spanjaard raakte gewond na een trap van zijn paard en werd in kunstmatige coma gehouden.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Is toch een van de betere doelmannen in Europa geloof ik? Zie hem niet veel spelen, maar was bij Milan altijd een giga talent. Iemand die weet hij hoe zich heeft ontwikkeld?

13 juli 2023 om 08:47

is inderdaad een goede keeper.
denk dat dit voor een club als chelsea wel een prima keeper kan wezen.

keepers waar luis enrique zijn oog op heeft vind ik allemaal een slag minder dan donnarumma

13 juli 2023 om 09:12

Keepers die genoemd worden zijn ook niet al te beste "meevoetballers" dus dat is vreemd om een lantaarn door een andere lantaarn te vervangen.

13 juli 2023 om 09:56

De Gea en Lloris een slag minder dan Donnarumma? Totaal mee oneens. Mensen moeten eens PSG gaan kijken. Donnarumma wekelijks met grote blunders. Eeuwig talent. Mensen die hem na dat EK in 1 adem durfden te noemen met Buffon en Casillas🤣

13 juli 2023 om 09:59

Lloris is al jaren geen topkeeper meer. Maakt enorme blunders elk jaar..

13 juli 2023 om 10:03

Een beetje hetzelfde als Donnarumma dus... Het enige verschil is dat Donnarumma jonger is. Ik zie het liefst Navas blijven, vind hem zo ondergewaardeerd.

13 juli 2023 om 15:04

Buffon en Casillas is wel heel heftig niveau. Ik denk dat alleen courtois daarmee in 1 adem genoemd mag worden van de huidige generatie

13 juli 2023 om 17:08

Manuel Neuer is nog altijd de beste nog actieve meevoetballende doelman. En dan met straatlengtes voorsprong op alles en iedereen. Donnarumma, Lloris, Kepa en De Gea komen daar in geen mijlenver bij in de buurt.

13 juli 2023 om 10:06

Na zijn tijd bij Milan en het EK is hij stil blijven staan in zijn ontwikkeling. Wekelijks zitten er van die onverklaarbare ketsers tussen bij Donnarumma. Misschien toch een beetje te hoge verwachtingen van hem gehad. Dat mensen hem na dat EK meteen de nieuwe Buffon noemen werkt natuurlijk ook niet mee.

13 juli 2023 om 10:30

In theorie wel, maar Donnarumma heeft PSG nu al twee seizoenen de CL gekost, en dat hakt er natuurlijk behoorlijk in.

13 juli 2023 om 10:40

Ik ben totaal geen fan van Donnarumma maar wel een beetje flauw om dat op hem af te schuiven. Zeker tegen Bayern speelde driekwart van het team als een draak. Tegen Real maakte hij te makkelijk fouten, maar die wedstrijd had PSG toen al veel eerder in het slot moeten gooien. In mijn optiek een zwaar overschatte keeper, maar zeker niet de enige reden dat PSG de CL niet gewonnen heeft.

13 juli 2023 om 15:41

Je kan altijd zeggen dat de rest van het team het maar had moeten doen, maar toch worden dat soort dingen wel aan keepers aangerekend - neem bv het optreden van Karius in de 2018 CL finale, Real was veel beter en Liverpool had die wedstrijd ook zonder die blunder waarschijnlijk wel verloren, maar toch was Karius de zondebok en zijn positie was direct onhoudbaar.

En omgekeerd, als je naar de 2021 CL finale teruggaat, daar wonnen de fantastische reddingen van Neuer de titel voor Bayern, ook daar maakte de keeper toch het verschil.

13 juli 2023 om 12:24

Als hij een goede dag heeft, kan hij goed zijn. Het is net een verassingsei..je weet nooit wat je krijgt. Soms is het fantastisch, soms kan het meteen de prullenbak in.Voor een Italiaanse club zou hij wat stabieler zijn door de verdedigende stijl.

Welke “betere” keeper denkt hij te gaan halen dan?

13 juli 2023 om 08:54

Nou die drie namen die staan in het artikel zelf. Al weet ik niet of dat klopt en ik vind ze stuk voor stuk geen betere optie.

13 juli 2023 om 08:55

Bono is in beeld naar het schijnt

13 juli 2023 om 09:13

Die heeft alleen een redelijk WK gespeeld maar is geen absolute top. Of je kiest voor de beste die veel tegen houd (zoals een Oblak) en accepteert dat het voetballend minder is of je trekt de portemonnee en gaat voor een Onana. PSG kennende gaan ze in gesprek met Neuer en halen ze een keeper die net over de top is maar puur de naam heeft.

13 juli 2023 om 09:18

Hahah alleen een redelijk wk nog wel, maar wel een onana noemen

13 juli 2023 om 09:27

Ja maar die is natuurlijk niet beter.

13 juli 2023 om 09:51

Is vorig jaar uitgeroepen tot beste keeper van Laliga, heeft de EL gewonnen en een uitzonderlijk WK gekeept.

13 juli 2023 om 09:23

Ik zie ze wel een berg geld achter laten in Bilbao voor Unai Simon.

13 juli 2023 om 17:13

Als Luis Henrique zijn gebruikelijke selectiebeleid voert, dan kan je rekenen op een Neto, Cillesen, Penha, Bravo of zelfs Victor Valdes.

Dan heb je misschien wel de op een na beste doelman ter wereld onder contract staan en ga je hem vervangen door De Gea, Kepa of Lloris. Eerstgenoemde vertrekt juist bij zijn club omdat de trainer de voorkeur geeft aan een beter voetballende doelman. De tweede is al jarenlang een bron van onrust en zeer onzeker. Dan heb je Lloris die niet meer is wat het was. Je zou toch zeggen, kijk eens opnieuw rond in Milaan als je echt zo nodig een doelman wil. Daar loopt een topper rond.

13 juli 2023 om 09:18

Denk dat dit artikel ook niet helemaal op waarheid berust. Kan best zijn dat PSG in gesprek is met Loris/de Gea, maar die zullen dan backup zijn, want die kunnen natuurlijk allebei al helemaal niet meevoetballen.

Kan daarnaast ook best zijn dat Enrique liever een beter meevoetballende keeper heeft dan Donnarumma, maar daarvoor zal hij het inderdaad ergens in Milaan zoeken en anders blijft Donnarumma gewoon eerste keeper.

13 juli 2023 om 10:33

De op een na beste doelman... Zou je me niet willen laten lachen alsjeblieft? Was het maar waar...

13 juli 2023 om 11:21

Tjah vriendjespolitiek.. 2 Spaanse keepers maar geen Livakovic of een Bounou die het uitstekend deden.

Hoe staat de Gea op het lijstje als ze een meevoetballende keeper willen? Verder mogen ze Kepa ophalen als ze Donnarumma achterlaten.

13 juli 2023 om 10:04

Een ruil tussen De Gea en Donnarumma met United is voor United ook alleen maar top. Laat Onana en Bijlow dan maar links liggen als je hem kan ophalen.

13 juli 2023 om 13:58

De gea is nu transfervrij dus zou dan geen ruilen worden.

Ik weet het niet zo met Donna. Goede keeper, maar het is niet alsof hij tot de top 5 beste keepers van de wereld hoort. Ik vind hem niet zo heel bijzonder. Vooral na die wedstrijd tegen Real waar hij hoogstpersoonlijk PSG uit de CL knikkerde.

Daarnaast lijkt dit me een onzinbericht. Enrique nam De Gea en Kepa niet mee naar Qatar. Waarom zou hij ze nu opeens wel willen?

13 juli 2023 om 10:07

Ik kan er anders geen 5 opnoemen die significant beter zijn. Courtois heeft ook zo zijn nukken. Neuer is wel over de datum. Oblak en Ederson zitten er wat mij betreft ook bij. Maar veel meer niet dacht ik

13 juli 2023 om 10:12

Courtouis, Neuer, Oblak, Ederson, De Gea, Ter Stegen, Ramsdale, Onana, Maignan, Navas, Bono en dan vergeet ik er nog een aantal hoogstwaarschijnlijk. Kijk wekelijks naar Donnarumma en je snapt waarom ik dit vind. Donnarumma is teveel opgehypt na dat EK, maar is momenteel echt niet beter dan Bijlow of Rulli. Dat meen ik serieus.

13 juli 2023 om 10:17

Op dit moment? Courtois, Ter Stegen, Ederson, Oblak en Alisson zijn allen beter dan hem

13 juli 2023 om 10:55

Nou ja, oneens. Courtois vind ik veel te veel bezig met randzaken en problemen veroorzaken. Neuer is ook wel op. Ramsdale en Onana is mij om het even. Prima keepers, maar echt geen wereldtop ala Buffon bijvoorbeeld. Ben het alleen eens over Oblak en Ederson.

13 juli 2023 om 11:59

Heel bijzonder argument gezien Courtois al een paar seizoenen ongelofelijk sterk keept. Lijkt mij toch het belangrijkste argument in de beoordeling, maar kan het mis hebben.

13 juli 2023 om 14:03

Misschien dat je buiten de wedstrijden van PSG dan ook de wedstrijden van de andere ploegen waar je keepers van noemt moet gaan kijken. Niet beter dan een Bijlow of Rulli is natuurlijk complete waanzin.

Zo'n Neuer moet je ook maar weer kijken hoe hij terug komt na zijn zware blessure en De Gea kan natuurlijk op voetballend gebied, vrijwel helemaal niets. Dan heb ik het nog niet eens over zijn ketsers die hij nog meer maakt tegenwoordig.

Donnarumma is gewoon een uitstekende keeper als hij in vorm en van het lijstje dat jij noemt zijn vrijwel alle opties onhaalbaar.

13 juli 2023 om 15:06

Courtois is de beste keeper van de wereld. Wat hij zonder bal doet maakt toch niet zoveel uit bij het bepalen van of hij een goede keeper is? Dom argument zeg.

Chelsea, letten we even op alsjeblieft! Kepa ruilen voor de beste jonge doelman ter wereld, kunnen we dit even regelen alsjeblieft!

13 juli 2023 om 12:29

Ik denk dat Chelsea zich op andere posities mag richten voordat we over de doelman beginnen. Zelfs de 'beste jonge doelman ter wereld' zou gewoon vissen bij het Chelsea van 2022-2023.

13 juli 2023 om 13:19

Hij zou al een stuk minder moeten vangen dan die drollenvanger die we nu op doel hebben staan. Kepa is een drama en dat is al ik weet niet hoe lang het geval. Ik vind het compleet onbegrijpelijk dat Pochettino bereid is om hem te laten staan omdat hij zo leuk kan “meevoetballen”…

Wellicht maak ik ook nog kans om in de spits te eindigen omdat ik zo leuk kan buikdansen, dan kan ik ook niet wat een spits op topniveau moet kunnen maar kan ik wel iets anders compleet nutteloos en blijkbaar is dat het criterium om onder Pochettino bij Chelsea in de basis te mogen spelen!

Wat een onzin bericht. Enrique heeft de gea steevast links laten liggen vanwege zijn voetballende kwaliteiten bij het spaanse elftal. Kepa of Simon zal naar verwachting gebeld worden door PSG.

Kom maar naar Juventus, Szeczny begint op leeftijd te komen, En nu Messi daar weg is, Mbappe daar weg gaat en Neymar ook bijna weg is heb je daar toch niet veel meer te zoeken ?

13 juli 2023 om 10:08

Wat hebben Messi, Mbappe en Neymar daar mee te maken?

13 juli 2023 om 20:51

Bijna alle aantrekkingskracht van PSG is dan weg. Spelers kwamen daar naar toe oa met hun te spelen

Dan is United bezig met Onana met Bijlow als alternatief. Maar ik zou met dit bericht toch meteen doorschakelen naar Donnarumma. Dat is toch wel een van de sterkste keepers die er momenteel rondlopen.

Donnarumma zal wel gewoon nummer 1 blijven. Beetje scherp houden voordat het seizoen begint.
Die keepers die genoemd worden zullen als vervanger van Rico worden gehaald als tweede keeper.
Navas die wilt vertrekken. Logische aankoop als een van hen komt en zullen ook wel minuten maken.

Enrique wil een meevoetballende keeper en dan gaat de media praten over De Gea en Lloris die ook belabberd zijn met hun voeten haha. Kepa kan misschien aardig met zijn voeten spelen maar als keeper zelf is die toch ontzettend matig zeg.

Ach, what's new. Navas werd bij Real Madrid én bij PSG onnodig aan de kant gezet terwijl het gewoon een topkeeper was.

Overigens geloof ik weinig van dit artikel. Hoewel ik helemaal niets heb met Donnarumma vind ik het natuurlijk geen slechte keeper. Maar hij is natuurlijk alles behalve foutloos. En dan vervangen door die andere genoemde goalies voor het voetenwerk? De Gea moest juist weg omdat hij niet goed aan de bal was.

Right.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren