Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Tottenham doorbreekt grens van 100 miljoen met zesde zomeraanwinst

Laatste update:

Djed Spence maakt de overstap van Middlesbrough naar Tottenham Hotspur, zo meldt de club dinsdag via de officiële kanalen. Tottenham maakt naar verluidt in eerste instantie 14,5 miljoen euro over voor de rechtsback. Dit bedrag kan in de toekomst nog oplopen tot 23,5 miljoen euro. Met de uitgaven van de vaste transfersom doorbreekt de Londense club de grens van 100 miljoen euro aan inkomende zomertransfers.

Spence speelde in het afgelopen op huurbasis bij Nottingham Forest. De moderne rechtsback wist in 46 officiële wedstrijden voor de club 3 keer te scoren. Daarnaast gaf hij vijf assists. Nottingham promoveerde uiteindelijk via de play-offs naar de Premier League. Een terugkeer naar Middlesbrough zag Spence niet zitten, waardoor deze transfer de 21-jarige Engelsman perfect uitkwam. Bij Tottenham zal Spence moeten concurreren met Emerson Royal en Matt Doherty.

Via de clubwebsite laat Spence weten erg tevreden te zijn met zijn transfer. “Het is een droom die uitkomt om in de Premier League te gaan spelen voor een club als Tottenham. Het is geweldig en daar ben ik heel dankbaar voor. Nu is het aan mij om deze kans te pakken. Dat de club dit jaar Champions League speelt is een prachtige bijkomstigheid. Ik kan niet wachten om te beginnen.”

Spence is alweer de zesde zomeraanwinst voor het bedrijvige Tottenham. De club trok aan het begin van de transferwindow Fraser Forster en Ivan Perisic aan. Daarna werd 29 miljoen euro betaald voor Brighton & Hove Albion-middenvelder Yves Bissouma. De aankoop van Richarlison was het duurst: de Braziliaan werd voor maar liefst 58 miljoen euro overgenomen van Everton. Verder werd begin deze maand Clément Lenglet gehuurd van Barcelona. Tottenham begint het seizoen op zaterdag 8 augustus om 16.00 uur met een thuiswedstrijd tegen Southampton.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Who the fook is that guy?

19 juli 2022 om 16:48

Rechtsback waar topclubs, waaronder Bayern, achteraan zaten. Schijnt best wel wat te kunnen.

19 juli 2022 om 17:18

Echt een goede back, viel mij heel positief op in de FA cup-wedstrijden die ik afgelopen seizoen van hem heb gezien. Sterke aankoop van Spurs, die speelt Emerson er zo uit verwacht ik.

19 juli 2022 om 16:50

Speelde het arsenal van Arteta helemaal scheel afgelopen seizoen in de FA cup . Verder niet al teveel zien spelen

19 juli 2022 om 16:52

Een snelle aanvallende rechtsback die vorig jaar met Nottingham Forrest is gepromoveerd. Ik hoopte stiekem dat Ajax hem op het oog zou hebben, maar die lijken nu te gaan voor Ethan Laird van United.

19 juli 2022 om 17:04

Ik wilde al zeggen: die is niet te betalen voor Ajax. Maar puur op basis van interesse van andere clubs, was hij denk ik al niet haalbaar voor Ajax.

Laird is een talentvolle back, wat ik mij heb laten vertellen. Ben wel benieuwd, mits hij komt, of hij niet de ontwikkeling van een Rensch en/of Regeer in de weg gaat staan op die positie.

19 juli 2022 om 17:22

Duidelijk wel te betalen. Maar voor zo'n engelse speler is een stap naar de (sub)top van de PL vaak veel interessanter

19 juli 2022 om 18:07

Speelde Arsenal helamaal zoek tijdens de Facup wedstrijd

Doen ze toch goed hoor bij de Spurs! Ken deze jongen wel niet, maar als je ziet dat ze 6 spelers halen voor 100 miljoen euro.

19 juli 2022 om 16:51

PSV heeft het anders met 6 miljoen voor 7 spelers beter gedaan. 😉

19 juli 2022 om 16:52

Wel een fors bedrag voor een Richarlison, die eigenlijk niet eens perse nodig is/was met de bezetting voorin met o.a. Kulusevski, Kane, Son en Moura...

Maar goed, we gaan het zien.

Forster is ook niks speciaals. Perisic is wel een steal, gratis. Bissouma ook, voor die prijs.

19 juli 2022 om 16:58

Richarlison was zeker nodig, kan voorin staan als vervanger van Son of Kane en kan vlak achter ze spelen. Moura is niet goed genoeg en dan had je anders drie spelers voor drie posities, dit geeft ze wat meer keuzes. Bovendien is Richalison een zeer goede speler die in de basis komt te spelen.

19 juli 2022 om 17:01

Ik ben benieuwd. Vind Richarlison ook wel een prima speler hoor, maar nooit echt een heel erg hoog rendement gehaald. Nu was dat, gelukkig voor hem, ook bij een kwakkelend Everton.
Het is een sterke speler met techniek en vooral ook heel veel inzet.

Moura niet goed genoeg? Bij vlagen vond ik Moura wel vaak geniaal hoor. Met een Son - Kane - Kulusevski voorin, speelde hij inderdaad veel te weinig. Denk dat een Moura beter gaat renderen bij meer speeltijd.

19 juli 2022 om 19:28

Klopt El Femomeno, Lucas heeft net als Bergwijn bijvoorbeeld enkel een paar mooie momenten weten te produceren. Het is lang niet constant genoeg geweest en dat is ook de reden dat Kulusevski snel een basisplaats heeft veroverd. Daarom is de komst van Richarlison ook gewoon nodig voor de back-up. Is ook op meerdere plekken inzetbaar voorin.

Ook weer blij met deze aankoop. Dan kan Emerson ook weer de deur uit. Doherty kan als back-up wel blijven die deed het voor zijn blessure wel weer goed.

19 juli 2022 om 20:52

Emerson is ook gewoon geen wingback maar ik heb het idee dat Conte hem erbij gaat houden. Voor mij staan Spence en Dogeherty beiden boven Emerson als wingback want aanvallend brengt hij niks.

19 juli 2022 om 17:07

Dat kun je nu toch niet zeggen, als ze allemaal floppen heb je 100 miljoen weggegooid. Ze moeten het eerst waarmaken.

Eigenlijk wel een goede window voor Spurs tot nu toe hoor.
Spence is de ideale wingback voor hun. Emerson is echt onbesuisd aan de bal en Doherty ben ik nooit echt kapot van geweest bij Spurs. Deed het bij Wolves aardig, maar niet meer dan dat.

Spence is een jonge gast met veel snelheid. Aanvallend sterk en blijft de hele wedstrijd gaan.
Verder ook, voor Engelse begrippen, wel een redelijk bedrag. Niet te duur, in mijn ogen.

Perisic transfervrij is ook een hele goede aankoop, idem de aankoop van Bissouma.

Richarlison is in mijn ogen een beetje overdreven en niet nodig, daar je al Son, Kane, Moura en Kulusevski voor de plekken voorin hebt (en ze hadden Bergwijn).

19 juli 2022 om 17:04

Ik vind het allemaal niet zo bijzonder, als Arsenal CL had gehaald en met zulke aankopen zou komen denk ik dat er weinig fans blij mee waren geweest. Het zijn geen spelers die een CL club zou moeten halen.

Richarlison was goed bij Everton, maar ik ben benieuwd hoe hij zich gaat gedragen als ie niet altijd mag gaan spelen en betere spelers voor zich heeft. Forster is een prima back up, maar op leeftijd. Perisic goede voetballer, maar op zijn leeftijd nog de PL gaan proberen is een gok. Spence is talentvol maar natuurlijk alles nog te bewijzen. Bissouma is de enige waar ik van zeg dat hebben ze goed gedaan, maar dan moeten ze dus met 2 cm's gaan spelen die meer aan verdedigen dan aan aanvallen denken.

Het enige dat echt voor ze spreekt is de coach, bewezen prijzenpakker, alleen jammer dat ie nu bij een club zit die niet weet hoe dat moet

19 juli 2022 om 17:06

Nou nou daar is de arsenal fan weer. Richarlison gewoon orima speler kan 3 posities en is scorend degelijk. Spence is prima jonge gast word gerouleerd met dohertey. En lenglet ook prima voor breedte.

19 juli 2022 om 17:13

Ik was vergeten dat Arsenal fans niet op Spurs topics mogen reageren, maar andersom wel, sorry.

Ik vind Richarlison niet slecht, maar ik weet niet of hij zomaar basis zal spelen met die toppers die voorin al lopen. Kulu is de speler waar hij mee moet gaan concurreren, want Son speelt hij er niet uit. Het geluk kan zijn dat Son zowel rechts als links kan spelen waardoor Richarlison op zijn eigen positie kan spelen.

Spence is een talent en dus alles nog te bewijzen, niet vreemd om dat te zeggen toch?

Lenglet is drek.

19 juli 2022 om 17:17

Ik denk dat lenglet het juist wel goed gaat doen. Met veel ruimte in de rug is ie drek, maar in een meer verdedigend team zal hij het wel goed doen.

19 juli 2022 om 17:28Perisic gaat denk ik nog wel verrassen. Kan die hele linkerflank goed bestrijken.
Spence idem voor de rechteflank denk ik.

Richarlison is gewoon een BPL proven speler. Ben vooral benieuwd of zijn rendement bij een hoger geklasseerd team ook omhoog gaat, want dat vond ik altijd mwah bij hem.

Lenglet heb ik geen hoge pet van op, maar dat heb ik wel van meerdere verdedigers bij Spurs niet.
Sanchez speelt amper, maar is wel oké in mijn ogen. Voetballend matig, defensief wel prima.
Romero vind ik een topper.
Davies en Dier ben ik absoluut niet van gecharmeerd. Vind ik beiden vrij matige spelers, maar goed. In de 3 mans defensie doen ze het nog vrij aardig ook.

Verder ben ik ook benieuwd of Contã© een Lo Celso en een Ndombelã© nog een kans wilt gaan geven. Goede spelers, die terugkomen van hun huurperiodes.

En volgens mij hadden ze ook een Afrikaanse jongen, Sarr, gekocht en direct verhuurd binnen Frankrijk.

Benieuwd naar Spurs wel. Zijn er goed mee bezig (ben alleen niet onder de indruk van de CV's naast Romero)

19 juli 2022 om 17:52

Je kan ook gewoon toegeven dat Spurs een beter team heeft op dit moment hahaha

19 juli 2022 om 19:15

Hij vond Pepe een topaankoop maar vind Richarlison geen goede aankoop, dan weet je wel dat iemand het door een Arsenal bril bekijkt.

19 juli 2022 om 20:23

Haha wat een hoop onzin typ jij hier. Jullie moeten pas ontevreden zijn met jullie aankopen want iedereen loopt uit op deze manier. Er is een reden waarom Arsenal chokede afgelopen seizoen, doe er wat aan. Dat ophypen van average spelers bij jullie helpt jullie club echt niet wees een kritisch op je club man. Alleen Jesus gaat je niet redden als degelijke aankoop.

Richarlison komt niet als eerste spits wij hebben daarbij al twee wereldtoppers in de aanval, wij hebben kwaliteit in breedte nodig en dat is hij wel zeker. Middenveld is gewoon goed en heeft misschien een creatieve speler nodig als optie maar de meeste creativiteit komt van de wingbacks en buitenspelers in het systeem van Conte.

Perisic is gewoon heel goed en mensen blijven hem zelfs nu nog niet serieus nemen, hij is een wingback en een hele goede ook. Lenglet is een kwaliteit in breedte aankoop en er moet er nog een bij achterin. Voor de rest lijken wij alles aan te stippen wat nodig is dus ik heb geen idee waar je het over hebt.

Vergeet niet dat het een team spel is en als je voorin Son, Kane, Kulu, Richarlison, Moura hebt met Perisic die daar ook nog uit de voeten kan dan zit je echt wel goed hoor 😂

20 juli 2022 om 07:59

Hier ook weer. Ik geef aan waarom ik het niet zo bijzonder vind en voordat je inhoudelijk reageert zeg je eerst ‘nee Arsenal dan’. Of ja, een btje inhoudelijk dan want ik zie eigenlijk alleen ‘gewoon goed’ als argument staan 😆 Wat is dat? Waarom moet je eerst naar Arsenal wijzen ipv meteen inhoudelijk te reageren? Zoveel snel geïrriteerde Spurs fans hier op dit forum, jullie hebben er met Feno zelfs een nieuwe bij voor dit seizoen. Al is die vooral Spurs fan om Arsenal fans te plagen, maar dat is zo overduidelijk dat ie dat zelf niet toe zal geven.

19 juli 2022 om 19:49

Totaal niet onder indruk van deze aankopen. Meer nog, als Conte er niet de coach was zou ik ze al niet meetellen voor CL plaatsen.

19 juli 2022 om 20:25

Dat hoorde wij vorig jaar ook met een stuk zwakkere selectie

20 juli 2022 om 08:01

Busby, Everton doet elk jaar zulke aankopen en zegt dan dat ze voor de Europese plekken gaan.

Zeer goede transferperiode van de Spurs, die moeten de top 4 met hun topcoach toch wel weer gaan halen.

19 juli 2022 om 17:03

Wel benieuwd hoe lang dat nog gaat duren bij Spurs. Conté is meestal wel een trainer die maar 2 a 3 jaar bij een club blijft.
Nu zie je wel echt de hand van hem en vooral in de aankopen. Benieuwd of hij eens een keer wat langer bij een club blijft. Wellicht kan hij dan wat moois opbouwen bij Spurs (al hoop ik het zelf van niet natuurlijk! )

19 juli 2022 om 17:55

Zeer goede transferperiode zegt ie dan. Als Arsenal dit had gehaald was het waardeloos.

Wat maakt dit zo goed?

19 juli 2022 om 18:09

Pure provocatie, niet op in gaan.

19 juli 2022 om 18:20

Nee want jij provoceert niet wil je zeggen.

Arsenal fans gaan helemaal los om het feit dat ze van Everton hebben gewonnen in de voorbereiding.
Wenger out, Emery out omdat ze beide geen top 4 konden halen.
Prins Arteta gaat het wel even laten zien.
Focus je nou maar op die eigen club van je. CL voetbal en het geld dat daarbij komt kijken is niet voor een ieder weggelegd

19 juli 2022 om 19:20

Richarlison is een zeer sterke aanvaller van CL niveau, Bissouma zeer sterke en stabiele middenvelder, Perisic een geweldige, complete speler. En het telt mee dat de Spurs een top coach hebben en CL spelen dat waardoor deze spelers de overstap maakten.

19 juli 2022 om 20:28

De juiste aankopen om posities te versterken die zwakker waren maar ook de breedte te versterken. Vergelijk jullie transfers aub niet want het is deze zomer niet hetzelfde. Als je echt denkt dat wij tot nu toe een slechte of matige transferwindow hebben dan ben je nog meer deluded dan ik dacht. Die Arsenalfan Lee Gunner heeft echt gelijk.

Alleen Jesus is een redelijke transfer bij jullie en zelfs die wordt gehyped als worldclass… de rest is echt niet wat jullie nodig hebben maar de meesten van jullie fans zijn echt te gefocust op het feit dat het een Arsenal transfer is dus dan is alles top! Het helpt jullie club niet om alles maar aan te nemen als goed en geweldig, de rest gaat uitlopen op jullie als er niet meer echte kwaliteit binnenkomt die jullie versterkt. Daarbij is Arteta gewoon een average manager naar mijn mening.

19 juli 2022 om 20:51

Ik heb nogal wat losgemaakt zie ik…

19 juli 2022 om 20:55

Zeker als je onzin uitkraamt, dan kun je reacties verwachten. En nu gelijk weer doen alsof je aangevallen wordt zeker. Wij zijn het gewoon absoluut niet met je eens en hebben het idee dat je visie vertroebeld is door je support voor Arsenal

19 juli 2022 om 21:32

Zelf uit het niets iemand beschuldigen en dan weer het slachtoffer spelen, daar is die goed is. Maar mooi om te zien dat er steeds meer mensen achter komen hoe die daadwerkelijk is.

20 juli 2022 om 07:43

Lol, ik geef mijn mening over de aankopen en dat is provoceren? Ik zie nergens Arsenal fans hypen maar jullie doen alsof wij ze als wereldsterren binnen halen. En dan zeggen dat mijn visie vertroebeld is. Het enige dat ik lees is ‘nee jij dan’ ipv dat argumenten inhoudelijk weerlegd worden.

20 juli 2022 om 07:49

Steeds meer mensen 🤣 het zijn telkens dezelfde Spurs fans omdat die er niet tegen kunnen als je als Arsenal fan iets over de Spurs zegt.

Jij bent een parodie Feno. Continu openbaar uitgekotst worden, maar doen alsof ik een paria ben. Zodra iemand iets tegen/over mij zegt spring je er bovenop om mee te delen. Je bent een klein mannetje dat bewust zaken negeert terwijl je eigenlijk zelf wel beter weet want je bent niet dom. Het feit dat je met opmerkingen van mij van 3jr terug moet komen om mij belachelijk te proberen te maken zegt toch alles? Zoek lekker een ander doelwit joh, bij mij heb je al lang geleden verloren.

20 juli 2022 om 07:52

Zeertjes, er staat niet eens een topic over de preseason van Arsenal op vz dus waar heb je het over? Je bent dingen aan het verzinnen om boos om te zijn, heel bijzonder. Ook jij kan niet anders dan naar Arsenal wijzen en ‘nee jij dan’ argumenten gebruiken terwijl ik onderbouw waarom ik jullie aankopen niet bijzonder vind. Sorry als je daar niet mee om kunt gaan, maar zie het dan niet als provoceren want dat is het totaal niet.

20 juli 2022 om 08:04

Ik lees alleen maar zeer goed, zeer sterk, complete speler. Wat kunnen ze dan dat ze zo goed maakt? Waarom zijn ze compleet? Al die termen kan iedereen gebruiken maar het zegt echt helemaal niets. Lege opmerkingen zijn het omdat men niet goed kan duiden wat die spelers precies brengen.

20 juli 2022 om 09:18

Richarlison een zeer sterke aanvaller van CL niveau, die vervolgens nog nooit CL voetbal gespeeld heeft? Dat kan je mij niet wijsmaken.
Voor hetzelfde geld valt hij in de CL door de mand?

20 juli 2022 om 17:07

Dingen aan het verzinnen? Kijk eens op het kanaal van Troopztv van barstoolsports. Neem eens een kijkje op het kanaal van Arsenal fan tv.

Elke topic over Spurs hier op vz sta je vooraan om er maar wat van te vinden. Terwijl je je eigenlijk druk zou moeten maken om de staat van je eigen club. Iedereen heeft het recht om zijn mening over een topic te verkondigen. Maar het zijn altijd dezelfde Arsenal zeikerds die nog leven in de waan van ‘the invincibles’.
Besef nou gewoon dat Arsenal is ingehaald door Tottenham. Niet op het gebied van prijzen, maar op het gebied van Stadion, aantrekkingskracht, eindklasseringen en niet te vergeten de Manager. Op dit moment is Arsenal niet heel veel meer dan Leicester en Westham. Ik weet dat dat pijn doet, maar los van Jesus herbergt de huidige selectie geen enkele World class player.
Wel spelers met potentie, maar meer ook niet.

Daarnaast zie ik zelden tot nooit Spurs fans reageren op Arsenal topics hier.
Omdat Arsenal onze tijd en moeite momenteel niet eens waard is

20 juli 2022 om 20:12

Troopz en aftv, holy shit. Die zijn er vooral voor fans van andere clubs, omdat ze zo lachwekkend zijn. Als je werkelijk denkt dat die de gemiddelde fan representeren kan je beter jezelf na laten kijken.

Spurs is Arsenal helemaal niet ingehaald, dat willen jullie graag geloven. Arsenal haalt nog steeds spelers van CL niveau binnen, zonder dat ze CL spelen, jullie halen spelers die daar nog nooit gespeeld hebben op een veteraan na.

Arsenal is je tijd niet waard maar toch kijk je naar ons fankanaal en kom jij een dag later speciaal voor een Arsenal fan nog een keer reageren, hou jezelf voor de gek.

21 juli 2022 om 08:38

CL niveau heeft hij nog nooit laten zien, dus dat weet je niet. Bissouma is zeker een sterke middenvelder, maar van die types heb je er al 2 of 3. Perisic is 33, dus het is ook nog de vraag hoe hij het in de PL gaat doen.
Conte is zeker een topcoach, maar dat is geen transfer.

21 juli 2022 om 08:44

Dat Arteta geen Conte is ben ik het helemaal mee eens. Hij heeft nog alles te bewijzen.

Los daarvan vind ik de transferperiode van Spurs echt niet geweldig. Wat is nu echt een versterking? Bissouma is goed, maar je hebt met Bentancur en Hojdberg als zo'n types. Je mist creativiteit. Richardlison is als optie voorin zeker een aanwinst, maar is ook niet iemand die Spurs direct sterker maakt toch? Al was dat voorin natuurlijk niet per se nodig.
Perisic is de vraag. Natuurlijk een goed seizoen gehad en topfit, maar de Serie A is wat anders dan de PL. Zo op het oog niet direct een topversterking.
Lenglet is lachwekkend slecht, dus daar ga je niet sterker van worden. Dus ja, in de breedte ga je iets vooruit, maar er zit in mijn ogen niets (of amper) iets tussen wat Spurs echt sterker maakt. Ik vind de verdediging nog altijd niet sterk genoeg (romero is wel top) en het middenveld mist creativiteit.

Verder moet je de Arsenal fans niet zo over een kam scheren. Arsenal heeft een prima transferperiode tot nu toe en Zinchenko zal zich als concurrent van Tierney nog toevoegen. Als ze dan nog 1 goede/top middenvelder halen heb je echt een hele sterke transferzomer gehad.

Heerlijke speler, had ‘m graag bij Arsenal gezien. Echter, zou hij dan achter Tomi terecht komen en zou Arsenal eerst Cedric nog moeten lozen…

19 juli 2022 om 20:57

Vind Tomiyasu meer een rechter centrale verdediger voor een systeem met drie achterin. Verdedigend best degelijk maar aanvallend niet wat je hoopt van een back.

21 juli 2022 om 11:10

Klopt, zoals Arteta wil spelen komt hij daar ook terecht met Zinchenko als inverted left fullback.

Blij mee. Nu mog 2 posities. Cv en nog aanvallender middenveld. Belangrijkste is nu dumpen van drama speler. Weg met emerson' weg met winks

20 juli 2022 om 08:44

Bremer was perfect geweest. Jammer dat Spurs voor hem achter het net viste. De Vrij zou een goede alternatief zijn denk ik.

Ben enorm gecharmeerd van deze speler. Ik heb hem in de FA Cup aan het werk gezien en dat zag er veelbelovend uit. Goede aankoop van Spurs.

Goeie back en andere aankopen ook goed. Ze gaan weer vol voor die top vier. City en Liverpool zijn te ver weg qua kwaliteit

Heeft alles om een goede wingback te zijn maar het blijft een gok van Championship voetbal naar CL voetbal. Ik zou graag nog een ervaren goede speler hebben daar a la Perisic maar ja je kunt niet alles hebben. Aanvallend in ieder geval veel gevaar en goede snelheid en acties. verdedigend heeft hij gelukkig Romero achter zich.

Tot nu een goede window maar er komen nog meer spelers bij als het goed is, de wat meer creatieve middenvelder en nog een goede verdediger moeten er eigenlijk nog bijkomen om het een heel goede window te laten worden.

Winks, Ndombele, Lo Celso, Tanganga en Rodon gaan als het goed is verkocht worden. Tanganga (misschien huur met optie naar Milan) Gil, Devine, Parrott, Scarlet allemaal verhuren.

20 juli 2022 om 08:49

Reece James kwam ook van Championsship, en kijk hoe dat heeft uitgepakt. Zou zomaar ook met Spence kunnen

21 juli 2022 om 08:45

Het verkopen valt tegen he? Ik zie bij zowel Spurs als Arsenal tot nu toe erg weinig vertrekken.. Je zou denken er is wel wat interesse in een deel van die jongens.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren