Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Conte deelt sneer uit op Instagram en weigert strijdbijl met Tuchel te begraven

Maandag, 15 augustus 2022 om 07:17Jordi Tomasowa • Laatste update: 08:26

Thomas Tuchel en Antonio Conte hebben gereageerd op de opstootjes die plaatsvonden tijdens en na de verhitte derby tussen Chelsea en Tottenham Hotspur (2-2). De managers van de Londense clubs kregen het tot twee maal toe met elkaar aan de stok en moesten uit elkaar gehouden door staf en spelers na de gelijkmakers van the Spurs. Beiden kregen na afloop een rode kaart van scheidsrechter Anthony Taylor.

Pierre-Emile Höjbjerg maakt de openingstreffer van Kalidou Koulibaly ongedaan, waarna Conte de goal vierde in de richting van de meegereisde supporters van Tottenham, maar ook in de richting van de dug-out van Chelsea. Dat was de aanleiding voor de eerste van twee opstootjes, waarvan de tweede diep in de blessuretijd ontstond. Diep in blessuretijd hield Tottenham een punt aan de Londense derby over nadat Harry Kane een hoekschop van Ivan Perisic binnenkopte.

Scheidsrechter Taylor floot na de gelijkmaker van Kane voor het laatste fluitsignaal. De twee managers schudden elkaar vervolgens de hand, waarbij Tuchel Conte in de hand leek te knijpen. Een nieuw opstootje volgde met rode kaarten voor beide managers tot gevolg. Conte reageerde na afloop op een moment na de 2-1 van Reece James. Tuchel vierde de treffer uitbundig door langs Conte te rennen. “Gelukkig zag ik je niet. Je laten struikelen zou zeker verdiend zijn geweest”, schrijft Conte als onderschrift bij de beelden op zijn Instagram.

“Ik dacht dat als we elkaar de hand schudden we elkaar in de ogen zouden kijken, maar hij had een andere mening," zei Tuchel na de wedstrijd tegenover Sky Sports. “Ik denk dat het niet nodig was, maar er was wel meer niet nodig vandaag. Die rode kaarten voor ons is een van de vele foute beslissingen van de scheidsrechter vandaag. Er is geen wrok richting Conte. We hebben elkaar niet beledigd, niet geslagen, we vochten voor onze teams. Ik ben verbaasd dat we daar allebei een rode kaart voor hebben gekregen.”Gerelateerd

Meer sportnieuws

82 reacties (laatste reactie door chelsea///)

Twee volwassen mannen, die tijdens een wedstrijd heel klein worden en zich ongelooflijk voor paal zetten.

15 augustus 2022 om 07:23

Wat een ego's weer. Beide een flinke schorsing geven. Ik begreep dat Conte wel wat agressiever was? (Zo ken ik hem ook wel).tuchel 5 matches op de tribune en Conte 10 of wat dan ook. Hop aanpakken, stel stampvoetende kleuters.
Moet je ook eens kijken hoe lelijk (letterlijk) iemand wordt als je je zo laat gaan.

15 augustus 2022 om 08:26

@toss volgens mij is Tuchel de persoon die z’n hand niet loslaat waardoor het escaleert. 5 duel schorsing Conte en 10 voor Tuchel(volgens jouw beredenering)

15 augustus 2022 om 08:52

Tuchel was degene die z’n hand niet losliet en ging knijpen. En dat conté dan rood krijgt begrijp ik niet. Tuchel had die daar juist verdiend.

15 augustus 2022 om 09:07

Tuchel is de minst volwassen van de twee. Tuchel knijpt in Conte zijn hand, Tuchel die kan er niet tegen dat Spurs 1-1 maakt door een goed schot van Hojbjerg. Tuchel wil daarna zijn gram halen door extra provocerend te juichen bij de 2-1. Tuchel is hier de kleine baby en Conte is de kerel. Die Tuchel moeten ze verbannen van voetbalstadions.

15 augustus 2022 om 09:16

Tuchel laat de hand van Conte niet los, dit volgens mij omdat die het respectloos vind dat Conte een hand geeft zonder hem aan te kijken. Vandaar ook het gebaar wat die erna maakt richting Conte.
Kinderachtig van Conte, maar Tuchel maakt de fout door de hand niet los te laten.

15 augustus 2022 om 09:37

Boeit me niks, dan andersom of allebei 10 matches tribune (of wat dan ook, zeg ik). Aanpakken die onzin en stoppen met vingertje wijzen (ja maar hij begon boe bie boe boe).

15 augustus 2022 om 09:52

Ah joh is toch wel leuk een beetje drama. Leuk zo een rivaliteit, beide 1 wedstrijdje is prima.

15 augustus 2022 om 10:26

Tuchel vind het respectloos dat Conte hem een hand geeft zonder hem aan te kijken? Wat is dit voor een dictator achtige gedachte? Is Conte hem verplicht aan te kijken ? Wat een onzin en die nare man van een Tuchel heeft zich weer laten kennen. Slechte verliezer ook vorig seizoen beschuldigde hij een scheidsrechter van alles en nog wat na een verloren pot. Vervolgens was het het slechte veld waarom ze niet hadden gewonnen. Tuchel is denk ik top 3 vervelendste trainers van de wereld. Ook die Havertz is een walgelijke vent met dat constante geschreeuw en gevloek richting grensrechters. Die laat zich de afgelopen tijd ook kennen in negatieve zin want voetballend kan die er al een tijdje geen pepernoot meer van.

15 augustus 2022 om 10:38

Ik praat niet goed wat Tuchel deed bij de 2-1, maar dat is uiteraard een reactie op hoe Conte aan het juichen was richting de Chelsea bank bij de 1-1. Je moet erboven staan, maar doen alsof Tuchel ermee begon is niet fair.

15 augustus 2022 om 12:10

Hahahaha JLopez, jouw mening telt sowieso niet in deze discussie omdat jij een bepaalde haat hebt naar Tuchel, omdat hij jouw maatje Ziyech niet opstelt🤣

Tuchel reageert provocerend bij de 2-1, maar doet dat alleen als reactie op het provocerende vieren van Conte bij de 1-1. Ook is het gewoon respectloos als je iemand een hand geeft zonder hem aan te kijken, heeft niks met dictatuur of wat dan ook te maken.

15 augustus 2022 om 13:32

Eerste keer was Conte in de fout, na de match ging Tuchel in de fout.

15 augustus 2022 om 14:23

Jlopez, iemand aankijken als je die een hand geeft is opvoeding 101. Totaal wereldvreemd als je dat dictatoriaal gaat noemen.

15 augustus 2022 om 07:33

Daar is de selectieve verontwaardiging weer in NL. Doet een Conte of een Simeone dit, dan is het een schande. Doet een coach dit die geliefd is onder Nederlandse voetbalfans, dan is het passie en prachtig.Los van wie de trainer(s) is/zijn, vind ik dat dit prima kan. Een beetje emotie tonen is mensenlijk. Ik vraag me af hoe men het in Nederland voor zich ziet, hoe een trainer zich moet gedragen langs de lijn: als een aardappelzak daar staan?

15 augustus 2022 om 07:39

“Een beetje emotie tonen is menselijk”. Wat een gelul. Dit zijn gewoon twee opgefokte kleuters die hun emotie niet onder controle hebben. Dat heeft niks met emoties tonen te maken maar met kleutergedrag.

15 augustus 2022 om 07:39

Nee als een volwaardig mens die sportief is en iets beter (of liever veel beter) met emoties om kan gaan dan een gemiddelde kleuter.
Hier wil je toch niet naar kijken of is het niveau zo bedroevend gezakt?
Bijzonder hoog tokkiegehalte en een gebrek aan normen en waarden. Verloedering noem ik dit.

15 augustus 2022 om 07:42

Ja want er is natuurlijk geen andere optie dan zak aardappel of een complete gek

15 augustus 2022 om 07:42

Nederlanders zien het liefst een type Ten Hag , die heel gelaten en bijna verbaasd de 4-0 nederlaag ondergaan.

15 augustus 2022 om 07:51

Kijk dan niet en reageer nog minder als je niet kijkt. Vermoedelijk grote mond over vrijheid van meningsuiting en vrijheid van bewegen, maar het moet wel passen in het keurslijf. Hou op met dit rare geneuzel

15 augustus 2022 om 08:02

Fan123
Selectieve verontwaardiging in Nederland?
Als jij denkt dat de rest van de wereld dit wel gewoon normaal vindt, dan raad ik je aan om eens een paar jaar in Duitsland, Spanje of waar ook te gaan wonen. Alsof alle Nederlanders dit gedrag afkeuren en alsof er in het buitenland hiernaar wordt gekeken alsof het de normaalste zaak van de wereld is.
Ik ken genoeg mensen die Simeone zijn passie kunnen waarderen.en dat zijn gewoon Nederlandse mensen. Kan je je dat voorstellen Fan123?

En als je dat niet lukt dan lees wat reacties hieronder. Of zijn dat allemaal niet-Nederlanders die deze passie/ruzie wel kunnen waarderen?

15 augustus 2022 om 08:14

Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg. Dat is toch eerder een uitdrukking die ik met de algehele tendens in Nederland zou associëren. Dit soort leip gedrag valt daar niet onder. En uiteraard heb je genoeg uitzonderingen op de regel die dit waarschijnlijk om te smullen vinden. Jouw bewering dat dit gedrag bij een Nederlandse coach toegejuicht zou worden lijkt me erg onwaarschijnlijk.

15 augustus 2022 om 08:16

@ProTukker ik kom vaak genoeg voor langere periodes in het buitenland - uitgerekend voor voetbalwerk! - om te weten dat de verontwaardiging over dit gedrag typisch Nederlands is

15 augustus 2022 om 08:29

En heb je de reacties hieronder al gelezen?

15 augustus 2022 om 09:13

Fan123, dit is zo typisch Nederlands, dat je met zo'n reactie reageert op iemand die geen Nederlander is...

15 augustus 2022 om 10:36

Ik weet niet of dat voor Nederlanders geldt Baradona.
Je zou ook kunnen zeggen: fatsoenlijke mensen zien het liefst een type trainer die zelfs na een 4-0 afgang respectvol blijft naar tegenstander, de rust bewaard en vooral bezig is met zijn eigen team.
Dat kan ik iig zeer waarderen, los van of ik fatsoenlijk ben.
Ik weet stigmatiseren en iets negatief benaderen is makkelijker maar ik bekijk het anders.

15 augustus 2022 om 11:52

@toss
Voetbal is entertainment, dat snappen fatsoenlijke mensen ook dus je kan niet zomaar zeggen welk type trainer zij prettig vinden.

15 augustus 2022 om 07:42

Maar blijkbaar niet alleen tijdens de wedstrijd, maar ook erna blijkbaar. Wat een kinderachtig gedrag zeg...

15 augustus 2022 om 08:28

Dit is toch gewoon prachtig man. Kan hier zo van genieten.

15 augustus 2022 om 13:33

Hahaha exact. Passie, vuur, sensatie en veel spanning in een derby. Je kan toch niet meer wensen.

15 augustus 2022 om 08:32

Ik mis zulke taferelen wel, zorgt voor wat meer entertainment.

15 augustus 2022 om 13:34

Kreeg er direct Mourinho - Wenger vies van.

15 augustus 2022 om 09:12

Al die verontwaardiging hier, bah. Ik krijg het idee dat de gemiddelde Nederlander het liefst leeft als een emotieloze robot die alles maar ondergaat wat hem wordt opgelegd, niet meer voor zichzelf mag of wil denken en nul eigenheid mag tonen. De grijze muizencultuur, de mens die netjes en veilig iets onder de gereduceerde maximumsnelheid in de elektrische auto rijdt, de kinderen in een opblaasbare bakfiets op zonne-energie naar de duurzame grijswaterschool brengt met precies evenveel vrouwelijke als mannelijke medewerkers waarvan dan weer precies de helft blank en de andere helft donker is, verplicht het onderwerp bio-industrie op het schoolplein aanhaalt waar iedereen dan collectief schande van moet spreken waarna naar huis gegaan wordt maar niet voordat men zich heeft ingesmeerd met factor 200 want het wordt 32 graden vandaag en als we niet opletten gaan we daar dood aan want die temperatuur is nog nooit eerder voorgekomen, om vervolgens plaats te nemen voor de tv waarbij we de handleiding 'hoe volg ik een voetbalwedstrijd' (coronaprotocol + klap- en afstandsguideline) tot ons dienen te nemen en het decibelreductieplan in acht nemen waarna we verplicht naar Wijnaldum moeten luisteren over mensenboycots en zwarte pieten waarna om precies 22.39u naar bed wordt gegaan omdat wetenschappelijk bewezen is dat dit de ideale bedtijd is en dan zit de dag er weer op. Nee geeft mij Conte en Tuchel dan maar, daar zit menselijkheid in die de meesten hier chronisch proberen te onderdrukken omdat het onvolwassen zou zijn en dat niet past in het plaatje van de de perfecte mens. Hou toch op zeg.

15 augustus 2022 om 09:31

Af en toe een puntje zetten in je hele ratelverhaal, dat leest wat fijner. Je hele comment kan ook vervangen worden door 'Nederlanders zijn ontzettend kleinzerige trutjea'.

15 augustus 2022 om 09:41

Of door "ik heb moeite met alles en iedereen". Zijn we ook snel klaar .

15 augustus 2022 om 09:45

Beginnen met al die verontwaardiging hier en vervolgens zelf verontwaardigd gaan doen over allemaal zaken die er niks mee te maken hebben....

15 augustus 2022 om 10:54i.i.g. niet naar mijn inziens... en iedereen die jou een duimpje geeft heeft geen flauw benul wat wedstrijd beleving betreft en raadt eens het zijn voor zeker 90 Nederlanders.

Die hebben de term uitgevonden ''erboven staan'' en hebben nooit op straat gevochten in hun jonge jaren; en de oorlog zou nooit gewonnen worden met dat soort mensen.

Sterker nog zij zien voetbal meer als een balletvoorstelling!!!

Conte is een temperamentvolle man en daar hou ik wel van.

15 augustus 2022 om 11:22

Wedstrijd beleving kan je prima hebben zonder gek te doen. Dat zie je ook in de grootste gedeelte van de wedstrijden die er gespeeld worden.

Nog snel ff een vraagje, welke oorlog heb jij ooit meegemaakt om te weten wat er nodig is om te winnen?

15 augustus 2022 om 20:23

Hij heeft gewoon gelijk hoor mbt dat we hier laffe calvinistische "doe maar gewoon normaal" figuren zijn waar een knokpartij al uit den boze is want het wijkt af van de intolerante "doe maar normaal" standaard. Alles wat hier boven het maaiveld uitsteekt, nou vul zelf maar in. En ja, met deze mentaliteit ga je geen oorlog winnen. Hoe snel we ons overgaven in 1940-45 zorgde zelfs voor verbazing bij de Duitsers.

Vergelijk effe de bijv. Arabische/Balkan mentaliteit vergeleken met de calvinistische lafheid en je zult zien wie eerder een oorlog wint.

15 augustus 2022 om 15:36

En dan ook nog achteraf zo’n bericht plaatsen… mijn god. Ik ben vaak blij dat ik man ben, als je ruzie hebt knettert het even en daarna ram je elkaar op de schouders en gooi je er een pils in. Maar dit gedoe is gewoon treurig.

Besef even dat dit gewoon volwassen mannen zijn met vrouw en kinderen. Ik zal dit gedrag nooit begrijpen.

15 augustus 2022 om 07:38

De man anno 2022 mag geen emoties meer hebben die afwijken van zacht of lief.

Er staat veel op het spel en ze staan onder gigantische druk. Prima dat er even vuur langs de lijn is. Al vind ik langs de lijn rennen en een hand langer vasthouden vrij kinderachtig.

15 augustus 2022 om 07:41

Die druk moet je gewoon aankunnen. Wat staat er nou daadwerkelijk op het spel? Een president, CEO van een topbedrijf etc. beïnvloeden indirect miljoenen levens. Gedraag zij zich ook zo tijdens hun werk? Controle van emotie is iets wat je moet kunnen in de meeste functies. Anders ben je niet geschikt

15 augustus 2022 om 07:46

Want bij een CEO staan er ook duizenden mensen lang de kant te juichen die je kunnen meenemen in hun emoties?

15 augustus 2022 om 08:08

Haha schei toch uit! De man mag allerlei emoties tonen, zoals de vrouw. Zeker anno 2022. Waar komt dergelijk slachtoffergedrag toch vandaan?

15 augustus 2022 om 08:08

Moet je ook tegen kunnen. Bij een reorganisatie oid kunnen de emotie ook hoog oplopen met grote groepen mensen voor je. Of protesten voor je bedrijf/parlementsgebouw etc. Zie je dan de topfunctionaris controle verliezen?

15 augustus 2022 om 08:09

Beetje kort door de bocht…
Weet jij wat er in hun kamertjes afspeelt, misschien gebeuren daar nog veel gekkere dingen, drugs etc is in sommige takken bijvoorbeeld ook meer regel dan uitzonderig…

15 augustus 2022 om 08:16

In de Kuip ook

15 augustus 2022 om 08:47

Die gedragen zich inderdaad net als als Conte en Tuchel, sterker nog, wellicht nog iets gekker, wie ben jij om te zeggen of een mens wel of niet geschikt is? Ik heb sterk het gevoel dat je maar wat roept, en zodra iets niet in jouw plaatje past je dst volledig afkeurt. Ik ben het wel eens dat je je emoties moet kunnen controleren, vooral als er beslissingen genomen moeten worden, maar voetbal is entertainment, hoe gekker en hoe meer emoties, hoe beter in mijn ogen.

15 augustus 2022 om 14:27

Uiteraard vind jij het gedrag vd Chelsea coach nèt iets erger dan dat vd Spurs coach

Hand vasthouden omdat je niet aangekeken wordt kan ik volledig volgen, dat langs de lijn rennen is altijd aanstellerij.

15 augustus 2022 om 07:48

Deze managers zijn pure winnaars. Natuurlijk niet maar wat weet THE HOST nu van passie en winnaarsmentaliteit. Kortom dat jij het niet kan begrijpen zegt meer over jou dan over de heren Conte en Tuchel.

Haha prachtig. Er zullen mensen absoluut schande van spreken, maar ik vind dit onderdeel van de show. Van opstootje 1 tot Tuchel die langs Conte sprint. En dan daarna nog het handenschudden, waar Conte inderdaad wel even Tuchel mag aankijken. Ik snap de reactie van Tuchel wel en natuurlijk die van Conte ook. Ik kijk al uit naar de volgende wedstrijd tussen deze twee!

15 augustus 2022 om 07:35

Ach de crèche is weer open. Wekelijks kijken naar grote kerels die zich gedragen als stampvoetende kleuters. De 1 pakt van de de ander een snoepje af. Een ander eist zijn stukje fruit. Ik wil niet met die spelen. Aan elkaars haren trekken.
Onze vedettes en divas waar wij dan naar kijken? Ik kijk eigenlijk al heel lang niet meer, want dit wil je toch geen aandacht geven??
Los van de miljoenen die ze krijgen maar echt niet verdienen en wat niet correct is in verhouding met alle armoede in de wereld, wil je toch niet iets steunen (aandacht geven) waar grote kerels zich zo absurd en infantiel gedragen. Het is 1 grote kermisattractie, een poppenkast, dit is geen leuke show meer laat staan een voetbalshow. Dit is Jerry springer met een voetbal. Zucht.

De grap is, door dit aandacht te geven blijft het in stand. Ja ik weet het is een hard gelach, want wat vinden we voetbal leuk....echter ik zal blij zijn als deze onzin ooit stopt en dat begint met de kijker/ supporter die hier geen aandacht meer aan schenkt (wat je aandacht geeft zal groeien).

15 augustus 2022 om 09:32

Dus... Je kijkt geen voetbal meer, maar je hangt hier nog rond?

15 augustus 2022 om 09:46

Ik kijk nog eredivisie en ga wel eens naar de amateurs maar ben al lang gestopt met kijken naar die gigantische geld leagues. Ik krijg genoeg van die onzin nog mee in artikelen hier en ja dan probeer ik een reactie te geven of gesprek aan te gaan over normen en waarden. Dat doe ik al jaren want zelfs op vz is dat de moeite waard.

Ook al zou ik helemaal niets kijken kan ik nog steeds hier rond hangen om iig in gesprek te gaan over de maatschappelijke kant van voetbal. Het is nou eenmaal zo dat voetbal een grote doelgroep aanspreekt en ook wel kan dienen als een kleine spiegel van de maatschappij.
Hoe reageren we op elkaar, wat zijn onze normen en waarden, wat willen we onze kinderen leren (opvoeding).
Vind jij dit vreemd, want gezien je reactie lijkt daar een oordeel achter te zitten?

Vond dat gisteren vooral Tuchel zich liet kennen. Maar Conte bewijst met deze instagram post dat hij nog kinderachtiger is. Man man, wat triest. Al was het wel heerlijk om te zien gisteren na de wedstrijd. Wederom een battle of the bridge, begint een jaarlijks terugkerend fenomeen te worden!

15 augustus 2022 om 07:29

Conte begon toch met dat provocerende juichen tja wie de bal kaatst..

15 augustus 2022 om 07:42

Daarnaast durft/wil Conte Tuchel niet aankijken na de wedstrijd. Iets wat ik ongelooflijk laf en onbeleefd vind. Terecht dat Tuchel daar iets van zegt.

15 augustus 2022 om 07:55

Je weet dat Conte altijd als een dolle juicht. Gek dat alleen Tuchel zich hier dan zo druk over maakt. Overigens vond ik Conte overduidelijk jiuchen richting het uitvak, niet zozeer naar de bank van Chelsea.

15 augustus 2022 om 07:45

Man man wat triest , maar je vond het wel heerlijk om te zien ? Is toch gewoon onderdeel van de show……

15 augustus 2022 om 07:53

Ik doel dan vooral op die instagram post van Conte. Tijdens de wedstrijd zijn er emoties, dat begrijp ik. Maar als je na het afkoelen dan nog zo reageert op social media, is dat een beetje triest ja.

Het deed denken aan Mourinho en Wenger op hun meest fel gisteren en dat kan ik alleen maar waarderen, net zo goed als ze er daarna beiden om konden lachen. Ja, ze lieten zich wat gaan maar er is uiteindelijk vrij weinig gebeurd.

15 augustus 2022 om 09:43

Nou Mourinho staat nog wel een trede boven deze heren. Die heeft in het verleden zelfs een vinger in het oog van een ander gestoken. In dit geval is er vrij weinig gebeurd ja, behalve het schudden van een stevige hand.

Wat een ideale schoonzonen hier allemaal op VZ.
Spannende pot, waarin de emoties hoog oplopen. Dan kan zoiets gebeuren.
Als je zelf zoiets nog nooit hebt gehad, dan heb je volgens mij nooit gevoetbald.

15 augustus 2022 om 07:56

In iedere wedstrijd zit emotie, dat is voetbal. Na het fluitsignaal moet je als volwassenen gewoon de handen kunnen schudden en is het klaar. Vergelijking trekken met amateurvoetbal slaat nergens op. Daar gebeuren de meest idiote dingen, tot aan opwachten door schuimbekkende tegenstanders en vrienden na afloop aan toe.

Simeone zal trots meekijken en aantekeningen maken. Passie en emotie hoort bij voetbal, maar er zijn grenzen.

Leek er inderdaad op dat Tuchel oogcontact of iets dergelijks wilde. Volkomen gek om Conte dan vast te grijpen.

Ik vind het beide maar nare mannetjes. Maar vind die Conte toch net iets naarder... altijd die selectieve verontwaardiging en net doen of hij de last van de hele wereld op zich moet dragen.. Als een kind voor de dugout van de tegenstander gaat juichen. Dat die Tuchel dan richting cornervlag gaat rennen vind ik ook maar niks. Passie prima, dit is kleutergedrag. Hij deed het bij mij dus doe ik het bij hem.

1 woord: Genieten! Je zou hier maar niet van genieten...

15 augustus 2022 om 10:03

Door alle nieuwe regeltjes zijn mensen vergeten wat echt voetbal is heerlijk om te zien! 2 coaches die vechten voor hun team.

Ik vind Tuchel echt een hele nare man en coach. Straalt dat in mijn ogen ook echt uit. Maar dat is mijn persoonlijke mening.
Verder vond ik het maar raar dat hij zijn hand zo lang vasthield. Bij Thomas begon al het gezeik...

Conté toont respect genoeg door gewoon na de wedstrijd een handje te geven, dan moet je niet gaan janken als iemand ''je niet aankijkt''. Hele nare man is dat.

Had Manchester United maar zo een coach als grande Antonio Conte!

Het moet geen gewoonte worden dat trainers zich zo gedragen, maar als het dan gebeurt vind ik het altijd wel mooi. Zit gewoon in hun persoonlijkheid, niet van een olifant een mug maken.

Mooi om te zien. Liever dit dan een coach die 90 minuten lang op de bank zit.

Laat Conte zich lekker druk maken om het spel van Spurs
Chelsea was heer & meester
Durf er nu al geld op te zetten dat prijzenkast weer leeg blijft in Noord Londen zoals altijd

15 augustus 2022 om 13:07

Afschuwelijk gespeeld gisteren door Tottenham en de heer en meester blijft toch zitten met 1 punt.

15 augustus 2022 om 13:22

Wees er maar blij mee , Taylor zal er niet elke wedstrijd zijn om jullie te helpen 😉
Ben geen Chelsea of Spurs fan maar vond het zwaar onverdiend gister

Ach man, dit is voetbal! Absoluut genoten van elke seconde want dit hoort er bij

Tuchel is wel fout rn heeft geluk dat conte zich inhield. Zoiets verwacht je niet als je een hand geeft

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Tottenham Hotspur

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden

61 fans
Aanvaller, 30 jaar

In de wandelgangen

Dinsdag 28 november
Arnhemmer Ferdi Kadioglu heeft zich in de kijker gespeeld bij Bayern München. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren