Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Livakovic stopt drie Japanse penalty's in de serie: Kroatië naar kwartfinale

Laatste update:

Kroatië heeft zich ten koste van Japan geplaatst voor de kwartfinale van het WK in Qatar. De vicewereldkampioen had er wel een verlenging en strafschoppen voor nodig om zich te ontdoen van Japan. De winnende penalty werd benut door Mario Pasalic. Doelman Dominik Livakovic werd de Kroatische held want hij stopte drie penalty's. Daizen Maeda had Japan in de eerste helft op voorsprong gezet, Ivan Perisic maakte na de thee gelijk. In de kwartfinale speelt Kroatië tegen de winnaar van het duel Brazilië - Zuid-Korea, dat later op maandagavond wordt gespeeld.

Ex-PSV'er Ritsu Doan begon in de basis bij Japan. Als invaller maakte hij dit toernooi al twee doelpunten en dit werd door bondscoach Hajime Moriyasu beloond met een basisplaats. Kroatië kreeg al na acht minuten een reuzenkans. Perisic ontfutselde Takehiro Tomiyasu de bal, sneed de Japanse zestien in en haalde diagonaal uit. Doelman Shuichi Gonda had echter een goede redding in huis. Via de flanken kwam Japan er zo nu en dan dreigend uit via Yuto Nagatomo en Junya Ito. Spits Maeda werd echter steeds net niet bereikt, mede door handelend optreden van Josko Gvardiol en keeper Livakovic.

Diezelfde Gvardiol bereikte niet lang daarna met een mooie lange pass Bruno Petkovic. De aanvaller kon het Japanse strafschopgebied in dribbelen, maar raakte de bal al snel kwijt. De Kroaten hadden het meeste balbezit, Japan kwam er zo nu en dan gevaarlijk uit. Vlak voor rust kreeg Japan aanvallend meer grip. Een goede steekpass van Wataru Endo kwam bij Daichi Kamada terecht. De spits kapte zijn tegenstander uit maar schoot hoog over. Met nog twee minuten op de klok werkte Josip Juranovic een scherp aangesneden voorzet van Doan over zijn eigen achterlijn. Dat was onnodig, want keeper Livakovic stond al klaar om de bal te vangen. Des te zuurder was het dat uit de corner de openingsgoal viel. Doan zette goed voor, de Kroaten kregen de bal niet weg en het leer viel precies voor de voeten van Maeda die niet nadacht en raak schoot: 1-0.

De vicewereldkampioen moest in de tweede helft op zoek naar de aansluitingstreffer, toch was de eerste kans van het tweede bedrijf voor Japan. Een schot van Kamada zeilde echter over. Uit het niets zette Perisic de gelijkmaker op het bord. Een heerlijke voorzet van verdediger Dejan Lovren werd door de aanvaller van Tottenham Hotspur vanaf de penaltystip in de verre hoek gekopt: 1-1. Dankzij deze goal is Perisic, sinds zijn debuut op het WK in 2014, nu bij tien WK-goals in veertien WK-duels betrokken. Hij heeft zes treffers en vier assists achter zijn naam staan. Alleen Lionel Messi (acht goals, vier assists) en Kylian Mbappé (negen goals, twee assists) doen het beter.

Het Japanse antwoord kwam vrijwel meteen. Livakovic moest een goed schot van Endo overtikken. Aan de andere kant had Gonda een magnifieke redding in huis op een heerlijke uithaal van Luka Modric. De gelijkmaker en Modric’ schot gaf de Kroaten hoop. Invaller Ante Budimir kopte gehaast naast en Borna Barisic kwam net niet tot een uithaal. Invaller Hiroki Sakai dook namens Japan nog op voor Livakovic, maar kon niet afdrukken. Doan haalde het einde niet, hij werd vervangen door Takumi Minamino. De wedstrijd stevende af op de eerste verlenging van dit WK en zo geschiedde.

Beide ploegen begonnen voorzichtig aan de extra tijd. De Kroaten hadden in de reguliere speeltijd maar twee keer gewisseld en brachten aan het begin van de verlenging twee verse krachten in. Dit betekende wel einde wedstrijd voor Modric, die werd vervangen door Lovro Majer. Het verse bloed zorgde voor nieuw elan en Kroatië drong de opponent ver terug. Toch was de grootste kans voor de Japanners toen Kaoru Mitoma loeihard uithaalde en Livakovic de bal met moeite kon wegstompen. Ook voor de tweede helft van de verlenging bracht Kroatië wederom twee nieuwe krachten in het veld. Kroatië pompte de bal meermaals in de Japanse zestien, echt effect sorteerde dat niet.

In de beslissende strafschoppenreeks stopte Livakovic meteen de eerste stafschop van Minamino. Nikola Vlasic schoot raak en ook de tweede Japanse strafschop, van Kaoru Mitoma, werd door Livakovic gestopt. Marcelo Brozovic faalde vervolgens niet. Takuma Asano schoot namens Japan wel raak, waarna Marko Livajas inzet gekeerd werd door Gonda. Nadat Maya Yoshida zijn strafschop ook gestopt zag worden, werd Mario Pasalic uiteindelijk de matchwinner.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Erg jammer dat er geen Aziatische kwartfinale komt tussen Japan en Zuid-Korea. Ik gunde Japan een halve finale plek tegen Nederland. Ik hoop nu dat de erg aardige Zuid-Koreanen de halve finale gaan spelen tegen Nederland.

5 december 2022 om 18:49

Dan heb ik slecht nieuws voor je Dirk.

5 december 2022 om 18:50

Hoezo erg aardig? Son kan een ontzettend irritante voetballer zijn. Niet elke Koreaan is een sympathieke speler

5 december 2022 om 18:51

Dirk heb je weer teveel gezopen? Japan halve finale tegen Nederland?

5 december 2022 om 18:53

Hij zegt toch Zuid-Korea? Zelf wat veel op?

5 december 2022 om 19:03

Hij zegt toch eerst: ‘gunde Japan een halve finale plek tegen Nederland’

5 december 2022 om 19:11

' ik gunde Japan een halve finaleplek tegen Nederland ' daar reageer ik op want dat is natuurlijk ondenkbaar want die gaan nooit winnen van Brazilië of Zuid-Korea

5 december 2022 om 19:17

Iets gunnen is toch wat niets gek?

5 december 2022 om 19:33

Dus winnen van Brazilië of Zuid-Korea was zeker net zo ondenkbaar als eerste eindigen in een poule met Spanje en Duitsland sander1410? Wat een onzin. Ze waren al redelijk dichtbij, jammer van de slechte penalty's.

5 december 2022 om 18:54

Dirk het spijt me ontzettend om dit te melden, maar Japan gaat geen halve finale spelen tegen Nederland. Sterkte vriend.

5 december 2022 om 18:58

Ik maak hier op uit dat Nederland al door is naar de halve finale, Argentinie had er geen zin meer in en zijn al naar huis gegaan denk?

5 december 2022 om 19:15

zoveel fouten. Zuid Korea gaat niet winnen van Brazilie. Nederland gaat niet winnen tegen Argentinie.

5 december 2022 om 19:24

Nederland gaat zeker wel winnen van Argentinië. LOUIS VAN GAAL ARMY! LOUIS VAN GAAL FOR PRESIDENT. Louis is mijn leider.

Een van de of misschien wel de slechtste penalty serie die ik van een ploeg op tv heb gezien. Ook die derde wat erin ging was bizar slecht ingeschoten. Jammer gunde het ze wel, strijders op het veld.

5 december 2022 om 18:58

Makkelijk praten achter je tv’tje. Druk is voor sommige te hoog. Niet elke topvoetballer kan daar mee omgaan. Wij op Voetbalzone gelukkig wel

5 december 2022 om 19:18

'Gezien'.. nergens wordt beweerd dat onside het beter kan. Dit was voor mij ook de meest dramatische serie ooit (die ik 'gezien' heb). De druk is vast hoog, maar dat neemt dat niet weg.

5 december 2022 om 19:24

Dit is oprecht een van de slechtste die ik op tv heb gezien, moet ik dan zeggen dat het goed was? Als mensen vanachter hun ‘tv’tje’ geen recht van spreken hebben kun je de reactie mogelijkheid beter opdoeken. Ik denk namelijk niet dat je hier reacties van de Japanners die zojuist een strafschop hebben genomen gaat vinden.

5 december 2022 om 19:59



Nederland tegen Italiã« in de halve finale van het EK 2000 spant nog steeds de kroon in dat opzicht. Net zoals Japan 3 van de 4 in de penalty series gemist. Maar bovendien ook nog 2 gemist in de reguliere speeltijd.

5 december 2022 om 20:15

Met de Boer die 2 keer mist en Jaap Stam die de bal de stadion uitschiet.

5 december 2022 om 22:09

Stam schoot tegen de lat.

5 december 2022 om 22:35

Stam schoot zo hard over dat die bal nog niet geland is. Hoezo op de lat?

5 december 2022 om 22:58

Ging via de lat over.. ze zijn de bal overigens nog steeds aan het zoeken

Slecht ingeschoten zeg die penalty's. Enorm jammer want ik had het Japan wel gegund

5 december 2022 om 19:22

Vooral heel zacht ingeschoten. Erg jammer inderdaad. Die Japanners hebben toch een gun factor.

5 december 2022 om 19:30

Klopt en ook niet echt in de hoek geplaatst. Ik had ze graag zien doorgaan. Over het algemeen sportieve spelers die ook proberen leuk te voetballen

Tot eindelijk zie ik toch liever Kroatië in de kwartfinale maar diep respect naar de Japanners zij mogen heel trots zijn op zichzelf

5 december 2022 om 18:52

Volgens mij zie jij het liefst alleen Europese landen meedoen aan het WK.

5 december 2022 om 18:56

Kroatië is verliezend finalist en heeft 1 op 1 qua spelers toch ook veel meer kwaliteit. Vrij logisch dat er mensen zijn die liever Kroatië zien. Modric nog 1x zien schitteren, ik heb zelf ook een zwak voor Kroatië.

5 december 2022 om 18:57

Ik zie liever een affiche Kroatië - Brazilië dan dat de Japanners waren doorgegaan. Hopelijk doet Modric wel mee.

5 december 2022 om 19:00

@brabielim: het zoveelste bizarre comment van jou. Wat wil je nu met dit soort comments? Wil jij een soort van racisme aanpraten ofzo? Het is toch niet gek dat iemand graag een bepaald land ziet doorgaan?

5 december 2022 om 19:01

Ach brabielim, als ik de Europese media moet geloven willen een WK ook alleen in Europese landen organiseren, want landen met andere normen en waarden, daar dienen we het niet te houden, althans dat is de algemene tendens. Vergeten wordt dat alleen een paar Europese landen zich zo gefocust hebben op de mensenrechten/homorechten en de rest van de deelnemers er grotendeels dezelfde normen en waarden als Qatar er op nahouden.

6 december 2022 om 13:11



@brabielim

als vandaag Spanje wint van Marokko (niet ondenkbaar) dan heb je (andere wedstrijd is een Europese strijd) in de kwartfinales 6 landen uit Europa en 2 landen uit Zuid-Amerika.

Dat zijn wel op voetbalgebied de continenten met de meeste voetbalhistorie. Ik kijk dit jaar niet maar zou dat wel zo zijn zou ik dit WK qua kwaliteit in de kwartfinales niet zo slecht vinden.
Andere landen komen er echt wel aan maar hebben ook nog steeds veel te leren.

Had Japan geen puf meer ofzo voor die penalties? Leek net of ze de keeper wouden inschieten. Tja jammer voor Japan want ze hebben er echt voor gestreden. Maar als je ze zo inschiet dan ga je nooit winnen. Mooi voor Modric dat is wel leuk.

5 december 2022 om 18:49

Kwestie van druk denk ik ook…. Zag het al aan het gelaat bij Minamino…

5 december 2022 om 18:55

Dat ook natuurlijk maar voor 3 spelers is dat teveel om een penaltyreeks te kunnen winnen. Ondanks dat mogen ze echt trots zijn. Heb een Japan gezien die echt aan het strijden waren voor elke meter.

Japan…. Sterk als een team, maar individueel de spanning niet aan kunnen. Jammer man, maar wat een slechte penals…..

Die penals van Japan... jezus mina wat schieten die 3 hem slecht in zeg. Kom op beetje power erin in plaats van die slappe schoten.

Schandalig arrogante penalty van die Kroaat. Zou hem gewoon uit de selectie zetten, dit hoort niet op het veld thuis vind ik.

5 december 2022 om 18:51

Die op de paal ging of niet? Belachelijk inderdaad.

5 december 2022 om 18:54

Ja die inderdaad, was blij dat hij hem miste. Vind dit heel erg denigrerend naar je tegenstander toe, bah.

5 december 2022 om 18:53

En als hij erin gaat is ie ijskoud. Kwartje moet gewoon de juiste kant opvallen.

5 december 2022 om 19:30

Dat wel. Echter zie ik mezelf en de ploeg die je support toch liever de bal met 300 km per uur in het net bateren met een aanloop van 3 a 4 meter.

5 december 2022 om 18:56

Jaa echt verschikkelijk. Zou dit inderdaad niet pikken als coach. Het had gewoon al wat eerder afgelopen kunnen zijn

Hoe kan je in hemelsnaam zo slecht een penalty nemen. Japan heeft zoveel zenuwen gehad. Je kon gewoon aan het gezicht zien wanneer er iemand zou missen.

5 december 2022 om 18:56

Je beantwoord je eigen vraag al, daarom hebben zij dus gemist.

5 december 2022 om 19:03

Ja jij zou hem natuurlijk stijf de kruising in jagen toch mr soccer?

Van Der Vaart heeft de bondscoach van Japan ingefluisterd: 'Trainen op penalties is onzin.'

5 december 2022 om 18:56

Heeft japan niet getraind op penalties dan?

5 december 2022 om 19:11

Was meer een knipoog naar de uitspraken van van der Vaart afgelopen week. Maar het zag er wel zo uit. Zonde

5 december 2022 om 19:12

Dat zagen zelfs Stevie Wonder en Koos Alberts nog...

5 december 2022 om 20:44

Ja ik snap de knipoog wel.. maar hij werkt twee kanten op hier.
Als ze niet getraind hebben, dan heeft vd vaart geen punt. Hebben ze wel getraind erop, iets dat me niet zou verbazen bij japanners namelijk, dan heeft vd Vaart wel een punt.. Het is dus voor de knipoog in dit geval wel erg belangrijk om te weten of ze wel of niet getraind hebben.

5 december 2022 om 20:45

... koos alberts...? Waarom koos alberts...

5 december 2022 om 19:25

Ik denk wel dat die Japanners ze op de training feiloos binnen schieten. Het is meestal de druk van een penaltyserie die spelers teveel wordt. Een penaltyserie is imo meer een test wie mentaal het sterkst is

Ik had ze alle 4 gestopt. Ff serieus, ik heb meisjes on 12 betere pingels zien nemen. Jammer, want vind Japan een veel leuker team.

5 december 2022 om 18:50

Die van Yoshida en Mitoma vond ik nu niet heel slecht getrapt en vooral goed gepakt.

5 december 2022 om 18:52

Hoe bedoel je niet heel slecht gast? Waren allemaal zachtjes en laag alsof ze een pass gaven, goed gepakt is ook onzin dit waren letterlijk training balletjes voor livakovic

5 december 2022 om 18:53

Alle 4 de penalties te weinig naar de hoek en ook niet hard genoeg. En inderdaad ook goed gepakt.

5 december 2022 om 18:54

Je windt je er wel in op zo te zien.

5 december 2022 om 18:55

Maar ik kan heel goed keepen he.

5 december 2022 om 18:57

Niet echt, heb niks met beide landen maar ben verbaasd over hoe je het goede penals en reddingen vond. Misschien bij de G team competitie maar niet op een WK

5 december 2022 om 19:21

Ik geloof wel dat jij goed bent in ballen vangen Migi, ik geloof je op je woord. 😜

Kroatië heeft toch wel wat flair verloren. Maar mss kwam dat door de strijders uit Japan. Had iig meer van hen verwacht. Japan heeft goed gestreden, maar wat een drama penalties zeg. Keeper van Kroatië pakt ze goed.

Alle lof voor Japan wat ze in de poule hebben gedaan, maar de tank was leeg na 90 minuten. Lange tijd dat ik zo'n matige pingelreeks heb gezien. Jammer, symphatiek land en ik had ze het wel gegund.

Penalties van Japan waren zoooo slecht

Minst spannende penaltyreeks die ik ooit gezien heb...

Wel even ballen hebben van die coach om Modric, Perisic, Kramaric en Kovacic eruit te halen in de verleningen. Al pakt het wel gewoon goed uit. Wel jammer voor Japan. Een sympathiek elftal met sympathieke fans.

Die Livaja trapte toch ook een rare strafschop 😅.

5 december 2022 om 18:55

Livaja dacht waarschijnlijk ik doe het wel even, hij staat goed voor lul nu, een van de slechtste penaltys die ik heb gezien na die van Zaza😂

Pff wat jammer dit had het echt gegund aan Japan. Alle underdogs vliegen er uit, hopelijk gaan Zuid Korea en Marokko dit omdraaien.

Wat een keeper van Kroatië ook zeg 3 keer een penalty stoppen is niet iets dat vaak gebeurd. Penalties mochten wel beter getrapt worden maar toch je moet ze maar hebbben

5 december 2022 om 18:53

Brazilië zie ik niet verliezen van Zuid-Korea. Zou mooi zijn

Die Kroatische goalie pakt die ballen alsof hij onder een boom appels staat te vangen.

5 december 2022 om 18:53

Waren ook wel aardig slecht ingeschoten moet ik toegeven, hij ging wel telkens de goede hoek in dat is wel zeer netjes.

5 december 2022 om 20:49

Dat bedoelde ik ook. Niet dat die keeper nou zo goed was maar eerder dat ze in slow-motion werden ingeschoten.

5 december 2022 om 21:57

Haha echt he, erg dramatisch.

Oui oui arrigato very much Japan, super genoten van ze dit wk.

Twee mooie teams waardoor het jammer is dat er 1 het toernooi moest verlaten. Uiteindelijk wel een verdiende zege voor de Kroaten. Maar wat heb ik weer genoten van Japan. Niet eens enkel zo zeer door het spel maar vooral dat prachtige karakter. Weinig tot geen opstootjes, simulaties, zeurende spelers, geargiteerde reacties, vieze tackles. Echt een verademing net als Korea. Helaas zullen ze hierdoor vrijwel zeker nooit een hoofdprijs pakken maar wat mij betreft zullen deze landen altijd een verrijking blijven voor het WK.

5 december 2022 om 18:57

Vergeten dat een speler van Japan Rüdiger wilde aanvliegen? En heb je de reacties van de Zuid-Koreaanse spelers gezien richting de scheids na het verliestegen Ghana? Zuid-Oost Aziaten worden vaak ten onrechte als onschuldige lievenlingentjes afgeschildert.

Ik had het Japan zo gegund, maar mijn god zeg. Hoe slecht kan je die penalty's erin schieten joh. Drie van de vier penalty's gemist. Het is duidelijk dat de Japanners geen penalty's geoefend hebben. Zonde...

5 december 2022 om 19:22



Nederland heeft ooit 5 penalties gemist (2 in wedstrijd en 3 tijdens shootout) in een halve finale van EK. Dus kan slechter

Jammer dat Japan eruit ligt. Kunnen de druk helaas niet aan. Jammer want Japanners hebben enorm de gunfactor en het respect wat ze hebben voor de medemens is een voorbeeld.

Schandalige penalties zeg, hiervoor mogen ze zich schamen

Ik gunde het de Japanners zoooo erg, de mensen zijn echt toppers en de spelers doen er alles aan om een goed resultaat neer te zetten, jammer van de slecht genomen penalty’s, Japan kan met opgeheven hoofd naar huis gaan, groepswinnaar worden met Spanje en Duitsland in je poule, niks anders dan respect voor Japan.

Bizar dat Affelay en van Hooijdonk vinden dat Kroatie vanaf minuut 1 heeft gespeeld voor de overwinning. Ik deel die mening absoluut niet. Maar Japan komt individuele kwaliteit te kort. Kan uiteindelijk blij zijn dat Kroatie door is, maar die moeten veel beter gaan spelen

Erg jammer, maar Kroatië is ook wel een leuke sympathieke ploeg. Echt een leuke pot gezien en vooral de verlenging waar het van beide kanten niet uitzag maar het wel telkens op en neer ging. Wat een slechte penalties van Japan overigens. Beter dat ze daar op gaan oefenen in de toekomst. Mooi om Modric nog minimaal een potje mee te maken! Mocht Brazilië doorgaan dan hebben ze wel een ontzettend voordeel t.o.v. de Kroaten met die extra tijd in de benen.

Prachtig trouwens op het einde die zoen van die Kroaat voor die kale. Japan mag trots zijn.

Wat een anticlimax deze penaltyserie. Als de eerste al zo waardeloos wordt geschoten dan is het gewoon klaar. Wat een waardeloze penalty’s volgden daarna. Kroatie is gewoon terecht door, ondanks alle lovenswaardige strijd en energie van Japan terzijde

Man man man. Ik start een petitie om een mail te schrijven naar de NOS, zodat Arno Vermeulen geen commentator meer mag zijn. Geef een duimpje als je achter mij staat.

5 december 2022 om 19:10

De rest is ook niet veel beter. Je gaat zelfs verlangen naar Leo Driessen... nee, geintje. 🤣

Ja ja en veel mensen vonden het onzin om op penalties te trainen

5 december 2022 om 18:59

Hebben spelers/trainer van japan gezegd dat ze niet op pingels hebben getraind?

5 december 2022 om 19:26

Geen idee. Duidelijk niet genoeg getraind iig.

5 december 2022 om 20:42

okay.. dus het is gewoon een loze opmerking eigenlijk..
Je hebt geen idee of en hoeveel ze erop getraind hebben, maar als ze er veel op getraind hebben, dan is het gewoon "niet genoeg"...

Of het is dus niet te trainen, dat zou ook nog kunnen..

5 december 2022 om 19:27

je kan trainen erop, maar na 120+ minuten spelen in een vol stadion en immense druk is toch weer wat anders

Japan kan met opgeheven hoofd het toernooi verlaten. Ze hebben alles gegeven, maar kwamen helaas net te kort. Maar de sensationele zege op de hypocriete Duitsers alleen al, zullen ze lang voor gewaardeerd worden bij velen.

Als trainer moet je toch helemaal gestoord worden van die eerste penalty van Japan of die vierde van Kroatië ?

Nou nog Brazilië, Portugal, Spanje en dan krijgen we alleen nog mooie wedstrijden tussen 8 toplanden voorgeschoteld. Eigenlijk begint het WK pas echt vanaf de kwartfinale.

5 december 2022 om 19:05

Turkije hoort daar eingelijk natuurijk ook tussen.

5 december 2022 om 19:08

Dat is natuurlijk jou mening. Ben ik het niet mee eens, eerder Italië.

Jammer. Ik had het Japan zeer gegund.

Ik heb over het algemeen niets met Aziaten, een vreselijk volk maar de Japanners zijn een welkome uitzondering hierop.

5 december 2022 om 19:05

In welk opzicht vind je ze bijvoorbeeld verschillen van de Zuid-Koreanen, die zometeen aan de bak moeten.

5 december 2022 om 19:07

Mag ik vragen waarom je Aziaten een "vreselijk volk" vind?

Als je zó de penalty's neemt dan kan je net zo goed na de verlenging zeggen van laat maar en meteen de tegenstander feliciteren met de overwinning. Zo slecht heb ik het nog nooit gezien, volgens mij hebben ze daar ook nauwelijks ervaring mee.

Slechte penaltys. Ik was echt voor japan maar ze zijn er op basis van de penaltys meer dan terecht eruit.

Japan wilde duidelijk niet winnen als je pennals zo neemt.

Had het Japan wel gegund maar wat een waardeloze pingels, al was er 1 bij van Kroatië waarvoor je eigenlijk naar huis moet worden gestuurd.

Arno vermeulen haalde weer z'n gebruikelijke niveau en Affelay kan beter thuis blijven als je er geen zin in hebt.

Alsof Japan geen penalty’s kan nemen wauw zeg allemaal waren zo slecht geschoten, Kroatië jeeft geluk gehad dat Japan niet aanzetten in de verlenging je zag echt dat de Kroaten op waren en opzoek waren naar penalty’s niets voor niets een echte toernooi ploeg maar denk dat ze de volgende ronde gwn uit vliegen tegen Brazilië.

5 december 2022 om 20:07

Kroatië gaat kans maken tegen Brazilië. Kroatië versloeg ook Frankrijk in de nations league en Denemarken 2 keer. De Kroaten zijn altijd scherp en sterk tegen grote landen.

5 december 2022 om 20:36

Dat sws iedere ploeg heeft kans voor de wedstrijd maar dit Brazilië is een andere niveau kijk alleen nu binnen een half uur 3-0 voorstaan ze geven niet eens gas, we zullen het zien.

5 december 2022 om 20:22

Kroaten op zoek naar pingels? Als er iemand nog aanzette de laatste 15min waren het de kroaten

Gelukkig pleegden de Japanners geen Hara kiri op het veld..

Zijn de Japanners slechte penaltyschieters of is die Livakovic daadwerkelijk een super penaltyredder? Ik houd het op het eerste, wat slecht ingeschoten zeg! Oefenen die Jappen dan nooit om een penalty snoeihard in te schieten? Nu wordt Kroatië een echte outsider!

Tja die terugspeelballen vanaf 11 meter die net een stukje naast de keeper komen, kun je bijna niet serieus een doelpoging noemen...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren