Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Tottenham denkt niet aan landstitel: ‘We zien wel aan het eind’

Laatste update:
/

Tottenham Hotspur won zaterdagmiddag met 1-0 van Watford, dankzij een goal van Kieran Trippier. Daardoor meldt de ploeg zich op de tweede plaats in de Premier League. Toch wil manager Mauricio Pochettino nog niet al te veel speculeren over het wel of niet binnenhalen van de titel. Volgens de Argentijn moet zijn team gewoon lekker blijven doen wat ze al weken doen.

“We moeten geloof houden in onszelf. Dat we ons blijven verbeteren en dat we dat ook elke training uitstralen”, vertelt Pochettino aan Sky Sports. “Dan zien we aan het eind van het seizoen wel weer waar we staan.”

Behalve zijn spelers looft de trainer ook de supporters. “Zij gaven ons op een moeilijk moment bij een 0-0 stand net dat beetje extra. Het is een belangrijk gegeven om dat te erkennen: de sfeer op White Hart Lane was vandaag uitstekend.”

Zie jij Tottenham Hotspur als een echte titelkandidaat?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik denk niet dat Tottenham goed genoeg is voor de landstitel. Uiteindelijk denk ik toch dat City ermee vandoor gaat. En anders nog eerder Arsenal en Leicester City, maar we zullen zien

7 februari 2016 om 00:59

Volgend weekend city - spurs! Als we die winnen ben ik overtuigd van ons als titelkandidaat.

7 februari 2016 om 11:39

Wat zou dat geweldig zijn. Met ook de wedstrijd tussen Leicester en Arsenal komende week, kan je hoe dan ook goede zaken doen, vermits minstens 1 ploeg punten verliest dan. Ideaal scenario is dat Arsenal vandaag punten verliest bij Bournemouth en volgende week punten afsnoept van Leicester. Zo kunnen wij uitlopen op Arsenal en inlopen op Leicester. Maar laat ons vooreerst zelf beginnen met winst tegen City.

Ze mogen dan echt niks meer weggeven, willen ze aan het eind bovenaan staan, want ze doen zeker mee. Maar zoals ze in begin December slechts 1 punt pakken uit de twee wedstrijden tegen West Brom en Newcastle, dan betwijfel ik of ze die dure punten niet gaan missen aan het eind. Ze spelen nog zowat tegen de gehele top: City, Arsenal, West Ham, Southampton, Liverpool, Man Utd en ook Chelsea nog. Wél hebben ze op dit moment het beste doelsaldo in de Premier League, wie weet of dat ook van belang zal zijn...

7 februari 2016 om 04:12

Tja maar als ze die wedstrijd teggen leicester hadden gewonnen wat ook verdiend was geweest stonden ze nu gewoon eerste..

Ik vind Tottenham een leuk ploegje, maar ik denk niet dat ze een echte titelkandidaat kunnen worden. Ze horen gewoon bij wat de Premier League aantrekkelijk maakt, namelijk zoveel ploegen waarvan je niet verwacht dat ze in de top 5 staan.

Tottenham is meer een tussenstap naar de top die talenten in b.v. de Eredivisie ( of andere competities ) kunnen maken. Ik denk dus ook dat Eriksen niet voor heel lang meer gaat blijven.

7 februari 2016 om 03:02

Dit jaar is tottenham gewoon een kandidaat vind ik. Ze spelen leuk voetbal vanuit een erg stabiele defensie dit jaar. Eriksen en Kane tonen ook opnieuw bij de top van de BPL te horen. Er zijn op dit moment nog 4 titelkandidaten, waaronder Tottenham. Ik bedoel ze hebben 3 punten meer dan City, en Arsenal heeft morgen nog een pittige uitwedstrijd bij Bournemouth.

Ik hoop persoonlijk dat Leicester kampioen wordt, en ik zie dat ook best gebeuren, maar ik zie niet waarom Tottenham niet in de race zou zijn.

7 februari 2016 om 16:02

Als je dat vorig seizoen had gezegd, had ik je gelijk gegeven. Dit seizoen is het echter compleet anders. Dat wij 2e staan en het beste doelpuntensaldo van de competitie hebben is wel representatief voor hoe goed we het nu doen.

Vind Spurs zeker dit jaar mooi voetballen en ik zie ze nog wel CL halen maar titelkandidaat is moeilijk. Voor de titel komen ze in mijn ogen altijd net te kort en Leicester is toch wel in beestachtig goede vorm en heeft een voorsprong. Spurs heeft nog een hele rits topwedstrijden te gaan ook dus dat maakt het er niet makkelijker op.

7 februari 2016 om 01:56

Tottenham doet het juist erg goed tegen topploegen de laatste tijd. Maar we zullen zien zoals Poch zegt. Gewoon van wedstrijd tot wedstrijd leven en zelfvertrouwen tanken uit de ranglijst.

7 februari 2016 om 02:26

Je hebt gelijk dat ze het goed doen in topwedstrijden maar op Arsenal en United na (thuis) moeten ze wel uit bij o.a City, Liverpool en Chelsea, en uit mijn hoofd hebben ze ook nog andere lastige uitduels te spelen tegen ploegen als West Ham en Stoke. Maar we gaan inderdaad zien wat het wordt, al met al belooft er een spannende slotfase van het seizoen te komen.

7 februari 2016 om 03:04

Ik zie ze nog wel CL halen klinkt alsof je denkt dat ze dat niet gaan doen. Ik denk eigenlijk dat de huidige top 4 niet meer gaat veranderen dit seizoen tenzij er een hevige vormdip komt van een van die ploegen. Nummer 5 t/m 8 zijn ook niet constant.

7 februari 2016 om 07:25

Je kunt toch trots zijn. Er zijn jaren geweest dat Spurs de stap naar de Engelse top kon maken, maar door dom beleid o.i.d. hebben ze die nooit echt kunnen maken. Dit jaar is het in mijn ogen de beste ploeg in de Pl. Natuurlijk is Leicester geweldig, maar qua voetbal is Tottenham het sterkst. Enorm constant en ook echt volwassen. Ik zei al in een andere reactie (hieronder) dat ik voor de eerste x kan genieten van Spurs en ook echt mijn 'hekel' aan de kant kan zetten. Ja, je mag echt trots zijn.

7 februari 2016 om 11:24

Nou ik weet niet hoe dat zo kan klinken voor jou maar ik meen gewoon dat ik ze de CL wel zie halen. Normaal gezien komen ze vaak net tekort maar dit seizoen boetballen ze goed en zijn ze constant. Kampioen zie ik ze alleen niet snel worden (denk eerder Leicester) maar top 4 eindigen ze in mijn ogen zeker als ze punten pakken in de lastige wedstrijden.

7 februari 2016 om 07:36

Spurs komt normaal kwalitatief te kort, maar dit jaar kan alles. Leicester is kwalitatief minder dan 9/10 andere ploegen, maar zoals je al zegt: die zijn in bloedvorm. De topploegen in Engeland zijn gewoon teleurstellend en daar profiteren Leicester en Spurs van. Arsenal en City zijn allebei al 5x verloren.. dat is echt dramatisch (Chelsea en United heb je normaal ook, maar die tellen nu niet echt mee). Ik zie Spurs echt als grote kanshebber en op dit moment is dat ook de enige ploeg die zou winnen van Leicester. Arsenal moet volgende week tegen Leicester, maar daar kom je amper door en Mahrez en Vardy lopen op wolken. Ik begin ook echt in het Leicester sprookje te geloven. Ongekend dit, maar prachtig.

7 februari 2016 om 07:38

Ohja, ik wou nog even een kleine voorspelling doen. Na vandaag, zie ik Leicester ook als favoriet, dus nr1 Leicester, City 2, Spurs 3 en Arsenal 4. Absurd, gewoon absurd.

7 februari 2016 om 14:45

Voorspellingen doen over deze Premier League is gekkenwerk

Ik geniet gewoon van hoe Spurs het op dit moment doet.
Maar als City fan is het natuurlijk erg teleurstellend, al kan de titel nog best gewonnen worden. Denk dat er in januari geen aankopen gedaan werden omdat Guardiola in de zomer komt en zijn spelers kan halen, maar het gaat wel ten koste van dit seizoen.

Hoewel ik absoluut geen Spurs fan ben (logisch), zie ik ze graag spelen. Ik kan soms echt genieten van het voetbal en dat heb ik never nooit gehad. En ja, dat was puur door de rivaliteit.

Ik zie ze ook zeker als titelkandidaat. Een paar weken terug had ik het niet verwacht, maar ze zijn enorm constant. Kwalitatief hebben ze geen wereldspelers, maar het is gewoon een geweldige mix en qua team winnen ze het van City en Arsenal. Cl voetbal moet zeker lukken en dan kunnen ze misschien eindelijk de stap zetten naar de top in Engeland en mss Europa.

En die Dele Alli.. wat is dat een topper. Ik had net nog wat tijd over voor het werk. Even een 5 minuten filmpje van die jongen gekeken. Nog nooit zo'n type gezien. Loopvermogen van Gerrard, de techniek van Wilshere, inzicht van Lampard en het fysiek van een Barkley. Voor de eerste x een beetje jaloers op Spurs.

7 februari 2016 om 11:22

In het begin wisten alle Arsenal fans nog zeker dat Tottenham niet eens in de top 4 zou komen. Serieus, kijk die oude topics maar. En kijk is aan, ze zijn veel beter dan Arsenal, qua alles eigenlijk. Enige wat ze niet hebben is een Alexis en Mesut.

7 februari 2016 om 15:26

Haha Spurs is in alles beter. Daarom staan ze over een uur ook gewoon weer onder Arsenal?

Spurs doet het goed en heeft een paar hele goede voetballers, maar die moeten zich nog flink bewijze

7 februari 2016 om 16:00

Onwaarschijnlijk. Tottenham heeft een doelpuntensaldo van +26 tegenover +15 bij Arsenal. Ze moeten wel heel veel scoren om 2e te staan.

7 februari 2016 om 16:05

Volgens mij staan wij op doelsaldo hoger

9 februari 2016 om 19:56

Beter qua alles? In geen enkel opzicht haha.

7 februari 2016 om 11:25

Haha hoezo logisch? Je bent een Nederlandse Arsenalfan. Dat je anti-spurs zou zijn is puur kopieergedrag en interessantdoenerij.

9 februari 2016 om 19:57

Oh, dus je kunt geen hekel hebben aan een rivaal? Ik denk dat de gemiddelde Barca fan ook een hekel heeft aan Real en andersom. Dus iedereen doet dan aan kopieergedrag en interessant doen omdat jij dat denkt te weten?

Hou op.

We hebben het mooiste spel vam de competitie vind ik. Alleen naast het mooie spel vergeten ze soms het afmaken. Gisteren rond de 25/30 doelpogingen en dan maar 1-0 winnen. Ik heb er wel vertrouwen in dat we iig cl gaan halen. Titel heb ik ook nog vertrouwen in, maar dan mogen ze weinig meer verspelen.

7 februari 2016 om 11:27

Haha "we" ja? Ok ik ga vanaf nu wanneer het goed gaat bij clubs die ik leuk vind ook credits opeisen.

7 februari 2016 om 12:55

Vast een slechte nacht gehad

7 februari 2016 om 15:09

Hmmm, meestal winnen we wel gewoon met meer dan 1 doelpunt verschil, dus zelfs dat hoeft het probleem niet te zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren