Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Toptalent op de weg terug bij Arsenal: ‘Wil me laten zien aan de manager’

Laatste update:

Serge Gnabry is op de weg terug bij Arsenal. Het negentienjarige toptalent liep vorig seizoen een zware blessure op, maar inmiddels heeft hij zijn rentree gemaakt bij Arsenal Onder-21. De negentienjarige vleugelspeler wil komend seizoen een gooi doen naar een plek in de hoofdmacht.

/

“Ik wil in de voorbereiding aan de manager laten zien dat ik op de goede weg ben”, laat de jeugdinternational van Duitsland optekenen via de officiële kanalen van de club. “Ik hoop dat ik een goed voorseizoen speel en dat ik mezelf in de ploeg kan spelen. Ik vermoed dat ik eerst nog het EK Onder-21 ga spelen met Duitsland en daarna zien we het wel.”

“Ik ben hier gekomen met de droom om voor het eerste team van Arsenal te spelen en dat deed ik al voor mijn blessure”, gaat Gnabry verder. “Ik hoop dat ik volgend seizoen weer wedstrijden voor het eerste team ga spelen.”

Denk je dat Serge Gnabry komend seizoen veel gaat spelen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goed talent. De keren dat ik hem zag spelen deed hij het niet verkeerd. Zal volgend seizoen genoeg kansen krijgen gok ik. Denk zomaar dat Walcott weggaat en dat hij de vervanger wordt

21 mei 2015 om 11:13

Waar denk je dat walcott heen moet gaan? Vind hem ook niet van het niveau dat arsenal moet nastreven maar kan me geen club in de bpl bedenken die hem willen hebben voor zijn salaris.

21 mei 2015 om 11:41

Liverpool

21 mei 2015 om 12:09

Walcott is gewoon zeer belangrijk. Zijn kwaliteiten zijn snelheid, geweldige looplijnen en doelgericht. Met mensen zoals Ozil, Ramsey en Cazorla achter hem is hij enorm dreigend. Nooit laten gaan deze man.

21 mei 2015 om 12:40

Hehe, eindelijk iemand die het begrijpt.

21 mei 2015 om 15:35

Als Wenger hem eindelijk eens gaat opstellen en niet met 7 middenvelders wil spelen dan winnen we veel meer wedstrijden.

21 mei 2015 om 11:18

Bij Arsenal is ieder talent wat doorbreekt zogenaamd een 'wereldtalent' of een topper voor in de toekomst, maar veel voorgangers hebben het tegendeel bewezen. Het zijn allemaal wel talenten, maar dat betekent niet dat ze het niveau van Arsenal of hoger kunnen bereiken.

Ik waardeer verder wel dat ze de jeugd de mogelijkheid geven om door te breken, echter lukt het maar weinig spelers om door te breken.

21 mei 2015 om 11:26

Ach je hebt wel een beetje gelijk. Dit komt echter omdat we onze doorstroom nog steeds als substantiele bijdrage aan het eerste team beschouwen
Over 2 jaar bijvoorbeeld, spelen Crowley en Zelalem elk middenveld van de PL scheel.

21 mei 2015 om 11:56

Dat is toch ook logisch. Er zijn nu eenmaal maar weinig spelers die het allerhoogste niveau halen. En dat is zo bij elke club. Bij Barcelona is toch ook niet iedereen even goed als Messi.

21 mei 2015 om 11:58

Ja net als dat Walcott een wereldtopper zou worden. Hij kwam daar niet eens in de buurt.

21 mei 2015 om 13:00

Talenten die het niveau arsenal niet evenaren zegt ie dan...... die talenten, die volgens jou niet goed genoeg waren, maar er nog wel zitten, die ZIJN arsenal... dus stop aub met die onzin berichten.

21 mei 2015 om 16:51

Walcott is alleen geen doorgebroken jeugdspeler van Arsenal. Was al gedebuteerd bij Southampton. Voorbeelden in de huidige selectie zijn Szczesny, Gibbs, Bellerin, Wilshere, Coquelin en Gnabry. Voorgangers zijn Bendtner, Frimpong, Vela, Fabregas, A. Traore, Merida, J. Hoyte, Muamba, Aliadiere, A. Cole, S. Larsson, Pennant, S. Taylor en Quincy Owusu. Allen kregen een echte kans, maar alleen de echt goede spelers kregen het voor elkaar voor langere tijd hun plekkie te bemachtigen.

21 mei 2015 om 13:14

Even een vraagje, wat is de nationaliteit van Gnarby? Ik weet dat hij voor Duitsland speelt maar hij ziet er niet echt Duits uit.

21 mei 2015 om 13:27

Geboren in Stuttgard, heeft een Ivoriaanse vader en een duiste moeder, is dus een Duitser.

Wat voor blessure had hij?

21 mei 2015 om 12:25

Knieblessure en toen hij dicht bij een terugkeer was kreeg hij nog een terugval

21 mei 2015 om 12:31

aan de banden of kraakbeen?

21 mei 2015 om 14:48

Nou ik ken hem niet persoonlijk en ik ben ook geen expert in knieblessures. Maar de blessure heeft hem 11 maanden aan de kant gehouden en daarna nog maar eens bijna 3 maanden

21 mei 2015 om 15:36

Banden

Groot talent, maar veel geteisterd door blessures. Kan hij eigenlijk ook op links? Dan hebben we Ox en Gnabry sws voor links volgend jaar. Alexis moet op rechts.

21 mei 2015 om 12:28

Yes, hij kan op links. Bij Arsenal U21 speelde als linksbuiten(niet vaak), rechtbuiten en op de nr 10 positie. Zijn beste spel speelde hij op rechts.

21 mei 2015 om 15:41

Mooi. Hetzelfde als Ox dus. Kunnen overal spelen en na een tijdje op links zijn ze daar ook gewoon top.

hoop dat deze man het wel kan maken, jammer dat Arsenal bomvol zit mets stilstaande talenten of spelers die niks meer laten zien... walcott heeft niet genoeg stappen gemaakt, Wilshere helemaal erg, of wat te denken van Ox?( is terug aan het komen), of Ramsey waar ik eerst zeer gechameerd van was heeft ook een terug slag.

kijk eens hoelang ze al bij arsenal zijn.. jarenlang maar hun ontwikkeling ligt zo laag.

stuk voor stuk allemaal talenten die zo goed zouden worden.. maar het past wel bij het arsenal van de afgelopen jaren; net niet.

ik roep al jaren dat het niet klopt bij Arsenal, zet er nou een nieuwe trainer, wie weet wat je dan bereikt? het is niet allemaal Wenger's schuld naartuurlijk, maar de klad komt er n beetje in na 100 jaar zelfde trainer en train wijze, ect. dat kan je haast niet onkennen. is ook al tijdje geleden dat hij n echt onbekende toptalent heeft gehaald.

de enigste talent waar ik hoop op vestig is Ramsey

Hoop hem volgend seizoen zeker weer eens in actie te zien! Imo een groter talent dan Ox, deze man heeft zo een goede techniek..
Nadeel daarvan is wel dat wanneer hij speelt, en dan wanneer hij op rechts speelt, je nog meer de trechtervorming krijgt als tegen Sunderland de eerste helft, aangezien Serge net als alle middenvelders en Alexis naar de bal toe komt ipv andersom.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren