Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Volledige radiostilte bij Bayern München: Tuchel negeert één speler compleet’

Laatste update:

Bryan Zaragoza had zich zijn eerste maanden als speler van Bayern München vermoedelijk heel anders voorgesteld. De winteraanwinst werd buiten de selectie gelaten tegen SV Darmstadt (5-2 winst) en schijnt zelfs nog nooit gesproken te hebben met trainer Thomas Tuchel, schrijft Marcos Benito namens El Chiringuito TV.

De onthulling van Benito volgt nadat Zaragoza afgelopen weekend plots niet op het wedstrijdformulier verscheen. De 22-jarige buitenspeler, die sinds zijn komst van Granada twee keer mocht invallen, was niet nodig.

Omdat Tuchel met Kingsley Coman, Bouna Sarr, Noussair Mazraoui en Tarek Buchmann nog maar vier spelers in de lappenmand heeft zitten, moest hij naast Daniel Peretz nog een speler teleurstellen. Dat werd Zaragoza.

Die beslissing is opvallend te noemen, daar Bayern hemel en aarde bewoog om de jonge Spanjaard in de winter naar de Allianz Arena te halen. Er werd 5 miljoen euro extra betaald om meteen de beschikking over hem te hebben.

Zaragoza zou in de zomer sowieso voor 13 miljoen euro de overstap maken naar Bayern, maar door blessures bij Serge Gnabry en Coman kwam de deal in een stroomversnelling terecht. Tot dusver kwam Zaragoza echter pas 35 minuten in actie.

Benito weet te melden dat Tuchel niet eens de moeite heeft genomen om het gesprek aan te gaan met Zaragoza. BILD schrijft dat Bayern weigert in te gaan op vragen over het onderwerp.

Tuchel lichtte onlangs toe waarom Zaragoza slechts beperkt in actie kwam tot dusver. "In de eerste plaats beheerst Bryan de taal niet. Het is moeilijk om te communiceren met iemand die geen Duits en Engels kan."

“Voor mij was meteen duidelijk dat de stap heel groot was", vervolgt Tuchel. "Dat voelen wij nu ook. We zien zijn kwaliteiten, maar merken dat de integratie taalkundig gezien nog niet compleet is."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Barcelona, kijk je mee? Een typische linksbuiten die we missen in ons elftal. Snelheid, goede actie, doelgericht.

19 maart 2024 om 10:12

Denk dat ie door zn leeftijd veel snelheid verloren heeft, wordt in augustus alweer 51.
Doelgericht en een goede actie zou wel kunnen ja.
Maar zou als ik Barca was mn pijlen op wat jongere spelers richten, zoals Zaragoza bijvoorbeeld.
Schijnt dat zijn trainer nooit de moeite heeft genomen om met hem te praten en dat ie niet lekker in zn vel zit bij Bayern.

19 maart 2024 om 10:21

Nou ja, ik heb hem ook zelden een goede actie zien maken. Komt ook omdat hij bijna altijd buiten de zijlijn staat, is eigenlijk nooit aanspeelbaar. Lijkt me ook niet iemand die goed is voor de sfeer binnen de ploeg.

Doelgericht zou kunnen, maar eigenlijk heb ik er weinig vertrouwen in.

19 maart 2024 om 11:15

@vegitosan

Ik kan even niet volgen. Ik heb het toch over Bryan Zaragoza?

19 maart 2024 om 14:10

Dan kan je het inderdaad niet volgen.

19 maart 2024 om 11:08

Barcelona kijk je mee? Tuchel spreekt zelf geen Spaans, dus volgens eigen ideologie kan hij geen goede trainer voor Barca zijn

19 maart 2024 om 11:16

@thiagoa

Tuchel wil ik dan ook niet zien bij Barcelona?

Tsja het is mooi voor Bayern dat zoveel spelers fit zijn, zeker nu de beslissende fase van de Bl/cl eraan komt, maar voor de breedtespelers is dit natuurlijk slecht nieuws.

Muller, Kane, Tel, Sane, Gnabry, Musiala en Choupo-Moting zijn allemaal fit en zijn ook geen wedstrijden meer waar je makkelijk even wat jonge spelers speeltijd kan gunnen, want elk puntje telt.

Dus omdat hij de taal niet spreekt moet hij op de bank zitten? Wat een onzin. Dus Tuchel had Messi dan ook maar op de bank gezet bij PSG?

19 maart 2024 om 10:28

Hij moet op de bank zitten omdat hij de 8e keus aanvaller is, dat hij de taal niet spreekt helpt niet maar is natuurlijk niet de hoofdoorzaak.

Tuchel lijkt me sowieso een enorme hork, normaal gesproken verbaas ik me wel over spelers die naar een land gaan en zich vervolgens niet eens A1/A2 niveau van de taal eigen kunnen maken of op z'n minst Engels. Echter had deze Zaragoza normaal gesproken een half jaar de tijd voor gehad. Nu beweeg je hemel en aarde om hem per direct te halen en ben je dan verbaasd dat er geen taalbeheersing is. Bijzonder

Ik zie dat el chiringuitotv de bron is, maar is dat niet de gtst versie van voetbal inside? Overigens had die jongen best de taal kunnen leren, als je ziet dat jongens als Pavlovic nu ook de kans krijgen

19 maart 2024 om 10:53

Hoe leer je een taal binnen een half jaar? Is niet voor iedereen weggelegd, en Pavlovic is een Duits Servisch jongen. Naar de normen van Tuchel is het dan makkelijker om te integreren in het team

19 maart 2024 om 13:13

In 6 maanden moet je makkelijk voldoende basis kunnen leren om voetbaltermen te begrijpen.

19 maart 2024 om 15:19

Daar praat ik toch niet over? Ik praat over de Duitse taal, en als je na zo'n tijd niet weet wat passen,schieten of steekpass betekent in de Engelse taal vraag ik me überhaupt af als ze een school hebben gevolgd. Basis termen uit games o.a fifa

Je zou zeggen dat ze zijn taalniveau al weten op het monent dat ze hem halen. Laat hem dan gewoon nog een half jaartje in spanje onder voorwaarde dat hij aan zijn duits en engels gaat werken.

Zuur voor die jongen. Ik vind het alleen echt heel bizar dat er mensen van mijn generatie opgroeien zonder Engels te kunnen spreken. Helemaal in Europa.. Er zijn zoveel apps waar je tegenwoordig je Engels kan opschroeven tot een acceptabel niveau.

19 maart 2024 om 10:54

Mee eens, je zou zeggen ook door sociale media en games dat het enigzins hoger zou moeten liggen.

19 maart 2024 om 11:25

Als alleen al naar de Nederlandse voetballers kijk, vind ik het juist niet bizar dat deze generatie geen of moeilijk Engels spreken. Ze vinden hun eigen taal al lastig zat dat ze maar random woorden bedenken om het op te vullen.

Als ze voeten spreken, spreken ze elke taal. Denk dat Tuchel het gewoon helemaal niks vind.

Tuchel is echt een waardeloze coach imo, die vent kan totaaaaal niet met spelers omgaan. Nul emotionele intelligentie of simpelweg lak aan z'n spelers. Ik vermoed een combinatie van. Bayern München is eigenlijk een veel te grote en indrukwekkende club voor zo'n doorgesnoven malloot als Tuchel.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren