Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bayern troeft Leipzig af en heeft eerste aanwinst voor komend seizoen binnen

Laatste update:

Bayern München heeft zich verzekerd van de komst van Bryan Zaragoza, zo melden Florian Plettenberg en Fabrizio Romano. De 22-jarige aanvaller maakt het seizoen eerst nog op huurbasis af bij Granada en vertrekt in de zomer van 2024 naar der Rekordmeister.

Bayern betaalt naar verluidt vijftien miljoen euro voor Zaragoza. Volgens Romano heeft de 1,64 meter lange linksbuiten het eerste deel van de medische keuring al doorstaan, terwijl Plettenberg namens Sky Sport schrijft dat de Spanjaard het contract al heeft ondertekend.

Zaragoza maakt pas na dit seizoen de overstap naar Bayern. Granada wil zijn smaakmaker voorlopig nog niet kwijt, aangezien hij van groot belang is in de strijd om lijfsbehoud. De promovendus staat na vijftien wedstrijden op een negentiende plaats in LaLiga.

Plettenberg schrijft dat Christoph Freund, de technisch directeur van Bayern, zich de afgelopen weken sterk heeft gemaakt voor de komst van Zaragoza, die ook in de nadrukkelijke belangstelling van RB Leipzig zou hebben gestaan.

Zaragoza was dit seizoen tot nog toe een van de weinige lichtpuntjes bij Granada. In veertien competitieduels was hij goed voor vijf goals, terwijl hij tweemaal als aangever fungeerde.

Hij is enkelvoudig international van Spanje. Bondscoach Luis de la Fuente liet hem in oktober debuteren tijdens het EK-kwalificatieduel met Schotland (2-0 winst). Zaragoza kwam in de rust binnen de ploeg voor Real Sociedad-aanvaller Mikel Oyarzabal.

Bij Bayern moet Zaragoza komend seizoen de concurrentie aangaan met onder meer Kingsley Coman, Leroy Sané en Serge Gnabry.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goede speler, maar ben benieuwd of hij het niveau van Bayern kan halen. Is toch wel wat lastiger spelen met minder ruimte omdat je in een dominant team voetbalt.

Wel verrassende transfer, ook weleens leuk

6 december 2023 om 10:40

Geloof me, het is nog lastiger om in dit armtierig Granada goed te presteren. Er zit totaal geen kwaliteit in het team en geen enkel idee in het spel. Een stap hogerop met betere coaches en teamgenoten zouden hem net goed doen imo.

6 december 2023 om 11:17

De druk is bij Bayern natuurlijk veel hoger, je moet leveren qua goals of assists op zijn positie. Natuurlijk is het makkelijker samenspelen in zo'n team. Maar bij Granada heb je meer vrijheid en ruimte achter de verdediging, iets wat je bij Bayern minder zult hebben.

Ik laat me verassen, vind jij hem wel al van de kwaliteit Bayern dan?

6 december 2023 om 19:29

Topspeler en geweldig in de kleine ruimte. Dat is zo geweldig aan Zaragoza, kan bij alle soorten teams aan de slag, omdat hij bij elke speelstijl past. Zijn dribbelkwaliteiten en technische vaardigheden laten dat toe.

Is het niet tijd dat Gnabry word verkocht? Ik zie hem bijna nooit uitblinken maar dat is waarschijnlijk dat ik te weinig wedstrijden kijk van Bayern.

Deze jongen gaat het niet redden ben ik bang voor hem. Maar ik laat me graag verassen

Zeer sterk gescout van Bayern. Een pijlsnelle winger die een goede actie in huis heeft, dat hebben wij zerlf ondervonden in de wedstrijd tegen Granada. Koundé werd bij momenten dolgedraaid door deze Bryan.

Spaanse topclubs liggen te slapen vind ik toch....

Goed gescout. Had hem vaker al aan het werk gezien en gehoopt dat Arsenal een gokje zou wagen voor hem. Helaas nu naar Bayern!

Fantastische speler. Bloedsnel en een goede pass.
Koundé heeft nachtmerries gehad door deze jongen.
Vind 15 miljoen ook een prima prijs. Doet Bayern toch wel weer goed.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren