Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Topscout De Visser lovend: ‘Ik denk dat hij naar de Eredivisie kan’

Laatste update:

Piet de Visser ontdekte al een grote schare aan getalenteerde voetballers en tipte clubs veel namen. Vrijdagavond was hij aanwezig bij de wedstrijd SC Telstar - RKC Waalwijk en sprak hij zich bij RTV Noord-Holland lovend uit over Ralf Seuntjens. In de ogen van de topscout is Seuntjens toe aan een hoger niveau: het zou hem niet verbazen als de spits in de zomer aan de slag gaat in de Eredivisie.

/

De tachtigjarige De Visser zag Seuntjens een keer scoren tijdens de 5-0 overwinning die Telstar boekte. De aanvaller maakte alweer doelpunt nummer zeventien van dit seizoen. Hij beleeft verreweg zijn productiefste jaargang, want eerder maakte hij in drie seizoenen tijd twintig goals bij FC Den Bosch en daarvoor acht in drie jaar bij RBC Roosendaal. “Hij is groot en hij beweegt ook goed”, aldus De Visser.

“Ik hoorde dat hij al zeventien of achttien gescoord heeft, maar ook dat hij tien tot twaalf assists heeft. Ik denk dat hij wel naar de Eredivisie kan. Als ik echt doorscout, moet ik hem twee/drie keer zien. Ik heb laatst NAC Breda en Willem II nog gezien en daar kan hij best mee, denk ik”, geeft De Visser aan. De 26-jarige Seuntjens ligt nog tot volgend jaar zomer vast bij Telstar.

Is Ralf Seuntjens toe aan een Eredivisieclub?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou voor Nac een hele goede spits zijn echt wel 2 klasses beter dan Guyon Fernández

25 april 2015 om 11:35

Zou wel verwarring opleveren als sseuntjens en seuntjens in de spits staan

Topscout De Visser komt met een speler die al 15 keer gescoord heeft in de jupiler league en roept 'die kan mee in de eredivisie'.
Beetje open deur in mijn optiek.

Had het knapper gevonden als ie het aan het begin van het jaar had geroepen!

25 april 2015 om 11:07

Ken je De Visser nog niet? De heeft ook elk talent op de wereld op jonge leeftijd gezien en wist van iedereen al dat ze op dat niveau zouden komen.

Hij is de broer van de Seuntjes bij Nac.. Ik heb hem tegen Fcdb zien spelen maar mij kon hij echt niet overtuigen.

25 april 2015 om 12:51

In de wedstrijden dat ik hem gezien heb kon hij mij wel (redelijk) overtuigen. Sterk, balvast en kan zowel met de voeten als met het hoofd scoren. Is echt niet veel minder dan een Kolder/ Plet van de Eagles, Weghorst van Heracles of Fernandez/ Seuntjes van Nac. Het is alleen de vraag wie het met hem aandurft en hem de kans geeft zich te bewijzen.

Piet de Visser is natuurlijk een topscout, maar om nou interessant te gaan lopen doen dat je denkt dat deze jongen de Eredivisie aankan is natuurlijk ook bullshit. Als een speler 17x scoort en meerdere assists geeft in de Jupiler League dan lijkt me het logisch dat hij bij Nac wel meekan. Daar hoef je geen topscout voor te zijn.

Wauw piet de visser is echt geweldig, hoe hij dat soort talenten altijd vind!

Waarschijnlijk is er naar gevraagd. Leuk dat hij ook bij dit soort wedstrijden aanwezig is. Gewoon een echte voetballiefhebber

Waarschijnlijk is er naar gevraagd. Leuk dat hij ook bij dit soort wedstrijden aanwezig is. Gewoon een echte voetballiefhebber

Ben ik nu ook een topscout? Ik roep sinds zijn tijd bij RBC al dat NAC hem (desnoods als back-up) had moeten halen. Kind van de stad, broertje speelt er al en een zeer degelijke spits. Daarnaast ken ik deze jongen persoonlijk, dus gun ik het hem ook nog eens van harte!

Aub zeg... Leuke voetballer bij FC Den Bosch...maar daar stond hij op een gegeven moment op 10, omdat hij als spits niet rendeerde...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren