Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Toornstra over interesse: ‘Zou top zijn als er echt wat gaat gebeuren’

Laatste update:

Jens Toornstra was zaterdag de grote man bij ADO Den Haag. De middenvelder scoorde twee keer tegen NEC (2-0) en hij kreeg een minuut voor het eindsignaal een publiekswissel. Het had wel wat weg van een afscheid; Toornstra staat in de belangstelling van Swansea City. Zelf zag hij het applaus niet als een bedankje voor bewezen diensten.

/

“Volgens mij waren ze gewoon blij dat ik twee keer scoorde. Voor mij was dat het enige”, zegt Toornstra in gesprek met Haaglanden Voetbal. Van de Premier League-club uit Wales hoorde de 23-jarige Toornstra nog niets. “Het zou top zijn als er echt wat gaat gebeuren, maar ik wacht af wat dat betreft. Ik heb de geruchten ook gehoord, maar ik heb John van Zweden of Swansea zelf niet gesproken, dus ik weet verder van niks.”

“De Premier League is sowieso één van de betere competities en voor mij zeker een droom om in te spelen”, besluit hij. Ploeggenoot Mike van Duinen verwacht niet dat Toornstra in januari vertrekt. “Nee, ik denk het niet, ik denk dat hij hier blijft en van mij mag hij zeker hier blijven. Het is een goede jongen die ook nog eens goed kan voetballen”, zegt de 21-jarige aanvaller.

Is Jens Toornstra klaar voor de stap naar de Premier League?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik dacht dat hij al een akkoord had met utrecht en in januari zou aansluiten bij de club???

25 december 2012 om 15:20

Weet niet waar je dat vandaan haalt?

on: Toornstra moet dit seizoen nog gewoon afmaken in den Haag. Daarna is het beter voor hem om nog een stap te maken naar de sub-top van Nederland. Zou het mooi vinden hem een keer te zien bij een club als Az/herenveen/groningen.

25 december 2012 om 15:26

dat is een te kleine stap, volgens mij staat ado zelfs boven alle 3??

25 december 2012 om 15:29

idd er was geen akkoord tussen utrecht en toornstra maar als je subtop zegt zie ik hem liever bij utrecht dan eventueel az herenveen of groningen die kwalitatief zwakker zijn dan utrecht( behalve az dan)

25 december 2012 om 23:48

huuhhh, totaal uit de lucht gegrepen.

ADO Den Haag heeft echt 'n leuk elftal om in de middenmoot te spelen.

Zelf hoop ik dat Jens Toornstra naar 'n club als FC Utrecht vertrekt. Misschien als vervanger van Anouar Kali, maar 'n club als Swansea City, vind ik, ook wel 'n uitstekende club voor hem.

ADO Den Haag heeft wel meerdere uitstekende spelers, vind ik. Met Danny Holla, Tjaronn Chery, Charlton Vicento, Jens Toornstra en Aaron Meijers. Verder heeft ADO de laatste jaren best goed verkocht met Wesley Verhoek en Lex Immers.

Coutinho
Omeruo
Wormgoor
Beugelsdijk
Supusepa
Meijers
Holla
Toornstra
Chery
Poepon
Van Duinen
25 december 2012 om 19:43

Den haag is goed bezig en de vervanger die komt zal van goede kwaliteit zijn. En naar utrecht gaat die nooit dat is net zoals az groningen en heerenveen middenmoot. En dat zijn wij ook en met de tijd zijn we gewoon suptop en dan is ook Feyenoord geen stap hogerop meer. Wij zijn den haag en de tijd dat spelers ons verlaten voor lullige provincie clubs is voorbij.

26 december 2012 om 00:18

Hoe kan Jij als ado- fan nu zeggen dat je hoopt dat hij bij Utrecht gaat spelen, een naaste concurrent? Enige kandidaten voor een stap omhoog in Nederland zijn de clubs uit de traditionele top drie, Twente en misschien Vitesse. Ik denk echter dat het toch het buitenland wordt.

Swansea is op dit moment te hoog gegrepen voor toornstra denk ik, zou zich eerst moeten bewijzen bij een nederlandse topclub.

Ik vind dit echt een te hoge stap voor Toornstra naar Swansea ik vind dit wel een hele goede voetballer.

Az speelt momentueel goed maar het laat te veel punten liggen wat mij mooi lijk is dat Verbeek hem zou halen is Az is echt een goede club voor hem om zich te verbeter als ze dan ook nog Leerdam als rechtsback aan trekken en Gouweleeuw voor naast Viergever zal je zien dat Az volgend seizoen weer keihard meestrijd ben ervan overtuigd dat dit jaar een ongeluk jaar is.

Esteban
Leerdam
Gouweleeuw
Viergever
Wijnaldum
Maher
Toornstra
Falkenburg
Beerens
Altidore
Henriksen
25 december 2012 om 16:52

Henriksen als linksbuiten? Henriksen is een middenvelder. Beter doe je dan in plaats van Henriksen Rosheuvel/lewis linksbuiten. Dat zijn 2 snelle jongens waar wel potentie in zit!

25 december 2012 om 17:45

O ok bedankt ja dat was wel net het plekje waar ik niet uit kwam maar inderdaad Az heeft veel snelle fysieke spelers als je zou je beter zijn dan leg je het nog af op loopvermogen en duels.

Als Martens nauw nog een seizoen blijf dan zou het helemaal mooi zijn dan zijn mogelijk helemaal niet meer te stoppen.

Raar dat deze jongen niet bij een Nederlandse topclub zit. Toornstra is beter dan een Brama of een Enoh. Bij PSV zou hij de ideale stand-in kunnen zijn voor Bommel en Strootman. Jammer dat deze speler mogelijk naar niet voor de Eredvisie behouden blijft, mocht hij inderdaad naar de PL gaan. Natuurlijk voor hem zelf zou het geweldig zijn. Zo speel je bij de amateurs van Alphense Boys, zo sta je straks op Old Trafford, Anfield, Emirates of Stamford Bridge te ballen.

25 december 2012 om 19:49

Hoe kan jij dit raar vinden je weet niet eenswat de positie is van deze jongen je noemt allemaal controlerende middenvelders op en toornstra is niet. Jens is een lopende middenvelder met heel veel loopvernogen een echte box to box speler die perfect in de premierleugue zou kunnen spelen. Op de 10 kan hij ook uit de voeten al is hij is niet zo creatief als een maher. Zelfs als buitenspeler is die beter dan als controleur

25 december 2012 om 20:00

Ik zie geen verschil tussen een controlerende middenvelder en een lopende middenvelder. Voor mij is dat hetzelfde, een controlerende middenvelder die alleen defensief denkt past niet meer in het huidige voetbal. Ik zie in Toornstra geen echte spelmaker, maar meer een speler als bijvoorbeeld van Bommel. Dat jij daar een andere opvatting over hebt betekend niet dat jij gelijk hebt.

25 december 2012 om 20:39

Van bommel is een echte controlerende middenvelder. Overigens ook de positie waar holla dit seizoen uitstekend functioneerd (holla , en Meijer zijn dan ook betere voetballers dan toornstra). Wat ook wel eens als controlerende middenvelder word aangezien is het type nigel de jong, Enoh maar dit zijn echte bal afpakkers. Dit soort spelers woorden vaak als hetzelfde aangeduid en dat is eigenlijk al fout. Maar om nou lopende middenvelders het zelfd te noemen als controlerende middenvelders. Is het zelfde als zeggen dat er geen verschil zit tussen een back en een spits. Er zijn hele andere voetballers voor nodig

25 december 2012 om 21:05

Van Bommel is net zo'n controlerende middenvelder als Toornstra. Bij PSV is Strootman misschien wel meer balafpakker dan van Bommel. Maar sowieso, een middenvelder, zeker bij een topclub, moet en verdedigend zijn werk doen en ook aanvallend zijn bijdrage hebben.
Ik denk dat Toornstra met zijn loopvermogen voldoende verdedigend zijn werk kan doen en met zijn steekpass ook voor de nodige assist kan verzorgen. Een rol zoals van Bommel in zijn eerste periode bij PSV had zou Toornstra heel goed kunnen vervullen denk ik.
Maar goed, ieder zijn mening. De een is niet beter dan de ander en andersom. Gewoon een verschil van inzicht.

Denk dat hij het eerst maar op een hoger niveau in Nederland moet laten zien. Voor de top 4 komt hij nog tekort, maar misschien clubs net daar onder.

Als Swansea hem echter de kans biedt op PL, zou dat voor hem heel mooi zijn.

Uitstekende club! Die directeur houd de spelers van Ado nauwlettend in de gaten dus het is niet zo heel gek dat hij misschien die kant op gaat.
Het voetbal wat Laudrup bij Swansea neerzet past perfect bij Toornstra.
23 jaar is een prima leeftijd om de volgende stap te maken. Ik denk dat de stap naar Utrecht of AZ niet groot genoeg is

Zou een mooi nieuwjaars kado zijn als hij naar Heerenveen komt, fantastische speler maar ik denk dat hij een stap hoger wil dan Heerenveen, en gelijk heeft ie. Wolkom Jens!

-ja, ik had het duidelijk verkeerd gelezen.-

Ik zou hem erg graag bij Ajax zien. Een echte bikkelaar die een beste scoringsdrift heeft. Ik hoop dat hij eerst nog een stap in Nederland maakt voordat hij naar evt Swansea gaat. Zonder meer dat deze jongen bij de top gewoon mee kan draaien.

25 december 2012 om 17:07

He labbekak, lees anders eerst ff de tekst goed voor je het artikel denkt te kunnen corrigeren.

25 december 2012 om 17:08

Anders lees je de tekst ff goed....

25 december 2012 om 17:08

Mike van Duinen is pas 21 jaar dus klopt gewoon wat er staat, jij hebt het gewoon verkeerd gelezen.

Ik hoop dat hij het seizoen bij ons afmaakt en dan een mooie club vindt en we goed aan hem verdienen. Ben benieuwd wat er voor hem gaat komen

ik denk dat als het 1 wedstrijd erg goed doet, dat het dan niet meteen betekend dat je klaar bent voor een hogere stap.

25 december 2012 om 18:15

Ja als jij maar 1 wedstrijd kijkt van DH dan heb jij maar 1 goede wedstrijd van hem gezien. Die jongen speelt al een paar seizoen gewoon heel goed.

Hij gaat echt niet naar Utrecht, Heerenveen of Groningen. Hij wil als hij gaat een echte stap nemen. Swansea is natuurlijk een prachtige club, begrijpelijk dat hij daar best oren naar heeft.

Kom maar na Utrecht Jens!!
Asare en Wuytens verkopen en Toornstra direct oppikken!

Wat een middenveld hebben we dan met Toornstra, Kali, Oar en Sarota veel loopvermogen / jong en een groot potentie! En met Martensson en Yassin Ayoub ( het grootste talent van FC Utrecht) achter de hand kunnen voor Europees voetbal strijden!

Naar Utrecht of Heerenveen is natuurlijk niet echt een stap, altans als je van de nr 8 i n de eredivisie komt. Lijkt me overigens geen type dat op zn 23e al naar Engeland moet, zou prima bij Ajax of Fnoord passen, alhoewel Fnoord dat ivm de financien maar beter niet kan doen. Naar Ajax, verdient ADO er ook nog n leuke cent aan en kan Ajax n iets aan het Ned voetbal toevoegend figuur als Enoh lozen!

25 december 2012 om 23:53

Net als Jansen totaal geen voetballer voor Ajax, Toornstra speelt goed omdat ie veel vrijheid heeft en lekker over het veld kan zwerven, dat is bij Ajax onmogelijk ivb met het positiespel, denk ik.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren