Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Toornstra mist competitiekraker: 'Ik zou met Boëtius en Manu spelen'

Laatste update:

De officiële berichtgeving ontbreekt nog, maar het is voor 99 procent zeker dat Jens Toornstra woensdag niet mee kan doen in de topper PSV-Feyenoord. De aanvallende middenvelder raakte zondag tegen AZ geblesseerd aan zijn hamstring en zal woensdag waarschijnlijk moeten toekijken. Jan Boskamp adviseert Fred Rutten om nu met Jean-Paul Boëtius (op rechts, als de vervanger van Toornstra) en Elvis Manu (op links) op de flanken te spelen tegen PSV.

/

Boëtius speelt bij Feyenoord vaak als linksbuiten, maar stond in de jeugd altijd op rechts, dus dat moet volgens Boskamp geen probleem zijn. De analist betwijfelt of het een goed idee zou zijn om Ruben Schaken in het elftal te brengen. "Ik vraag me af of hij nog steeds de snelheid heeft van twee jaar terug", zei Boskamp bij RTV Rijnmond. "Woensdag ligt er waarschijnlijk ruimte in de rug van Willems (linksback PSV, red.), die aanvallend heel sterk is. Hij zal over Schaken heen willen gaan, waardoor Schaken met hem mee moet."

Bij een nederlaag in Eindhoven kan er waarschijnlijk zo goed als zeker een streep worden gezet in de titelaspiraties van Feyenoord. Boskamp: "Je hebt zoveel hoop dat het dit jaar gaat gebeuren, maar dat zeiden we vorig jaar ook. Je moet in ieder geval niet verliezen. Dan wordt de achterstand twaalf punten en is het klaar", aldus de voormalig international.

Denk je dat Feyenoord woensdag kan winnen van PSV?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jammer voor Jens, goed voor onze kansen. Hij is de man in vorm bij Feyenoord, hij kan wel een verschil maken. Maar de kwaliteit van PSV is gewoon erg groot, ik verwacht dat PSV gaat winnen.

14 december 2014 om 23:37

Feyenoord heeft ook kwaliteit, anders zouden ze niet in "vorm" zijn.
Misschien heeft het team van Feyenoord wel meer potentie dan dat van PSV op langere duur.

15 december 2014 om 00:10

In vorm zijn heeft niets te maken met het maximale niveau wat een speler kan halen. Melvin Platje in vorm is natuurlijk niet even goed als Messi in vorm, bijvoorbeeld. En naar potentie op de lange termijn kijken is niet relevant t.o.v. woensdag.

15 december 2014 om 07:30

'' in vorm zijn heeft niets te maken met het maximale niveau wat een speler kan halen''

hoezo heeft dat er niks mee te maken dan?

14 december 2014 om 23:39

Ik denk dat psv grote moeite met het goede middenveld gaat krijgen. Het goede veldspel zal het psv erg moeilijk gaan maken dus ik denk dat feyenoord dit wint.

14 december 2014 om 23:46

Het middeveld van psv is ook sterk ik verwacht dat daar mooie duels uitkomen

15 december 2014 om 00:05

Ik ben benieuwd naar welke buitenspelers mee zullen blijven lopen met de opkomende backs. Daar zal denk ik het verschil gemaakt worden.
Willems en Arias komen beide graag mee naar voren en zijn dan ook behoorlijk gevaarlijk. De backs van Feyenoord hebben dit minder. Aan de andere kant zullen Manu en Boetius wel mee terug verdedigen, waar Depay dit al een stuk minder doet. Gelukkig voor Depay zal Wilkshire waarschijnlijk rechtsback spelen.
Op het middenveld is naar mijn mening juist PSV in het voordeel. Vooral als Cocu kiest voor Hendrix in plaats van Maher.

15 december 2014 om 04:41

Heeft PSV toch zijn zin, door die kutverplaatsing missen we nu Jens en hij is één van de mannen in vorm.

Maargoed, het blijkt wel dat Feyenoord tot nu toe nog voor niemand voetballend onder deed. Enkel Sevilla uit was voetballend beter dan Feyenoord. Dus ik verwacht dat Feyenoord elk duel wint waarbij het niet ongeloofelijk veel pech heeft in de counters van de tegenstanders zoals gister.

15 december 2014 om 07:34

En dat is het enige gevaar voor Feyenoord: de counters!! Verder heeft PSV namelijk geen plan of strijdwijze naar voren ze hebben alleen maar depay en de jong verder worden ze qua spel waarschijnlijk met de rug tegen de muur gevoetbald!

15 december 2014 om 09:12

Het is allemaal onderdeel van het grote complot...

Belachelijk statement dit. "psv heeft zijn zin." Met of zonder Toornstra gaan jullie er toch wel af komende woensdag. PSV heeft een surplus aan kwaliteit ten opzichte van Feyenoord. Natuurlijk heeft Feyenoord het aardig gedaan de afgelopen wedstrijden maar structureel presteren tegen een topploeg uit de Eredivisie dit seizoen was er nog niet bij. Daar hebben ze nog geen enkel resultaat behaald.

Dus ook dit jaar weer afgeschreven.

15 december 2014 om 18:31

Voetballend Zal feyenoord de bovenliggende partij zijn maar Zoals altijd zullen we wel weer geen kansen afmaken en komt PSV een keer met een counter en is het waarschijnlijk 1-0 want het grote probleem van Feyenoord is scoren met kazim in spits maak je nou eenmaal niet veel goals want ik vind het geen goeie spits alleen voetballend vind ik hem goed

Ik denk dat Feyenoord woensdag definitief gaat afhaken voor de titel, als dat al niet het geval was. Een gat van 12 punten op de nummer 1 maken ze, denk ik, niet meer goed. Als ze nog mee willen doen voor de titel moet er woensdag gewoon gewonnen als Feyenoord zijnde.

14 december 2014 om 23:42

Ik kijk net de stand en jouw calculatie klopt niet volgens mij.
Als Feyenoord zou verliezen staan ze 8 punten achter op Ajax en 12 op Psv.
Als ze winnen dus 5 op Ajax en 6 op Psv.
Bij gelijkspel 7 op Ajax en 9 op Psv.

14 december 2014 om 23:57

excuses, je hebt uiteraard gelijk. Maar dat neemt niet weg dat ik bij mn punt blijf natuurlijk . Inmiddels wel even aangepast want een gat van 8 punten valt dan uiteraard nog wel mee. Dat is met wat geluk nog wel in te halen. Maar 12 niet meer denk ik.

Liever niet, Manu komt nog geen afvalcontainer voorbij de laatste weken. Hij is 8x sneller dan Marcellis, maar is gewoon 0x het duel aangegaan. Alle ballen terugspelen.

Dan heb ik veel liever Bilal, die maakt wel zijn acties en probeert het. Dan mislukkem er misschien ook wel veel, maar je taak als buitenspeler is gewoon actie maken en voorzet geven. Als je als Manu alleen maar de bal terug passt kan je net zo goed Boulahrouz opstellen.

Die boskamp zegt wel altijd zinnige dingen ... Bij vi is hij ook altijd degene met de beste kijk op voetbal

"bij een nederlaag in Eindhoven kan er waarschijnlijk zo goed als zeker een streep worden gezet in de titelaspiraties van Feyenoord"

Waarom denkt iedereen dit? Bij en over Twente zeiden ze het ook al op FOX sports.

Ja je staat 12 punten achter maar er kan nog zoveel gebeuren. Ik gok er op dat teams minstens 6 punten kunnen inlopen op Ajax en PSV omdat ze punten laten liggen of zelfs verliezen. Dat hebben we de afgelopen 4 jaar al vaker gezien.

15 december 2014 om 00:00

Ja dat hebben we gezien van Ajax ja. Die begonnen aan een ongelofelijke inhaalrace en verloren maar 2 keer in een seizoen. Ik heb niet het idee dat Ajax of PSV nog meer als 3 keer gaan verliezen. Gelijkspelen zou kunnen maar dat moet je nog vaker doen om in te lopen als Feyenoord zijnde dus dat gaat m ook niet worden ben ik bang.

15 december 2014 om 00:01

Kan zeker, maar dan moeten die teams zelf ook geen punten verspelen en dat zie ik niet zo makkelijk gebeuren. PSV heeft voor de tweede seizoenshelft nog wel behoorlijk wat moeilijke wedstrijden waar waarschijnlijk punten verspeeld gaan worden. Ik denk Twente uit gelijk en Feyenoord uit verlies, dat is gewoon een lastige wedstrijd voor ons, elk jaar. Maar Feyenoord moet nog naar Amsterdam, Ajax nog naar Eindhoven (en de traditioneel moeilijke Zwolle).

Ik verwacht niet, dat wanneer Feyenoord 12 punten achter komt, ze dat nog kunnen compenseren.. dat zijn gewoon 4 wedstrijden die PSV EN Ajax moeten verliezen.. dat zie ik niet gebeuren.

Al dat gezeur over die titel telkens, om moe van te worden. Laten we gewoon strijden voor de drie punten woensdag, dan zien we vanzelf wel wat de eindstand is. Het belangrijkste vind ik ks dat Feyenoord hopelijjk verder komt in Europa en aanhet einde van het seizoen zich hebben gekwalificeerd voor Europa. Het is ondertussen wel duidelijk dat Feyenoord de afgelopen 3-4 seizoenen net tekort komt voor de titel.

15 december 2014 om 00:11

Idd we doen het toch gewoon lekker zo. Maar hoop op de titel heb ik helaas echt niet. Het elftal is veel te wisselvallig en nu met toornstra geblesseerd hebben we een groot probleem. Alsnog doen we het gewoon prima tot nu toe Kazim is misschien geen top voetballer, het is wel echt de vechter die Feyenoord nodig heeft! Beetje Kevin Prince Boateng achtig

15 december 2014 om 00:15

Hoop is er altijd, en ik geef eerlijk toe dat ik er ook van droom om op de Coolsingel te staan. Maar Feyenoord is er denk ik nog niet klaar voor.

15 december 2014 om 00:33

Feyenoord doet het gewoon goed en dat is mooi om te zien. Een titel zat er nooit in na wat er deze zomer is vertrokken (al dachten sommigen er toch anders over maar dat is hun mening).

Ik dacht dat Feyenoord door het vertrek van enkele topspelers zou afzakken naar de 7-10de plek en dat is niet zo. Wat Rutten doet en laat zien met dit elftal valt alleen maar te prijzen.

Zijn alle schulden nu afgelost zodat je komende zomer (veel) meer budget hebt om wat extra kwaliteit te halen? Als je deze zomer goed inkoopt dan zou je volgend jaar weer mee kunnen doen om de titel.

15 december 2014 om 04:12

Goed inkopen en weer in de schulden terechtkomen?
Dacht het niet.

Feyenoord is uit de schulden, maar heeft nog een lange weg te gaan naar een goed en stabiel cl-elftal. Met zulke jeugd moet dat op den duur ook wel lukken.

15 december 2014 om 08:52

@medellin

Ik ben het 100% met je eens. Als je realistisch kijkt zat een titel er nooit in, vooral niet als je ziet hoeveel er vertrokken is. Maar als je ziet hoe Feyenoord na een aantal weken presteert, dan ga je toch stiekem hopen.

15 december 2014 om 08:53

@paok4religion

'goed inkopen' is iets anders als met geld smijten. Je kan doelgerichte aankopen doen, voor weinig geld goede speler binnen halen.

Zie bijvoorbeeld Toornstra, voor een aantal miljoen opgehaald. Bewijst nu dat hij een van onze belangrijkste spelers is. Dat is het geld zeker waard.

Zie bijvoorbeeld de constructie van Milik, Ajax heeft hier voor een schijntje een geweldige spits. Hier gaan ze nog veel plezier van beleven als hij zo doorgaat (En een hele flinke zak met geld).

15 december 2014 om 08:54

Met goed inkopen bedoel ik dus type spelers zoals Toornstra. Goed scouten en goedkoop talentvolle jongens oppikken. Misschien weet Boskamp er wel een paar in België zitten.

We hebben dit seizoen een bredere selectie dus dat gaat wel goed opgevangen worden. Jens is wel de beste veldspeler dit seizoen, maar zonder hem moet het zeker mogelijk zijn daar de punten te pakken. PSV heeft mij ook nog niet echt kunnen overtuigen dit seizoen, winnen wel vaak nog en de tegenstanders geven het in de eredivisie al snel op lijkt het. Europees zie je altijd de zwaktes van Psv, wij kunnen van die zwaktes wellicht wel van profiteren woensdag.

Waarschijnlijk en zo goed als zeker is een tautologie. Verder heeft boskamp gelijk. Snap niet dat boeitius nooit op rechts staat. Kan hij veel makkelijker zuiver voorzetten of zijn man voorbij

Dus PSV speelt met Willems en Depay op links en dan wil je ipv Toornstra nog aanvallender spelen op rechts met Boetius?

Denk dat Feyenoord beter in een 4-4-2 kan starten met Manu en Kazim voorin en een extra middenvelder in de Toornstra-rol (El Ahmadi?). Meer zekerheid, gaan voor het gelijkspel en misschien met wat geluk de winst.

Ik heb op JA gestemd. Want feyenoord KAN winnen. Toch denk ik dat Psv de 3 punten pakt. Momenteel vind ik Toornstra erg goed spelen dus zeker een gemis voor de rotterdammers.

15 december 2014 om 06:57

De wedstrijd tegen AZ heeft veel kracht gekost. Blessures zullen door het drukke programma de kop opduiken.

Zou voor de competitie wel fijn zijn als Feyenoord zou winnen woensdag. Als de nummer 1 halverwege maar 8 punten heeft verspeeld en 11 punten + doelsaldo voorligt op nummer 3 (12 op nummers 4 en 5, 15 op nummer 6), dan lijkt het erop dat de nummer 3 niet meer in beeld is voor de titel. Dan gaat het echt alleen maar tussen PSV en Ajax. Want ook al verspeelt PSV 12 punten, de nummer 3 PEC zal natuurlijk ook van alles laten liggen, dus PSV zou na de winter ten minste 20 punten moeten laten liggen om de nummer 3 nog in beeld te laten komen. Dat is dus 2,5 keer zoveel puntverlies als voor de winter. Lijkt me uitgesloten, er is geen enkele reden te bedenken waarom PSV in zou storten. Conclusie: als PSV woensdag wint, gaat de titel enkel nog tussen PSV en Ajax.

Ik hoop dat Feyenoord all-in gaat tegen psv eigenlijk de afwezigheidheid van Toornstra vraagt om om een slimmigheidje van Rutte en Wilkshire tegenover Depay vind ik ook een beetje eng. Misschien met 3 verdedigers spelen en een verdedigend blok ervoor.

Dit lijkt me echt een mooie opstelling vooral als iedereen zich kapot rent. Het is niet zo aanvallend als het lijkt want het verdedigen begint al bij Kazim en Immers maar het is wel een tactiek die veel energie gaat kosten. Tenzij Boulahrouz nog geblesseerd is dan met Joris die altijd wel goed is tegen psv.

Vermeer
van Beek
Boulahrouz
Kongolo
Boetuis
Ahmadi (V)
Clasie (C)
Manu
Vilhena (10)
Kazim
Immers

Toornstra doet gewoon mee,het is nog steeds geen 100 procent zeker dat hij niet mee kan doen,die hoge hoed weet je wel

Ik zou voor el Ahmadi gaan als vervanger en Vilhena op zijn plaats erbij..

Die zou dat in moeten kunnen vullen als Jens en dan hoef je niet al te veel te wijzigen in de speelstijl! En je moet ook kijken dat daar Willems speelt als tegenstander, toch een wapen en dan heb je er iemand staan die dat sneller lam kan leggen.

Al met al baal ik nu nog harder dat het is uitgesteld!

15 december 2014 om 11:22

Jens was niet alleen middenvelder, maar ook buitenspeler. Vilhena en el Ahmadi alleen middenvelders. Je hebt dan geen rechtervleugel aanvaller.

Gwn
Vermeer
Wilshire-Van Beek - Kongolo -Vilhena
Clasie- Immers - El ahmadi
Bilal - Manu - Boetius

Haha dit vind ik de beste opstelling voor Woensdag

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren