Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Toekomstig teamgenoot prijst Ziyech de hemel in: ‘Een speler van wereldklasse’

Laatste update:

In Engeland heeft men hoge verwachtingen van Hakim Ziyech. De aanvallende middenvelder maakt aankomende zomer de overstap van Ajax naar Chelsea en moet het aanvalsspel van the Blues van nieuw elan gaan voorzien. Mason Mount kijkt uit naar de komst van Ziyech, ondanks dat de Marokkaans international mogelijk een concurrent is.

Mount geeft maandag hoog op over Ziyech. Hij kent de spelmaker van Ajax namelijk goed: Mount was in het seizoen 2017/18 op huurbasis in de Eredivisie actief voor Vitesse en stond toen één keer tegenover Ziyech. Op 4 maart 2018 won Mount met Vitesse met 3-2 van Ajax. Tijdens het uitduel in Amsterdam in september 2017, door Vitesse met 1-2 gewonnen, zat hij negentig minuten op de bank.

"Twee jaar geleden speelde ik op huurbasis in Nederland, dus ik ken hem een beetje en weet natuurlijk hoe goed hij is", wordt de 21-jarige middenvelder van Chelsea vanavond door diverse Engelse media geciteerd over Ziyech. "Hij is een ongelooflijke speler, eentje van wereldklasse. Ik kijk er natuurlijk enorm naar uit om met hem te werken, te trainen en hopelijk te spelen." Mount speelde dit seizoen in alle competities 41 wedstrijden voor Chelsea, waarin hij goed was voor 6 doelpunten en 5 assists.

Mount is niet de eerste in Engeland die uitspreekt hoge verwachtingen te hebben van Ziyech. Eerder ging trainer Frank Lampard hem al voor. "Hij heeft een fantastisch linkerbeen, speelt vaak vanaf de rechterkant, maar hij is ook goed achter de spitsen. Als je naar ons kijkt dit seizoen, dan zijn er wedstrijden geweest waarin we moeite hadden om de deur te openen. Hij is absoluut een speler die in dat soort situaties belangrijk kan zijn met zijn creativiteit. Hij kan iets anders aan ons spel toevoegen, dus daar zijn we heel blij mee", zei Lampard in februari al over Ziyech.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Maak je borst maar nat voor titels a la ''teamgenoot van Mathijs de Ligt geeft assist'' , ''teamgenoot van Frenkie de Jong scoort'' , zodra Ziyech daadwerkelijk voor Chelsea speelt... Kan niet wachten!!

6 april 2020 om 21:50

En schijnbaar werkt het, anders doen ze het niet. Ik zie het probleem eigenlijk niet zo.

6 april 2020 om 22:03

Het probleem is dat er meer spelers zijn dan alleen De Jong en De Ligt... Vz heeft zelfs Messi en Ronaldo irrelevant gemaakt.

7 april 2020 om 21:04

Alsof een Nederlands voetbalplatform de macht heeft om die twee irrelevant te maken... Zullen we dan gelijk maar gaan klagen over de Duitse platformen die maar zeer zelden iets over Nederlanders schrijven? Een schande...!

6 april 2020 om 22:37

Maar Ziyech wordt helemaal geen teamgenoot van De Jong of De Ligt, dat zouden dus hele rare titels zijn!

7 april 2020 om 14:18

@sanderk91 je kan er altijd nog ex team genoot van maken in de titels

7 april 2020 om 10:41

Ga er maar gewoon vanuit dat ze dat bij Ziyech niet gaan doen. Dat wordt een sensatie in Engeland, dus dat is voor de clicks niet eens nodig.

9 april 2020 om 14:28

Dat zal wel niet gebeuren, gezien Ziyech geen Nederlands international is.

Kan echt niet wachten om Ziyech volgend seizoen op Stamford Bridge te zien schitteren. De rechterkant wordt samen met Reece James genieten.

7 april 2020 om 00:08

Eens ! Toch mooi om te zien wat voor talent er is doorgebroken bij Chelsea afgelopen seizoen, mede door de transferban. Ik hoop wel dat ze op dezelfde voet verder gaan maar ben bang dat dat niet gaat gebeuren en er toch wel flink wat spelers worden gekocht aankomende zomer..

7 april 2020 om 10:08

Ik verwacht dat Chelsea op jeugd blijft inzetten zolang Lampard samen met Morris aan het roer staat. Ik zie van de jeugspelers eigenlijk alleen Christensen misschien vervangen worden, als er een nieuwe centrale verdediger gehaald wordt. Genoeg mindere (niet jeugd) spelers die verkocht zullen worden en/of vervangen worden.

Mijn inziens zijn dit prima aanvullingen op je selectie als je een speler als Mount hebt. Ziyech kan natuurlijk verassen en meer werklust hebben dan we verwachten, hopelijk iig meer dan Willian, maar het zijn werkpaarden zoals Kante en Mount bij Chelsea, James en Fred bij United, Mane en Henderson bij Liverpool die de boel op sleeptouw nemen. Momenteel zie ik daarin ook achterstand bij Arsenal en City, die misschien op papier meer kwaliteit hebben, maar dit zijn echt de spelers die het team consistenter maken en het verschil zijn. Xhaka en Rodri zijn geen Kante, Fred of Henderson en Sterling en Aubamayang geen Mane, James of Mount qua werkverzetting.

7 april 2020 om 10:44

Ziyech heeft juist ontzettend veel werklust. Zoals hij de boel afjaagt bij Ajax, hoeft hij bij Chelsea niet eens te doen. Vergeet niet dat Ajax geen Kante of Reece heeft die het werk achter hem opknappen.

7 april 2020 om 12:06

Bij City zijn De Bruyne, Fernandinho en B Silva de harde werkers hoor. Deze spelers maken de meeste kilometers van alle spelers in BPL per wedstrijd. Bij Arsenal werkt Aubemayang juist ook keihard.

8 april 2020 om 14:17

Ja en Ozil maakte ook altijd genoeg kilometers, maar puntje bij paaltje was hij altijd net niet op tijd op dat ene moment in de wedstrijd, terwijl Kante's dat wel zijn. Ik geef mijn mening en vind dat statistieken niet de realiteit weergeven, terwijl jij en vele andere vinden dat statistieken heilig zijn. Je kan mij niet wijsmaken dat een Kante en Rodri (fernandinho is verdediger geworden) gelijk zijn aan elkaar. Statistieken ondersteunen wat je ziet, maar dat laatste is nog steeds het belangrijkste....

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren