Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Tirade van Balotelli: ‘Hebben jullie ooit persoonlijk met mij gesproken?!’

Laatste update:
/

Mario Balotelli heeft de laatste jaren soms de headlines gehaald met zijn voetballende prestaties, maar ook zeer geregeld met zijn gedrag buiten de lijnen. Daardoor ligt alles wat hij doet onder een vergrootglas en dat wordt de Italiaanse spits behoorlijk zat. Via Instagram uploadde hij dinsdag een video waarin hij een tirade afsteekt tegen, naar het zich laat aanzien, de buitenwereld. Super Mario bijt flink van zich af.

“Kennen jullie mij? Hebben jullie ooit persoonlijk met mij gesproken?! Weten jullie wel wat ik heb meegemaakt in mijn leven? Jullie hebben me alleen maar zien voetballen op het veld, man, houd je kop!”, zegt Balotelli in de video. Als begeleidende tekst schrijft hij: For those with an easy judge without knowing s*** about others.

Aan het eind van de video legt Balotelli een vinger op zijn lippen, ten teken dat hij wil dat iedereen zijn mond houdt over hem. Het lijkt de spits van Liverpool wat teveel te worden, dat hij constant bekritiseerd wordt over zijn geringe bijdrage in het aanvalsspel van the Reds. In 24 officiële wedstrijden maakte Balotelli niet meer dan 4 doelpunten.

Is dit verstandig van Mario Balotelli?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

hoop dat balotelli naar monaco komt, zou een goede speler zijn voor ons

17 maart 2015 om 23:12

Op basis van wat? Heeft nog nooit echt goed gespresteerd. Alleen bij Milan deed hij het redelijk, maar ook daar scoorde hij niet veel field goals

17 maart 2015 om 23:15

ligue1 is een wat mindere competitie en het spel van monaco past meer bij balotelli.

17 maart 2015 om 23:20

Ik weet niet of de Ligue 1 veel minder is dan de Serie A. Een spits die pas 1 goal maakte in de PL zou niet een speler moeten zijn voor de club die Monaco ambieert te zijn. Voor de miljoenen die hij moet kosten (puur vanwege de naam, niet zijn kwaliteiten) zijn er echt wel betere spelers te halen

17 maart 2015 om 23:14

Waarom? Snapte de hype destijds ook al niet en heeft het nog nergens bewezen behalve dat ie een penalty raak kan schieten. Ben benieuwd wat je in hem zit voor Monaco.

17 maart 2015 om 23:27

Toen hij de 1-1 maakte in de Amsterdam Arena vanaf de penalty stip, zag je hem gelijk weer van: ''zie mij groot doen'' misselijk makkend..

Tegenwoordig ook van die act-optredens met de hartjes in de lucht of vinger voor de mond zoals Luc Castoignos, daar zit toch geen ene voetbal-fan/supporter op te wachten of te lachen?? Afschaffen die optredens.. en die jongens moeten meer gaan ballen dan via hun mond te doen..

18 maart 2015 om 00:01

Waarom is het zo interessant voor je wat ze doen nadat ze scoren? Laat ze, als ze denken dat het humor is, het is gewoon hun moment. Als ze meer praatjes hebben dan dat ze presteren, daar weten trainers wel raad mee, hoeft niet direct afgeschaft te worden.

18 maart 2015 om 00:13

Niet mee eens. Als je hem bij Inter bezig zag op zijn 18e kon je echt wel duidelijk zien dat die belachelijk veel talent had. Hij had geen moeite om mee te spelen op dat niveau, dat toen nog de echte top was.

18 maart 2015 om 11:12

United gaat Falcao niet kopen denk ik, dan zit je met Balo/Falcao, als je dan 4-4-2 gaat spelen zit je gebakken!

18 maart 2015 om 11:30

Deze heeft z'n account aangemaakt na de 3-1 van Monaco in Londen. Veel geluk met je nieuwe club jongen.

Hahaha wat ironisch om er als pol: 'Is dit verstandig van Balotelli?' neer te zetten, ongelofelijk!

17 maart 2015 om 23:13

Daarom zegt ook de helft ja. Voor hem is dit verstandig

17 maart 2015 om 23:29

Ik denk eerder dat er meer gezeik op hem komt

17 maart 2015 om 23:34

Dat niet zo zeer, maar het feit dat voetbalzone een heel artikel plaatst dat Balotelli het onterecht vindt dat mensen een negatief beeld over hem hebben zonder hem te kennen en dan een oordeel vragen aan random lezers die hem hoogst waarschijnlijk ook niet kennen. Lekker slim.

17 maart 2015 om 23:35

Ik denk dat Morgan meer bedoelt dat we dit soort zinloze en ondoordachte acties al als 'verstandig' moeten gaan zien voor zijn doen/denkvermogen. Zonder al te kritisch te klinken.

17 maart 2015 om 23:52

Ik snap je punt. Ik heb de video niet gezien maar volgens de tekst komt het nogal slecht over. Het lijkt net of hij de mensen die hem bekritiseren uitscheld

Dit moet hij niet doen, hier gaan mensen alleen maar fanatieker door reageren. Ik snap best dat het soms echt wel moeilijk is als je zó bekend bent en iedereen een mening heeft. Het heeft er natuurlijk ook gewoon mee te maken dat hij slecht presteert als hij al speelt.

18 maart 2015 om 07:48

Het toont weer aan wat een pientere vent het ook is. Critici het zwijgen proberen op te leggen door ze te provoceren...

Ongelooflijk dat deze jongen met deze tirade komt. Dus als je geen burgerlijk leven hebt gehad of als je leven niet wenselijk is geweest kun je maar zo gek doen als je wilt? Hou toch op...het is een schande dat deze jongen op tv komt...en wees god ontzettend dankbaar dat er nog mensen zijn die geld en tijd in je steken, want presteren doe je allerminst en buiten het veld doe je de raarste dingen.

18 maart 2015 om 10:47

Absoluut, hij mag van mij doen en laten wat hij wil. Maar dan moet hij ook niet klagen dat mensen een mening hebben over zijn gedrag, want die vrijheid hebben wij dan ook weer.

misschien moet mario zich eerst bezighouden met zijn prestaties en doelpunten gemiddelde bij liverpool. hij zal de critici veel eerder de mond snoeren door een geweldig seizoen te spelen inplaats van weer een hersenloze actie zoals deze.

17 maart 2015 om 23:27

Enfant terrible of niet, als hij scoort zal ik voor 'm juichen. Vooralsnog dit seizoen weinig aan het juichen geweest dus.. De beste 'man' lijkt een behoorlijke gedragsstoornis ontwikkelt te hebben, maar zodra hij z'n voeten wel laat spreken (met het EK destijds) staan juist de meeste criticasters met de neus vooraan voor een lofzang. Hoe dan ook, overrated speler die wel een jaartje in het leger discipline op mag doen.

Echt onbegrijpelijk dat Liverpool 20 miljoen neertelde voor Balotelli. Is 'by far' de meest overschatte voetballer ter wereld. Heeft in zijn hele carrière werkelijk nog niks gepresteerd. Schiet af en toe een penalty of vrije trap erin en laat verder gemiddeld zo'n 1 of 2 keer per wedstrijd zien dat hij kan voetballen. Ligt verder op de grond of staat stil. Waardeloze speler!

Is gewoon een kind van 4 in het lichaam van een volwassen man..

17 maart 2015 om 23:26

Wel grappig dat jij dit zegt, Van der Vaart..

18 maart 2015 om 05:51

Lekker provoceren?

18 maart 2015 om 01:27

Liverpool heeft wel vaker ietsje teveel uitgegeven aan middelmatige spelers...

18 maart 2015 om 11:16

Bijna n ek voor je land winnen betitelen als 'nog nooit wat gepresteerd'. Mooie jongen wat heb jij zoal bereikt in je mooie leventje dan?

18 maart 2015 om 11:56

@raphael: dat je hem moet verdedigen met een wedstrijd van 3 jaar geleden (één wedstrijd ja, drie jaar geleden) zegt eigenlijk alles. Daarmee maak je perfect duidelijk dat hij effectief niks gepresteerd heeft al die tijd.

18 maart 2015 om 11:38

Roerend met je eens. Ik snap al jaren niet wat iedereen toch zo geweldig aan dit kind vindt. Oke, hij heeft een goed EK gedraaid 3 jaar geleden, maar voor de rest ook niks gepresteerd...

18 maart 2015 om 12:29

26 goals in 43 wedstrijden voor een Milan dat er niks van bakt is ook niet niks.

Joh weet je de media is nou eenmaal een onderdeel van de miljoenen euro's die in het voetbal rond vliegen. Laat die jongen nou alsjeblieft niet piepen over mensen die over hem schrijven en laten we eerlijk zeggen, 9 van de 10 keer schrijft men op wat men ziet. Afwijkend gedrag! Voetballers hebben een voorbeeld functie!

Gelijk heeft hij. Omdat hij bekend is moet hij alles pikken wat er over hem gezegd wordt? De meeste mensen die over hem praten kennen hem niet, alleen van televisie en internet. Einde van de dag is en blijft hij ook een mens en elk mens heeft een limiet. Het is gewoon jammer dat er zoveel naïeve mensen zijn die werkelijk alles geloven wat er in het nieuws komt. Dit wordt de ondergang van dit tijdperk.

17 maart 2015 om 23:32

Beetje extreem in mijn ogen. We zitten in een tijdperk waarin mensen overal klakkeloos hun mening uiten over nieuws (of wat de media bepaalt dat nieuws is) zonder na te gaan of dit op waarheid berust is. Tot zover ben ik het met je eens. Maar ondergang gaat me een brug te ver.

Hoe dan ook, met alles wat Super Mario in de voorgaande jaren geflikt heeft (alles wat we zeker weten dat gebeurd is), heeft hij daarmee zelf niet dit alles over zich heen geroepen? Natuurlijk staat er een gigantisch vergrootglas op alles wat hij doet, maar de oorzaak daarvan ligt toch merendeels bij hemzelf.

18 maart 2015 om 09:43

Als ik fan zou zijn van een club die miljoenen aan hem besteedt, en je ziet vervolgens wat je er voor terug krijgt: een niet-presterende, overbetaalde kleuter die zelf de ellende over hem afroept. Koop je daar je dure shirtje of je toegangskaartje voor? Om dit soort spelers een miljoenensalaris te geven?

Ja, dan hebben die fans (en de media) recht van spreken.

Balotelli zou die miljoenen in dankbaarheid moeten incasseren en in ruil daarvoor zijn stinkende best moeten doen, een paar uur per dag. Dat is voor hem een zeer eerlijke deal.

Maar in plaats daarvan loopt hij slachtoffer te spelen.

En nou weten we eindelijk waarom hij niet meer rendeert. Die kerel zit in een depressie....

18 maart 2015 om 09:45

Eigenlijk zou hij dus ook tegen zichzelf in bescherming genomen moeten worden, maar ja, daar moet hij dan wel aan mee werken. En hij doet het tegenovergestelde.

Het is een zielig geval, een trainwreck waiting to happen. Als zijn carriere ooit voorbij is, dan kan het alleen maar fout gaan, tenzij hij ergens een keer het licht ziet, en zijn leven een positieve wending geeft.

Dan al depressief sinds zijn debuut?

Nou Mineola kan weer aan de slag, eerst langs in Amsterdam voor het gesprek met overmars, daarna door naar Liverpool. Op de terugweg langs Parijs om over van der Wiel te praten, die man heeft het de komende tijd echt druk.

18 maart 2015 om 11:39

Nooit geweten dat mineola's konden praten, weer wat geleerd

18 maart 2015 om 22:44

Tja dat krijg je met auto correctie, maar toch wel een aardige suggestie voor die zaakwaarnemer van die spellingscontrole.

Tja vraatg juist zelf voor

Ik vind het wel grappig dat vz over elke instagram-post van Balotelli een heel artikel schrijft. Journalistieke klasse.

Verder weet ik ook niet echt waarom hij dit doet. Als hij gewoon rustig blijft kan hij z'n hachje nog redden. Hij speelt de minuten die hij maakt eigenlijk best prima de laatste tijd.

En daar is ie weer ^^

En daar is ie weer ^^

Kan iemand deze jongen terug in de realiteit zetten, voor zover het daarvoor nog niet te laat is? Hij verdient in anderhalve dag meer dan de meeste mensen in een heel jaar, maar kan niet eens de discipline opbrengen om zich in ruil daarvoor professioneel op te stellen. Hij gedraagt zich al zijn hele carrière structureel overal als een losgeslagen puber en maakt bij geen enkele club de verwachtingen waar. Dan mag je als supporter zijnde dus best een negatieve mening over hem hebben. Zelfs als je hem nog nooit hebt gesproken en zijn biografie niet uit je hoofd kent...

Sowieso: supporters zijn er niet uitsluitend om voetballers toe te juichen en hun salarissen te betalen, ze mogen ook best een mening hebben.

18 maart 2015 om 09:22

Om iemand ergens terug in te zetten moet hij daar van te voren ook geweest zijn.

Hoef ik met hem te spreken om te zien dat hij waardeloos presteert?

18 maart 2015 om 11:18

Als je met m gesproken had daarover had ie je opgegeten

18 maart 2015 om 11:58

Haha... Tuurlijk.

Hartelijk bedankt voor je bijdrage ook. Altijd leuk om te zien hoe rationele argumenten op de juiste manier ingezet worden om een discussie tot een hoger niveau te tillen.

18 maart 2015 om 12:39

Hij presteert niet goed, maar voor veel mensen (vooral media) is dat een reden om hem op allerlei manieren zwart te maken of dingen aan te praten. Net zoals bij bijv. Ronaldo van wie dan wordt gezegd dat hij een grote rivaliteit heeft met Messi of dat hij narcistisch is, zodra hij in een mindere periode zit. Zelfde wat Messi betreft, dat hij problemen heeft met de trainer of dat hij toe is aan iets nieuws. Als je ze niet persoonlijk kent en erover hebt gesproken is het puur speculatie, maar men doet alsof die speculaties ook gelijk waar is. Daarom kan ik de reactie van Balotelli hierop ook wel begrijpen, als je hem niet kent moet je hem niet gaan beoordelen over zijn persoonlijkheid. Hoe hij op het veld presteert wel, maar daar maakt hij ook geen probleem van.

18 maart 2015 om 13:07

Wat wordt er dan precies gezegd, waarop hij meent te moeten reageren? Want ik lees eigenlijk alleen maar kritiek op zijn zwakke prestaties op het veld. De verhalen over zijn gedrag buiten het veld liggen toch alweer even achter ons, dacht ik.

Nee tuurlijk niet, dan ga je allemaal met dartpijltjes gooien.. ik blijf wel uit zijn buurt!

Heerlijke speler en nog maar 24 jaar. Wat gaan wij hier de komende jaren nog van genieten zeg.

Ik was benieuwd en heb zijn Instagram opgezocht. Een tirade, Vz? Echt? Hij zit er gewoon en zegt dat de mensen moeten zwijgen over hem.

Ok, hij is een paar vijzen kwijt wie weet. Maar als dit al een tirade is. Ja jongens toch, wat een heisa voor niks weer. Eerst Rooney met zijn boxing en nu dit. Drama queens.... Drama queens everywhere.

Terechte uitspraak, zeker gezien de media van tegenwoordig. Hij heeft hele domme dingen gedaan, maar nu is dit een terechte uitspraak

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren