Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Timo Werner zorgt voor wrevel bij Bayern: ‘Dit heb ik nog nooit meegemaakt’

Laatste update:

Bayern München is druk bezig met het versterken van de aanval voor volgend seizoen en de namen van onder meer Leroy Sané, Kai Havertz en Timo Werner worden al langere tijd aan der Rekordmeister gelinkt. Laatstgenoemde liet anderhalve week geleden echter weten een andere voorkeur te hebben en dat leidt weer tot verbazing in de Allianz Arena.

“Bayern is een geweldige club, dat staat buiten kijf. Hansi Flick heeft bewezen dat hij een heel goede trainer is. Maar áls ik zou vertrekken bij RB Leipzig, dan ga ik liever naar het buitenland dan naar Bayern”, waren de duidelijke woorden van de Duits international tegenover BILD.

Werners woorden zijn ook aangekomen bij Bayern en algemeen directeur Karl-Heinz Rummenigge keek er wel even van op, zo vertelt hij woensdag in gesprek met dezelfde boulevardkrant: “Ik word eigenlijk door niets meer verrast, maar dat een speler in alle openheid zo’n uitspraak doet als hij met een gerucht wordt geconfronteerd: dat heb ik nog nooit meegemaakt.”

Werners toekomst lijkt in Engeland te liggen, waar vooral Liverpool nadrukkelijk genoemd wordt. De aanvaller is door een clausule in zijn contract voor zestig miljoen euro op te pikken en is daarom voor veel clubs een interessante optie. Bayern is op zijn beurt dicht bij de komst van Sané.

Denk jij dat Timo Werner het best naar Bayern München zou kunnen gaan?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Haha altijd mooi dit, de beroemde mannen van Bayern kunnen er nooit tegen als er een speler is die Bayern niet als droomclub heeft of liever naar het buitenland gaat. Als je het goed doet bij Bayern kom je ook niet zomaar weg, dus ik kan me op zich goed voorstellen dat Werner liever naar het buitenland gaat. Vooral als Liverpool interesse zou hebben!

13 mei 2020 om 10:37

Bayern heeft Werner al vorig jaar afgewezen, Werner wou graag komen vorig jaar ( ging niet door en daarom verlengde hij met een clausule!)en gaf dit seizoen weer eens 2/3x een hint oa dat hij met lewy zou kunnen samenspelen,had Bayern gewild was Werner er allang voor een laag bedrag vorig jaar. Bayern gaat vol voor Sané wat vrij logisch is. Ik vind Werner een goeie speler maar past beter bij andere clubs. Ik vind de uitspraak v Werner oke maar zoals gezegd Bayern wees hem af en niet andersom. Vele zijn hier verkeerd geïnformeerd , lijkt alsof werner bayern afwijst maar nope Bayern wees hem vorig jaar af en voor het nieuw seizoen ook, vandaar zijn uitspraak( kan je lezen in Bild dat bayern openbaar werner afwees & werner komt er nu pas mee af, nx mis mee vind ik maar hij was nooit prio voor Bayern).

13 mei 2020 om 10:38

Ach, dan heeft iedereen wel duidelijkheid. Bayern doet toch ook weleens uitspraken over het niet geïnteresseerd zijn in een speler? Als Werner die uitspraak niet doet dan krijgt hij er tig vragen over. Ook wel fijn dat na Reus een andere goede Duitse voetballer die Bayern niet als droomclub ziet.

14 mei 2020 om 06:50

@AadMaat Hierbover geeft Alcantara duidelijk aan dat Bayern hem vorig jaar al heeft afgewezen. Het was dus wel zijn droomclub alleen was zijn droomclub niet geïnteresseerd in zijn diensten. Bayern kon hem toen voor 15 binnenhalen maar zij waren van mening dat Werner niet zou passen in het spel. Namelijk goed kunnen spelen in de korte ruimte zoals Lewa. Overigens vind ik het wel raar dat Rummenige zo antwoordt. Werner zegt hier niks geks, al gaat het over een gerucht. Dit noem je een gerucht de kop indrukken, niks mis mee.

13 mei 2020 om 11:49

@AjaxRosenberg,
Dar is toch in elk land zo bij de grootste club.
Of je nou Overmars heet of voorzitter bent van Juventus....ze denken en doen precies hetzelfde....een stukje grootheidswaanzin heet dat....denken voor een ander en zeggen dat ze gek zijn als ze een andere route verkiezen boven hun denkwijze.

13 mei 2020 om 12:59

Ook bijvoorbeeld Cambuur vind het raar als je liever bij Oss blijft bijvoorbeeld hoor. Dat heeft echt niet met het grootste club zijn te maken. Dat is gewoon dat je jezelf als club als stap hogerop inschat en als een speler dan wat anders wilt voelt dat vreemd.

13 mei 2020 om 15:03

Wat een waardeloze vergelijking. Hij zegt in dit geval toch niet dat hij per se bij Leipzig wil blijven? Hij wil naar het buitenland.

Ja tegenwoordig kun je niet meer eerlijk zijn over je dromen en ambities, want dan heb je je onderhandelingspositie verpest. Ik snap dat zeker, maar dat is toch lekker oprecht? Ik hou van zulke acties.

13 mei 2020 om 10:38

Ik houd er ook wel van, maar stel alle vergelijkbare clubs als Bayern haken af, dan wilt Werner misschien toch naar Bayern en dan kom je anders binnen bij de club en bij de supporters. Dat is ook meer wat Rummenige hier bedoelt denk ik, ipv arrogantie wat anderen hier suggereren.

Keurig staaltje stemmingmakerij weer van Voetbalzone. Er is hier totaal geen sprake van 'wrevel'. Die jongen zegt simpelweg waar zijn voorkeur ligt, een naar verluidt geïnteresseerde club kijkt daar van op, en that's it. Maar goed, het is komkommertijd hé...

13 mei 2020 om 12:28

Rummenigge heeft zeer zeker wel in meerdere kranten aangegeven dat hij onthutst is dat Werner niet naar Bayern wil.

Ik geloof ook niet dat Leipzig spelers in de uitverkoop naar Bayern laat gaan.

Toch opmerkelijk dat Werner dit zo open aangaf. Maar hij heeft wel vaker gezegd 'fan' te zijn van de PL. Zo gaf hij ooit aan (volgens de media dan) dat hij United wel volgde sinds jongs af aan. Ondanks dat, denk ik dat Liverpool het beste ervoor staat om hem in te lijven. Al hoop ik soms toch dat Man United nog kans maakt.

13 mei 2020 om 16:40

Man Utd heeft Werner niet nodig. Die hebben met Martial en Rashford al twee type Werners in een elftal. Spelers die goed zijn op de counter. Man Utd kan beter voor een Cavani gaan als spits. Zo'n fysiek sterke spits hebben ze momenteel niet. Verder zou een Sancho, Chiesa, Ferran Torres, Ocampos of Malcom als rechtsbuiten en een Brozovic, Neves, Partey, Zakaria, Kante of Roca als CVM cruciale versterkingen kunnen zijn voor Man Utd.

Henderson
AWB
Bailly
Maguire
Shaw
Fred
Kante
Sancho
B. Fernandez
Rashford
Cavani

Prachtig. Alsof een of ander mooi, arrogant kutwijf ineens voor het eerst in haar leven haar zin niet krijgt. Overigens denk ik dat Werner vroeg of laat nog wel voor Bayern uit gaat komen. Vroeg of laat willen Duitsers meestal wel terug naar de Bundesliga. Als hij slaagt in de top van de Premier League is alles behalve Bayern Munchen binnen Duitsland een stapje omlaag.

Rummenigge is kennelijk niet gewend dat spelers een andere voorkeur hebben dan Bayern. Beetje sneu.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren