Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Charmeoffensief moet voetbalpensioen van Eden Hazard uitstellen

Laatste update:

Thorgan Hazard heeft geprobeerd om broer Eden terug te halen naar België, zo is te zien in de docuserie Mauve. De voormalig PSV'er maakte deze zomer de overstap van Borussia Dortmund naar Anderlecht en hoopt dat ook zijn broer terugkeert in zijn geboorteland. Er gaan al tijden geruchten over een mogelijk dienstverband bij Union Sint-Gillis.

Eden Hazard heeft nog altijd geen besluit genomen over zijn toekomst, nadat hij deze zomer zonder club kwam te zitten met zijn vertrek bij Real Madrid. De buitenspeler is met verschillende clubs in verband gebracht, maar zou peinzen over een definitief afscheid. Tot het zover is probeert Thorgan Hazard hem op andere gedachten te brengen.

"Ik zei hem dat het in Brussel te doen is. We proberen hem te pushen, maar Eden is Eden hé", aldus Thorgan Hazard, die zelf dus in Brussel actief is voor Anderlecht. "Ik hoop wel dat hij eens zal komen kijken", grinnikte Hazard. "Eden is niet gekomen toen ik bij Mönchengladbach speelde, ook niet in Dortmund en evenmin bij PSV. Misschien zal hij straks veel tijd hebben, dus ik hoop hem te zien."

Ook hun broer Kylian Hazard speelt in Brussel voor RWDM. De buitenspeler maakte vorig jaar zomer transfervrij de overstap van Cercle Brugge. Met de komst van Eden zou het trio Hazard's in de Belgische hoofdstad dus voltooid kunnen worden. "De hele familie is blij dat ik terugkeer, zodat ze veel wedstrijden kunnen zien", stelde Thorgan bij zijn presentatie. "Dortmund was toch een stukje verder."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Turkse clubs nog niet gebeld?

16 september 2023 om 10:39

Denk het wel hazard heeft nog niet opgenomen

16 september 2023 om 10:42

Ajax nog niet gebeld?

16 september 2023 om 10:59

In Nederland leiden we op. Turkije is voor de pensionado's.

16 september 2023 om 11:02

Die kunnen nog wel een rechtsbuiten gebruiken!

16 september 2023 om 11:06

Ik zie het bij Ajax..

16 september 2023 om 11:11

Jaap stam, Dusan tadic en laudrup moest ook nog veel leren heh

16 september 2023 om 11:24

Dan noem je ook spelers die helpen met opleiden. Met alleen maar jochies van 20 kan je ook niet alles winnen. In 95 had je Blind en Rijkaard bijvoorbeeld al.

Laudrup was verder natuurlijk magistraal.

16 september 2023 om 11:33

Hetzelfde doen Tadic en Dzeko ook bij Fener bijvoorbeeld. Nemen allebei de ploeg bij de hand omdat er leiders ontbraken. Lekker makkelijk om het over pensionado’s te hebben.

16 september 2023 om 12:02

Iets ander kaliber dan Laudrup wel, maar ik begrijp je. Echter stond of staat Turkije nog wel bekend als waar je eindigt en niet echt een stap daarna nog maakt. Uitzonderingen daargelaten. In Nederland zijn het vaak oud-spelers van de club of met de Nederlandse nationaliteit.

16 september 2023 om 12:40

Turkije heeft nog een lange weg te gaan maar tegenwoordig lopen er ook jongens als Szymanski, Boey, Nelsson, Kadioglu en Gedson Fernandes die een stap kunnen maken. Afgelopen zomer hebben bijvoorbeeld spelers als Arda Güler, Szalai, Zaniolo en Bayindir een vervolgstap gemaakt, daarvoor Kim die op dit moment één van de beste CV’s ter wereld is. Kortom, heel veel dingen kunnen nog steeds beter maar er worden wel stappen gemaakt. Dat Hazard niet bij de top 3 is beland is ook positief te noemen.

16 september 2023 om 13:43

Sinds wanneer is Hazard een rechtsbuiten?

16 september 2023 om 14:57

Ik denk dat het een beetje een flauw grapje is. Ajax heeft er wel een handje van een linksbuiten op de rechterflank te zetten

Heb het gevoel dat Hazard gewoon met pensioen gaat. Lijkt erop dat hij niet zoveel zin meer heeft om te voetballen en om nog te leven voor de sport. Ook bij Real is er een reden waarom hij niet speelde. Hij zag er niet uit qua lichaam en fysiek. Dat spelers zoals Mariano en Alvaro nog meer speelden dan hij zegt genoeg over wat Ancelotti van hem vond.

Zou wel mooi zijn. Een jaartje of twee spelen in het paars wit. Maar dat hij het niet meer voor het geld hoeft te doen is duidelijk. Hij moet er wel echt zin in hebben.

16 september 2023 om 10:58

Paars wit? Het gaat over Eden en Union. En men moet het niet al te serieus nemen hoor, dit gaat over een telefoongesprek tussen Thorgan en Edan waarin T ( al lachend) tegen E zegt dat hij bij union moet tekenen zodat de 3 broers allemaal in Brussel spelen. En daarop zegt Eden jaaa misschien wel, 2 partijen spelen tegen jullie en dan op pensioen..

Beste man is nog maar 32. Zou het mooi vinden voor de Belgen en hun competitie als ie terug komt. Toen onze grootheden terug kwamen deed dat de competitie ook goed.

Misschien dat het qua timing niet gelukt is, maar dat hij nog geen een keer bij zijn broer is gaan kijken zegt anders wel wat.

Zou het wel mooi vinden als hij terugkeert in België en daar met 1 van zijn broers nog samen gaat spelen. Paar jaartjes nog voetballen voor hij met pensioen gaat. Blijft enorm jammer dat hij zijn niveau uit Engeland niet meer heeft weten te laten zien in Spanje.

Hazard is al 2 jaar met pensioen .. 2 jaar geleden gestopt. Bij real Madrid nooit echt fit geraakt en te zwaar en amper daardoor gespeeld

Had nooit naar Real Madrid moeten gaan.
Bij Chelsea was die echt een machine en ook destijds bij de belgische ploeg maar zijn stap naar Spanje naar Real is voor hem dodelijk geweest. Natuurlijk makkelijk praten achteraf want was hij daar doorgegaan met waar die bij Chelsea mee eindigde dan had ik dit nooit kunnen typen.
Maar blijkbaar was het leven de omgeving en de cultuur in Spanje toch iets te verleidelijk voor Hazard. Werd als snel gespot met overgewicht etc. En dan kreeg hij weer te maken met blessure op blessure wat natuurlijk ook niet meehelpt in de motivatie om weer terug te komen op je top niveau
Jammer voor hem zelf en voor zijn fans maar de Hazard van Real Madrid zal ook bij een club als Anderlecht of Club of Union geen potten gaan breken.

Hazard gaat denk ik gewoon met pensioen, leeft allang niet meer voor de sport en het lijkt hem ook niet veel uit te maken. Wel echt jammer hoe het is afgelopen met hem bij Real, ik had grote verwachtingen toen die daar kwam, Want ik vond hem echt geweldig en de beste speler van de Premier League destijds, Helaas de grootste miskoop ooit van Real.

Van hem gek op die leeftijd al niks meer aan het doen, zo weinig plezier blijkbaar nog in het spelletje.
Een de Gea ook vrij raar, nu al geen club, terwijl die vorig jaar nog basisspeler was.

Het is gewoon op bij Eden, hij speelde altijd voetbal voor zijn plezier maar zijn laatste jaren bij Real had hij er gewoon echt geen plezier meer in omdat hij zijn niveau niet meer kon halen van voorheen. Die blessures in zijn eerste twee jaren in Madrid hebben zorgden ervoor dat hij niet meer diezelfde versnelling had waar hij altijd op teerde. Hij probeerde vorig seizoen er echt nog iets van te maken bij Real (en ook bij België op het WK), maar hij haalde gewoon het niveau niet meer en verloor zijn plezier daardoor.

Ergens wel raar dat Eden nooit ook maar 1 wedstrijd van zijn broer heeft bezocht

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren