Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Thijs Dallinga wederom trefzeker voor Nederlands getint Toulouse

Laatste update:

Thijs Dallinga heeft zondagmiddag wederom een doelpunt kunnen maken in de Ligue 1, tijdens de 2-2 remise van Toulouse tegen Lorient. Na ruim een uur spelen wist de 22-jarige spits Lorient-keeper Yvon Mvogo te passeren. Daarna slaagde Toulouse er door een strafschop van Ibrahima Koné niet in om de zege veilig te stellen. Bij Toulouse verschenen zondag maar liefst vier Nederlanders aan de aftrap.

Naast Dallinga kregen Branco van den Boomen, Stijn Spierings en Zakaria Aboukhlal een basisplaats bij de Franse promovendus. Al na twee minuten kwam Toulouse op achterstand door een doelpunt van Armand Lauriente. De linksbuiten van Lorient schoot een vrije trap op prachtige wijze achter keeper Maxime Dupe. Na een half uur spelen kwam Toulouse langszij toen Rafael Ratão optimaal profiteerde van een verdedigende fout door de bal beheerst achter Mvogo te werken.

In de 64ste minuut kwam een vrije trap van Van den Boomen via Brecht Dejaegere terecht bij Dallinga, die Mvogo van dichtbij kon verschalken. Door zijn goal staat Dallinga na drie wedstrijden in de Ligue 1 op twee doelpunten, evenveel als onder anderen Lionel Messi, Alexandre Lacazette en Jonathan David. Tien minuten voor tijd raakte Toulouse alsnog de voorsprong kwijt, nadat Lauriente in het strafschopgebied onderuit werd gehaald. Na een VAR-check legde scheidsrechter Gustavo Correia de bal op de penaltystip, waarna Koné vanaf elf meter raak schoot: 2-2. Daardoor staat Toulouse na drie wedstrijden op vijf punten in de Ligue 1.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat knap! Dit kon wel eens een speler worden die zijn carrière mooi gaat opbouwen. Maar als je dit zo ziet, en natuurlijk ook zijn statistieken afgelopen jaar in de kkd, snap je niet waarom geen Nederlandse club het heeft aangedurfd.

21 augustus 2022 om 18:58

Neeee dit is echt jammer voor de eredivisie een typische old school spits die in elk team ze draai kan vinden ik ben zeeeeer gecharmeerd van deze jongen. Zo netjes opgevoed een goede lichaam goed koppie ga zo door je komt heeeel ver

21 augustus 2022 om 19:45

Absurd dat Groningen hem transfervrij heeft laten vertrekken naar Excelsior. Blunder van de ex trainer, foutief oog...

21 augustus 2022 om 20:14

Neeee dit is echt jammer voor de eredivisie een typische old school spits die in elk team ze draai kan vinden ik ben zeeeeer gecharmeerd van deze jongen. Zo netjes opgevoed een goede lichaam goed koppie ga zo door je komt heeeel ver

Deze gozer is toch veel beter dan Danilo? Echt een gemiste kans van Feyenoord.

21 augustus 2022 om 17:20

Makkelijk om te zeggen, Danilo is transfervrij en deze jongen was al snel weg bij Excelsior. Weet niet als Feyenoord op dat moment het geld had liggen voor een spits uit de KKD toen hij werd verkocht. Had graag hem ook in de eredivisie willen zien!

21 augustus 2022 om 17:20

Danilo wordt 2de spits dus niet te vergelijken. Daarnaast is een spits halen uit de KKD voor miljoenen een veel te groot risico.

21 augustus 2022 om 17:46

Ik vind het verantwoorder om Danilo voor nul euro te halen dan om twee miljoen neer te leggen voor een spits met één goed jaar in de KKD

21 augustus 2022 om 18:08

2 miljoen kan prima, hij maakt er bijna 40 met de play offs er bij.

21 augustus 2022 om 18:25

En achteraf weer iedereen zeiken dat we een spits van 2 miljoen kopen die er niks van bakt…….

21 augustus 2022 om 18:44

Nu kan je ook achteraf zeiken dat Feyenoord Gimenez koopt voor 4 miljoen

21 augustus 2022 om 19:08

Nee, want dat is de beoogde eerste spits. Logisch dat je daar de portemonnee voor trekt

21 augustus 2022 om 18:14

Danilo heeft in een jaar eredivisie al een keer 17 goals gemaakt. Leuk dat Dallinga er vorig jaar 32 (en 4 in de play offs) maakt, maar voetballend was het zeker de tweede seizoenshelft niet veel. Ik snap heel goed dat Feyenoord dat niet heeft gedaan.

21 augustus 2022 om 18:47

Voor 2 miljoen had je hem er goed bij kunnen hebben, desnoods verhuur je hem nog een jaar aan excelsior.

21 augustus 2022 om 19:16

'Desnoods verhuur je hem een jaar aan Excelsior.' Wil hij dat dan? Bij die club wilde hij namelijk weg. En Feyenoord heeft niet het budget om twee miljoen te besten aan iemand die je doorverhuurt. Nu eigenlijk niet, maar op het moment dat Dallinga de transfer maakte zeker niet

21 augustus 2022 om 19:33

Heb je vorig jaar KKD gekeken of ga je volledig uit van het aantal goals? Er zijn veel spitsen die in de eerste divisie goal na goal maken, maar niet goed genoeg zijn voor de (top van) de eredivisie. Denk aan Muhren, Ars en Van Dijk.

Lekker begin voor Thijs daar!

"Daarna slaagde Toulouse er door een strafschop van Ibrahima Kone niet in om de zege veilig te stellen."

Klinkt nu net alsof Toulouse een penalty mistte waardoor ze op voorsprong zouden komen.. Kone van Lorient maakte via een penal de 1-1.

Ot: Leuke ploeg om te volgen met zoveel Nederlanders die het goed doen. Toch wel xe dragende spelers bij Toulouse. Speelt Healey (topscorer vorig seizoen) nog wel ?

Is daar lekker bezig, hopen dat hij dit begin kan doorzetten en leuk voor de jongens binnen het team dat er aardig wat Nederlandse spelers spelen. Als hij dit seizoen er 10+ inlegt dan is een stap naar boven geen gekke gedachte, maar dat zelfde geld als Branco zich blijft ontwikkelen binnen dat team.

Beter dan die Vincent Janssen ik hoop dat hij ipv Janssen mee gaat naar het WK

21 augustus 2022 om 17:26

Ik heb eerlijk gezegd geen probleem mee indien hij nu blijft scoren. Het is echt inderdaad beter dan VJ. Heeft gewoon te weinig kwaliteit voor het WK

21 augustus 2022 om 17:35

Is nog jong en gaat wel meer scoren. Janssen is zo slecht dat hij zelfs door een houthakker als Frey op de bank wordt gehouden

21 augustus 2022 om 18:27

Brobbey gaat natuurlijk gewoon mee

21 augustus 2022 om 18:49

Dat is natuurlijk geen "natuurlijk". Maar dat zou ook een prima wissel zijn inderdaad

Top voor die jongen, ben er nogsteeds bang voor dat hij een verkeerde keuze heeft gemaakt. Maar goed dat hij blijft scoren in Frankrijk.

Zijn de ED clubs inmiddels wakker?

22 augustus 2022 om 18:38

FC Groningen in ieder geval wel. Wat zullen zij balen.

22 augustus 2022 om 19:33

Zo'n Dallinga scoort al zijn hele leven uit alle hoeken en standen. Een fox in the box uit hetzelfde hout als Huntelaar. Niet alleen heeft FC Groningen de fout gemaakt om hem naar Excelsior te laten gaan - zoiets is nog vergeeflijk - maar hem nu niet terughalen en er in de context van een vertrek van Strand Larsen nog aan toevoegen 'dat het moeilijk is om een nieuwe spits te halen' is werkelijk te idioot voor woorden.

Ik had Dallinga graag gezien bij Feyenoord..als je hem volgend jaar zou willen is ie 10 miljoen waard denk ik minimaal.
Vrij complete spits waar voldoende rek in zit

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren