Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Thijs Dallinga is weer belangrijk en komt op gelijke hoogte met Aubameyang

Laatste update:

Toulouse heeft zondagmiddag een ruime overwinning geboekt in de Ligue 1. Op bezoek bij Clermont Foot was de ploeg van trainer Carles Martínez met 0-3 de sterk. Een belangrijke rol was weggelegd voor Thijs Dallinga, die de bevrijdende tweede treffer aantekende. Het was de elfde seizoenstreffer voor de Nederlander, die daarmee op gelijke hoogte komt met Pierre-Emerick Aubameyang. Dankzij de zege vergroot Toulouse, dat elfde staat, het gat tot de degradatiestreep tot zes punten.

Clermont Foot - Toulouse 0-3


Toulouse begon uitstekend aan de wedstrijd, want na acht minuten kwamen de bezoekers al op voorsprong. Na een overtreding van Maximiliano Caufriez wees arbiter Pierre Gaillouste naar de penaltystip. Vincent Sierro nam zijn verantwoordelijkheid en schoot raak vanaf elf meter: 0-1.

Het duurde vervolgens tot de 73ste speelminuut voordat Toulouse opnieuw toe wist te slaan. Dallinga zette zelf een snelle uitbraak op en liep mee over de as van het veld. Frank Magri kwam op over de rechterflank en legde de bal klaar voor de Nederlandse spits, die met een diagonale schuiver de 0-2 maakte. Het slotakkoord werd ook gespeeld door Sierro, die op aangeven van Yann Gboho de 0-3 verzorgde.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gedeeld vierde plek op de topscorerslijst achter Lacazette (13), David (15) en Mbappe (24). Samen met ben yedder en auba. Niet heel verkeerd. Hij begint de laatste paar maanden los te komen in de competitie, dus had eigenlijk wel verwacht dat hij als vervanger zou worden opgeroepen voor zirkzee.

31 maart 2024 om 19:45

De Franse competitie is een zwakke competitie.
Balogun had vorig jaar ook veel gescoord maar nu op het bankje bij Monaco.
Lacazette was matig bij Arsenal en in Frankrijk lukt het weer

31 maart 2024 om 20:19

Tja Henry was matig in de Ligue 1, maar bij Arsenal was die geweldig. Wat een geleuter.

11 goals in de fysiek sterke Ligue 1, op een 5e plaats op de topscoorderlijst bij een middelmatige ploeg als Toulouse in de middenmoot. Dit 2 seizoenen op rij presteren vind ik eigenlijk bijzonder knap voor iemand die nooit in de Eredivisie heeft gespeeld. Maar nee laten we vooral Borbbey selecteren puur omdat hij bij Ajax speelt. Dallinga en Zirkzee laten het in goede en sterke competities zien die moeten dus duidelijk boven een Brobbey geselecteerd worden. Iemand die het bij een goed team als Leipzig niet aan de bak kwam en met hangende pootjes weer terug kwam.

31 maart 2024 om 20:40

Hier was het natuurlijk op wachten als er een artikel over Dallinga wordt gepost. Iemand die deze middelmatige spits het Nederlands elftal in probeert te lullen. Leuk dat hij het goed doet in de Ligue 1, hoort echter bij lange na niet in het Nederlands elftal thuis.

Zirkzee en Brobbey hebben, of je fan van ze bent of niet, wel specifieke kwaliteiten. Deze jongen niet. Brobbey is snel en sterk, Zirkzee kan heel goed meevoetballen. Je argument over Brobbey die geflopt is bij Leipzig slaat natuurlijk nergens op. Hij heeft zelf aangegeven zich totaal niet fijn te hebben gevoeld in het buitenland, dus hij was blij dat hij terug kon. Laten we Brobbey afschrijven op een half jaar Leipzig op zijn 19/20e ja. Toen Dallinga die leeftijd hield zat hij bij Groningen op de bank. Het doet er niks toe wat ze beiden een aantal jaar geleden deden.

Je kan jezelf de vraag stellen, zou Dallinga in dit Ajax zich kunnen onderscheiden? En al helemaal op de manier waarop Brobbey het doet. Geen aanvoer, alles moet aanvallend van hem komen. Ik ben er echt vrij zeker van dat Dallinga in dit Ajax niks zou klaarspelen, omdat hij veels te afhankelijk is van aanvoer.

En nee, Ik vind Brobbey geen Europese top, maar deze Dallinga al helemaal niet. Hij is in alles middelmaat. Hij heeft geen specialiteit waarin hij uitblinkt. Brobbey en Zirkzee wel, en zelfs weghorst heeft met zijn lengte, kracht en doorzettingsvermogen meer kwaliteiten dan deze jongen.

31 maart 2024 om 23:09

Haha wat een comment. Brobbey verzuipt tegen de verdediging van Villa, terwijl Dallinga nog scoorde tegen Liverpool in de Europa League. Hij heeft maar tegen een handjevol goede ploegen gescoord: Marseille 2 keer, en PSV 1 keer en 1 assist. Dallinga 2 keer tegen Liverpool, Benfica 1 assist, Lille 2 keer, Nice (waar Stengs faalde en nu weer bepalend is bij Feyenoord) 1 keer en 1 assist, Lens 1 assist en 1 keer tegen Lyon. Brobbey zal vast meer talent hebben, maar dat zegt helemaal niks als je verzuipt in grote wedstrijden. En het is niet zo dat Dallinga zoveel aanvoer krijgt. Veel wordt juist via hem gespeeld.

31 maart 2024 om 23:32

Brobbey verzoop niet tegen Villa, Ajax verzoop tegen Villa. De enige kans die Ajax creërde was via Brobbey. Die hem goed inschoot maar een verdediger haalde hem van de lijn.

Leuk dat Dallinga scoorde tegen Liverpool, maar dat ene argument wordt nu net altijd gemaakt bij Dallinga. Dat hij scoorde tegen Liverpool. Echter kan ik best wat matige PL spelers opnoemen die tegen Liverpool in hun carrière tegen Liverpool hebben gescoord. Dat zegt op zichzelf niks.

Ik vind Brobbey ook geen wereldspits, verre van, maar Dallinga is al helemaal matig. Zeker als supersub heb je dan meer aan een Brobbey dan aan Dallinga. Depay is altijd eerste spits.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren