Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Theo Lucius: ‘PSV heeft het altijd lastig in De Kuip!’

Laatste update:

Feyenoord neemt het op tegen PSV in speelronde twintig van de Eredivisie en zal zich willen revancheren voor de veegpartij op bezoek bij sc Heerenveen (3-0). Oud-aanvoerder Theo Lucius kwam zowel voor de huidige nummer twee als vijf in actie in zijn actieve carrière en blikt met verslaggever Mounir Boualin vooruit op de topper in Rotterdam die zondagmiddag om 14.30 uur op het programma staat.

Bekijk de video hieronder of blijf op de hoogte en abonneer op ons YouTube-kanaal!


Mounir Boualin is freelance voetbalvlogger, videojournalist en presentator. Voor Voetbalzone maakt hij onder meer interviews rond wedstrijden.
Wat verwacht je van Feyenoord-PSV?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Beide ploegen zijn niet in goede doen. Maar het is wel een topper. Gelijk spel zou mooi zijn maar dan moet Ajax daarna ook winnen

28 januari 2021 om 23:23

PSV mist wel heel veel spelers, dat geeft Feyenoord enige vorm van kans. Toch denk ik dat Psv dat wel gaat winnen. Elke vorm van puntverlies zou ik een meevaller vinden

30 januari 2021 om 10:23

Vind het vooral jammer dat Goetze de toppers allemaal mist. Die maakt echt een enorm verschil voor de ondergrens van Psv. Het is hopen op groen licht voor Gakpo morgen. Ervan uitgaande dat Dumfries ook gewoon van de partij is, is er dan geen sprake van verzwakking (los van Goetze).

Op papier vind ik PSV veel beter dan Feyenoord, alleen Senesi zou bij PSV in de basis staan. Alleen vind ik dat Feyenoord meer karaktervoetballers heeft. Toornstra bijvoorbeeld. Dat vind ik echt een ambitieloze kutspeler die weet dat hij gewoon subtopmateriaal is en tot iemand bij Feyenoord dat onderkent zijn tijd in de Kuip uitzit. Maar in dit soort wedstrijden kan-ie ineens opstaan en een glansrol pakken met die opgestroopte mouwen van hem. Spajic en Senesi zullen een pittig blok vormen voor Malen en Zahavi en tegen Ajax hebben we gezien dat Geertruide en Malacia ook niet je average lantaarnpaal zijn. Hoewel het natuurlijk crisis bij Feyenoord is - onterecht trouwens, want Feyenoord heeft gewoon geen kampioenswaardige ploeg - ben ik er niet gerust op. Zeker niet in de vorm waarin PSV zelf verkeert.

Mvogo
Dumfries
Teze
Boscagli
Max
Ihattaren
Rosario
Sangaré
Gakpo
Malen
Zahavi
28 januari 2021 om 23:24

Nou ik denk toch echt dat een overwinning van Feyenoord het beste scenario is?

28 januari 2021 om 23:31

Voor Ajax is dat zeker het beste resultaat. Feyenoord staat al op 12 punten en een slechter doelsaldo. Laat PSV maar op 7 komen. Dat betekent namelijk dat wij ook zouden winnen, en ik weet niet of dat nog een keertje zo makkelijk gebeurt tegen AZ.

Heb er toch een hard hoofd in. De vorm is niet best, we missen aardig wat creatieve spelers en we hebben het traditiegetrouw lastig in De Kuip.
Ik denk dat we hier niet met 3 punten naar huis gaan, maar ik laat me graag verrassen.

29 januari 2021 om 00:10

De Kuip zonder publiek is iets heel anders dan normaal.

29 januari 2021 om 11:38

Ben meestal niet zo zeker als we richting de Kuip gaan, maar met de huidige onrusten bij Feyenoord, het lege stadion en daarbij de terug komst van Max en Dumfries verwacht ik een overwinning.

29 januari 2021 om 11:48

De onrusten kunnen ook juist tegen je werken. Maar een lege kuip is wel weer een voordeel voor psv. Het is echt zo'n wedstrijd wie elke kant op kan gaan. PSV niet in vorm en mist veel spelers, maar wint de laatste wedstrijden wel. Feyenoord niet in vorm (los van 1 helft tegen ajax) maar wint niet.

Nogal een open deur die Lucius hier intrapt. Ik zie het ook somber in. Jorgensen en Toornstra zullen zondag wel weer transformeren in prime Ronaldo, zoals altijd als ze PSV treffen.

28 januari 2021 om 23:53

Ja en Berghuis niet te vergeten 😉

29 januari 2021 om 10:34

Dit is zo waar, ze kunnen ontzettend slecht in vorm zijn maar ineens verandert iedereen daar in een speler die veel beter is, om na die wedstrijd weer door te gaan waar ze daarvoor bezig waren. Bizar, maar zo heeft elke club wel zijn traditionele angstgegners. PSV had het in het verleden ook heel vaak tegen Roda.

29 januari 2021 om 11:02

rubentje.

Dat van Roda dat is echt iets van de laatste tijd, Feyenoord is altijd al een hele nare tegenstander voor PSV geweest. Uit én thuis!
Ook ik heb er een hard hoofd in. Zoals ik bij AJax-Feyenoord standaard een ééntje invul verwacht ik bij een Feyenoord - PSV ook altijd een thuiszege. ...

29 januari 2021 om 10:58

Vooral Toornstra heeft er een handje van om tegen PSV echt gigantisch goed te zijn. Hij heeft soms zijn wedstrijden waar hij alles kan en vaak tegen PSV. Deze editie, schrijf het maar op, gaat Feyenoord er hard af. Zit strijd in de groep, als in, tussen coach en selectie. Gaat niet goedkomen.

29 januari 2021 om 11:04

Staat genoteerd powned!
Heb daar een hard hoofd in. Al zó vaak meegemaakt dat het 'nee, dit keer echt een keer goed gaat,...' om dan een Feyenoord uit vorm te treffen dat toevallig die middag weer wel even in vorm was.

31 januari 2021 om 13:15

Ja bizar he. Sinds de 10-0 lijkt Feyenoord extra gedreven en stijgen spelers vaak boven zichzelf uit. Uit bij Feyenoord haalt PSV zelden een resultaat. Nu met veel onzekerheden verwacht ik helemaal niks.Enige hoop is dat het bij Feyenoord nog minder botert tussen coach en spelers (excuus hiervoor)

31 januari 2021 om 13:39

Tja dat blijft een apart fenomeen. Vooral Toornstra kan veel extra tijdens dit soort wedstrijden zoals hierboven al vermeld werd. Ook tegen Ajax speelden ze na het eerste half uur uitstekend. Ik denk eigenlijk niet dat die 10-0 nog meespeelt hoor. Alleen Fer was daar bij van de huidige spelersgroep en die deed niet eens meer mee toen het helemaal fout ging, maar wellicht dat de supporters dat bij de spelers op het hart drukken.

1 februari 2021 om 00:16

Klopt maar de club zelf, technische staf etc. Vergeet dit niet en dit gevoel zullen ze vast wel overdragen aan de huidige spelersgroep. Het is geen toeval dat de afgelopen 11 wedstrijden (incl vandaag dus), 9 verliesbeurten hebben opgeleverd, vaak kansloos.

PSV heeft het inderdaad altijd lastig in de Kuip, maar die is nu wel helemaal leeg. Dat maakt het natuurlijk wel een ander verhaal.

Neemt niet weg dat Feyenoord - PSV altijd een gekke wedstrijd is die helemaal op zichzelf staat. Zelfs in seizoenen waarin Feyenoord amper nog een subtopper te noemen was, speelden ze thuis tegen PSV meestal toch als een topclub.

29 januari 2021 om 06:10

Op de een of andere manier is Feyenoord thuis tegen PSV bijna altijd in staat om ze bij de keel te grijpen en niet meer los te laten. Dat wat ze tegen Ajax vaak niet lijken te durven. Zo jammer dat hier geen publiek bij is. Los van het feit dat het resultaat van deze pot me vaak blij maakt, zijn dit de afgelopen jaren de mooiste wedstrijden geweest in de Kuip

Ik ben voor Feyenoord zondag beste scenario voor Ajax dat Feyenoord wint van PSV. Mochten wij onverhoopt verliezen van AZ, wat ik zo zie gebeuren gezien ons spel, dan kost dat ons niets....

29 januari 2021 om 01:12

Wel als Vitesse dan gewoon haar pot wint

29 januari 2021 om 10:14

eens maar daar hebben we nu ook een buffer op...

Het is een lege kuip, dat kun je niet vergelijken.
Het loopt al weken niet lekker bij PSV wegens het drukke schema, maar dat zie je bij iedere Europese topclub. Ajax heeft z'n laatste drie wedstrijden wat gelukkig gewonnen, Feyenoord z'n laatste drie verloren. Ondanks de vele blessures aan de kant van PSV staat het er een aanvalsblok met Zahavi, Malen, Ihattaren en Mauro, en Van Ginkel gaat z'n opwachting maken (geen kunstgras). Feyenoord maak je borst maar nat.

Dit is DE kans om als PSV van Feyenoord te winnen.
Nu moet het nog wel even gebeuren uiteraard. Na 3 nederlagen, zal er een getergd Feyenoord staan.
Dus ik ben benieuwd.

29 januari 2021 om 17:02

Haha precies, een getergd Feyenoord. Dan zijn wij meestal kansloos 😅.

Grappig over Jens Toornstra. Zo te zien ben ik de enige niet die opvalt dat Toornstra altijd op z'n top is tegen PSV. Ik begrijp de houding van m'n medesuporters omtrent de resultaten Feyenoord uit. Maar ik heb het gevoel dat een volle of lege Kuip verschil maakt en zie een stijgende lijn bij Zahavi waarvan ik verwacht dat hij het verschil gaat maken. M'n prognose hou ik itt andere jaren op 0-1.

29 januari 2021 om 17:04

Op volle oorlogssterkte (voorin dus met Malen, Gakpo, Mo en Gotze) zie ik ons winnen, misschien zelfs overdonderend winnen. Maar Zahavi is nog onvoorspelbaar en Mauro en Thomas (?) zullen waarschijnlijk het verschil niet gaan maken. Wordt denk ik een spannende harde strijd met minimaal verschil qua uitslag.

30 januari 2021 om 17:49

Ik vind Malen Madueke Gakpo Götze de beste 4 voorin. Noni wat beter en iets aanvallender. Cody kan op alle plaatsen voorin in principe. Donyell en Noni in principe ook. Mo vind ik een "10". Meer stijl Götze alleen is die nog wel iets beter. Zeer spijtig dat ie in de winterstop geblesseerd geraakt is. Over morgen, zal een dubbeltje op z'n kant worden, dus hou ik het op 0-1😅

PSV heeft het ook altijd lastig in de Kuip, maar veel teams hebben het daar lastig. Dat komt deels ook door het fanatieke publiek... maar dat is er nu niet.

een lege kuip zal t verschil niet maken denk ik. het gras ruikt er niet anders dan in eindhoven. denk dat psv gewoon vrijuit gaat voetballen en dan lopen ze zo over ons heen. zeker gezien onze huidige vorm en daarbij onze slechte thuisspeel reeks.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren