Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Theo Janssen slaat ESPN af en hoopt dronken bij Studio Voetbal te zitten

Laatste update:

De bekerfinale tussen Ajax en Vitesse wordt zondag met bovenmatige interesse gevolgd door Theo Janssen. De oud-middenvelder stond bij beide clubs onder contract en is als jeugdtrainer nog altijd werkzaam bij Vitesse. Met Ajax werd hij in het seizoen 2011/12 kampioen van de Eredivisie. Mochten de Arnhemmers komende zondag de beker veroveren ten koste van Ajax, dan schuift de analist 's avonds 'lichtelijk dronken' aan bij Studio Voetbal.

Janssen krijgt in aanloop naar de bekerfinale het ene na het andere interviewverzoek, zo geeft hij te kennen aan De Gelderlander. "Het is leuk dat Vitesse in de finale staat", begint de vijfvoudig international van Oranje. "Dat ik dan word gevraagd om wat interviews te doen, zeker omdat ik bij Ajax heb gespeeld en met Vitesse de beker heb gewonnen, is interessant. De beker winnen is cruciaal voor Vitesse. Waarom zou dat niet belangrijk zijn? Ze spelen een goed seizoen, staan op goede positie, maar als je bekerfinale verliest en je verliest ook van Feyenoord en wordt vijfde of zesde, kan het zijn dat je aan het einde niks hebt. Dan heb je het niet meer over een goed seizoen."

ESPN wilde Janssen, die in 2011 met FC Twente beslag legde op de TOTO KNVB Beker ten koste van Ajax, graag als analist bij de bekerfinale hebben, maar kreeg nul op het rekest. "Ik heb aangegeven dat ik dat liever niet wilde", aldus Janssen. "Ik heb gezegd dat ik met mijn vriendin en wat vrienden de wedstrijd wil kijken. Aan de ene kant is het leuk om in het stadion te zijn, maar er is niemand. Ik heb het meegemaakt bij Ajax laatst. De sfeer is er niet. Dan ben ik liever met wat vrienden om me heen in een hecht gezelschap, dan dat ik daar in mijn eentje in een leeg stadion zit."

's Avonds schuift Janssen wel gewoon aan bij Studio Voetbal, waar hij dit seizoen als een van de vaste tafelgasten fungeert samen met Pierre van Hooijdonk, Arno Vermeulen en Rafael van der Vaart. In welke toestand Janssen zondagavond aanwezig is bij het voetbalpraatprogramma, valt nog te bezien. "Ik hoop dat ik lichtelijk dronken bij Studio Voetbal zit", lacht Janssen. "Dat hoort. Ik laat me ook maar een keer ophalen en thuisbrengen zondagavond. Ik hoop dat ik daar na de uitzending niks meer van weet."

Janssen, vanzelfsprekend supporter van Vitesse komende zondag, hoopt dat Remko Pasveer de sterspeler van de finale wordt. "Hij draait echt een goed seizoen", zegt Janssen. "Ik gun het hem ook dat hij een hele goede finale keept waarin hij niet te verslaan is. Laat Oussama Tannane de winnende er maar inschieten, dan is hij de matchwinner en heeft hij de finale gewonnen, maar heeft Pasveer ons er doorheen getrokken. Ajax krijgt altijd kansen, je kunt niet op de nul spelen. Je hebt een goede keeper nodig en een goede verdediging. Ik voorspel een 1-2 overwinning voor Vitesse."

Wie wint de Beker?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nou tis te hopen dat hij nie weer over de snelweg stuitert met een krat bier, dat was best een lullig gezicht. Tegenwoordig zou het asfalt dan ook lelijk beschadigd zijn.

14 april 2021 om 14:14

Was dat maar het ergste dat een Janssen met alcohol in z'n mik deed op een autoweg... Maar daar lijkt hij in ieder geval van geleerd te hebben, dat pleit dan wel voor hem.

14 april 2021 om 14:24

Hij werd in ieder geval als een held onthaald zowel door de supporters langs de kant van de snelweg, als de bus die smachtte naar het gehaalde biertje. Wat een memorabele terugreis was dat zeg.

14 april 2021 om 15:15

Hij was wel het meest nuchter van iedereen op dat moment in het zogenaamd 'nuchtere' oosten.

Oei, niet handig. Met vrienden kijken en vriendin. En dan naar de NOS. Zal dit een staartje krijgen?

14 april 2021 om 14:05

Getuigt natuurlijk niet van ook maar enige mate van intelligentie. Maar dat had ik van Theo Janssen ook helemaal niet verwacht, gezien zijn voorkomen. Die heeft gevoetbald om mensen te vermaken en praat nu gewoon een beetje losjes tussen alle bezemsteel-ingeslikte-stijve-mensen bij de Nos. Vind hem altijd wel vermakelijk. Zou wat zijn als hij daar met een slokje op zit. Herinner mij een interview van Koeman bij het kampioenschap (van Psv??) op tv waarbij de interviewer van NOS echt geen enkel idee had hoe ermee om te gaan...

14 april 2021 om 14:07

Denk t niet helaas. Niet dat ik hem dat niet gun maar bekende Nederlanders moeten juist goede voorbeeld geven anders volgens veel twijfelaars

14 april 2021 om 15:07

Plezier maken in het leven is toch het goede voorbeeld?
Ik vind het te prijzen in Theo, hij is eerlijk, respectvol en geniet van het leven. Dat is voor mij een voorbeeld. Dat ik dat op een andere manier invul is toch prima?
Voor mij is genieten niet perse alcohol gebruik, maar het thema genieten dat deel ik met Theo.

14 april 2021 om 14:08

Blijf lekker voor altijd in je bunker zitten. Wat een overdreven gedoe zeg, leven en laten leven.On topic; hopelijk wordt het een spannende en vooral leuke bekerfinale.

14 april 2021 om 14:11

Wat voor bunker bedoel je? Ik zou graag mensen op de IC of afdeling van een ziekenhuis mee willen laten lopen. Echter kan dat niet. Denk dat iedereen zo'n beetje wel anders piept dan...

14 april 2021 om 14:16

Dus jij wilt zeggen dat jij nooit bij mensen langs gaat of mensen bij jou langs komen of als ze dat wel komen, je daarna maandag niet gaat werken?

14 april 2021 om 14:22

Maradungatje, je kan beter eens gaan klagen over het kabinet wat geen enkele aangeboden hulp accepteert. Gaat alleen maar bij je over mensen die iets van hun leven willen maken, geef ze eens ongelijk het kabinet maakt fout na fout. Dat ze uberhaupt zo lopen op te scheppen met die vaccinatiecampgane zegt al genoeg, op dit tempo zitten we over 3 jaar nog in een lockdown.

14 april 2021 om 14:29

Ongeacht de rariteiten van het kabinet kan je je natuurlijk wel aan de basismaatregelen houden. Ik weet niet of je de internationale kranten en wetenschappelijke bladen leest, maar die gelden overal ter wereld. Die zijn ook bewezen. En kom nou niet met een flut-artikel waaruit dat niet zou blijken, want die ken ik ook allemaal. Omdat wij ons met z'n allen er niet aanhouden zitten we na ruim een jaar nog steeds in deze zooi.

14 april 2021 om 14:31

@665, er komen zeker wel mensen langs en ik ga ook wel zeker bij vrienden en familie langs maar zelfs dan probeer ik mij wel aan de regels te houden. En als ik bijvoorbeeld word uitgenodigd voor een verjaardag waarbij ik al weet dat er veel mensen komen ga ik inderdaad niet. Zo moeilijk is het allemaal niet.

14 april 2021 om 14:38

@maradungatje,

Dan houd jij je toch ook niet aan de maatregelen? Je kan lastig verwachten dat mensen niks meer doen in het weekend, of dat de jeugd zich strikt aan die avondklok houdt.

14 april 2021 om 14:50

Hahaha heeft vast niks te maken met falend beleid? Als we zo doorgaan zit er volgend jaar rond deze tijd nog geen prik in. Niet zo raar met een schoolmeester als eindverantwoordelijke.

14 april 2021 om 15:10

Dat is jouw goed recht, maar er is geen regel die het verbied. Afgeven op andere mensen die zich niet aan een advies houden is onnodig. Je kan ook gewoon trots zijn op jezelf en proberen mensen te overtuigen van de noodzaak.
Virologisch gezien is meer afstand en basishygiëne daarin leidend. Mondkapjes doen veel minder maar zijn wel zichtbaar en houden weer alert.
Ik vind het knap dat je dat op die manier doet, maar respecteer ook anderen die het anders doen.

15 april 2021 om 08:49

Azijnzeikers hier, mss laat iedereen zich testen of niet, leef en laat leven.
Hoop dat ajax wint haha

Ben benieuwd naar de finale. Vitesse is niet bij voorbaat kansloos. Hebben een leuk team en spelen leuk voetbal.

Hoop dat de spelers van Ajax zich voldoende kunnen ophalen/ herstelt zijn na donderdag. We hebben een pittig programma deze maand.

Afgelopen zondag nog een heel betoog van het Hoofd Voetbal aan zitten horen dat Weghorst niet meegenomen zou moeten worden omdat hij twijfels heeft over corona en dan gaat Janssen nu beweren met 'wat vrienden' die pot voetbal gaat kijken. Dat lijkt me ook niet helemaal binnen de huidige richtlijnen te passen.

14 april 2021 om 14:05

Het is maar waar je je druk over maakt

14 april 2021 om 14:08

Dat gezeur van hoe lang gaat dit nog duren en vervolgens zelf massaal met zn allen lekker met allemaal vrienden bij elkaar gaan zitten. Dat is waar we ons druk over maken. Plus je hebt een voorbeeldfunctie. Als iedereen dit gaat doen dan komen we nooit van die maatregelen af.

14 april 2021 om 14:36

Druk over maakt? Nog los van de idioterie van de mensen die laks zijn met afstand en, zeker met een slok op, een groter risico vormen als het over de verspreiding van dit virus aan komt heeft de NOS zich via hun Chef Voetbal uitgesproken tegen mensen die laks zijn over de impact van het virus. Dan is het interessant om te kijken of ze ook Janssen afserveren als hij van tevoren al aankondigt de regels links te laten liggen, zoals ze dat ook goed te billijken vinden als dat met Weghorst zou gebeuren.

Dus, gaat de NOS dit accepteren? Of vinden ze het ook in de eigen gelederen zo onacceptabel als ze dat van Weghorst vonden? Dat ze het maar laten zien. Ik ben benieuwd.

14 april 2021 om 14:47

Janssen laat de regels toch niet links liggen? Het is gewoon toegestaan met een groepje vrienden bij elkaar te komen. Een advies is geen regel. Stel nu dat hij en zijn vriendin maar 2 mensen ontvangen? Dan zijn het nog steeds 'wat vrienden en mijn vriendin'. Dat is toch niet extreem?

14 april 2021 om 15:06

Je mag maar een persoon ontvangen. Maar misschien gaat het via teams. Zo heb ik drie weken geleden ook met wat vrienden bier gedronken en Formule 1 gekeken.

14 april 2021 om 14:45

Dan nemen we Theo Janssen gewoon niet mee. Maar verder moeten we niet doen of het niet is toegestaan om met wat vrienden voetbal te kijken. Er is een advies om maar 1 persoon te ontvangen, dat is geen regelgeving.

14 april 2021 om 15:02

Het is wel een regel, het wordt alleen niet bij wet afgedwongen. Het laat in elk geval wel zien uit wat voor hout iemand gesneden is.

Lekker met wat vrienden. Wat waren de maatregelen ook alweer? Goed voorbeeld doet volgen he...
Maar goed ik ga er van uit dat hij idd dronken gaat worden. Ajax heeft morgen een loodzware wedstrijd te spelen en wie weet komt er nog een verlenging achteraan. Aangezien Ten Hag spelers amper rust gunt de laatste tijd zie ik zondag een fit Vitesse die beker pakken. En het is ze gegund hoor.....

14 april 2021 om 14:48

In de maatregelen staat niets over het aantal mensen dat je mag uitnodigen? Er is wel een advies om maar 1 persoon te ontvangen, maar dat is geen regelgeving.

Wat blijft het toch ook een heerlijke vent die Theo. Gewoon zich gebleven. Geen mooie praatjes voor de bühne, niet politiek correct.

wat een persoon die Theo
als voetballer al een cultheld
en nu heerlijk bij Studio Voetbal 100 keer liever Theo
dan een Pierre mijn mening

alleen nu niet dronken aankomen haha

Janssen kijkt liever de bekerfinale met zijn vriendin en wat vrienden. Is Theo niet op de hoogte van de Corona maatregelen, die stellen dat groepsverbanden verboden zijn en dat je niet meer dan 1 persoon over de vloer mag hebben?

Zal zijn werkgever NOS hem hierop aanspreken?

Wel verbaasd doen bij Weghorst, dan moeten ze nu consequent blijven.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren