Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Tete en Depay verliezen van Internazionale in tegenvallende confrontatie

Laatste update:

Internazionale heeft maandagmiddag het oefenduel in het kader van de International Champions Cup tegen Olympique Lyon gewonnen (1-0). In een saaie vertoning konden beide teams niet de ander de wil opleggen, waardoor er weinig te beleven viel. Uiteindelijk besliste Stevan Jovetic het duel na gepruts in de Franse defensie.

Memphis Depay en Bertrand Traoré stonden in de basisopstelling van les Gones, terwijl Kenny Tete in de eerste helft vanaf de bank moest toekijken. De ex-Ajacied zag dat zowel de Fransen als de Italianen nauwelijks kansen creëerden. Anthony Lopes en Samir Handanovic konden op eenvoudige wijze hun doel schoon houden: enkele afstandsschoten belandden zonder enige dreiging in de handen van de sluitposten.

Zowel Bruno Génésio als Luciano Spalletti voerden voor aanvang van de tweede helft veel wissels door. Onder anderen Traoré bleef in de kleedkamer achter, terwijl Tete zijn opwachting maakte voor Lyon. Inter begon zeer sterk na rust en dat leidde in minuut 57 voor een grote kans voor Gabriel Barbosa. De aanvaller had, na een assist van Jovetic, vrij baan naar Myziane Maolida, maar de ingevallen doelman kon de inzet van Braziliaanse aanvaller keren.

Depay zorgde na ruim een uur spelen voor een opleving aan Franse kant met een vlammend afstandsschot. Handanovic lette echter goed op en kon de knal tot hoekschop verwerken. In minuut 74 kwam Inter dan toch op voorsprong na geklungel van Lyon. De bal werd op eenvoudige wijze afgepakt, João Mário gaf een goede voorzet en Jovetic tikte simpel binnen. Daarna kregen beide ploegen nog enkele mogelijkheden, maar bleven verdere goals uit.

Vind jij dat Internazionale het verdiende om te winnen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Die namen bij Inter... gaat er nog wat gebeuren op de transfermarkt onder de heer Thohir? Want dit is toch weer niet veel soeps, Valero is goed maar zo'n 4-5 jaar te laat gehaald. Milan heeft nu al een betere selectie en die zijn nog bezig met een topspits te halen op de koop toe. Ik kan me goed voorstellen dat Interisti met veel jaloezie naar de buren aan het gapen zijn momenteel, want je kan zeggen wat je wilt, maar die Milan eigenaar(s) weten van aanpakken en dan vooral doorpakken.

24 juli 2017 om 16:39

In mijn ogen is het enige wat mist 2 goede backs. Vorig seizoen is vooral zo slecht afgelopen omdat er drie trainers waren met elk een eigen visie daarnaast was er geen normale voorbereiding en werden aankopen gedaan zonder dat de trainer er om vroeg.

Ik ben vooral blj dat er word geluisterd naar Spalletti en dat er spelers worden gehaald die hij wil.
Dalbert is bijna binnen en dan hoop ik nog op een goede rechtsback en evt een vervanger voor Perisic en dan is het team compleet vind ik.

Er moet gewoon rust en stabiliteit komen bij Inter en dat gaat niet lukken als je weer 10 nieuwe spelers koopt.

24 juli 2017 om 16:59

De namen en dan vooral voorin en op het midden plus Miranda en Handanovic zijn echt niet slecht . Met Icardi Perisic Joao Mario Miranda Handa Gagliardini etc heb je echt een leuke kern en ook vooral en goede mix tussen jong en oud . Waar het bij Inter misgaat is dat die blinden geiten niet investeren in de verdediging. Door die slechte verdediging blijft inter erg wisselvallig waardoor er problemen in het team komen . Als je de rest Van het elftal vergelijkt vind ik het echt niet slechter dan Napoli of Roma. Van de 5 slechtste inter spelers die regel matig spelen zijn er 4 daarvan verdedigers . Hoe is het mogelijk dat en Nagatomo of Ranocchia nog een Inter shirtje draagt . Wat de meeste interisti ook stoort is dat we dagelijks met topspelers worden gelinkt al vanaf begin Juni en dat er wordt 'belooft' dat er topspelers zullen komen en voor als nog er alleen Skriniar en Borja Valero zijn gehaald. Prima spelers maar hier ga je niet de scudetto meepakken of überhaupt cl halen en dat is wat ze toch elke keer uitspreken dat ze weer zo graag de grootmacht willen worden . Als ze nu echt ballen tonen leggen ze 70 mil neer voor Vidal en 25+Kondogbia voor di maria en moet Dalbert rond worden gemaakr en moeten ze allea op allea zetten voor Aurier en voor En extra Centerback

24 juli 2017 om 17:15

Ik snap je, maar ik denk dat ze op heel veel topspelers hebben geboden maar dat het gewoon niet lukt. zonder CL ga je geen topspelers naar Inter trekken. Inter moet het nu vooral hebben van aankopen als Gagliardini en Joa Mario, jonge spelers die net onder de top zitten en die zich kunnen ontwikkelen tot een topspeler.

Met dit team zie ik ze echt wel CL halen volgend seizoen:

Handa
AANKOOP
Miranda
Murillo/Skri
Dalbert
Gagliardini
Valero/Kondo
Candreva
J Mario
Perisic
Icardi
24 juli 2017 om 17:26

Dat is niet waar. Inter is gewoon op enkele plekken zwak. Zoals de backs en scorend vermogen. Ze hebben een uitstekende coach. Met enkele gerichte aankopen kunnen ze makkelijk voor top 4 gaan. Er is veel talent en kwaliteit aanwezig; Icardi, Miranda, Gagliardini, Joao Mario, Eder, Gabigol, Kondogbia.
Ze moeten constanter zijn en gericht op zwakke plekken investeren. Ze hoeven niet zoals Milan 200 miljoen uit te geven.

24 juli 2017 om 17:30

En vergeet Jovetic niet, is opgebloeid bij Sevilla en Spalletti gebruikt hem vaak bij de oefenpotjes!

24 juli 2017 om 17:40

Ja. Ze missen gewoon scorend vermogen voorin. Ik hoop dat Spalletti vaker Gabigol en Jovetic gaat opstellen. Ik denk echter wel dat een van die twee verhuurd gaat worden

Hoe speelde tete, depay en traore?

24 juli 2017 om 18:21

Tete had een heerlijke tackle inhuis zag ik

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren