Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Terugkeer naar Premier League lonkt voor Babel'

Laatste update:

Ryan Babel wordt in verband gebracht met de Turkse topclubs Galatasaray en Besiktas, maar mogelijk laat de aanvaller van Kasimpasa de Süper Lig in de zomer wel achter zich en keert hij terug naar de Premier League. Babel kwam tussen 2007 en 2011 uit voor Liverpool en staat volgens de Daily Mail nu in de nadrukkelijke belangstelling van Swansea City.

/

Swansea meldde zich in januari 2012 ook al eens voor Babel, maar de aanvaller bleef toen bij TSG Hoffenheim, voordat hij een paar maanden later terugkeerde bij Ajax. Babel speelde nog zestien competitiewedstrijden voor de Amsterdammers en vervolgde zijn loopbaan hierna in Turkije. Bij Kasimpasa heeft de 42-voudig international er nu twee seizoenen op zitten.

Daar lijkt het bij te gaan blijven, want de interesse in Babel groeit. Swansea versterkte zijn aanval al met André Ayew, die transfervrij werd overgenomen van Olympique Marseille, en eind mei meldde Collins John nog dat zijn broer Ola een akkoord had bereikt met de middenmoter uit de Premier League over een vijfjarig contract. Een overstap van Benfica leek hierna een kwestie van tijd, maar vreemd genoeg is het na dit bericht erg stil geworden rondom de aanvaller.

Ryan Babel zou een aanwinst zijn voor Swansea City

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik twijfel of hij het niveau nog aan kan.

17 juni 2015 om 07:39

Ik ook, die man is alleen maar bezig om zichzelf te promoten, vooral op snapchat. "Kijk op mijn site ryanbabel dot com, check mijn instagram nu: ryanbabel."

17 juni 2015 om 07:46

Dus daarom twijfel je aan hem? Omdat hij op snapchat en instagram zit gewoon lulkoek wat je uitkraamd.

17 juni 2015 om 07:52

Dat is wel de raarste reden om aan iemand te twijfelen.

17 juni 2015 om 07:53

Mikevan Balleg, volgens mij bedoelt Ivanoficfc dat Babel het voetbal niet meer zo serieus neemt en meer bezig is om zichzelf te promoten dan dat hij bezig is met voetbal.

17 juni 2015 om 08:09

Oow dus als je jezelf promoot ben je opeens niet meer serieus bezig met voetbal dat doet Cristiano Ronaldo toch ook elke dag

17 juni 2015 om 08:15

Babel moet het natuurlijk zelf weten. Ik vind het een zeer beperkte aanvaller en was blij dat Ajax niet met hem door ging. Zal bij swansea best 5-10 goals maken in een seizoen maar denk niet dat het een echte aanwinst is. Vind zijn acties erg voorspelbaar en ook qua afmaken is het niet bepaald scherp. Maar wie weet kan hij verrassen....

17 juni 2015 om 08:35

Babel was juist een duidelijke versterking voor Ajax een paar jaar geleden. Helaas te veel geblesseerd, maar met name in de topwedstrijden was hij zeker een toegevoegde waarde.

17 juni 2015 om 08:38

Cristiano Ronaldo is misschien wel de fitste speler ter wereld en hij werkt nog altijd erg hard en dat zie je ook aan zijn statistieken.. Dat kan je van Babel niet zeggen

17 juni 2015 om 08:56

Dus iedereen die niet zo fit is als Ronaldo moet maar gewoon stoppen met voetbal? Babel heeft juist goed in zichzelf geïnvesteerd, maar wordt nog steeds door Nederlanders met de nek aangekeken wegens zijn vroeger ietwat lakse uitstraling. Hij kan er niets aan doen dat hij het talent van Ronaldo niet heeft en Ajax al haar jeugdspelers hyped, waardoor ze nooit kunnen opleven naar de torenhoge verwachtingen.

17 juni 2015 om 09:14

Ivanovic en jij volgt hem omdat?

17 juni 2015 om 09:21

Whahaha SpartaAjax kom je uit Rotterdam?

17 juni 2015 om 09:44

@halamadrid

Wat een onzin, dus omdat hij op sociaal media zit werkt hij niet hard? Lijkt wel alsof jij precies weet wat hij in het dagelijks leven doet. Omdat iemand aantal foto's of videos per dag plaats op sociaal media wil nog niet zeggen dat hij niet hard werkt.

Babel heeft het toch redelijk gedaan bij Kasimpasa en voor Ajax was hij gewoon waardevol en had toch enige aandeel in het kampioenschap. Babel is een speler die alles uit zijn carrière heeft weten te halen. Weinig spelers kunnen zeggen dat ze bij Liverpool gezeten hebben, ik kan me nog aantal rushes van hem herinneren bij Liverpool maar het is niet geworden wat we van hem verwachtte bij Liverpool.

Als iemand zijn eigen contract weet af te kopen om zijn eigen carrière weer op poten te zeggen dan verdient hij gewoon dit transfer naar Swansea City, laten we hopen dat hij daar nog voor een laatste keer weet te shinen.

Babel is raar genoeg een van de weinige spelers uit Jong Oranje ploeg van 2007 die Europees kampioenschap werden, die nog op een redelijke niveau speelt.

17 juni 2015 om 10:03

Rio kan het aan, alleen is het niet de speler die we nodig hebben. Swans heeft een type Sneijder nodig, die het nu zo steriele middenveld leuk te maken. Voorhoede is goed bezet. Al heb ik hem wel liever als Emnes.

17 juni 2015 om 10:28

Dankje.

17 juni 2015 om 11:22

Ivanovicfc

Dat zegt toch helemaal niks. Neymar plaatst ook bijna om de uur een of andere foto, kan hij nu ook het niveau niet meer aan. Prima speler is Babel, gun hem wel die stap naar Swansea. Is niet makkelijk om via Kasimpasa middenmoot van Turkije naar Swansea City te gaan.

Ga naar Swansea en sluit over een paar jaar je carrière af bij Ajax.

17 juni 2015 om 08:57

Vorige keer voegde hij al niks meer toe.. Zwaar overschatte en matige speler. Waar heeft hij het nu echt gemaakt?

17 juni 2015 om 09:01

Was echt een aanwinst de vorige keer bij Ajax. Zeer belangrijk ook in de grote wedstrijden. Was alleen lang geblesseerd helaas.

17 juni 2015 om 10:04

Swansea is op dit moment hetzelfde niveau als Ajax.

Zou een mooie stap voor hem zijn!

Ik weet eigenlijk niet zo goed waar het met hem is mis gegaan. In zijn tijd bij Liverpool had ik het idee dat hij wel aardig inviel altijd.

Ik snap nog steeds niet dat Ajax niet met hem heeft verlengd. Was in de CL wedstrijden samen met Poulsen en Vermeer de enigen die elke keer een voldoende haalde. Zelfs als ze met 4-0 eraf gingen tegen Real, bleef Babel overeind. Wat mij betreft doet Ajax nog een poging om hem te halen.

Ze zijn bij Swansea heel wat van plan. Ze hebben nu al een geweldig elftal met leuke spelers als Gomis, Emnes, Ayew, Michu, Montero, Sigurdsson, Shelvey, Ki, Williams, Amat, Tiendalli, Fabianski en daar kan Babel nog bijkomen. Dat zou geweldig zijn. Als Babel en ook Vorm en De Guzman erbij komen (Waar men daar ook mee bezig las ik ergens.) Dan hebben ze een geweldig elftal dat zo weer mee kan doen om Europees voetbal.

Vorm,
Tiendalli, F. Fernandez, Williams, Richards,
Ki, Sigurdsson,
Ayew, Michu, De Guzman,
Gomis

Wissels: Fabianski, Amat, Rangel, Dyer, Babel, Emnes, Montero

17 juni 2015 om 09:23

Je weet dat Vorm tegenwoordig bij Spurs speelt?

17 juni 2015 om 13:43

En jij hebt mijn reactie gelezen??? Ik had gezegt dat ik had gelezen dat Swansea Vorm en De Guzman terug wil halen. Koop anders een leesbrilletje dan kun je beter lezen wat mensen schrijven!!!

20 juni 2015 om 18:46

ik denk dat jij eerder aan een leesbril en een 2e keer na de basisschool moet gaan. Het is gezegd niet gezegt.

Hij was als voetballer bijna afgeschreven, heel knap hoe die zich heeft terug geknokt.

Dus je valt niet uit de picture als je naar Turkije gaat! Heeft zich prima onderscheiden in de twee seizoenen dat hij er was. Was toch wel de sterspeler bij Kasimpasa. Ze zullen hem wel missen, nu ook Scarione en Castro waarschijnlijk zullen vertrekken.

Wij hebben Babel niet nodig hoor bij Gala. Hij mag wel als wissel komen als hij dat wilt maar verder is hij niet veel meer waard.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren