Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ten Hag zorgde voor verbazing bij Tottenham: ‘Hij wilde Sjors Ultee’

Laatste update:

Tottenham Hotspur heeft na een lange zoektocht Nuno Espírito Santo aangesteld als trainer. De Premier League-club kreeg meerdere afzeggen en meldde zich ook bij Erik ten Hag. Volgens Valentijn Driessen maakte de Ajax-trainer op het gebied van communicatie geen sterke indruk op the Spurs en keek de clubleiding vreemd op toen Ten Hag antwoord gaf op de vraag wie hij allemaal mee zou nemen naar Londen.

Volgens de chef voetbal van De Telegraaf heeft Ten Hag daadwerkelijk op het wensenlijstje van Tottenham gestaan en zou er ook contact zijn geweest tussen beide partijen. “Wat ze bij Spurs heel vreemd vonden, en wij vinden het in Nederland wel heel normaal dat als je een trainer haalt je alleen één trainer haalt, maar bij die Engelsen haal je een hele staf binnen: een fysio, dokter, assistent-trainer, keeperstrainer. Daar kom je gewoon met een hele groep binnen. Dus ze hadden ook aan hem gevraagd: wie neem je mee? Ja, niemand. Dat kennen ze daar niet. Hij wilde Sjors Ultee, die naam was ook gevallen. Maar je komt daar normaal gesproken met een hele groep.”

Ten Hag werkte bij FC Utrecht samen met Ultee, die in het seizoen 2015/16 assistent-trainer was in de Domstad. Een overstap naar Londen zat er niet in voor de huidige trainer van Fortuna Sittard, daar de keuze van Tottenham Hotspur niet op de Ajax-trainer viel. “Ik zeg niet dat ze hem hadden genomen, hij maakte niet zo’n hele sterke indruk. Het Engels was ook niet helemaal...”, aldus Driessen zonder zijn zin af te maken. Eind april werd bekend dat Ten Hag een nieuw contract bij Ajax heeft getekend. Zijn oude verbintenis liep tot medio 2022 en is met een jaar verlengd.

Nuno Espírito is maandagavond gepresenteerd als nieuwe manager van Tottenham Hotspur. De Portugese manager dient als opvolger van José Mourinho, die in april van dit jaar door de clubleiding van Tottenham op straat werd gezet. Ryan Mason maakte vervolgens het seizoen af. Espírito, die in mei na vier jaar zijn vertrek aankondigde bij Wolverhampton Wanderers, tekent een contract voor twee seizoenen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Prima toch, blijft hij lekker in Amsterdam. Dat hij op zulke gesprekken communicatief niet uit de verf komt kan me ook niet minder schelen. Eén van de beste trainers in jaren en jaren. Past moeiteloos jeugd in en bracht realisme in het voetbal van Bosz. (vaak) attractief en verzorgd voetbal, met een duidelijke visie en tegen absolute grootmachten hebben we onder zijn bewind voor zover ik weet nog nooit een modderfiguur geslagen. Deze geweldige periode mogen Van der Sar, Overmars en Ten Hag zichzelf mooi aanrekenen.

Lekker hier blijven, mij krijg je er niet kwaad mee.

1 juli 2021 om 01:09

Beste transfer van deze zomer is EtH behouden. Verder is het onzin, als of zij zich echt af vragen welke assistent hij per se wilt mee nemen. Verder is Sjors Ultee een echte king, wat heeft die goed werk neer gezet.

1 juli 2021 om 10:07

ik vind ultee ook echt een heer en meester in wat hij doet. ik zie hem graag als opvolger van Pascal jansen als die AZ ontrgroeit is.

1 juli 2021 om 10:58

Gisteren zat hij bij de liveshow van voetbal international. Ik vond hem daar ook een erg goede indruk maken.

1 juli 2021 om 12:09

Tsja meer t probleem voor tottenham dan voor ten hag denk ik. Bij ajax wilden ze over da communicatieprobleem heenstappen, en kijk waar ze staan.

"Ik zeg niet dat ze hem hadden genomen, hij maakte niet zo'n hele sterke indruk. Het Engels was ook niet helemaal..."

Het Engels van Ten Hag is ook niet om aan te horen. Dat interview dat hij Italië een prachtig land vond was echt tenenkrommend slecht. :'^)

Maar ben er wel blij mee dat hij het niet is geworden. Bij Ajax doet hij het uitstekend en op dit moment kan ik ook geen goede vervanger bedenken. En 10e keus zijn achter al die andere trainers lijkt me ook niet echt fijn om te horen.

1 juli 2021 om 00:05

Ik vind het ook een beetje een drogreden. Ik zie genoeg trainers die niet geweldig Engels praten. Koeman en Van Gaal bv hebben daar jaren gewerkt en praten ook steenkolen Engels

1 juli 2021 om 00:14

Ja klopt. Beheersing van de Engelse taal zal denk ik niet een zwaar criterium zijn geweest. Arsenal had Emery met z'n gud ebening. Bielsa heeft zelfs een vertaler naast zich, maar de reden daarvoor snap ik dan ook weer wel. Je woorden kunnen zo verdraaid worden. Zeker met de Engelse pers. Nuno heeft al de nodige ervaring in de PL en is redelijk succesvol geweest met de Wolves. Dus op zich wel logisch dat hij het uiteindelijk is geworden.

1 juli 2021 om 07:09

Met alle respect, maar die Emery had ook maar beter een vertaler naast zich gehad. Man wat was zijn Engels verschrikkelijk om naar te luisteren. Je kon er gewoon iemand mee martelen met dat verschrikkelijk accent. Hij werd ook gewoon door de Engelse supporters compleet belachelijk gemaakt.

1 juli 2021 om 09:01

Bielsa praat niet eens Engels kan me niet voorstellen dat dit echt een bottleneck is. Zijn ook genoeg trainers die niet met een totaal andere staf binnenkomen. Sommige gebruiken ook wat bekende ex spelers van de club die ergens als jeugdtrainer actief zijn. Dus het verhaal van Driessen gaat niet helemaal op.

1 juli 2021 om 13:17

Emery probeerde ook zijn engels te verbeteren door o.a. naar Peaky Blinders te kijken of zo toch? 🤣

1 juli 2021 om 18:19

Het zou wel komisch zijn als hij volgend jaar terug komt met een accent uit industriëel Birmingham.

Hij had helemaal voor verbazing gezorgd als hij had gezegd Frank de Boer.. Maargoed.. Ervaring meenemen en hopelijk krijgt Ten Hag na nog een of twee succesvolle seizoenen bij Ajax alsnog een mooie buitenlandse club.

1 juli 2021 om 08:59

🤣🤣🤣

Misschien had Driessen meegekund naar London om TH daar verder af te zeiken.

On: Blij dat Ten Hag nog bij Ajax zit. Toptrainer, laat Ajax weer erg leuk voetballen en met nu al een erg sterke selectie is er Europees veel mogelijk. Een echt goede keeper zou alleen nog erg welkom zijn.

Ten Hag werkt spelers uit heel veel landen die hij als 1 team laat spelen maar meneer Driessen die nog nooit een kleedkamer van binnen heeft gezien zal wel ff vertellen dat deze man communicatief ongeschikt is. Allicht dat hij een graag geziene gast is bij Derksen en Co.

Ten Hag is ook niets voor een grote club in een grote competitie. Denk dat niemand tegen hem op kijkt en hij kan geen buitenlandse taal. Kan het beste nog jaren in Nederland blijven.

1 juli 2021 om 07:08

Als ik zie was hij bij Utrecht en Ajax heeft geflikt, wil ik het hem graag bij een grote club zien proberen. Die man moet je echt niet afschrijven omdat zijn Engels een beetje houterig is. Hij spreekt overigens vloeiend Duits.

Ik vraag me toch echt af hoe Driessen bij deze informatie komt. Als ik hem hoor praten op tv, dan klinkt het echt als een verzonnen verhaal. Echt 9/10 artikelen wat ik van de Telegraaf hier voorbij zie komen waar Driessen dan een item heeft geschreven, klinkt echt als gezever.

1 juli 2021 om 05:51

Joh, de uitspraken van Driessen moeten ze hier rood bedrukken, zodat je er overheen kunt lezen.
.

1 juli 2021 om 06:15

Beste comment van de week!

1 juli 2021 om 18:27

Helemaal mee eens. Buiten zijn inhoud heeft die man iets in zijn uitstraling wat me echt niet aanstaat. Gebruikt op televisie ook heel vaak het woord 'natuurlijk' als hij iets verteld, alsof hij zijn eigen mening nog iets extra wil aandikken. Geen fan van deze man.

Ik vraag mij echt serieus af hoe het kan dat een 'journalist' als Valentijn Driessen aan deze info komt. Als het goed is er, mocht dat al zo zijn, een gesprek geweest tussen Ten Hag en Tottenham. Bij mijn weten is een gesprek altijd tussen 2 mensen, misschien 3. Dan zou dus 1 van deze 2/3 gelekt moeten hebben over de inhoud? Aangezien ik aanneem dat Ten Hag dit niet over zichzelf zou zeggen, zou Valentijn zijn bronnen binnen Tottenham hebben? Sorry, maar dit neemt toch niemand serieus.

Toch fijn dat z’n Engels niet zo goed is. Dan knappen ze toch iets eerder af. Ja Duitsland moet ff wegblijven maar nu blijft hij lekker bij Ajax. Prima hoor.

Dit verhaal... waarom.. op basis van wat... Waar haalt Driessen in vredesnaam deze informatie vandaan.. het is werkelijk een totaal verhaal aan gissen dat hij doet, zoals altijd. In Nederland zal er nog wel iemand zijn die ooit iets tegen Driessen zegt, maar er gaat vanuit Spurs echt geen hond met deze rat praten.
Als wij iets schrijven dat niet onderbouwd is, dan wordt de reactie verwijderd en krijg je strafpunten. Valentijn Driessen doet hetzelfde en krijgt een artikel... bijzonder..

Ach wat maakt het uit. Ik heb gisteren die Driessen weer horen oprakelen op tv. WT een malloot. Die man denkt echt dat hij verstand heeft van voetbal. Die roeptoetert van alles en nog wat en Derjsen en vander Gijp helpen hem daar ook nog mee. Stelletje losers zijn het. Als je alles zo goed weet bewijs het dan , maar probeer niet je gelijk te halen over de rug van anderen. Ik kijk in ieder geval niet meer naar die malloten.

1 juli 2021 om 16:59

Aan het begin van je verhaal geef je aan dat je Driessen hebt horen orakelen op tv en even later beweer je bij hoog en laag dat je niet meer naar die malloten kijkt...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren