Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ten Hag zit in lastig parket: ‘Hij was een van de slechtste spelers bij Ajax’

Laatste update:

Ajax beleeft een onrustig begin van het nieuwe seizoen. De Amsterdammers wonnen vorige week weliswaar de Johan Cruijff Schaal ten koste van PSV (2-0), maar bleven vervolgens afgelopen zaterdag bij de seizoensouverture van de Eredvisie tegen Vitesse steken op een gelijkspel (2-2). Ronald de Boer constateert zondag dat bij FOX Sports trainer Erik ten Hag in een lastig parket zit.

Ten Hag moest het tijdens een groot deel van de voorbereiding stellen zonder een aantal vaste waarden. Zo keerden Hakim Ziyech, Noussair Mazraoui, André Onana, Nicolás Tagliafico en David Neres pas later terug van vakantie, omdat zij deelnamen aan de Afrika Cup of de Copa América. Volgens De Boer zal het voor Ten Hag lastig zat worden om aanstaande dinsdag een respectabele ploeg op de been te krijgen voor het eerste duel met PAOK Saloniki in de derde voorronde van de Champions League.

De analist veronderstelt dat Ten Hag zaterdagavond tegen Vitesse bij het maken van zijn opstelling reeds rekening heeft gehouden met de wedstrijd tegen PAOK. Zo begonnen Tagliafico en Ziyech beiden in de basis in Arnhem, terwijl zij beiden mogelijk nog ritme misten. "Je moet als coach vooruitkijken. Volgende week staat een van de allerbelangrijkste wedstrijden van het seizoen op het programma", verwijst De Boer naar het eerste duel met PAOK.

Sergiño Dest verving Tagliafico vorige week tegen PSV nog met verve op de linksbackpositie, maar de jongeling moest zijn basisplaats zaterdag tegen Vitesse weer afstaan aan de Argentijn. "Dinsdag is de belangrijke wedstrijd tegen PAOK en daarvoor wil je Tagliafico klaarstomen. Dat is in mijn ogen waarom Tagliafico en Ziyech gisteren speelden: je moet door in de Champions League”, vervolgt De Boer. "Dat zijn keuzes die je niet wil maken, maar waar je wel toe gedwongen wordt."

Volgens De Boer was het wel duidelijk dat Tagliafico tegen Vitesse nog niet zijn gebruikelijke niveau haalde. "Tagliafico was een van de slechtste spelers gisteren. Hij is ook een speler die zijn ritme moet vinden, hij is een werker. Hij is een geweldige speler, maar hij heeft niet dat natuurlijke waardoor hij na één week trainen weer op niveau zit", stelt de oud-middenvelder, die ook Ziyech teleurstellend vond spelen. "Ziyech leed weer ouderwets veel balverlies. Natuurlijk is dat inherent aan zijn spel, maar je ziet dat hij nog een beetje moet wennen aan het ritme. Hij leed geloof ik 34 of 35 keer balverlies, alleen al in de eerste helft. Dat is natuurlijk veel te vaak."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ben ik nou gek of werd het 2-2?

4 augustus 2019 om 11:16

Beide🤣

4 augustus 2019 om 11:19

Hahaha, wilde net zeggen: het een hoeft het ander niet uit te sluiten

4 augustus 2019 om 11:20

Bij vz laten ze het schrijven van artikelen wel vaker over aan mensen met teveel drankjes op... In een ander artikel stond ook al een quote van ronald de boer over daley blind "ik vond hem echt heel erg spelen"... Tsja

On: vond tagliafico nog best meevallen. Met name ziyech was echt dramatisch ondanks die assist. Marin viel op dat die ontzettend traag is of zwaar loopt. Overall zag je gewoon te weinig beweging waardoor mensen teveel gingen lopen en van die ergerlijke ballen over 3 meter

4 augustus 2019 om 11:53

Ik vond Marin de eerste helft echt heel goed spelen. Tweede helft minder, maar dat was heel Ajax. Zelf snap ik niet dat Ten Hag Huntelaar er niet in zette. Dat was nou bij uitstek de speler die we gisteren nodig hadden. Gemoeg kansen, maar niemand die het afmaakte.

4 augustus 2019 om 11:22

Ben ik nou gek of hebben ze het niet over het scorebord, maar over de manier waarop gespeeld is?

4 augustus 2019 om 17:42

Vz had eerst in de inleiding staan dat het 1-1 was geworden, hebben ze snel aangepast. Daar ging zijn/haar reactie over

Ik vond Dolberg de slechte en het spel door zijn aanwezigheid veel te statisch en voorspelbaar. Gelukkig hadden we met Ziyech en Promes nog ruim voldoende spelers op de bank om daar verandering in te brengen.

4 augustus 2019 om 11:29

Hoeveel krediet heeft Dolberg wel niet bij Ajax. Godskolere wat is ie slecht.

4 augustus 2019 om 11:32

Tsja.. Ergens blijft bij ten Hag blijkbaar ook de hoop hangen dat het weer de Dolberg onder Bosz wordt. Hij rendeert in dit systeem alleen echt totaal niet. Of Dolberg begrijpt zijn ploeggenoten niet, of zijn ploeggenoten begrijpen hem niet, maar zijn looplijnen zijn steeds tegenovergesteld van de passing die vervolgens komt. Met de hoeveelheid buitenspelers die er zijn moet Ten Hag gewoon lekker met Tadic standaard in de spits gaan spelen.

4 augustus 2019 om 12:24

Mister introvert heeft schijnbaar nog nooit gecommuniceerd met zijn ploeggenoten.
Het is zo'n zombie.
Soms denk ik wel eens of hij doof is of dat hij 0,0 emoties heeft.
Je ziet bij Van de Beek naja eigenlijk bij iedereen het uitschreeuwen als hij een kans mist.
Dolberg doet alsof hij een potje in de tuin speelt.
'het zal allemaal wel'
Zo komt hij over en ik kan mij daar behoorlijk aan irriteren.
Ik wil spelers met gif zoals Huntelaar dan liever zien.
Ondanks zijn leeftijd.

4 augustus 2019 om 11:29

Ziyech stond in de basis. Promes heeft helaas ook niet veel goeds laten zien na zijn invalbeurt. Het zou zijn dat Neres ook nog veel te weinig in training is geweest, maar die was toch gelijk een stuk actiever toen hij binnen de lijnen kwam. Al met al was het niet zo heel slecht gisteren allemaal. Met de effectiviteit van vorig jaar was er 'gewoon' gewonnen. Qua kansen creeren zit het dus zelfs wel goed met een slecht ingespeeld elftal, nu nog het afronden.

4 augustus 2019 om 11:37

Ja foutje, bedoelde Neres en Promes. Ben blijkbaar nog niet helemaal wakker En dat klopt allemaal, maar het aanvalsspel met Dolberg vind ik toch een stuk minder sprankelend.

4 augustus 2019 om 11:40

Bij die goal van Donny trok Dolberg wel 2 centrale verdedigers met zich mee waardoor Donny vrij kon in schieten.

4 augustus 2019 om 11:57

Let op wat ik je zeg. Als Donny vertrekt gaat Dolberg weer beter renderen. De reden dat Dolberg niet meer uit de verf komt, komt met name door de looplijnen van Donny. Dolberg is zoals iedereen weet geen statische spits en laat zich vaak uitzakken, al moet hij nu telkens uitwijken omdat Donny daar vaker loopt. Ook in de eindfase zie je vaak dat Donny op die positie vaak opduikt, juist waar Dolberg voorheen altijd te vinden was. Kijk de beelden maar eens terug van Dolberg in de tijd dat Bosz nog trainer was. Je kunt duidelijk zien dat hij de actie buiten de zestien al inzette en juist daar is hij zo sterk in. Daarom ben ik ook nooit een voorstander geweest van zowel Donny als Dolberg in de basiself. Ik denk persoonlijk ook dat dit juist de reden is dat Donny juist beter is gaan renderen toen Tadic ineens in de spits kwam te staan. Dat zijn toch twee totaal verschillende spelers met verschillende looplijnen.

Ik moet je dan wel weer gelijk geven dat Dolberg nog altijd ver onder zijn niveau presteert en zich eigenlijk niet aangepast heeft aan het spel dat van hem gevraagd werd. Misschien (en hopelijk) zal dit gaan veranderen als Donny daadwerkelijk zal vertrekken naar Real.

Om een "slechtste speler" aan te wijzen vind ik eigenlijk onnodig, aangezien er wel een aantal waren die nog ver onder hun niveau presteerden. Blind vond ik daarentegen juist de sterkste, maar die zit al langer in de voorbereiding. Het was ook heel duidelijk te zien dat de jongens nog steeds niet het niveau hebben en duidelijk nog ritme op moeten doen. Het is dan ook niet echt verrassend dat zowel Ziyech als Tagliafico beiden gewoon slecht speelden. Ik vond Marin anders ook niet heel goed spelen.

Het ziet er in ieder geval nog niet goed uit en dat is zorgelijk met een zeer belangrijke wedstrijd in het vooruitzicht. Ik weet niet hoelang Paok al in de voorbereiding zit, maar ik hoop in ieder geval dat met name Ziyech als Tagliafico in een betere vorm steken.

4 augustus 2019 om 12:23

@De Toekomst
Nou Promes deed niets beter dan Dolberg. Of niets slechter. Dolberg schoot nog een keer op het been van Pasveer. Neres die later inviel, is toch veel dreigender dan Promes die niet meer deed dan balverlies leiden en verder zoals altijd niets toevoegde.
Waarom is die in Gods naam gehaald? Zelfs voor de breedte is het geen versterking. Je moet er toch ook niet aan denken dat dat basis wordt. Ik voorspel dan weer fluiters op de tribune

4 augustus 2019 om 12:53

Ik wist wel dat Dolberg de kop van jut zou worden, maar hij heeft geen behoorlijke bal gekregen, laat staan een kans! (nou ja, eentje)

Ziyech en Tadic, Promes en Neres, ze waren allemaal slecht en dan stokt de aanvoer. En ja, dan zie je Dolberg niet. Dolberg is een veel te makkelijk doelwit. Dat is niet terecht.

Ronald heeft een heel goed punt, EtH moet kiezen voor spelers met wedstrijd ritme en de spelers zonder ritme een voor een in laten vallen en minuten laten maken.

4 augustus 2019 om 13:35

Het is toch wel duidelijk dat vooral de balaannames en het kaatswerk van Dolberg al meer dan een jaar dramatisch zijn.

4 augustus 2019 om 14:42

Dolberg speelt al 2 jaar slecht. Zeggen dat hij geen goede ballen krijgt is veel te makkelijk.

4 augustus 2019 om 13:54

Helemaal mee eens. Dolberg was by far het slechts en die had echt geen enkel excuus. Draait de hele voorbereiding mee, was bagger in de JC schaal en was gisteren zo mogelijk nog slechter. Grootste reden dat Ajax zo moeizaam tot kansen kwam in de eerste helft was gewoon Dolberg. Geen aanspeelpunt, geen afmaker, slechte keuzes in de 16. Echt niet normaal. Snap het krediet ook echt totaal niet. Speelt echt al 2 seizoenen bagger en krijgt in het derde seizoen opnieuw de kans. Past echt totaal niet bij Ajax. Spelers en vooral spitsen zijn echt voor minder gewoon van de hand gedaan.

Volledig eens met de Boer.. ten hag wordt door de chaotische voorbereiding gedwongen een team in het veld te sturen die er nog niet klaar voor is. Het wordt tijd dat competenties beter op elkaar afgestemd gaan worden. Even als de transfer deadline. Ajax, PSV zijn straks al twee maanden bezig als er nog last minute spelers vertrekken.hoe kan je van een club in een relatief kleine competitie verwachten dat ze binnen een week, want dan start de Europese competitie al, hun ploeg enigszins op de rit hebben. Hierdoor lopen al deze ploegen direct achter de feiten aan en wordt het weer een opgave om Europees te overwinteren. En het gaat vaak gepaard met onnodig punt verlies in de competitie.

4 augustus 2019 om 12:25

En dat geld niet voor veel andere clubs? Ten eerste ajax heeft geen play offs gespeeld, ajax kiest er zelf voor om spelers te verkopen, zelfs op het laatste moment (de Ligt, Schone en mogelijk vd Beek). Ajax wist dit al lang dus hadden ze de hier in de voorbereiding rekening mee kunnen houden. AZ en Utrecht zijn 2 weken geleden al begonnen met Europese wedstrijden. En in andere competities is het echt niet veel anders. Bottom line: Deal with it.

4 augustus 2019 om 13:05

fantje

"en dat geld niet voor veel andere clubs? Ten eerste ajax heeft geen play offs gespeeld, ajax kiest er zelf voor om spelers te verkopen, zelfs op het laatste moment (de Ligt, Schone en mogelijk vd Beek). Ajax wist dit al lang dus hadden ze de hier in de voorbereiding rekening mee kunnen houden. AZ en Utrecht zijn 2 weken geleden al begonnen met Europese wedstrijden. En in andere competities is het echt niet veel anders. Bottom line: Deal with it."

De Playoffs moeten nog komen, De Ligt is niet op het laatste moment verkocht, dat die verkocht ging worden kon een blinde met zijn stok zie aankomen en Van de Beek heeft gisteren gewoon meegespeeld. Ik vraag me af of er soms wat in je fanta zat, toen je je reactie opschreef? En nee, andere clubs hoeven niet te dealen met het gegeven dat 5 basisspelers aan de competitie zijn begonnen, terwijl ze amper een week in training zijn en amper met hun (nieuwe) collegas hebben samengespeeld. Dat is geen excuus maar een argument.

4 augustus 2019 om 12:52

Zo had ik het nog niet. Bekeken. Klinkt interessant. We zullen get wellicht binnenkort weten als Donny naar Real gaat.

4 augustus 2019 om 12:52

Zo had ik het nog niet. Bekeken. Klinkt interessant. We zullen get wellicht binnenkort weten als Donny naar Real gaat.

Meteen duidelijk waarom Ziyech niet hogerop komt. Zoveel balverlies is niet te doen op dat niveau tenzij je drie goals per wedstrijd maakt. Als hij niet brengt wat hij kan is publiek bij al zn clubs ook altijd vrij meedogenloos geweest: om dezelfde reden. Ajax gaat dat ook niet volhouden door de toch al risicovolle manier van spelen.
Maakt niet uit verder maar je ziet t elke keer aan komen.

Ik vond Ziyech nog wel meevallen. Hij creëerde tenminste nog kansen. Tagliafico speelde idd slecht. Dolberg begon scherp aan het seizoen, maar die scherpte ontbrak er gister aan hem.

Ik vond Veltman niet al te best. Traag in bal behandeling en vertraagde constant het spel. Ten Hag had hem beter kunnen wisselen en Nous op zijn plek. Marin speelde goed en had pech met de kans die hij kreeg (moet hij overigens wel maken)

Ik vond Veltman niet al te best. Traag in bal behandeling en vertraagde constant het spel. Ten Hag had hem beter kunnen wisselen en Nous op zijn plek. Marin speelde goed en had pech met de kans die hij kreeg (moet hij overigens wel maken)

Terwijl clubs uit nl al begonnen zijn aan de competitie en ook al voorronde Champions league en UEFA cup spelen zijn andere clubs nog bezig met hun voorbereiding in China en Amerika. Dat is het voordeel die je als club uit een top 10/11 land heb. Nederland moet gewoon zorgen dat het weet in die top 10 komt dan hebben clubs als Ajax en PSV ook langer de tijd om zich voor te bereiden. De vroegtijdige Uitschakeling van PSV en Utrecht helpen daar natuurlijk niet bij. Hopelijk kan PSV nog wel wat punten sprokkelen in de UEFA cup. Clubs uit nl kunnen klagen over het programma, maar ze kunnen zichzelf meer tijd verschaffen door te presteren in Europa en niet te verliezen van landen die 20e en 30e staan.

Ik snap dat nooit ritme,ze hebben twee weken niet gevoetbald,maar daarvoor wel een toernooi gespeeld en getraind terwijl de rest vakantie had,2weken niks doen kun je dan opeens niet meer voetballen ofzo...

gewoon Huntelaar vanaf het begin er in zetten en je hebt een doelpunt

4 augustus 2019 om 17:29

Ja ik begrijp ook niet dat je in een lastige uitwedstrijd vast houd aan Dolberg..
Laat die lekker in de thuiswedstrijden tegen kleinere clubs warm draaien.

Ziyech moet lettelijk altijd spelen. Hij speelde nog zo verdomd slechte en heeft ene assist en als Donny normaal binnen kopt z'n 2de. Hij is altijd belangrijk.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren